DO INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DO INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 817.092.663

Publication

03/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*13180903*

,1111

Ondernemingsnr : 0817.092.663

Benaming

(vo[uit) : DO INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Nederzwijnaarde 2 - 9052 Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit de buitengewone algemene vergadering gehouden op 15 oktober 2013: De vergadering na beraadslaging en met eenparigheid van stemmen

BESLIST om te benoemen tot commissaris van de vennootschap voor een periode van 3 jaar die eindigt na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'D. Engelen, Bedrijfsrevisor, met zetel te 8530 Harelbeke, Evolis 102, ingeschreven in het Rechtspersonen-register te Kortrijk en met ondernemingsnummer 849.882.722. Voormelde bedrijfsrevisorenvennootschap duidde de heer Christophe De Paepe aan als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van voormeld mandaat. De mandaatvergoeding werd door de algemene vergadering vastgesteld.

Voor eensluidend uittreksel

Bangaram BVBA

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

Francis Otteveere

vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/11/2012
ÿþ Motl Wortl 11.1

Mal In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

7 2012

- 7 NOV,~fOV, 20~2

RECHT y~~

KOOPF1AM~q!~ GENT

RECHT VAN

KOOPHA GENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0817.092.663

Benaming

(voluit) : DO Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nederzwijnaarde 2 te 9052 Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurder

Uittreksel uit de buitengewone algemene vergadereg der aandeelhouders gehouden op 24 oktober 2012: Na beraadslaging over de agendapunten heeft de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen:

KENNIS genomen van het ântslag dat de heer Francis Ottevaere, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Maria Louislaan 13, in zijn hoedanigheid van bestuurder, met ingang van heden heeft gegeven.

BESLIST om te benoemen tot nieuwe bestuurder van de vennootschap: de BVBA 'Paul Ottevaere', met zetel te 9680 Maarkedal, Hasselstraat 24, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Oudenaarde onder nummer 0427.306.675.

De vergadering neemt kennis van de benoeming van de heer Francis Ottevaere tot vaste vertegenwoordiger van de BVBA 'Paul Ottevaere', voor de uitoefening van haar bestuursmandaat bij de vennootschap.

Het bestuursmandaat loopt van heden tot na afloop van de algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2014.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

Uittreksel uit vergadering van de raad van bestuur gehouden op 24 oktober 2012:

Na beraadslaging over het agendapunt heeft de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen:

BESLIST om te benoemen tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap; de BVBA 'Paul Ottevaere', met zetel te 9680 Maarkedal, Hasselstraat 24, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Oudenaarde onder nummer 0427.306.675, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Francis Ottevaere.

Het mandaat van gedelegeerd bestuurder loopt samen met het mandaat van bestuurder dat de BVBA 'Paul Ottevaere' waarneemt in onderhavige vennootschap.

Voor eensluidend uittreksel,

"Paul Ottevaere" BVBA

vertegenwoordigd door

Francis Ottevaere

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 06.07.2012 12270-0375-018
17/02/2012
ÿþMod WoM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

= na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0817.092.663 Benaming

(voluit) : DO Invest (verkort) :

i 111111 IIIIfIIIIIEIIu

*iaosoaii*

Voc beho. aan Elelgi StsstE

NEERGELEGD

0 b FEB. 2012

RECHTEAN;< VAN

K0nPHAf r1tj arE GENT

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9052 Gent, Nederzwijnaarde 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Manuel Van Hoof te Zwijnaarde thans Gent op

0210212012, neergelegd ter griffie vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der, aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DO Invest" volgende besluiten hebben genomen:

-Kapitaalverhoging ten belope van één miljoen vierhonderd vijftig duizend (1.450.000,00) Euro om het te' brengen van honderd achtenzeventig duizend achthonderd vierentwintig (178.824,00) Euro op één miljoen, zeshonderd achtentwintig duizend achthonderd vierentwintig (1,628.824,00) Euro door uitgifte van vierhonderd` zevenentachtig (487) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en verplichtingen als de: bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf de onderschrijving.

-Onderschrijving van de aandelen door inbreng in speciën.

Onderschrijving van vierhonderd zevenendertig (437) aandelen door de Heer Gregory De Clerck wonende'

te 9250 Waasmunster, Baverikstraat 27. Volstorting voor één/vierde.

Onderschrijving van vijftig (50) aandelen door de Heer Francis Ottevaere wonende te 1640 Sint-Genesius-1

Rode, Maria Louisalaan 13_ Volstorting voor het geheel.

-Wijziging van de artikel 5 van de statuten ingevolge hoger genomen besluiten door de eerste zin te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen zeshonderd achtentwintig duizend achthonderd vierentwintig (1.628.824,00) Euro.

Het is verdeeld in tweeduizend tweehonderd vijfenzeventig (2.275) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een breukwaarde van één/tweeduizend tweehonderd vijfenzeventig(1/2.275)ste ieder."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Manuel Van Hoof.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie akte kapitaalsverhoging;

"

- bankattest.

- c~ecoorwt..lr>" esse de~ r 1 ltrt

Op de laatste 617. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2011
ÿþ aeod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudei

aan het

Belgisct

Staatsbla

0817.092.663

DO Invest

Naamloze Vennootschap

9052 Gent, Nederzwijnaarde 2

UITGIFTE WINSTBEWIJZEN - WIJZIGING STATUTEN - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Manuel Van Hoof te Zwijnaarde thans Gent op

13/07/2011, neergelegd ter griffie vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DO Invest" volgende besluiten hebben genomen:

1/ Uitgifte van duizend (1000) winstbewijzen tegen de voorwaarden vastgelegd in de statuten, onder de opschortende voorwaarde van toekenning van deze winstbewijzen aan participanten door de raad van bestuur. Volmacht door de algemene vergadering aan de raad van bestuur teneinde alle nodige verrichtingen te doen met betrekking tot de praktische implementatie van deze uitgifte en de toekenning van de winstbewijzen.

De winstbewijzen zijn winstbewijzen in de zin van artikel 483 van het Wetboek van vennootschappen uitgegeven tegen inbreng in geld (zgn. participatiecertificaten).

1/ Houders van winstbewijzen

Winstbewijzen kunnen uitsluitend worden aangehouden door personen die direct of indirect verbonden zijn aan de vennootschap, hetzij als werknemer hetzij als bedrijfsleider hetzij als adviseur. Een lijst van deze personen die in aanmerking komen om winstbewijzen aan te houden wordt opgesteld en indien nodig aangepast door de raad van bestuur.

Deze personen verwerven winstbewijzen door middel van een inschrijving bij toekenning dan wel door middel van een aankoop van de winstbewijzen vanwege de vennootschap die ze zelf in portefeuille kan houden.

Het bedrag aan winstbewijzen die de vennootschap kan uitgeven is echter beperkt tot maximaal 10 procent van geplaatste maatschappelijk kapitaal op het ogenblik van de uitgifte van de winstbewijzen.

2. Uitgifteprijs

De winstbewijzen worden uitgegeven tegen een uitgifteprijs per winstbewijs van 6 Euro.

Deze uitgifteprijs wordt geboekt op het passief van de balans van de vennootschap onder het eigen vermogen als een "onbeschikbare rekening winstbewijzen" die, zoals het maatschappelijk kapitaal, de waarborg vormt voor derden en alleen kan worden verminderd ter uitvoering van een regelmatige beslissing van de algemene vergadering, getroffen met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijziging.

De houders van de winstbewijzen zijn slechts beperkt aansprakelijk ten belope van de betaalde uitgifteprijs.

3. Duur

De winstbewijzen worden uitgegeven voor onbepaalde duur.

4. Aard

De winstbewijzen zijn op naam en kunnen niet worden omgezet in effecten aan toonder. Ze zullen op naam van hun eigenaar worden ingeschreven in het register gehouden door de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

5. Voorkeurrecht

De winstbewijzen beschikken niet over een voorkeurrecht ingeval van een kapitaalverhoging noch ingeval

van de uitgifte van nieuwe winstbewijzen.

6. Overdracht

Rekening houdend met de hoedanigheid van de houders van de winstbewijzen, zijn deze niet overdraagbaar dan mits schriftelijke toestemming van de raad van bestuur.

Bij het einde van de verbondenheid van de houder van de winstbewijzen met de vennootschap, om gelijk welke reden of oorzaak, gaan de winstbewijzen van rechtswege in eigendom over naar de vennootschap. De vennootschap betaalt hiervoor een prijs die gelijk is aan het bedrag van de uitgifteprijs.

7. Stemrecht

De winstbewijzen verlenen geen stemrecht behoudens in de gevallen bepaald in het Wetboek van

vennootschappen.

8. Dividendrecht

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

III II IIl MV~V~~I~~VNI~

*11116466"

û~r-

!'

15 E,Lî 20fi

al-_Cl-1-.- 3ANh VAN 4LC!0;3!--:A':iilSGir:ifM C ENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De houder van winstbewijzen heeft recht gedurende een periode van 5 jaar vanaf het jaar van toekenning van de winstbewijzen aan de houder door de raad van bestuur op een jaarlijks preferent cumulatief dividend zoals hieronder beschreven, onder voorbehoud van (i) het bestaan van uitkeerbare winsten overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen en (ii) de terugbetaling van de aandeelhouderslening zoals aangeduid in de beslissing tot uitgifte. Indien deze voorwaarden niet vervuld zijn, zal het dividend uitgekeerd worden in het daaropvolgende jaar of jaren dat deze twee voorwaarden wel vervuld zijn.

De winstbewijzen verlenen aan hun houders het recht op een dividend indien de vennootschap een positieve EBITDA heeft in het boekjaar waarop dit dividend betrekking heeft. Deze EBITDA is gelijk aan de in België gerealiseerde omzet van de vennootschap, verminderd met alle daaraan verbonden kosten van de vennootschap (met uitzondering van de financiële kosten, afschrijvingen, waardeverminderingen en belastingen).

Het dividend dat wordt toegekend aan de winstbewijzen bedraagt een 0.01% per winstbewijs van deze EBITDA, doch kan voor wat betreft het geheel van alle door de vennootschap uitgegeven winstbewijzen niet meer bedragen dan 10% van deze EBITDA. Indien dit percentage wordt overschreden, zal het dividendrecht op alle winstbewijzen pro rata worden verminderd.

De winstbewijzen geven uitsluitend recht op het bovenvermelde dividend en zijn

dus uitgesloten van winstuitkeringen die toekomen aan de andere effecten die de

vennootschap heeft uitgegeven.

Is een houder slechts een gedeelte van het desbetreffende boekjaar eigenaar geweest van de winstbewijzen, dan geldt het dividendrecht pro-rata temporis het aantal volle maanden dat betrokkene

eigenaar is geweest.

Het dividendrecht, inclusief de reeds toegekende doch nog niet uitgekeerde dividenden, vervalt evenwel indien de werkzaamheden van de houder binnen de vennootschap of een van haar dochtervennootschappen wordt beëindigd, tenzij de beëindiging te wijten is aan:

(i)het aflopen van de overeengekomen termijn; of

(ii)de (vervroegde) pensionering van de houder; of

(iii)redenen eigen aan de activiteiten van de vennootschap, en de beëindiging vond plaats op initiatief van de vennootschap, met of zonder toestemming van de houder, uitgezonderd in geval van ontslag wegens dringende reden; of

(iv)invaliditeit ten gevolge van ziekte of ongeval; of

(v)overlijden van de houder.

Ingeval de werkzaamheden van de houder binnen de vennootschap of een van haar dochtervennootschappen wordt beëindigd omwille van een van de redenen hierboven opgesomd van (i) tot (y), blijft de houder of, ingeval van zijn overlijden, zijn erfgenamen recht hebben op de reeds toegekende doch nog niet uitgekeerde dividenden, maar niet meer op nog niet toegekende dividenden.

Het dividendrecht is geschorst gedurende de periode dat de vennootschap zelf eigenaar is van haar eigen winstbewijzen.

9. Rechten in geval van vereffening

Ingeval van vereffening hebben de houders van winstbewijzen recht op terugbetaling van de uitgifteprijs en alle eventueel toegekende maar nog niet uitgekeerde dividenden waarop zij recht hebben zoals bepaald hierboven.

De raad van bestuur kan ter gelegenheid van de uitgifte van de winstbewijzen alle akten en overeenkomsten stellen in verband met dergelijke uitgifte of toekenning, mits respect voor de principes zoals vermeld in de statuten.

2/ Toevoeging van een artikel 12bis aan de statuten waarin de voorgaande bepalingen van punt 1/ worden opgenomen.

3/ Machtiging aan de Raad van Bestuur om duizend (1.000) van de eigen winstbewijzen van de Vennootschap te verwerven aan een minimumprijs gelijk aan 6 EUR en een maximumprijs gelijk aan 6 EUR plus de niet-uitgekeerde preferentiële dividenden per ingekocht winstbewijs, dit alles in overeenstemming met artikels 620 tot en met 625 Wetboek van vennootschappen. De machtiging tot verwerving is geldig voor een termijn van vijf (5) jaar te rekenen vanaf de datum van de publicatie van bovenvermelde beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en kan worden hernieuwd. Machtiging van de raad van bestuur om de eigen winstbewijzen te vervreemden, waarbij de raad van bestuur gebonden is aan de hoger vermelde beperkingen qua tijd en duur.

4/ Toevoeging van artikel 12ter aan de statuten waarin de voorgaande bepalingen van punt 31 worden opgenomen.

Vervolgens is bijeengekomen de raad van bestuur van voornoemde vennootschap welke heeft beslist te benoemen tot gedelegeerd-bestuurder voor een duur van zes jaar:

de Heer OTTEVAERE Francis Marc, geboren te Kortrijk op zesentwintig augustus negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Maria Louisalaan 13.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Manuel Van Hoof.

"

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie akte wijziging statuten;

- gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 12.07.2011 11287-0465-017
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 17.06.2015 15185-0043-043

Coordonnées
DO INVEST

Adresse
NEDERZWIJNAARDE 2 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande