DO RE INVEST 2

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DO RE INVEST 2
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.573.265

Publication

14/10/2014
ÿþ -1 ivIod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111,111,111.111,111,!j11111111

NEERGELEGD

02 -10- 2014

' RECHTBANK VAN KooPHANDEWRigENT

Ondememingsnr Q SC "D ()

Benaming (voluit) : DO RE INVEST 2

(verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Nederzwijnaarde 2, 9052 Gent (Zwijnaarde)

(volledig adres)

Onderwerp akte : 0 " richtin "  Statuten - Benoemin " en

Uit een akte verleden voor Notaris Dominique Verhaeghe, met standplaats te Oostende, op 18 september 2014, neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent voor registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken:

- Oprichters:

1. De heer OTTEVAERE, Francis Marc Claire, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Maria-Louisalaan 13;

2, De heer DE CLERCK, Gregory Jan Roger Marie Agnes, wonende te 9770 Kruishoutem, Waregemsesteenweg 155

3. "LAXAZ", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 9070 Destelbergen (Fieusden), Prinsenkouter 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingénummer 0884.513,108,

- Naam: "DO RE INVEST 2"

-Zetel: 9052 Gent (Zwijnaarde), Nederzwijnaarde 2

- Doel: "De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

- Duur: voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt VIJFTIGDUIZEND EURO (£ 50.000,00). Het is vertegenwoordigd docr duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen. De kapitaalaandelen worden als volgt tegen pari in speciën onderschreven door de oprichters:

1. De heer OTTEVAERE Francis, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Maria-Louisalaan 13, titularis van vierhonderd en vijf (405) aandelen

2. De heer DE CLERCK Gregory, wonende te 9770 Kruishoutem, Waregemsesteenweg 155, titualris van vijfhonderdzeventig (570) aandelen

3. De BVBA LAXAZ, titualris van vijfentwintig (25) aandelen

Voor- Lue& B - vervolg

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad Totaal duizend (1,000) aandelen,

De oprichters verklaren en erkennen dat elk aandeel volledig volgestort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van VIJTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000,00),

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE97 3631 3890 4949, geopend namens de vennootschap in oprichting bij ING België NV - BANK, met zetel te 1000 Brussel, Marnixlaan 24.

Een bankattest, gedateerd op 17/09/2014, werd als bewijs van de storting overhandig

- Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dienen zij gezamenlijk te handelen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

- Algemene vergadering: de jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

- Boekjaar: het boekjaar begint op één januari en eindigt op ééendertig december van elk jaar.

- Winstverdeling: van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

- Ontbinding  Vereffening: Ingeval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden of tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaars. De vereffenaars treden pas in functie nadat door de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voor handen zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te plaatsen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten leste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte aandelen.

SLOTBEPALINGEN

EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

- Eerste boekjaar: bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien,

- Eerste jaarvergadering: de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend zestien.

BENOEMINGEN

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee

b. te benoemen tot deze functie van niet-statutaire zaakvoerders:

1) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GAYANA", met zetel te 



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DO RE INVEST 2

Adresse
NEDERZWIJNAARDE 2 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande