DOBERG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOBERG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.759.464

Publication

25/06/2014
ÿþmod 11.1

Ondememingsnr : 0464,759.464

Benaming (voluit) : DOBERG

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bogaertstraat 21 9830 Sint-Martens-Latem

Onderwerp aktes Buitengewone algemene vergadering - Ontbinding - Benoeming vereffenaar

= Uit het proces-verbaal verleden voor Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke; vennootschap met de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE; GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER Sc VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN', met;; zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op eenentwintig mei tweeduizend veertien, geregistreerd op het 1ste registratiekantoor Gent 1, op 28 mei 2014, boek 253, blad 82, vak 08, ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00), blijkt dat, de buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren ' beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen :

Verslag van de zaakvoerder betreffende de ontbinding

De voorzitter legt het voormeld verslag de dato 30 april 2014 van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een ' omstandige verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap.

Bij dit verslag is een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd vastgesteld op 31 maart 2014,= zijnde minder dan 3 maanden voor deze. Verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de ontbinding

De vergadering onderzoekt vervolgens het voormeld verslag de dato 30 april 2014 van de voormelde: bedrijfsrevisor over de staat van activa en passiva, gevoegd bij het voormeld verslag van de zaakvoerder. ' Ontbinding van de vennootschap.

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf,, heden.

Zij bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

Beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder, zijnde mevrouw Van Steenberge Cathérine.

De vergadering besluit om kwijting te verlenen voor de uitoefening van het mandaat dat gelopen heeft van 1 januari 2014, zijnde de aanvang laatste boekjaar, tot op heden.

Benoeming van de vereffenaar.

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

Zij benoemt als vereffenaar: mevrouw Van Steenberge Cathérine, die haar mandaat aanvaardt.

Het mandaat van de vereffenaar zal onbezoldigd zijn. De vereffenaar aanvaardt het mandaat.

Bepaling van de bevoegdheden van de vereffenaar.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van Wetboek van;: vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuw: besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving. Hij mag verzaken aan aile;' zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder; betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere; belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap; houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn, machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door één vereffenaar alleen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Z 6 M1 2Cl4

Voor- lump

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL E GENT

d3 IRG EL

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie an

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

r

Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering de jaarrekening voor met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. Na afloop van de vereffening en ten minste één maand vóór de sluiting van de vereffening, legt de vereffenaar op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving, dit overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen, Wijziging van de statuten overeenkomstig de hiervoor te nemen beslissingen.

De vergadering beslist de statuten van vennootschap aan te passen om deze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten als volgt:

Vervanging van de tekst van artikel 1 als volgt:

"De vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en is in vereffening. Zij heeft als naam "DOBERG"."

Vervanging van de tekst van artikel 4 als volgt:

"De vennootschap werd voor een onbeperkte duur opgericht en werd in vereffening gesteld blijkens procesverbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door geassocieerd notaris Christian Van Belle te Gent op 21 mei 2014.".

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent machtiging aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze ' vennootschap "DE KORTRIJKSE FIDUCIAIRE", met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Kasteelstraat 29a, ondememingsnummer 0455.178.965, RPR Kortrijk, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondememingsloket, de BTW-administratie en alle andere administraties, voor zoveel als nodig,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd:

De expeditie van het proces-verbaal;

De gecoördineerde statuten;

Het bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van

vennootschappen, met een staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2014;

- Het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

Een afschrift van de beschikking houdende bevestiging van de benoeming van de vereffenaar , overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

~Voor-,&ehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i i

1418



NEERGELEGD

_ 01-10-1014

x>~c;ri 1 ii~~Le GENTTAN x.00FxANn

Ondernemingsnr: 0464759464

Benaming (voluit) : DOBERG

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bogaertstraat 21

9830 Sint Martens-Latem

Onderwerp akte :SLUITING VEREFFENING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jan Verstraeten, te Assenede op 29 september 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOBERG", gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 21, volgende beslissingen heeft genomen

1.- Verzaking door de vennoten aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij ; overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikken betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingsstukken.

2.- Kennisname van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbij behorende stavingsstukken  Kennisname van het akkoord-vonnis over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel.

3.- Goedkeuring van het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen.

4.- De algemene vergadering verleent kwijting aan de vereffenaar te weten Mevrouw Cathérine Paula Georges Maria Van Steenberge, geboren te Gent op 1 oktober 1954, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem,' Bogaertstraat 21, voor de uitoefening van haar mandaat als vereffenaar.

5.- De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de Bvba `Doberg'. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Bvba Voberg' definitief opgehouden heeft te bestaan.

6.- De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden

neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgend adres: te 9830 Sint-Martens-

Latem, Bogaertstraat 21,

7,- De vergadering verklaart ten slotte dat de vennootschap eigenaar is van honderd procent (100 %) van

het hierna gemelde goed.

GEMEENTE EVERGEM, vierde afdeling, ERTVELDE

Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te Evergem (Ertvelde),

Pastorijstraat 40, (op heden gekend onder de naam 'Oemtata'), volgens titel en op heden op het kadaster bekend::

sectie C nummer 510/W/2 voor een oppervlakte van zevenhonderd twintig vierkante meter (720 m2).

De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap

afgifte wordt gedaan van voormeld onroerend goed aan de voormelde vennoten

- De heer Jacques Dossche geboren te Gent op 1 oktober 1954, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem,

Bogaertstraat 21, voor één/tweeduizend zevenhonderd en zesde (1/2.706) in volle eigendom;

- Mevrouw Cathérine Van Steenberge, voornoemd, voor tweeduizend zevenhonderd en vijf/tweeduizend

zevenhonderd en zesde (2.705/2.706) in volle eigendom.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JAN VERSTRAETEN TE ASSENEDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte;

- Afschrift rechtbank van koophandel met bevestiging verdelingsplan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 26.08.2014 14468-0184-012
14/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

;_LIAL In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I I I II

I I



NEERGELEGD

03 JAN, 2014

KO~ANK VAN BIDEL TE GENT

Ondernemingsnr : 0464.759.464

Benaming

(voluit) : DOBERG

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9830 Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 21 (volledig adres)

Onderwerp akte : GEMENGDE SPLITSING

Ce Uit een proces-verbaal opgesteld door Notaris Jan Verstraeten, te Assenede op 24 december 2013,

11

neergelegd ter registratie, blijkt dat nagemeide buitengewone algemene vergaderingen volgende beslissingen

L« hebben genomen:

A.- 1.- de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "VASTCO", gevestigd te 8730 Beernem,

Bloemendalestraat 38, Ondernemingsnummer 0425.747.351 RPR Brugge;

ó 2.- de vennoten van de Commanditaire vennootschap op aandelen "VASTBERG", gevestigd te 8730 Beemem, Bloemendalestraat 38, Ondememingsnummer 0443.876.948 RPR Brugge;

3, de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "HERZIMMO", gevestigd te 8531 Bavikhove, Rijksweg 31, Ondememingsnummer 0432.271,788 RPR Kortrijk;

4.- de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOBERG", gevestigd te 9630 Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 21, Ondememingsnummer 0464.759.464 RPR Gent;

5.- de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "GRELUTAK", waarvan de zetel gevestigd Is te

9830 Sint-Martens-Latem, Bosstraat 59, Ondememingsnummer 0437.662.812 - RPR Gent

hebben volgende beslissingen genomen:

b 1.- Onderzoek van het splitsingsvoorstel opgesteld door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, waarvan de aandeelhouders/vennoten kosteloos een afschrift konden verkrijgen;

g-+ Overeenkomstig artikelen 731 §1, laatste alinea, 734, 746, voorlaatste alinea en 749 van het wetboek van Vennootschappen, voorstel tot verzaking aan de toepassing van artikelen 730, 731 §1, 745 en 746 van zelfdewetboek, waarbij de tekst van de eerste twee leden van artikelen 734 (en 749) hierna letterlijk worden weergegeven;

"De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730 (en 745) en 733 (en 748) niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten."

2.- Besluit tot splitsing overeenkomstig het voornoemde splitsingsvoorstel, waarbij het gehele vermogen van de NV Vastco, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de overnemende vennootschappen Vastberg Comm. VA, Herzimmo NV, Doberg Bvba en Grelutak NV en de nieuw op te richten Bvba Ritz.

pq Met dien verstande dat

a) de overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de gesplitste vennootschap

$1 afgesloten per 30 juni 2013.

b) de handelingen van de gesplitste vennootschap, worden boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen, geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen vanaf 1 juli 2013, zodat alle handelingen van na die datum in het voordeel en voor risico van de verkrijgende vennootschappen zijn;

c) teneinde elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hieronder omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van toegekende vermogensdelen zijn vermeld, en voor zover deze

vermogensbestanddelen niet beschouwd kunnen worden als zijnde "verbonden" met aan een van de verkrijgende vennootschappen toegekende vermogensbestanddelen, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, gelet

op de bepalingen van artikelen 729 en 744 van het Wetboek van vennootschappen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de op te richten Ritz Bvba. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

w Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge d) De overdrachten gebeuren tegen uitreiking van:

- vijfenveertig (45) nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de ovememende vennootschap Vastberg, zonder opleg; identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen vanaf 1 juli 2013 in de winst deelnemen. Deze aandelen worden toegekend aan Mevrouw Christiane Maria Paula Van Steenberge, geboren te Gent op 14 mei 1947, wonende te 8730 Beemem, Bloemendalestraat 38.

- honderd tweeëntwintig (122) nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap Herzimmo, zonder opleg; identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen vanaf 1 juli 2013 in de winst deelnemen. Deze aandelen worden toegekend aan Mevrouw Elisabeth Maria Cecile Magdalena Van Steenberge, geboren te Gent op 19 augustus 1951, wonende te Harelbeke (Bavikhove), Rijksweg 31.

- duizend tweehonderd tweeëntachtig (1.282) nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap Doberg, zonder opleg; identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen vanaf 1 juli 2013 in de winst deelnemen, Deze aandelen worden toegekend aan Mevrouw Cathérine Paula Georges Maria Van Steenberge, geboren te Gent op 1 oktober 1954, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 21.

- negenhonderd eenenzestig (961) nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap Grelutak NV, zonder opleg; identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen vanaf 1 juli 2013 in de winst deelnemen. Deze aandelen worden toegekend voor het vruchtgebruik aan de Heer Luc Marie Hubert Versele, wonende te Sint-Martens-Latem, Bosstraat 59, en aan de Heren Gwijde Karel Catherine Luk Greet Versele, geboren te Gent op 4 april 1974, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Nele-meersstraat 5; Jef Paul Martine Luk Greet Versele, geboren te Gent op 24 oktober 1975, wonende te 9940 Evergem (Ertvelde), Riemsesteenweg 83; Wouter Herman Betty Luk Greet Versele, geboren te Gent op 15 november 1976, wonende te 8600 Diksmuide (Beerst), Warmoesstraat 9; en Lode Edward Myriam Luk Greet Versele, geboren te Gent op 11 januari 1979, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Reinaertdreef 9; voor de onverdeelde blote eigendom.

- vijfhonderd zestig (560) nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de op te richten vennootschap Ritz, zonder opleg. Deze aandelen worden toegekend als volgt;

* honderd veertig (140) aandelen aan Mevrouw Christiane Van Steenberge, voornoemd;

* honderd veertig (140) aandelen aan Mevrouw Elisabeth Van Steenberge, voornoemd;

* honderd veertig (140) aandelen aan Mevrouw Cathérine Van Steenberge, voornoemd;

* honderd veertig (140) aandelen voor het vruchtgebruik aan de Heer Luo Versele, en aan de Heren Gwijde Versele, Jef Versele, Wouter Versele en Lade Versele, allen voornoemd, voor de onverdeelde blote eigendom. 3 en 4.- Oprichting Bvba Ritz, overeenkomstig artikel 753 van het Wetboek van Vennootschappen; tijdelijke bepalingen van Bvba Ritz;

A.- Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de gemengde splitsing

1.- Ontslag lezing van het verslag opgesteld door de oprichters en van het verslag van Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, over de hierna beschreven inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de werkelijke vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De besluiten van het verslag van Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura door de vennootschap NV VASTCO met zetel te 8730 Beernem, Bloemendalestraat 38, tot oprichting van de BVBA RITZ met zetel te 9940 Ertvelde (Evergem), Lindenlaan 25, bestaat uit de inbreng van de activa- en passivabestanddelen behorende tot de vennootschap NV VASTCO naar aanleiding van de gemengde splitsing van de vennootschap, voor een inbrengwaarde aan netto-actief van 56.192,16 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

adat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de vermogensbestanddelen werden gewaar-deerd volgens de boekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en dat de waarde waartoe deze methode van waardering leidt, ni. 56.192,16 EUR tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige bestanddelen van het boekhoudkundig eigen vermogen die ten gevolge van de splitsing van NV VASTCO worden toegekend,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 560 aandelen van de BVBA R1TZ, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat zoals in het splitsingsvoorstel bepaald, alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de BVBA RITZ.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA R1TZ en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 12 december 2013

(getekend)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle CATRY"

2.- Eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht ais gevolg van de gemengde splitsing, als volgt is samengesteld : negenduizend honderd tweeënzestig euro vierenvijftig cent (E 9.182,54) kapitaal, tweeduizend driehonderd achtenzestig euro drieënzeventig cent (¬ 2.368,73) wettelijke reserve, tweeënveertigduizend negenhonderd negenenveertig euro negenendertig cent (E 42.949,39) beschikbare reserves en duizend zevenhonderd elf euro vijftig cent (¬ 1.711,50) overgedragen winst, zoals blijkt uit de split-singsstaat van Vastco NV per 30 juni 2013.

B.- incorporatie van beschikbare reserves ten belope van negenduizend driehonderd zevenentachtig euro zesenveertig cent (E 9.387,46), zodat het kapitaal na deze incorporatie achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) bedraagt.

C.- Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap

NAAM De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de

benaming "RITZ".

DUUR : onbeperkt;

ZETEL : 9940 Evergem (Ertvelde), Lindenlaan 25.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

In België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1.- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. De vennootschap kan derhalve ook contracten van onroerende leasing afsluiten.

2.- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

3.- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of --ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

4.- Het beleggen, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi-)pubiiekrechtelijk statuut.

5.- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

6.- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

7.- alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

- het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven; de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal op aile wijzen belangen kunnen nemen in aile zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00). Het is verdeeld in vijfhonderd zestig (560) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

BESTUUR ; De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING: moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand mei om 10.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand mei 2015 om 10.00 uur.

Elk aandeel heeft één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BOEKJAAR - JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 31 december 2014.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen,

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar.

BENOEMING VAN EEN ZAAKVOERDER - BEZOLDIGING

De oprichters verklaren dat zij als enige vennoten de eerste algemene vergadering samenstellen waarop het gehele kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

Mevrouw Christiane Van Steenberge, voornoemd, wordt door de algemene vergadering als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur.

De zaakvoerder oefent haar ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering haar geen bezoldiging zal hebben toegekend.

5.- Beschrijving van de over te dragen activa en passiva op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten per 30 juni 2013.

A.-ALGEMENE BESCHRIJVING

Aan voormeld splitsingsvoorstel werd een splitsingstabel gevoegd op basis van de vermogenstoestand van de te splitsen vennootschap Vastco NV per 30 juni 2013 waaruit de activa en passiva blijkt, zonder dat de opsomming limitatief is, en de toekenning van het vermogen aan de verschillende verkrijgende vennootschappen. Deze overdracht omvat bovendien de eventuele immateriële bestanddelen, zoals de naam, de huurceel, de handelsrelaties, de lopende contracten en aannemingen, de technische, commerciële, administratieve organisatie en de knowhow met betrekking tot het overgedragen vermogen.

B.- OVERDRACHT ONROEREND GOED

BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN

EVERGEM, vierde afdeling, ERTVELDE

1.- Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te Evergem (Ertvelde), Pastorijstraat 40, (op heden gekend onder de naam 'Oemtata'), volgens titel op het kadaster bekend sectie C nummers 510/Y en 510/F/2, en op heden op het kadaster bekend sectie C nummer 510///2 voor een oppervlakte van zevenhonderd twintig vierkante meter (720 m2).

2.- Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te Evergem (Ertvelde), Lindenlaan 34, volgens titel en op heden op het kadaster bekend sectie D nummer 58/0 voor een oppervlakte van achthonderd vierkante meter (800 m2).

ZELZATE, eerste afdeling

3.- Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te Zetzate, Grote Markt 104, (op heden gekend onder de naam 'Noble House'), volgens titel en op heden op het kadaster bekend sectie A nummer 536/E/2 voor een oppervlakte van vierhonderd veertig vierkante meter (440 m2).

4.- Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond en een perceel grond, staande en gelegen te Zelzate, Assenedesteenweg 193, (op heden gekend onder de naam 'Lidy'), volgens titel en op heden op het kadaster bekend sectie D nummers 37/B en 411E voor een oppervlakte van duizend vijfhonderd zeventig vierkante meter (1.570 m2).

WAARSCHOOT

5.- Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te Waarschoot, Stationsstraat 1, (op heden gekend onder de naam 'Den Biechtstoel'), volgens titel en op heden op het kadaster bekend sectie E nummer 408/B voor een oppervlakte van honderd veertig vierkante meter (140 m2).

6.- Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te Waarschoot, Stationsstraat 2, (op heden gekend onder de naam 'Comil-Foo'), volgens titel en op heden op het kadaster bekend sectie C nummer 1659/B voor een oppervlakte van vijfhonderd zeventig vierkante meter (570 m2).

GENT, achtste afdeling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

7.- Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te Gent, Zwijnaardsesteenweg 762, (op heden gekend onder de naam 'De Sprint'), volgens titel en op heden op het kadaster bekend sectie H nummer 635/Z voor een oppervlakte van driehonderd en zes vierkante meter (306 m2),

GENT, zestiende afdeling

8.- Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te Gent, Drongensesteenweg 154, (op heden gekend onder de naam 'Le Café'), volgens titel op het kadaster bekend sectie K nummer 716/R/1 en op heden op het kadaster bekend sectie K nummer 716/H/2 voor een oppervlakte van tweehonderd dertig vierkante meter (230 m2).

6, In overeenstemming met het voorgaande, stellen de vergaderingen dat de splitsing van rechtswege en gelijktijdig de volgende gevolgen heeft:

a.- de ontbinding zonder vereffening van de gesplitste vennootschap Vastco NV, waarbij deze vennootschap ophoudt te bestaan;

b.- de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap worden aandeelhouders en vennoten van de verkrijgende vennootschappen;

c.- het volledige vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de gesplitste vennootschap worden aan de verkrijgende vennootschappen overgedragen

7.- Ontslag en kwijting bestuurders Vastco NV;

8.- Vaststelling van de boekhoudkundige bestemming van de overdracht ten gevolge van de splitsing wat

betreft de overnemende vennootschappen; op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten per 30 juni 2013,

de volgende activa en passiva en bestanddelen van het eigen vermogen door inbreng aan de overnemende

vennootschappen over te dragen.

I. Vastberg Comm.VA.

A.- Algemene beschrijving

De inbreng bestaat uit:

ACTIVA ¬ 251.607,18

Onroerende goederen ¬ 24.063,02

Geactiveerde onderhoudswerken ¬ 23.347,66

Geldbeleggingen ¬ 185.323,50

Liquide middelen ¬ 18.873,00

PASSIVA ¬ 251.607,18

Kapitaal ¬ 12.287,53

Wettelijke reserve ¬ 3.176,62

Beschikbare reserve ¬ 57.597,80

Overgedragen winst ¬ 2.295,23

Belastingschuld ¬ 176.250,00

Be Deze overdracht omvat tevens de onroerende rechten van nagemelde onroerende goederen, waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierboven zijn weergegeven, van de hierboven beschreven goederen:

- sub 5 : een handelshuis te Waarschoot, Stationsstraat 1 (op heden gekend onder de naam 'iaen Biechtstoel'),

- sub 7 : een handelshuis te Gent, Zwijnaardsesteenweg 762, (op heden gekend onder de naam 'De

Sprint').

Il.- Herzimmo nv

A.- Algemene beschrijving

De inbreng bestaat uit:

ACTIVA ¬ 238.393,91

Onroerende goederen ¬ 34.196,91

Geldbeleggingen ¬ 185.323,50

Liquide middelen ¬ 18.873,50

PASSIVA ¬ 238.393,91

Kapitaal ¬ 16.655,30

Wettelijke reserve ¬ 4.305,79

Beschikbare reserve ¬ 78.071,72

Overgedragen winst ¬ 3.111,10

Belastingschuld ¬ 81.160,00

Rekening Courant ¬ 55.090,00

B.- Deze overdracht omvat tevens de onroerende rechten van nagemelde onroerende goederen, waarvan

de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierboven

zijn weergegeven, van de hierboven beschreven goederen

sub 4 : een handelshuis en perceel grond te Zelzate, Assenedesteenweg 193, (op heden gekend onder de

naam 'Lidy').

- sub 6 : een handelshuis te Waarschoot, Stationsstraat 2, (op heden gekend onder de naam 'Comil Foo'),

Doberg Bvba

A.- Algemene beschrijving

De inbreng bestaat uit:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ACTIVA ¬ 397.295,09

Onroerende goederen ¬ 19.348,09

Geldbeleggingen ¬ 359.073,50

Liquide middelen ¬ 18.873,50

PASSIVA ¬ 397.295,09

Kapitaal ¬ 64.781,83

Wettelijke reserve ¬ 16.747,63

Beschikbare reserve ¬ 303.664,83

Overgedragen winst ¬ 12.100,81

B.- Deze overdracht omvat tevens de onroerende rechten van nagemelde onroerende goederen, waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierboven

zijn weergegeven, van de hierboven beschreven goed sub 1 een handelshuis te Evergem (Ertvelde),

Pastorijstraat 40, (op heden gekend onder de naam 'Oemtata').

IV.- Grelutak nv

A.- Algemene beschrijving

De inbreng bestaat uit:

ACTIVA ¬ 350.262,34

Onroerende goederen ¬ 7.315,34

Geldbeleggingen ¬ 324.073,50

Liquide middelen ¬ 18.873,50

PASSIVA ¬ 350.262,34

Kapitaal ¬ 57,112,80

Wettelijke reserve ¬ 14.765,00

Beschikbare reserve ¬ 267.716,25

Overgedragen winst ¬ 10.668,29

B.- Deze overdracht omvat tevens de onroerende rechten van nagemelde onroerende goederen, waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierboven zijn weergegeven, van de hierboven beschreven goed sub 8 : een handelshuis te Gent, Drongensesteenweg

154, (op heden gekend onder de naam 'Le Café').

V.- Ritz Bvba

A,- Algemene beschrijving

De inbreng bestaat uit:

ACTIVA ¬ 68.735,93

Materiële vaste activa ¬ 60.675,59

Liquide middelen ¬ 1.746,36

Overlopende rekeningen ¬ 6.313,98

PASSIVA ¬ 68.735,93

Kapitaal ¬ 9.162,54

Wettelijke reserve ¬ 2.368,73

Beschikbare reserve ¬ 42.949,39

Overgedragen winst ¬ 1.711,50

Handelsschulden ¬ 2,000,00

Belastingschuld ¬ 8.590,00

Overlopende rekeningen ¬ 1.953,77

B.- Deze overdracht omvat tevens de onroerende rechten van nagemelde onroerende goederen, waarvan

de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierboven

zijn weergegeven, van de hierboven beschreven goederen

- sub 2 : Een woonhuis te Evergem (Ertvelde), Lindenlaan 34.

- sub 3 : een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te Zetzate, Grote Markt

104, (op heden gekend onder de naam 'Noble House').

9.- Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschappen  kapitaalverhoging.

A.- VASTBERG COMM.VA,

1.- Ontslag lezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerders en het verslag van Mevrouw Veerle

Catry, bedrijfsrevisor, over de hierna beschreven inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de

werkelijke vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De besluiten van het verslag van Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Comm. VA VASTBERG, bestaat uit de inbreng van de activa- en passivabestanddelen behorende tot de vennootschap NV VASTCO n.a.v. de gemengde splitsing van de vennootschap zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel van 30 september 2013 neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 11 oktober 2013 en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad met nummers 2013-10-2210160232 en 0160233, voor een netto-inbrengwaarde van 75.357,18 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de vermogensbestanddelen werden gewaardeerd volgens de boekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en dat de waarde waartoe deze methode van waardering leidt, nl, 75.357,18 EUR tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige bestanddelen van het boekhoudkundig eigen vermogen die ten gevolge van de splitsing van NV VASTCO worden toegekend.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 45 aandelen van de Comm. VA VASTBERG, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat zoals in het splitsingsvoorstel bepaald, alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de BVBA RITZ.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Comm. VA VASTBERG en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 12 december 2013

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA

Vertegenwoordigd door Veerie CATRY"

2.- Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van twaalfduizend tweehonderd zevenentachtig euro drieënvijftig cent (¬ 12.287,53) om het te brengen op zeshonderd dertigduizend achthonderd zevenenzestig euro drieënvijftig cent (¬ 630.867,53) door het uitgeven van vijfenveertig (45) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen genieten als de reeds bestaande aandelen,

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de deze kapitaalverhoging verwezenlijkt is door bovenvermelde inbreng in natura,

De vergadering beslist bijgevolg artikel 5 van de statuten aan te passen ais volgt:

"Artikel 5,- Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd dertigduizend achthonderd zevenenzestig euro drieënvijftig cent (¬ 630.867,53). Het is verdeeld in achthonderd vijf (805) aandelen zonder nominale waarde."

B.- HERZIMMO NV

1.- Ontslag lezing van het verslag opgesteld door de raad van bestuur en van het verslag van Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, over de hierna beschreven inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de werkelijke vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De besluiten van het verslag van Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV HERZIMMO, bestaat uit de inbreng van de activa- en passivabestanddelen behorende tot de vennootschap NV VASTCO naar aanleiding van de gemengde splitsing van de vennootschap zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel van 30 september 2013 neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 11 oktober 2013 en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad met nummers 2013-10-22 f 0160233 en 0161224, voor een netto-inbrengwaarde van 102.143,91 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de vermogensbestanddelen werden gewaar-deerd volgens de boekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en dat de waarde waartoe deze methode van waardering leidt, nl. 102,143,91 EUR tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige bestanddelen van het boekhoudkundig eigen vermogen die ten gevolge van de splitsing van NV VASTCO worden toegekend.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 122 aandelen van de NV HERZIMMO, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat zoals in het splitsingsvoorstel bepaald, aile activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de BVBA RITZ.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de voorgenomen inbreng In natura bij de kapitaalverhoging in de NV HERZIMMO en mag niet voor andere

doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 12 december 2013

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle CATRY"

2.- Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van zestienduizend zeshonderd vijfenvijftig euro dertig cent (¬ 16.655,30) om het te brengen op achthonderd zesendertigduizend zeshonderd vijfenvijftig euro dertig cent (¬ 836.655,30) door het uitgeven van honderd tweeëntwintig (122) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen genieten als de reeds bestaande aandelen.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de deze kapitaalverhoging verwezenlijkt is door bovenvermelde inbreng in natura.

De vergadering beslist bijgevolg artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTHONDERD ZESENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD VIJFENVIJFTIG EURO DERTIG CENT (836.655,30 ¬ ), vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderd tweeëntwintig (3.422) aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, die ieder één/drieduizend vierhonderd tweeëntwintigste (1/3422ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal zal bij besluit van de algemene vergadering beraadslagende in de voorwaarden en met de meerderheden vereist voor wijziging van de statuten, in één of verscheidene maten mogen verhoogd of verminderd worden.

Bij verhoging van het kapitaal zullen de nieuwe, in geld te onderschrijven aandelen, bij voorkeur aan de houders van de reeds bestaande aandelen moeten aangeboden worden naar verhouding van hun aantal aandelen zodat bij iedere kapitaalsverhoging een evenredige onderschrijving van de nieuwe uit te geven aandelen door de houders van de bestaande aandelen mogelijk moet zijn.

Van de voorkeur uit voorgaand lid kan enkel afgeweken worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, getroffen met een meerderheid van drie/vierde van de uitgebrachte stemmen.

De algemene vergadering stelt de voorwaarden en de prijs van uitgifte van de nieuwe aandelen vast evenals de wijze waarop en de termijn binnen dewelke de aandeelhouders gehouden zijn zich uit te spreken over de uitoefening van hun recht van voorkeur.

Wanneer de houders van de bestaande aandelen geen gebruik maken, hetzij voor een gedeelte van hun recht van voorkeur, hetzij voor het geheel, groeit daardoor het voorkeurrecht van de andere aandeelhouders van rechtswege aan.

Wanneer de aandeelhouders geen gevolg geven aan de vraag van de raad van bestuur tot afbetaling van het saldo, zijn zij van rechtswege en zonder ingebrekestelling de wettelijke intrest verschuldigd op het niet betaalde bedrag, onverminderd de andere rechten en vorderingen die de vennootschap kan uitoefenen."

3.- de vergadering beslist artikel 31 van de statuten aan te passen door een nieuw artikel 31 en 32 als volgt, alsook huidig artikel 32 te hemummeren in 33:

"Artikel 31.- Ontbinding

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van een der vennoten.

Artikel 32.- Vereffening -- Verdeling

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, onverminderd de eventuele toepassing van artikel 184 § 5.

Hun benoeming moet door de voorzitter van de rechtbank van koophandel bevestigd worden. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar beschikt over alle machten genoemd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Overeenkomstig artikel 189bis van het wetboek van vennootschappen zendt de vereffenaar in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste ver, effeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis bedoelde vennootschapsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Overeenkomstig artikel 190 § 1 van het wetboek van vennootschappen legt de vereffenaar, vooraleer de vereffening wordt afgesloten, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de ven-nootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Na betaling van de schulden of consignaties van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen warden ; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden."

Cr DOBERG Bvba

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.- Ontslag lezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder en van het verslag van Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, over de hierna beschreven inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de werkelijke vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De besluiten van het verslag van Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DOBERG, bestaat uit de inbreng van de activa- en passivabestanddelen behorende tot de vennootschappen NV VASTCO n.a.v, de gemengde splitsing van de vennootschap zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel van 30 september 2013 neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 11 oktober 2011 en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad met nummers 2013-10-2210160233 en 0160314, voor een netto-inbrengwaarde van 397.295,09 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de vermogensbestanddelen werden gewaardeerd volgens de boekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en dat de waarde waartoe deze methode van waardering leidt, nl. 397,295,09 EUR tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige bestanddelen van het boekhoudkundig eigen vermogen die ten gevolge van de splitsing van NV VASTCO worden toegekend.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.282 aandelen van de BVBA DOBERG, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat zoals in het splitsingsvoorstel bepaald, alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de BVBA RITZ.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DOKERG en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 12 december 2013

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle CATRY"

2.- Verhoging maatschappelijk kapitaal met een bedrag van vierenzestigduizend zevenhonderd eenentachtig euro drieëntachtig cent (¬ 64.781,83) om het te brengen op honderd achtentachtigduizend zevenhonderd achtentwintig euro negenenvijftig cent (¬ 188.728,59) door het uitgeven van duizend tweehonderd tweeëntachtig (1,282) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen genieten als de reeds bestaande aandelen.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de deze kapitaalverhoging verwezenlijkt is door bovenvermelde inbreng in natura.

De vergadering beslist bijgevolg artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD ACHTENTACHTIGDUIZEND ZEVENHONDERD ACHTENTWINTIG EURO NEGENENVIJFTIG CENT (¬ 188.728,59). Het is verdeeld in tweeduizend tweehonderd tweeëntachtig (2.282) gelijke aandelen ieder aandeel vertegenwoordigend éénitweeduizend tweehonderd tweeëntachtigste deel (112.282ste).

3.- de vergadering beslist artikel 26 en 27 van de statuten aan te passen als volgt, alsook de volgende artikels te hernummeren:

"Artikel 26.- Ontbinding

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van een der vennoten.

Artikel 27,- Vereffening  Verdeling

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, onverminderd de eventuele toepassing van artikel 184 § 5.

Hun benoeming moet door de voorzitter van de rechtbank van koophandel bevestigd worden. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wii bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar beschikt over alle machten genoemd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Overeenkomstig artikel 189bis van het wetboek van vennootschappen zendt de vereffenaar in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, Die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis bedoelde vennootschapsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd,

Overeenkomstig artikel 190 § 1 van het wetboek van vennootschappen legt de vereffenaar, vooraleer de vereffening wordt afgesloten, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft De rechtbank kan van de vereffenaar aile dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Na betaling van de schulden of consignaties van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden ; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden."

D.- GRELUTAK NV

1.- Omzetting van het kapitaal in euro : aldus zal het kapitaal tweeënvijftigduizend zevenenvijftig euro vierenzestig cent (¬ 52.057,64) bedragen, vertegenwoordigd door tweehonderd tien (210) aandelen.

2.- Ontslag lezing van het verslag opgesteld door de raad van bestuur en van het verslag van Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, over de hierna beschreven inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de werkelijke vergoeding die ais tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De besluiten van het verslag van Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV GRELUTAK, bestaat uit de inbreng van de activa- en passivabestanddelen behorende tot de vennootschap NV VASTCO naar aanleiding van de gemengde splitsing van de vennootschap zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel van 30 september 2013 neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 11 oktober 2013 en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad met nummers 2013-10-2210160233 en 0160315, voor een netto-inbrengwaarde van 350.262,34 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de vermogensbestanddelen werden gewaardeerd volgens de boekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en dat de waarde waartoe deze methode van waardering leidt, nl. 350.262,34 EUR tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige bestanddelen van het boekhoudkundig eigen vermogen die ten gevolge van de splitsing van NV VASTCO worden toegekend.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 961 aandelen van de NV GRELUTAK, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat zoals in het splitsingsvoorstel bepaald, alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de BVBA R1TZ.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV GRELUTAK en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merefbeke, 12 december 2013

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle CATRY"

3.- Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van zevenenvijftigduizend honderd twaalfduizend euro tachtig cent (¬ 57.112,80) om het te brengen op honderd en negenduizend honderd zeventig euro vierenveertig cent (¬ 109.170,44) door het uitgeven van negenhonderd eenenzestig (961) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen genieten ais de reeds bestaande aandelen.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de deze kapitaalverhoging verwezenlijkt is door bovenvermelde inbreng in natura.

De vergadering beslist bijgevolg artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en negenduizend honderd zeventig euro vierenveertig cent (¬ 109.170,44). Het is verdeeld in duizend honderd eenenzeventig (1,171) aandelen zonder nominale waarde"

10.- Bevoegdheden verlenen aan de raden van bestuur en de zaakvoerders voor de uitvoering van de besluiten over de voorgaande punten van de agenda.

B.- de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "GRELUTAK", voornoemd, hebben volgende beslissingen genomen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.- De vergadering beslist, teneinde een correcte ruilverhouding te bekomen voor de voorgenomen splitsing van Meerberg NV, voornoemd, om elk aandeel van Grelutak NV op te delen in tien (10) nieuwe aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

2.- Bevoegdheden verlenen aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de besluiten over het voorgaande punt van de agenda.

C.- 1.- de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "MEERERG", gevestigd te 9940 Evergem

(Ertvelde), Lindenlaan 25; BTW BE0436,368.158 - RPR Gent

2.- de vennoten van de Commanditaire vennootschap op aandelen "VASTBERG", voornoemd;

3.- de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "HERZIMMO", voornoemd;

4.- de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOBERG", voornoemd;

5.- de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "DE PEER", gevestigd te 9940 Evergem (Ertvelde), Lindenlaan 25; Ondernemingsnummer 0450.520.557 RPR Gent

6.- de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "GRELUTAK", voornoemd;

hebben volgende beslissingen genomen:

1.- Onderzoek van het splitsingsvoorstel opgesteld door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, waarvan de aandeelhouders/vennoten kosteloos een afschrift konden verkrijgen; Overeenkomstig artikelen 731 §1, laatste alinea, 734, 746, voorlaatste alinea en 749 van het wetboek van Vennootschappen, voorstel tot verzaking aan de toepassing van artikelen 730, 731 §1, 745 en 746 van zelfde wetboek, waarbij de tekst van de eerste twee leden van artikelen 734 (en 749) hierna letterlijk worden weergegeven:

"De vennootschappen die aan de splitsing deelne-men, behoeven de artikelen 730 (en 745) en 733 (en 748) niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten."

2.- Besluit tot splitsing overeenkomstig het voornoemde splitsingsvoorstel, waarbij het gehele vermogen van de NV Meerberg, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de overnemende vennootschappen Vastberg Comm. VA, Herzimmo NV, De Peer nv, Doberg Bvba, Grelutak nv en de nieuw op te richten Bvba Ritz.

Met dien verstande dat :

a) de overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de gesplitste vennootschap afgesloten per 30 juni 2013.

b) de handelingen van de gesplitste vennootschappen, worden boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen, geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen vanaf 1 juli 2013, zodat aile handelingen van na die datum in het voordeel en voor risico van de verkrijgende vennootschappen zijn.

c) teneinde elke mogelijke betwisting over de ver-deling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hieronder omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van toegekende vermogensdelen zijn vermeld, en voor zover deze vermogensbestanddelen niet beschouwd kunnen worden als zijnde "verbonden" met aan een van de verkrijgende vennootschappen toegekende vermogensbestanddelen, wordt uitdrukkelijk over-eengekomen, gelet op de bepalingen van artikelen 729 en 744 van het Wetboek van vennootschappen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de op te richten Bvba Ritz.

d) De overdrachten gebeuren tegen uitreiking van:

- zesenzestig (66) nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap Vastberg Comm.VA., zonder opleg; identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen vanaf 1 juli 2013 in de winst deelnemen. Deze aandelen worden toegekend aan Mevrouw Christiane Van Steenberge, voornoemd.

- honderd achtenvijftig (158) nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap Herzimmo NV , zonder opleg; identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen vanaf 1 juli 2013 in de winst deelnemen. Deze aandelen worden toegekend aan mevrouw Elisabeth Van Steenberge, voornoemd.

- vierhonderd vierentwintig (424) nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap Doberg Bvba, zonder opleg. Deze nieuw uit te geven aandelen zijn identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen vanaf 1 juli 2013 in de winst deelnemen. Deze aandelen worden toegekend aan Mevrouw Cathérine Van Steenberge, voornoemd.

- elf (11) nieuwe volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap De Peer NV , zonder opleg; identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen vanaf 1 juli 2013 in de winst deelnemen. Deze aandelen worden toegekend aan de Heer Paul Simonne Karel Maria Van Steenberge, geboren te Gent op 1 oktober 1954, wonende te Evergem (Ertvelde), Lindenlaan 25.

- drieëntwintig (23) nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap Grelutak NV , zonder opleg; identiek aan de bestaande gewone aandelen en zuilen vanaf 1 juli 2013 In de winst deelnemen. Deze aandelen worden toegekend voor het vruchtgebruik aan de Heer Luc Versele voornoemd, en aan de Heren Gwijde Versele, Jef Versele, Wouter Versete en Lode Versefe, allen voornoemd, voor de onverdeelde blote eigendom,

vierhonderd veertig (440) nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de op te richten vennootschap Ritz, zonder opleg, Deze aandelen worden toegekend als volgt,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

* achtentachtig (88) aandelen aan Mevrouw Christiane Van Steenberge, voornoemd;

* achtentachtig (88) aandelen aan Mevrouw Elisabeth Van Steenberge, voornoemd;

* achtentachtig (88) aandelen aan Mevrouw Cathérine Van Steenberge, voornoemd;

* achtentachtig (88) aandelen aan de Heer Paul Van Steenberge, voornoemd;

* achtentachtig (88) aandelen voor het vruchtgebruik aan de Heer Luc Versele, voornoemd en aan de Heren

Gwijde Versele, Jef Versele, Wouter Versele en Lode Versele, allen voornoemd, voor de onverdeelde blote

eigendom.

3.- Beschrijving van de over te dragen activa en passiva op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten

per 30 juni 2013.

A; ALGEMENE BESCHRIJVING

Aan voormeld splitsingsvoorstel werd een splitsingstabel gevoegd op basis van de vermogenstoestand van

de te splitsen vennootschap Meerberg nv per 30 juni 2013 waaruit de activa en passiva blijkt, zonder dat de

opscmming limitatief is, en de toekenning van het vermogen aan de verschillende verkrijgende

vennootschappen. Deze overdracht omvat bovendien de eventuele immateriële bestanddelen, zoals de naam,

de huurceel, de handelsrelaties, de lopende ccntracten en aannemingen, de technische, commerciële,

administratieve organisatie en de knowhow met betrekking tot het overgedragen vermogen.

B.- OVERDRACHT ONROEREND GOED

BESCHRIJVING ONROERENDE GOEDEREN

EVERGEM, tweede afdeling

1.- Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te Evergem, Kapellestraat 71, (op heden gekend onder de naam 'Welkom'), volgens titel op het kadaster bekend sectie D nummer 947/021M voor een oppervlakte van driehonderd negentig vierkante meter (390 m2) en heden op het kadaster bekend sectie D nummer 9471021M, vcor een oppervlakte van driehonderd tachtig vierkante meter (380 m2).

2.- Een handelshuis, met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te Evergem, Schoonstraat 203, (op heden gekend onder de naam 't Kruisken') volgens titel op het kadaster bekend sectie E nummer 958/D voor een oppervlakte van duizend tweehonderd twintig vierkante meter (1.220 m2)en op heden op het kadaster bekend sectie E nummer 9581E voor een oppervlakte van duizend honderd achtenveertig vierkante meter (1.148 m2).

EVERGEM, vierde afdeling, ERTVELDE

3.- Een bioscoop met handelshuis en aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te Evergem (Ertvelde), Lindenlaan 36 -- 38 - +38, volgens titel en op heden op het kadaster bekend sectie D nummers 631G, 63/H en 63/K voor een oppervlakte van vijfhonderd dertig vierkante meter (530 m2).

4.- Woonhuizen met aanhorigheden op en met grond, staande en gelegen te Evergem (Ertvelde), Heilige Geeststraat 13  15  17, volgens titel en op heden op het kadaster bekend sectie D nummer 61/G, 61/C en 611K voor een oppervlakte van driehcnderd tachtig vierkante meter (380 m2).

GENT, tweede afdeling

5.- Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te Gent, Gildestraat 1, (op heden gekend onder de naam 'Villa des Roses  Café Boven de Grijze wolken'), volgens titel en op heden op het kadaster bekend sectie B nummer 1231 voor een oppervlakte van zevenenzestig vierkante meter (67 m2).

6.- Een handelshuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te Gent, Meerseniersstraat 7/9, (op heden gekend onder de naam 'De Tempelier'), volgens titel en op het heden op het kadaster bekend sectie B nummer 391 voor een oppervlakte van drieënzestig vierkante meter (63 m2).

GENT, zeventiende afdeling, OOSTAKKER

7.- Een handelshuis en feestzaal met aanhorighe-den, op en met grond, staande en gelegen te Gent (Oostakker), Oostakkerdorp 4 en +4, (op heden gekend onder de naam `Flapuit'), volgens titel op het ka-daster bekend sectie B nummers 291/B, 292/A en 293/B en op heden op het kadaster bekend sectie B nummers 291/B, 292/A en 2931E voor een oppervlakte van duizend tweehcnderd vijfenvijftig vierkante meter (1.255 m2).

GENT, negenentwintigste afdeling, MARIAKERKE

8: Een handelshuis, met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen te Gent (Mariakerke), Brugsesteenweg 398, (op heden gekend onder de naam 'De Vriendschap'), volgens titel en op heden op het kadaster bekend sectie A nummer 639/F/3 voor een oppervlakte van zesennegentig vierkante meter (96 m2). 4.- Ontbinding zonder vereffening; stellen de vergaderingen dat de splitsing van rechtswege en gelijktijdig de volgende gevolgen heeft:

a.- de ontbinding zonder vereffening van de gesplitste vennootschap Meerberg NV , waarbij deze vennootschap ophoudt te bestaan;

b.- de aandeelhouders van de gesplitste vennoctschap worde aandeelhouders en/of vennoten van de verkrijgende vennootschappen;

c.- het volledige vermcgen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de gesplitste vennootschap worden aan de verkrijgende vennootschappen overgedragen.

5.- Ontslag en kwijting bestuurders Meerberg NV;

6.- Vaststelling van de boekhoudkundige bestemming van de overdracht ten gevolge van de splitsing wat

betreft de overnemende vennootschappen; op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten per 30 juni 2013,

de volgende activa en passiva en bestanddelen van het eigen vermogen door inbreng aan de overnemende

vennootschappen over te dragen.

I.- Vastberg Comm.VA,

A.- Algemene beschrijving

De inbreng bestaat uit:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ACTIVA ¬ 111.057,14

Onroerende goederen ¬ 60.057,14

Liquide middelen ¬ 51.000,00

PASSIVA ¬ 111.057,14

Kapitaal ¬ 17,828,40

Belastingvrije reserve ¬ 6.559,99

Wettelijke reserve ¬ 1.782,84

Onbeschikbare reserve ¬ 10.781,92

Beschikbare reserve ¬ 67.575,38

Overgedragen winst/verlies ¬ 6.528,61

B.- Deze overdracht omvat tevens de onroerende rechten van nagemelde onroerende goederen, waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierboven zijn weergegeven, van de hierboven beschreven goed sub 1 : een handelshuis te Evergem, Kapellestraat 71, (op heden gekend onder de naam 'Welkom').

Il.- Herzimmo nv

A.- Algemene beschrijving

De inbreng bestaat uit:

ACTIVA ¬ 132.781,28

Onroerende goederen ¬ 56.781,28

Liquide middelen ¬ 76.000,00

PASSIVA ¬ 132.781,28

Kapitaal ¬ 21.315,85

Belastingvrije reserve ¬ 7.843,20

Wettelijke reserve ¬ 2.131,59

Onbeschikbare reserve ¬ 12.891,00

Beschikbare reserve ¬ 80.793,96

Overgedragen winstverlies ¬ 7.805,69

B.- Deze overdracht omvat tevens de onroerende rechten van nagemelde onroerende goederen, waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierboven zijn weergegeven, van de hierboven beschreven goed sub 2 : een handelshuis te Evergem, Schoonstraat 203, (op heden gekend onder de naam 't Kruisken').

itl.- Doberg Bvba

A.- Algemene beschrijving

De inbreng bestaat uit:

ACTIVA ¬ 131.426,33

Onroerende goederen ¬ 13.906,51

Geactiveerde onderhoudswerken ¬ 6.519,82

Liquide middelen ¬ 111.000,00

PASSIVA ¬ 131.426,33

Kapitaal ¬ 21.098,34

Belastingvrije reserve ¬ 7.763,17

Wettelijke reserve ¬ 2.109,83

Onbeschikbare reserve ¬ 12.759,45

Beschikbare reserve ¬ 79.969,51

Overgedragen winstfverlies ¬ 7.726,03

B.- Deze overdracht omvat tevens de onroerende rechten van nagemelde onroerende goederen, waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierboven zijn weergegeven, van de hierboven beschreven goed sub 5 : een handelshuis te Gent, Gildestraat 1, (op heden gekend onder de naam 'Villa des Roses  Café Boven de Grijze wolken').

IV.- De Peer nv

A.- Algemene beschrijving

De inbreng bestaat uit:

ACTIVA ¬ 151.033,74

Onroerende goederen ¬ 131.033,74

Herwaarderingsmeerwaarde op onroerend goed ¬ 20.000,00

PASSIVA ¬ 151.033,74

Herwaarderingsmeerwaarden ¬ 2.033,74

Rekening Courant De Peer ¬ 149.000,00

B.- Deze overdracht omvat tevens de onroerende rechten van nagemelde onroerende goederen, waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierboven zijn weergegeven, van de hierboven beschreven goed sub 7 een handelshuis en feestzaal te Gent (Oostakker), Oostakkerdorp 4 en +4, (op heden gekend onder de naam `Flapuit).

V,- Grelutak nv

A.- Algemene beschrijving

Y

) r

De inbreng bestaat uit:

ACTIVA ¬ 89.152,78

Onroerende goederen ¬ 84,152,78

Herwaarderingsmeerwaarde ¬ 5.000,00

PASSIVA ¬ 89,152,78

Herwaarderingsmeerwaarden ¬ 152,78

Rekening Courant Grelutak ¬ 89.000,00

B.- Deze overdracht omvat tevens de onroerende rechten van nagemelde onroerende goederen, waarvan

de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierboven

zijn weergegeven, van de hierboven beschreven goed sub 6 : een handelshuis te Gent, Meerseniersstraat 7/9,

(op heden gekend onder de naam De Tempelier').

VI: Ritz Bvba

A,- Algemene beschrijving

De inbreng bestaat uit:

ACTIVA ¬ 325,741,27

Materiële vaste activa ¬ 206.514,02

Handelsvorderingen E 36,18

Liquide middelen ¬ 117,085,70

Overlopende rekeningen ¬ 2.105,37

PASSIVA ¬ 325.741,27

Kapitaal ¬ 1.757,41

Belastingvrije reserve ¬ 647,12

Wettelijke reserve ¬ 175,74

Onbeschikbare reserve ¬ 1.062,81

Beschikbare reserve ¬ 6.661,15

Overgedragen winst/verlies ¬ 643,07

Handelsschulden ¬ 6.985,29

Belastingschuld ¬ 3.930,45

Rekening Courant divers ¬ 0,02

Rekening Courant Christiane ¬ 60,775,64

Rekening Courant Cathérine ¬ 60.775,64

Rekening Courant erven Greet ¬ 60.775,64

Rekening Courant Elisabeth ¬ 60.775,64

Rekening Courant Paul ¬ 60.775,64

B.- Deze overdracht omvat tevens de onroerende rechten van nagemelde onroerende goederen, waarvan

de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierboven

zijn weergegeven, van de hierboven beschreven goederen :

- sub 3 : een bioscoop met handeishuis te Evergem (Ertvelde), Lindenlaan 36  38 - +38.

- sub 4 : Woonhuizen te Evergem (Ertvelde), Heilige Geeststraat 13  15  17.

- sub 8 : een handelshuis te Gent (Mariakerke), Brugsesteenweg 398, (op heden gekend onder de naam 'De

Vriendschap').

7.- Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschappen  kapitaalverhoging,

A.- VASTBERG COMM.VA.

1,- Ontslag lezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerders en van het verslag van Mevrouw Veerle

Catry, bedrijfsrevisor, over de hierna beschreven inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de

werkelijke vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De besluiten van het verslag van Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Comm, VA VASTBERG, bestaat uit de inbreng van de activa- en passivabestanddelen behorende tot de vennootschap NV MEERBERG n.a.v. de gemengde splitsing van de vennootschap zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel van 30 september 2013 neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 11 oktober 2013 en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad met nummers 2013-10-22 1 0160231 en 0160313, voor een netto-inbrengwaarde van 111.057,14 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dal het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

o)dat de vermogensbestanddelen werden gewaardeerd volgens de boekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en dat de waarde waartoe deze methode van waardering leidt, nl. 111,057,14 EUR tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige bestanddelen van het boekhoudkundig eigen vermogen die ten gevolge van de splitsing van NV MEERBERG worden toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 66 aandelen van de Comm. VA VASTBERG, zonder

vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de

beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en

billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat zoals in het splitsingsvoorstel bepaald, alle

activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen

aan de BVBA R1TZ.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Comm. VA VASTBERG en mag niet voor

andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 12 december 2013

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle CATRY"

2.- Verhoging het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van zeventienduizend achthonderd

achtentwintig euro veertig cent (¬ 17.828,40) om het te brengen op zeshonderd achtenveertigduizend

zeshonderd vijfennegentig euro drieënnegentig cent (¬ 648.695,93) door het uitgeven van zesenzestig (66)

nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen genieten als de reeds bestaande

aandelen.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de deze kapitaalverhoging verwezenlijkt is door

bovenvermelde inbreng in natura.

De vergadering beslist bijgevolg artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 5.- Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd

achtenveertigduizend zeshonderd vijfennegentig euro drieënnegentig cent (¬ 648.695,93) Het is verdeeld in

achthonderd eenenzeventig (871) aandelen zonder nominale waarde."

B.- HERZIMMO NV

1,- Ontslag lezing van het verslag opgesteld door de raad van bestuur en van het verslag van Mevrouw

Veerle Catry, bedrijfsrevisor, over de hierna beschreven inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden

en de werkelijke vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt,

iedere aanwezige aandeelhouder verklaart kennis te hebben genomen van de beide verslagen.

De besluiten van het verslag van Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"5, Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV HERZIMMO, bestaat uit de inbreng van de activa- en passivabestanddelen behorende tot de vennootschap NV MEERBERG n.a.v. de gemengde splitsing van de vennootschap zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel van 30 september 2013 neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 11 oktober 2013 en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad met nummers 2013-10-22 / 0160313 en 0161223, voor een netto-inbrengwaarde van 132.781,28 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

adat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de vermogensbestanddelen werden gewaardeerd volgens de boekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en dat de waarde waartoe deze methode van waardering leidt, ni. 132.781,28 EUR tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige bestanddelen van het boekhoudkundig eigen vermogen die ten gevolge van de splitsing van NV MEERBERG worden toegekend.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 158 aandelen van de NV HERZIMMO, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat zoals in het splitsingsvoorstel bepaald, alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de BVBA RITZ.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV HERZIMMO en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 12 december 2013

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle CATRY"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.- Verhoging het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van eenentwintigduizend driehonderd vijftien euro vijfentachtig cent (¬ 21.315,85) om het te brengen op achthonderd zevenenvijftigduizend negenhonderd eenenzeventig euro vijftien cent (¬ 857.971,15) door het uitgeven van honderd achtenvijftig (158) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen genieten als de reeds bestaande aandelen,

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de deze kapitaalverhoging verwezenlijkt is door bovenvermelde inbreng in natura.

De vergadering beslist bijgevolg artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTHONDERD ZEVENENVIJFTIGDUIZEND NEGENHONDERD EENENZEVENTIG EURO VIJFTIEN CENT (857.971,15 ¬ ), vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd tachtig (3.580) aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, die ieder één/drieduizend vijfhonderd tachtigste (113.580ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal zal bij besluit van de algemene vergadering beraadslagende in de voorwaarden en met de meerderheden vereist voor wijziging van de statuten, in één of verscheidene malen mogen verhoogd of verminderd worden.

Bij verhoging van het kapitaal zullen de nieuwe, in geld te onderschrijven aandelen, bij voorkeur aan de houders van de reeds bestaande aandelen moeten aangeboden warden naar verhouding van hun aantal aandelen zodat bij iedere kapitaalsverhoging een evenredige onderschrijving van de nieuwe uit te geven aandelen door de houders van de bestaande aandelen mogelijk moet zijn.

Van de voorkeur uit voorgaand lid kan enkel afgeweken worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, getroffen met een meerderheid van drie/vierde van de uitgebrachte stemmen.

De algemene vergadering stelt de voorwaarden en de prijs van uitgifte van de nieuwe aandelen vast evenals de wijze waarop en de termijn binnen dewelke de aandeelhouders gehouden zijn zich uit te spreken over de uitoefening van hun recht van voorkeur.

Wanneer de houders van de bestaande aandelen geen gebruik maken, hetzij voor een gedeelte van hun recht van voorkeur, hetzij voor het geheel, groeit daardoor het voorkeurrecht van de andere aandeelhouders van rechtswege aan.

Wanneer de aandeelhouders geen gevolg geven aan de vraag van de raad van bestuur tot afbetaling van het saldo, zijn zij van rechtswege en zonder ingebrekestelling de wettelijke intrest verschuldigd op het niet betaalde bedrag, onverminderd de andere rechten en vorderingen die de vennootschap kan uitoefenen."

C.- DOBERG Bvba

1.- Ontslag van de lezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder en van de lezing van het verslag van Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, over de hierna beschreven inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de werkelijke vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

Iedere aanwezige vennoot verklaart kennis te hebben genomen van de beide verslagen.

De besluiten van het verslag van Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

.5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DOBERG, bestaat uit de inbreng van de activa- en passivabestanddelen behorende tot de vennootschap NV MEERBERG n.a.v. de gemengde splitsing van de vennootschap zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel van 30 september 2013 neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 11 oktober 2011 en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad met nummers 2013-10-2210160311 en 0160313, voor een netto-inbrengwaarde van 131.426,33 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de vermogensbestanddelen werden gewaardeerd volgens de boekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en dat de waarde waartoe deze methode van waardering leidt, nl. 131.426,33 EUR tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige bestanddelen van het boekhoudkundig eigen vermogen die ten gevolge van de splitsing van NV MEERBERG worden toegekend.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 424 aandelen van de BVBA DOBERG, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat zoals in het splitsingsvoorstel bepaald, alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de BVBA RITZ.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DOBERG en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 12 december 2013

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordigd door Veerle CATRY"

2.- Verhoging het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van eenentwintigduizend achtennegentig euro vierendertig cent (¬ 21.098,34) om het te brengen op tweehonderd en negenduizend achthonderd zesentwintig euro drieënnegentig cent (¬ 209.826,93) door het uitgeven van vierhonderd vierentwintig (424) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en vcordelen genieten als de reeds bestaande aandelen.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de deze kapitaalverhoging verwezenlijkt is door bovenvermelde inbreng in natura.

De vergadering beslist bijgevolg artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERD EN NEGENDUIZEND ACHTHONDERD ZESENTWINTIG EURO DRIEËNNEGENTIG CENT (¬ 209.826,93). Het is verdeeld in tweeduizend zevenhonderd en zes (2.706) gelijke aandelen ieder aandeel vertegenwoordigend één/tweeduizend zevenhonderd en zesde deel (112.706de).

D.- DE PEER NV

1.- Ontslag lezing van het verslag opgesteld door de raad van bestuur en van de lezing van het verslag van Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, over de hierna beschreven inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de werkelijke vergoeding die ais tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

Iedere aanwezige aandeelhouder verklaart kennis te hebben genomen van de beide verslagen.

De besluiten van het verslag van Mevrouw Veerie Catry, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura in de NV DE PEER, bestaat uit de inbreng van de activa- en passivabestanddelen behorende tot de vennootschap NV MEERBERG naar aanleiding van de gemengde splitsing van de vennootschap NV MEERBERG zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel van 30 september 2013 neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 11 oktober 2013 en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad met nummers 2013-10-22 / 0160312 en 0160313, voor een netto-inbrengwaarde van 2.033,74 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de vermogensbestanddelen werden gewaardeerd volgens de boekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en dat de waarde waartoe deze methode van waardering leidt, nI. 2.033,74 EUR tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige bestanddelen van het boekhoudkundig eigen vermogen die ten gevolge van de splitsing van NV MEERBERG worden toegekend.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 11 aandelen van de NV DE PEER, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat zoals in het splitsingsvoorstel bepaald, alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de BVBA RITZ.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura in de NV DE PEER en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 12 december 2013

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle CATRY"

Beide verslagen, te weten dat van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een afschrift van deze akte In het vennoot-schapsdossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent worden neergelegd.

2.- De vergadering stelt vast dat ingevolge de splitsing van Meerberg nv het aantal aandelen verhoogd is met elf (11) aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen genieten als de reeds bestaande aandelen.

De vergadering beslist bijgevolg artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd tweeëntachtigduizend euro (¬ 482.000,00). Het is verdeeld in negenduizend zeshonderd vierenzestig (9.664) aandelen zonder no-minale waarde."

E- GRELUTAK NV

1.- Ontslag lezing van het verslag opgesteld door de raad van bestuur en van de lezing van het verslag van Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, over de hierna beschreven inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de werkelijke vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van het verslag van Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV GRELUTAK, bestaat uit de inbreng van de activa- en passivabestanddelen behorende tot de vennootschap NV MEERBERG naar aanleiding van de gemengde splitsing van de vennootschap zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel van 30 september 2013 neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 11 oktober 2013 en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad met nummers 2013-10-22 / 0160310 en 0160313, voor een netto-inbrengwaarde van 152,78 EUR,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

adat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de vermogensbestanddelen werden gewaardeerd volgens de boekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en dat de waarde waartoe deze methode van waardering leidt, nl. 152,78 EUR tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige bestanddelen van het boekhoudkundig eigen vermogen die ten gevolge van de splitsing van NV MEERBERG worden toegekend.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 23 aandelen van de NV GRELUTAK, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat zoals in het splitsingsvoorstel bepaald, alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de BVBA RITZ.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV GRELUTAK en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 12 december 2013

(getekend)

EDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle CATRY "

2.- De vergadering stelt vast dat ingevolge de splitsing van Meerberg nv het aantal aandelen verhoogt is met drieëntwintig (23) aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen genieten als de reeds bestaande aandelen.

De vergadering beslist bijgevolg artikel 5 van de statuten aan te passen ais volgt:

"Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en negenduizend honderdzeventig euro vierenveertig cent (¬ 109.170,44). Het is verdeeld in elfduizend zevenhonderd drieëndertig (11.733) aandelen zonder nominale waarde.

8.- Bevoegdheden verlenen aan de raden van bestuur en de zaakvoerders voor de uitvoering van de besluiten over de voorgaande punten van de agenda.

D.- de vennoten van op te richten Bvba Ritz, voornoemd, heeft volgende beslissingen genomen:

1,- Ontslag lezing van het verslag opgesteld door de oprichters en van de lezing van het verslag van

Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, over de hierna beschreven inbreng in natura, de toegepaste

waarderingsmethoden en de werkelijke vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De besluiten van het verslag van Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura door de vennootschap NV MEERBERG, wonende te 9940 Ertvelde (Evergem), Lindenlaan 25, tot oprichting van de BVBA RITZ met zetel te 9940 Ertvelde (Evergem), Lindenlaan 25, bestaat uit de inbreng van de activa- en passivabestanddelen behorende tot de vennootschap NV MEERBERG naar aanleiding van de gemengde splitsing van de vennootschap, voor een inbrengwaarde aan netto-actief van 10.947,31 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de vermogensbestanddelen werden gewaardeerd volgens de boekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en dat de waarde waartoe deze methode van waardering leidt, ni 10.947,31 EUR tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige bestanddelen van het boekhoudkundig eigen vermogen die ten gevolge van de splitsing van NV MEERBERG worden toegekend.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 440 aandelen van de BVBA RITZ, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

" Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat zoals in het splitsingsvoorstel bepaald, alle

activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen

aan de BVBA RITZ.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA RITZ en mag niet voor andere doeleinden

worden gebruikt.

Merelbeke, 12 december 2013

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle CATRY"

Beide verslagen, te weten dat van de oprichters en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een af-schrift

van deze akte in het vennootschapsdossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge worden

neergelegd.

2.- Verhoging het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van duizend zevenhonderd zevenenvijftig euro

eenenveertig cent (¬ 1.757,41) om het te brengen op twintigduizend driehonderd en zeven euro eenenveertig

cent (¬ 20.307,41) door het uitgeven van vierhonderd veertig (440) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die

dezelfde rechten en voordelen genieten als de reeds bestaande aandelen.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de deze kapitaalverhoging verwezenlijkt is door

bovenvermelde inbreng in natura.

De vergadering beslist bijgevolg artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 5.- Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend driehonderd

en zeven euro eenenveertig cent (¬ 20.307,41). Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale ,

waarde."

2.- Bevoegdheid verlenen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de besluiten over de voorgaande

punten van de agenda,

VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan Mevrouw Nathalie Van Gastel, aan Mevrouw Martine De Vrieze en aan

Mevrouw Ann De Wilde, allen woonplaats doen te B9820-Merelbeke, Guldensporenpark 100 (blok K), alleen

handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de (wijziging/doorhaling van de) inschrijving en aile

noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de :

Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de directe belastingen,

de sociale zekerheidsfondsen en om het even welke andere administratieve instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JAN VERSTRAETEN TE ASSENEDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte gemengde splitsing;

- verslagen van de zaakvoerders;

- verslagen van de bedrijfsrevisor;

- coördinatie van de statuten.

Bfytagely bij liéï Bëtgisch-Sfàátsblàd -I4/0I72014 = -Annëxë's du -Moniteur belge

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/10/2013
ÿþNCC;;cEir=cJ



1 i OKT. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDtirefeGENT

na neerlegging ter griffie

111

*13160311<

Mod woei 11.1

j/~ , `~4j.;ç In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

_



1

bei

a Br Stz

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte 0464.759.464

DOBERG

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bogaertstraat 21, 9830 Sint-Martens-Latem

splitsingsvoorstel

Werd neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent:

Het voorstel d.d. 30 september 2013 inzake de splitsing van de NV 'MEERBERG', niet zetel te 9940 Ertvelde (Evergem), Lindenlaan 25, RPR Gent 0436.368.158, o.a. door overneming door de BVBA 'DOBERG', en waarvan hierna een uittreksel volgt:

A.De rechtsvorm, de naam, de zetel en het doel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

1.De te splitsen vennootschap, hiervoor vermeld sub 1, zijnde de naamloze vennootschap 'MEERBERG', met maatschappelijke zetel te 9940 Ertvelde (Evergem), Lindenlaan 25, heeft ais doel:

"Het patrimonium, gevormd door de inbrengsten, grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uitte breiden.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen en verhuren of in huur nemen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden aile onroerende goederen en roerende verachtingen. mogen stellen die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij heeft eveneens tot doel door het verrichten van voormelde activiteiten, de bloei en de expansie van de Besloten Vennootschappen met Beperkte Aansprakelijkheid "Brouwerij Bios" en "Brouwerij Van Steenberge" met zetel te Evergem (Ertvelde), te verzekeren en te ondersteunen."

5.De bestaande verkrijgende vennootschap hiervoor vermeld sub 5, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DOBERG', met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 21, heeft als doel:

"Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

1°.Het beheer in de ruimste zin van het woord, van alle roerende en onroerende goederen en dit zowel in België als in het buitenland.

Ten einde het alsdan omschreven doel te verwezenlijken mag de vennootschap onder meer.

.alle onroerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, het huren en verhuren onder welke vorm ook, ruilen, beheren en valoriseren, verkavelen en splitsen van gronden en lof gebouwen, inbegrepen het bouwen, laten bouwen en verbouwen van gebouwen;

.alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van geld en geldverbeeldende waarden en metalen, welke de vennootschap in kas of in portefeuille zou hebben, huren en verhuren van meubelen en meubilerende voorwerpen, welkdanig ook, die de vennootschap zou bezitten.

2°.Het nemen van participaties en deelnemen in andere ondernemingen alsmede het borgstellen ten overstaan van derden met het oog op commerciële en financiële verhandelingen voor deze derden.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

3°.Wet verstrekken van leningen en kredieten onder welke vomi ook alsmede het verzamelen van de nodige fondsen daarvoor desgevallend.

4°.Het geven van advîezen in de meest ruime zin alsmede het materieel beheer van roerende en onroerende goederen.

5°.De aankoop en verkoop, verhuring, in en uitvoer van alle mogelijke kunstvoorwerpen, antiquiteiten en siervoorwerpen in zijn ruimste zin, alsmede binnenhuisinrichting en alle daarmede verband houdende voorwerpen en activiteiten.

6°.Het kopen en verkopen, huren en verhuren alsmede het in leasing geven of nemen van allerlei kantoormeubilair en kantoormachines.

7°.Het verlenen van consultancy en advies aan bedrijven evenals particulieren, rechtspersonen evenals fysische personen, op het vlak van management, investeringen, financieel beleid, beleggingen, evenals het overnemen, verkopen en oprichten van bedrijven. Dit advies heeft betrekking op informatietechnologie, algemeen management, managementcontrole, kostprijsberekening, marketing, personeel, financiën en investeringen in zowel materiële als immateriële activa, roerende als onroerende goederen.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, tenzij de vereiste toelating daarvoor werd bekomen."

De geplande splitsing is volledig in het kader van het maatschappelijk doel van alle betrokken vennootschappen.

B.De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

1. Algemeen

a) Waardering

De bestuursorganen zijn van mening dat  voor wat betreft de afsplitsing naar de bestaande verkrijgende vennootschappen  een waardering van de te splitsen vennootschap en van de verkrijgende vennootschappen op basis van hun boekwaarde (eigen vermogenswaarde) zoals die blijkt uit de in het kader van de geplande splitsing voor elke vennootschap opgemaakte (tussentijdse) cijfers, zoals hierna vermeld onder punt E van dit voorstel, in casu als de meest relevante waarderingsmethode moet warden weerhouden voor de vaststelling van het aantal door de verkrijgende vennootschappen uit te geven aandelen in ruil voor de inbreng door de te splitsen vennootschap.

[...]

b)Kapitaal  Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal van de NV 'MEERBERG' bedraagt tweeënzestig duizend euro (62.000,00 EUR) en is verdeeld in twee duizend vijfhonderd en éën (2.501) aandelen zonder vermelding van waarde.

[ " ]

Het maatschappelijk kapitaal van de BVBA 'DOBERG' bedraagt honderd drieëntwintig duizend negenhonderd zesenveertig euro zesenzeventig cent (123.946,76 EUR) en is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

Na de splitsing van de NV 'VASTCO'  waarvan hierna sprake onder punt Q van dit voorstel  za! het kapitaal van de BVBA `DOBERG' honderd achtentachtig duizend zevenhonderd achtentwintig euro negenenvijftig cent (188.728,59 EUR) bedragen en verdeeld zijn in twee duizend tweehonderd tweeëntachtig (2.282) aandelen zonder vermelding van waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.Ruilverhouding

[...]

d)DOBERG BVBA

De waarde van het deel van het eigen vermogen van de NV `MEERBERG' dat ingevolge haar splitsing ingebracht zal worden in de BVBA 'DOBERG' bedraagt honderd éénendertig duizend vierhonderd zesentwintig euro drieëndertig cent (131.426,33 EUR),

De totale boekwaarde van de BVBA 'DOBERG' per 30 juni 2013 bedraagt driehonderd en negen duizend negenhonderd vijfentwintig euro zestig cent (309.925,60 EUR), hetzij een waarde van driehonderd en negen euro drieënnegentig cent (309,93 EUR) per aandeel,

In ruil voor de inbreng uit de splitsing van de NV 'MEERBERG` zullen dus in totaal vierhonderd vierentwintig (424) volgestorte aandelen van de BVBA `DOBERG" worden uitgereikt.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen van de BVBA `DOBERG'.

[" " ]

3.Disproportionele verdeling

De ingevolge de splitsing van de NV 'MEERBERG' door de verkrijgende vennootschappen uit te reiken aandelen zullen als volgt verdeeld worden onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap:

-de aandelen van de BVBA 'DOBERG' worden toegekend aan mevrouw Cathérine VAN STEENBERGE;

[...j

4.Kapitaalverhogingen  Oprichting

Naar aanleiding van de geplande splitsing zullen de volgende kapitaalverhogingen in de bestaande verkrijgende vennootschappen plaatsvinden:

[.]

-in de BVBA 'DOBERG': verhoging met een bedrag van éénentwintig duizend en achtennegentig euro vierendertig cent (21.098,34 EUR), zodat het kapitaal uiteindelijk tweehonderd en negen duizend achthonderd zesentwintig euro drieënnegentig cent (209.826,93 EUR) zal bedragen, verdeeld in twee duizend zevenhonderd en zes (2.706) aandelen;

C.De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschappen worden uitgereikt

De aandelen die door de verkrijgende vennootschappen in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap toegekend worden door en onder de verantwoordelijkheid van de bestuursorganen van de verkrijgende vennootschappen.

Zoals gezegd, worden de aandelen van de verkrijgende vennootschappen disproportioneel toegekend aan de aandeelhouders van de NV 'MEERBERG', [...].

De aandelen van de verkrijgende vennootschappen zijn aandelen op naam en zullen ingeschreven worden in de registers van aandelen van deze vennootschappen op naam van de nieuwe vennoten/aandeelhouders,

D.De datum vanaf wanneer deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 juli 2013, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen, zoals bepaald in de volgende paragraaf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

E.De datum vanaf wanneer de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen

De datum vanaf wanneer de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen, elk voor wat het door hen overgenomen deel van het vermogen van de te splitsen vennootschap betreft, wordt bepaald op 1 juli 2013.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de te splitsen vennootschap gedaan, komen voor rekening van' de verkrijgende vennootschappen, elk voor wat het door hen overgenomen deel van het vermogen van de te splitsen vennootschap betreft.

De splitsing vindt plaats op basis van de boekhoudkundige staat van activa en passiva van de te splitsen vennootschap per 30 juni 2013, aan dit voorstel gehecht als bijlage.

Aangezien de laatste jaarrekening van alle bestaande bij de splitsing betrokken vennootschappen betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden vóór de datum van dit splitsingsvoorstel werd afgesloten (hetzij 30 of 31 december 2012)  [...]  melden de bestuursorganen dat voor deze vennootschappen ([...]) tevens tussentijdse cijfers beschikbaar zullen zijn die niet ouder zijn dan drie maanden op datum van dit splitsingsvoorstel, en dit teneinde te voldoen aan de artikels 733 § 2, 5° en 748 § 2, 5° van het Wetboek van vennootschappen.

F.De rechten die de verkrijgende vennootschappen toekennen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de te splitsen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

G.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van de in de artikels 731 en 746 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslagen

In toepassing van de artikels 731 § 1, laatste alinea en 746, voorlaatste alinea van het Wetboek van vennootschappen wordt voorgesteld dat de bestuursorganen en de bedrijfsrevisor van de verschillende bestaande bij de splitsing betrokken vennootschappen geen verslag opstellen over dit splitsingsvoorstel, op voorwaarde dat alle vennoten/aandeelhouders en houders van andere stemrechtverlenende effecten van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen hiermee instemmen.

Wat de verkrijgende vennootschappen betreft, zullen er wel, in toepassing van de artikels 731 § 2 juncto de artikels 313 en 602 en in toepassing van de artikels 742 § 3, laatste alinea en 219 van het Wetboek van vennootschappen, verslagen van de bestuursorganen/oprichters en van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura uit de splitsing opgemaakt worden.

De bezoldiging van de bedrijfsrevisor (met name BDO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Veerle Catry) bedraagt hiervoor duizend euro (1.000,00 EUR) per verslag.

H.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

I.De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen van de te splitsen vennootschap

Als bijlage aan dit voorstel is een splitsingstabel gevoegd op basis van de vermogenstoestand van de te splitsen vennootschap per 30 juni 2013, waaruit blijkt welke delen van de activa en passiva van het vermogen van de NV 'MEERBERG' aan de verschillende verkrijgende vennootschappen toekomen,

De boekhoudkundige verwerking van de splitsing zal gebeuren conform de opdeling van de onderscheiden rubrieken zoals opgenomen in de aangehechte splitsingstabel.

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap `MEERBERG' te voorkomen, voor zover de verdeling in de splitsingstabel niet voldoende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap zijn vermeld, en voor zover deze vermogensbestanddelen niet beschouwd kunnen worden als zijnde "verbonden" met aan een van de verkrijgende vennootschappen toegekende vermogensbestanddelen, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan welke verkrijgende vennootschap ze toegewezen dienen te worden, afgesplitst zullen worden naar de BVBA'RITZ'.

De toewijzing aan de verschillende verkrijgende vennootschappen van de onroerende goederen die eigendom zijn van de NV 'MEERBERG' wordt hierna verder uitgebreid behandeld onder punt K van dit voorstel.

J.De verdeling onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen, alsmede het criterium waarop deze verdeling gebaseerd is

Zoals gezegd, zullen de volgende volgestorte nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschappen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de NV 'MEERBERG':

C" ]

-vierhonderd vierentwintig (424) aandelen van de BVBA'DOBERG';

C...]

De Ingevolge de splitsing van de NV 'MEERBERG' door de verkrijgende vennootschappen uit te reiken aandelen zullen als volgt  disproportioneel  verdeeld worden onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap:

C...]

-de aandelen van de BVBA 'DOBERG' worden toegekend aan mevrouw Cathérine VAN STEENBERGE, aangezien dit de vennootschap is van genoemde mevrouw Catherine VAN STEENBERGE die zij samen met haar echtgenoot heeft en waarvan zij hoofdaandeelhouder is;

t...]

De bestuursorganen menen dat de voorgestelde ruilverhouding van de aandelen en verdeling van deze aandelen onder de verschillende aandeelhouders van de NV 'MEERBERG' de rechten van elke aandeelhouder van de te splitsen vennootschap vrijwaart.

K.On roerende goederen

Ingevolge de splitsing van de NV 'MEERBERG' worden de volgende onroerende goederen ingebracht in de verschillende verkrijgende vennootschappen:

C...]

4.In de BVBA'DOBERG':

Onder Gemeente Gent 2de afdeling:

een handelspand met woning en aanhorigheden, op en met grond, gelegen Gildestraat 1, gekadastreerd of

het geweest zijnde Sectie B nummer 1231, met een oppervlakte van 67ca,

met name Villa des Roses 1 Café Boven de Grijze Wolken.

I" ]

Bodemdecreet

De inhoud van de bodemattesten voor de hiervoor beschreven onroerende goederen (door OVAM

afgeleverd op 6 april 2012 en op 4 en 5 juli en 1 augustus 2013) luidt voor alle goederen -- C...]  als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen;

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De bestuursorganen melden dat uit de voor de hiervoor beschreven onroerende goederen  [...]  gedane opzoekingen bij de respectievelijke stads- en gemeentebesturen voor geen enkel goed blijkt dat het om een risicogrond zou gaan.

E...1

L. Personeel

De NV 'MEERBERG' stelt geen personeel te werk.

M. Certificaten

De bestuursorganen stellen voor om te verzaken aan het aanvragen van de certificaten in toepassing van

de volgende wettelijke bepalingen:

-artikel 442bis § 3 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen;

-artikel 93undeciesB § 3 van het BTW-Wetboek; en

-artikel 46ter § 3 van het Koninklijk Besluit nr. 38 van 27 juli 1967 houdende inrichting van het sociaal statuut

der zelfstandigen.

N.Algemene voorwaarden

De splitsing vindt verder plaats onder de volgende voorwaarden:

1.De inbrengen vinden plaats vrij van alle voorrechten, hypotheekrechten, pandrechten, beslagen, schulden, ontbindende rechtsvorderingen en om het even welke zekerheden, met uitzondering van diegene die gerelateerd zijn aan de respectievelijk in te brengen actief- en passiefbestanddelen.

2.De verkrijgende vennootschappen worden in de plaats gesteld van de te splitsen vennootschap betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met de respectievelijk ingebrachte bestanddelen.

3.Alle roerende en onroerende goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich op datum van de notariële splitsingsakte zullen bevinden, zonder waarborg voor zichtbare en/of verborgen gebreken.

4.Alle taksen en belastingen die de ingebrachte bestanddelen bezwaren, worden door de respectievelijke verkrijgende vennootschappen betaald en gedragen vanaf de ingenottreding, pro rata temporis.

5.Vanaf de datum van ingenottreding nemen de verkrijgende vennootschappen alle contracten over die door de te splitsen vennootschap werden afgesloten betreffende de respectievelijk ingebrachte bestanddelen. Vanaf dat ogenblik betalen en dragen zij alle vergoedingen voor aansluiting, huur, toestellen en installaties en voor het verbruik.

6.De verkrijgende vennootschappen zijn gehouden alle verzekeringscontracten die door de te splitsen vennootschap werden afgesloten betreffende de respectievelijk ingebrachte bestanddelen over te nemen en de premies te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag, behoudens opzegging op hun kosten en risico.

7.Alle kosten, rechten en honoraria die de inbreng van de bestanddelen opvorderbaar maakt, worden betaald door de verkrijgende vennootschappen, elk voor één/zesde deel.

8.De te splitsen vennootschap verbindt zich ertoe de verkrijgende vennootschappen op de hoogte te brengen van haar za ken en haar aan de cliënten en aan de leveranciers als haar opvolgers voor te stellen en aan te bevelen.

9.De te splitsen en de verkrijgende vennootschappen verbinden zich er ten opzichte van elkaar toe om aile boekhoudkundige bescheiden met betrekking tot de ingebrachte bestanddelen ter beschikking te stellen van

elkaar. '

O.Fiscale verklaringen

De bestuursorganen verklaren dat voor de geplande splitsing aan de Dienst Voorafgaandelijke Beslissingen in Fiscale Zaken een Aanvraag tot voorafgaande beslissing lopende is teneinde het belastingneutraal karakter van de geplande splitsing te bevestigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

P.Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier, onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van vennoten/aandeelhouders van de bij de splitsing betrokken vennootschappen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de betrokken vennoten/aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

Q.Slotverkiaring

Dit voorstel tot splitsing zal door de zorgen van de bestaande bij de splitsing betrokken vennootschappen, minstens zes weken v iôr de buitengewone algemene vergaderingen van vennoten/aandeelhouders die over de splitsing moeten besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel worden neergelegd.

De streefdatum voor de goedkeuring van het splitsingsvoorstel door de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van vennoten/aandeelhouders van de bij de splitsing betrokken vennootschappen is vastgesteld op uiterlijk 27 december 2013, op voorwaarde dat op die datum de volgende opschortende voorwaarden vervuld zijn:

-de naleving van de bijzondere procedure bij OVAM voor het onroerend goed beschreven onder punt K.3 van dit voorstel;

-het bekomen van een positieve voorafgaande beslissing van de Dienst Voorafgaandelijke Beslissingen in Fiscale Zaken (zie hiervoor onder punt O van dit voorstel);

-de verwezenlijking van de splitsing van de NV 'VASTCO', met zetel te 8730 Beemem, Bloemendalestraat 38, RPR Brugge 0425.747.351, enerzijds door overneming door de in dit voorstel omschreven bestaande verkrijgende vennootschappen en anderzijds door oprichting van de in dit voorstel omschreven nieuw op te richten verkrijgende vennootschap.

R. Bijlage

Splitsingstabel van de NV `MEERBERG` per 30 juni 2013.

MEERBERG

Vaste activa

Terreinen en gebouwen: 552.317,61 EUR

Geactiveerde onderhoudswerken: 6.647,68 EUR

Herwaarderingsmeerwaarde: 25.000,00 EUR

Vlottende activa

Vorderingen op korte termijn: 36,18_EUR

Liquide middelen: 355.085,70 EUR

Overlopende rekeningen: 2.105,37 EUR

Totaal actief: 941.192,54 EUR

Eigen vermogen

Kapitaal: 62.000,00 EUR

Herwaarderingsmeerwaarden: 25.000,00 EUR

Wettelijke reserve: 6.200,00 EUR

Onbeschikbare reserve: 37.495,18 EUR

Beschikbare reserves: 235.000,00 EUR

Overgedragen winst: 22.703,40 EUR

Totaal eigen vermogen: 388.398,58 EUR

Y a

F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Schulden

Handelsschulden: 6.985,29 EUR

Belastingsschulden: 3.930,45 EUR

R/C divers: 0,02 EUR

R/C Christiane: 60.775,64 EUR

R/C Catherine: 60.775,64 EUR

R/C erven Greet: 60.775,64 EUR

R/C Elisabeth: 60.775,64 EUR

RIO Paul: 60.775,64 EUR

RIO Grelutak: 89.000,00 EUR

R/C De Peer: 149.000,00 EUR

Totaal schulden: 552.793,96 EUR

Totaal passiva: 941.192,54 EUR

[...]

DOBERG

Vaste activa

Terreinen en gebouwen: 13.906,51 EUR

Geactiveerde onderhoudswerken: 6.519,82 EUR

Herwaarderingsmeerwaarde: 0,00 EUR

(Gildestraat Gent (Villa des Roses I Boven de Grijze Wolken))

Vlottende activa

Vorderingen op korte termijn: 0,00 EUR

Liquide middelen: 111.000,00 EUR

Overlopende rekeningen: 0,00 EUR

Totaal actief: 131.426,33 EUR

Eigen vermogen

Kapitaal: 21.098,34 EUR

Herwaarderingsmeerwaarden: 0,00 EUR

Belastingvrije reserve: 7.763,17 EUR

Wettelijke reserve: 2.109,83 EUR

Onbeschikbare reserve; 12.759,45 EUR

Beschikbare reserves: 79.969,51 EUR

Overgedragen winst: 7.726,03 EUR

Totaal eigen vermogen: 131.426,33 EUR

Schulden

Handelsschulden: 0,00 EUR

Belastingsschulden: 0,00 EUR

R/C divers: 0,00 EUR

R/C Christiane: 0,00 EUR

R/C Catherine; 0,00 EUR

R/C erven Greet: 0,00 EUR

R/C Elisabeth: 0,00 EUR

R/C Paul: 0,00 EUR

R/C Grelutak: 0,00 EUR

R/C De Peer: 0,00 EUR

Totaal schulden: 0,00 EUR

Totaal passiva: 131.426,33 EUR

Voor eensluidend uittreksel

Cathérine VAN STEENBERGE

zaakvoerder

lc itivt,ett.e.,-( el! ~ rjge" ei~~e

Vpor-'e ' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/10/2013
ÿþMod Word 11.1

IL~ut~;t Is~i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

RO ELFGO



t1311MILI 1 ui

1



Ondernemingsnr : 0464.759.464

Benaming

(voluit) : DOBERG

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bogaertstraat 21, 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : splitsingsvoorstel

1 1 ~~~T, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

ri ie

Werd neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent:

Het voorstel d.d. 30 september 2013 inzake de splitsing van de NV 'VASTCO', met zetel te 8730 Beernem,

Bloemendalestraat 38, RPR Brugge 0425.747.351, o.a, door overneming door de BVBA 'DOBERG',

en waarvan hierna een uittreksel volgt:

A.De rechtsvorm, de naam, de zetel en het doel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

1.0e te splitsen vennootschap, hiervoor vermeld sub 't, zijnde de naamloze vennootschap `VASTCO', met maatschappelijke zetel te 8730 Beernem, Bloemendalestraat 38, heeft als doel:

"a.-Het patrimonium gevormd door de inbrengsten en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

b.-ln België of in het buitenland, voor haar rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle immobiliaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen, met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing of valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, voorts:

c.-Het kopen, verkopen en ruilen van alle welkdanige aandelen, delen en andere maatschappelijke rechten, obligaties, en in het algemeen van alle roerende waarden. Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en onderaannemingen waarin ze belangen heeft,

d.-Het verlenen van persoonlijke als zakelijke, roerende als onroerende waarborgen ten voordele van derden.

e.-Alle financiële verrichtingen onder vorm van lening, kredietopening of andere wijze, met uitzondering van de financiële verrichtingen voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen en onder voorwaarde van het bekomen van de eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen.

De vennootschap kan alle roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen, en aile daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen.

Zij mag op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies aangaan met gelijk welke andere handelsvennootschap of onderneming.

De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

De bovenstaande bepalingen dienen in hun breedste zin opgevat de worden."

Op de laatste blz. van Luik F3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrdmenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

4.De bestaande verkrijgende vennootschap hiervoor vermeld sub 4, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DOBERG', met maatschappelijke zetel te 9830 Sint Martens-Latem, Bogaertstraat 21, heeft als doel:

"Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

1 ".Het beheer in de ruimste zin van het woord, van alle roerende en onroerende goederen en dit zowel in België als in het buitenland.

Ten einde het alsdan omschreven doel te verwezenlijken mag de vennootschap onder meer.

.alle onroerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, het huren en verhuren onder welke vorm ook, ruilen, beheren en valoriseren, verkavelen en splitsen van gronden en lof gebouwen, inbegrepen het bouwen, laten bouwen en verbouwen van gebouwen;

.alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van geld en geldverbeeldende waarden en metalen, welke de vennootschap in kas of in portefeuille zou hebben, huren en verhuren van meubelen en meubilerende voorwerpen, welkdanig ook, die de vennootschap zou bezitten.

2°.Het nemen van participaties en deelnemen in andere ondernemingen alsmede het borgstellen ten overstaan van derden met het oog op commerciële en financiële verhandelingen voor deze derden.

3°.Het verstrekken van leningen en kredieten onder welke vorm ook alsmede het verzamelen van de nodige fondsen daarvoor desgevallend.

4°.Het geven van adviezen in de meest ruime zin alsmede het materieel beheer van roerende en onroerende goederen.

5°.De aankoop en verkoop, verhuring, in en uitvoer van alle mogelijke kunstvoorwerpen, antiquiteiten en siervoorwerpen in zijn ruimste zin, alsmede binnenhuisinrichting en alle daarmede verband houdende voorwerpen en activiteiten.

6°.Het kopen en verkopen, huren en verhuren alsmede het in leasing geven of nemen van allerlei kantoormeubilair en kantoormachines.

7°,1-let verlenen van consultancy en advies aan bedrijven evenals particulieren, rechtspersonen evenals fysische personen, op het vlak van management, investeringen, financieel beleid, beleggingen, evenals het overnemen, verkopen en oprichten van bedrijven. Dit advies heeft betrekking op informatietechnologie, algemeen management, managementcontrole, kostprijsberekening, marketing, personeel, financiën en investeringen in zowel materiële als immateriële activa, roerende als onroerende goederen.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, tenzij de vereiste toelating daarvoor werd bekomen."

G" l

De geplande splitsing is volledig in het kader van het maatschappelijk doel van alle betrokken vennootschappen.

B.De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

1. Algemeen

a) Waardering

De bestuursorganen zijn van mening dat  voor wat betreft de afsplitsing naar de bestaande verkrijgende vennootschappen  een waardering van de te splitsen vennootschap en van de verkrijgende vennootschappen op basis van hun boekwaarde (eigen vermogenswaarde) zoals die blijkt uit de in het kader van de geplande splitsing voor elke vennootschap opgemaakte (tussentijdse) cijfers, zoals hierna vermeld onder punt E van dit voorstel, in casu als de meest relevante waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van het aantal door de verkrijgende vennootschappen uit te geven aandelen in ruil voor de inbreng door de te splitsen vennootschap.

C" ]

b)Kapitaal  Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal van de NV 'VASTCO' bedraagt honderd zestig duizend euro (160.000,00 EUR) en is verdeeld in honderd zestig (160) aandelen zonder vermelding van waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Cm]

Het maatschappelijk kapitaal van de BVBA 'DOBERG' bedraagt honderd drieëntwintig duizend negenhonderd zesenveertig euro zesenzeventig cent (123.946,76 EUR) en is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

[...1

2.Ruilverhouding

C...]

c)DOBERG BVBA

De waarde van het deel van het eigen vermogen van de NV 'VASTCO' dat ingevolge haar splitsing ingebracht zal worden in de BVBA `DOBERG' bedraagt driehonderd zevenennegentig duizend tweehonderd vijfennegentig euro negen cent (397.295,09 EUR).

De totale boekwaarde van de BVBA 'DOBERG' per 30 juni 2013 bedraagt driehonderd en negen duizend negenhonderd vijfentwintig euro zestig cent (309.925,60 EUR), hetzij een waarde van driehonderd en negen euro drieënnegentig cent (309,93 EUR) per aandeel.

In ruil voor de inbreng uit de splitsing van de NV 'VASTCO' zullen dus in totaal duizend tweehonderd tweeëntachtig (1.282) volgestorte aandelen van de BVBA 'DOBERG' worden uitgereikt.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen van de BVBA 'DOBERG'.

C...]

3.Disproportionele verdeling

De ingevolge de splitsing van de NV 'VASTCO' door de verkrijgende vennootschappen uit te reiken aandelen zullen als volgt verdeeld worden onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap:

-de aandelen van de BVBA `DOBERG' worden toegekend aan mevrouw Cathérine VAN STEENBERGE; C...]

4.Kapitaalverhogingen  Oprichting

Naar aanleiding van de geplande splitsing zullen de volgende kapitaalverhogingen in de bestaande verkrijgende vennootschappen plaatsvinden:

[" " ]

-in de BVBA `DOBERG': verhoging met een bedrag van vierenzestig duizend zevenhonderd éénentachtig euro drieëntachtig cent (64.781,83 EUR), zodat het kapitaal uiteindelijk honderd achtentachtig duizend zevenhonderd achtentwintig euro negenenvijftig cent (188.728,59 EUR) zal bedragen, verdeeld in twee duizend tweehonderd tweeëntachtig (2.282) aandelen;

C...]

C.De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschappen worden uitgereikt

De aandelen die door de verkrijgende vennootschappen in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap toegekend worden door en onder de verantwoordelijkheid van de bestuursorganen van de verkrijgende vennootschappen.

Zoals gezegd, worden de aandelen van de verkrijgende vennootschappen disproportioneel toegekend aan de aandeelhouders van de NV 'VASTCO', f...].

De aandelen van de verkrijgende vennootschappen zijn aandelen op naam en zullen ingeschreven worden in de registers van aandelen van deze vennootschappen op naam van de nieuwe vennoten/aandeelhouders.

. t -G

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

D.De datum vanaf wanneer deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 juli 2013, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen, zoals bepaald in de volgende paragraaf.

E.De datum vanaf wanneer de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen

De datum vanaf wanneer de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen, elk voor wat het door hen overgenomen deel van het vermogen van de te splitsen vennootschap betreft, wordt bepaald op 1 juli 2013.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de te splitsen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de verkrijgende vennootschappen, elk voor wat het door hen overgenomen deel van het vermogen van de te splitsen vennootschap betreft.

De splitsing vindt plaats op basis van de boekhoudkundige staat van activa en passiva van de te splitsen vennootschap per 30 juni 2013, aan dit voorstel gehecht als bijlage.

Aangezien de laatste jaarrekening van alle bestaande bij de splitsing betrokken vennootschappen betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden vóór de datum van dit splitsingsvoorstel werd afgesloten (hetzij 30 of 31 december 2012)  [...]  melden de bestuursorganen dat voor deze vennootschappen ([...]) tevens tussentijdse cijfers beschikbaar zijn die niet ouder zijn dan drie maanden op datum van dit splitsingsvoorstel, en dit teneinde te voldoen aan de artikels 733 § 2, 5° en 748 § 2, 5° van het Wetboek van vennootschappen.

F.De rechten die de verkrijgen de vennootschappen toekennen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, pf de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn In de te splitsen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

G.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van de in de artikels 731 en 746 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslagen

ln toepassing van de artikels 731 § 1, laatste alinea en 746, voorlaatste alinea van het Wetboek van vennootschappen wordt voorgesteld dat de bestuursorganen en de bedrijfsrevisor van de verschillende bestaande pij de splitsing betrokken vennootschappen geen verslag opstellen over dit splitsingsvoorstel, op voorwaarde dat alle vennoten/aandeelhouders en houders van andere stemrechtverlenende effecten van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen hiermee instemmen.

Wat de verkrijgende vennootschappen betreft, zullen er wel, in toepassing van de artikels 731 § 2 juncto de artikels 313 en 602 en in toepassing van de artikels 742 § 3, laatste alinea en 219 van het Wetboek van vennootschappen, verslagen van de bestuursorganen/oprichters en van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura uit da splitsing opgemaakt worden.

De bezoldiging van cie bedrijfsrevisor (met name BDO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Veerle Catry) bedraagt hiervoor duizend euro (1.000,00 EUR) per verslag.

H.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

I.De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen van de te splitsen vennootschap

Als bijlage aan dit voorstel is een splitsingstabel gevoegd op basis van de vermogenstoestand van de te splitsen vennootschap per 30 juni 2013, waaruit blijkt welke delen van de activa en passiva van het vermogen van de NV VASTCO' aan de verschillende verkrijgende vennootschappen toekomen.

De boekhoudkundige verwerking van de splitsing zal gebeuren conform de opdeling van de onderscheiden rubrieken zoals opgenomen in de aangehechte splitsingstabel.

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap 'VASTCO' te voorkomen, voor zover de verdeling in de splitsingstabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap zijn vernield, en voor zover deze vermogensbestanddelen niet beschouwd kunnen worden als zijnde "verbonden" met aan een van de verkrijgende vennootschappen toegekende vermogensbestanddelen, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan welke verkrijgende vennootschap ze toegewezen dienen te worden, afgesplitst zullen worden naar de BVBA

De toewijzing aan de verschillende verkrijgende vennootschappen van de onroerende goederen die eigendom zijn van de NV `VASTCO' wordt hierna verder uitgebreid behandeld onder punt K van dit voorstel.

J.De verdeling onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen, alsmede het criterium waarop deze verdeling gebaseerd is

Zoals gezegd, zullen de volgende volgestorte nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschappen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de NV VASTCO':

[" " ]

-duizend tweehonderd tweeëntachtig (1.282) aandelen van de BVBA DOBERG';

[" ]

De ingevolge de splitsing van de NV VASTCO' door de verkrijgende vennootschappen uit te reiken aandelen zullen als volgt  disproportioneel -- verdeeld worden onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap:

[" ]

-de aandelen van de BVBA 'DOBERG' worden toegekend aan mevrouw Cathérine VAN STEENBERGE, aangezien dit de vennootschap is van genoemde mevrouw Cathérine VAN STEENBERGE die zij samen met haar echtgenoot heeft en waarvan zij hoofdaandeelhouder is;

[ .l

De bestuursorganen menen dat de voorgestelde ruilverhouding van de aandelen en verdeling van deze aandelen onder de verschillende aandeelhouders van de NV 'VASTCO' de rechten van elke aandeelhouder van de te splitsen vennootschap vrijwaart.

K.Oriroerende goederen

Ingevolge de splitsing van de NV 'VASTCO' worden de volgende onroerende goederen ingebracht in de verschillende verkrijgende vennootschappen:

U.

3.in de BVBA'DOBERG':

Onder Gemeente Evergem -- 4de afdeling (Ertvelde):

een handelspand met woning en aanhorigheden, op en met grond, gelegen Pastorijstraat 40, gekadastreerd

of het geweest zijnde Sectie C nummer 510/W/2, met een oppervlakte van 7a 20ca,

met name Café Oemtata.

L " l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bodemdecreet

De inhoud van de bodemattesten voor de hiervoor beschreven onroerende goederen (door OVAM

afgeleverd op 4 en 5 juli 2013) luidt voor alle goederen als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

De bestuursorganen melden dat uit de voor de hiervoor beschreven onroerende goederen gedane opzoekingen bij de respectievelijke stads- en gemeentebesturen voor geen enkel goed blijkt dat het om een risicogrond zou gaan.

L, Personeel

De NV 'VASTCO' stelt geen personeel te werk.

M. Certificaten

De bestuursorganen stellen voor om te verzaken aan het aanvragen van de certificaten in toepassing van

de volgende wettelijke bepalingen:

-artikel 442bis § 3 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen;

-artikel 93undeciesB § 3 van het BTW-Wetboek; en

-artikel 16ter § 3 van het Koninklijk Besluit nr. 38 van 27 juli 1967 houdende inrichting van het sociaal statuut

der zelfstandigen.

N.Algemene voorwaarden

De splitsing vindt verder plaats onder de volgende voorwaarden:

1.0e inbrengen vinden plaats vrij van alle voorrechten, hypotheekrechten, pandrechten, beslagen, schulden, ontbindende rechtsvorderingen en om het even welke zekerheden, met uitzondering van diegene die gerelateerd zijn aan de respectievelijk in te brengen actief- en passiefbestanddelen.

2.0e verkrijgende vennootschappen worden in de plaats gesteld van de te splitsen vennootschap betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met de respectievelijk ingebrachte bestanddelen.

3.Alle roerende en onroerende goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich op datum van de notariële splitsingsakte zullen bevinden, zonder waarborg voor zichtbare en/of verborgen gebreken.

4.Alle taksen en betastingen die de ingebrachte bestanddelen bezwaren, worden door de respectievelijke verkrijgende vennootschappen betaald en gedragen vanaf de ingenottreding, pro rata temporis.

5,Vanaf de datum van ingenottreding nemen de verkrijgende vennootschappen alle contracten over die door de te splitsen vennootschap werden afgesloten betreffende de respectievelijk ingebrachte bestanddelen. Vanaf dat ogenblik betalen en dragen zij alle vergoedingen voor aansluiting, huur, toestellen en installaties en voor het verbruik.

6.0e verkrijgende vennootschappen zijn gehouden alle verzekeringscontracten die door de te splitsen vennootschap werden afgesloten betreffende de respectievelijk ingebrachte bestanddelen over te nemen en de premies te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag, behoudens opzegging op hun kosten en risico.

7.AIle kosten, rechten en honoraria die de inbreng van de bestanddelen opvorderbaar maakt, worden betaald door de verkrijgende vennootschappen, elk voor éénvijfde deel.

8.De te splitsen vennootschap verbindt zich ertoe de verkrijgende vennootschappen op de hoogte te brengen van haar zaken en haar aan de cliënten en aan de leveranciers als haar opvolgers voor te stellen en aan te bevelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

9.De te splitsen en de verkrijgende vennootschappen verbinden zich er ten opzichte van elkaar toe om alle boekhoudkundige bescheiden met betrekking tot de ingebrachte bestanddelen ter beschikking te stellen van elkaar.

O.Fiscale verklaringen

De bestuursorganen verklaren dat voor de geplande splitsing aan de Dienst Voorafgaandelijke Beslissingen in Fiscale Zaken een Aanvraag tot voorafgaande beslissing lopende is teneinde het belastingneutraal karakter van de geplande splitsing te bevestigen.

P.Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier, onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van vennoten/aandeelhouders van de bij de splitsing betrokken vennootschappen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de betrokken vennoten/aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

Q.Slotverklaring

Dit voorstel tot splitsing zal door de zorgen van de bestaande bij de splitsing betrokken vennootschappen, minstens zes weken váár de buitengewone algemene vergaderingen van vennoten/aandeelhouders die over de splitsing moeten besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel worden neergelegd.

De streefdatum voor de goedkeuring van het splitsingsvoorstel door de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van vennoten/aandeelhouders van de bij de splitsing betrokken vennootschappen is vastgesteld op uiterlijk 27 december 2013, op voorwaarde dat op die datum de volgende opschortende voorwaarde vervuld is:

-het bekomen van een positieve voorafgaande beslissing van de Dienst Voorafgaandelijke Beslissingen in Fiscale Zaken (zie hiervoor onder punt 0 van dit voorstel).

R. Bijlage

Splitsingstabel van de NV 'VASTCO' per 30 juni 2013:

VASTCO

Vaste activa

Terreinen en gebouwen: 145.335,00 EUR

Geactiveerde onderhoudswerken: 23.611,61 EUR

Vlottende activa

Geldbeleggingen: 1.053.793,99 EUR

Liquide middelen: 77.239,87 EUR

Overlopende rekeningen: 6.313,98 EUR

Totaal actief: 1.306.294,45 EUR

Eigen vermogen

Kapitaal: 160.000,00 EUR

Wettelijke reserve: 41.363,76 EUR

Beschikbare reserves: 750.000,00 EUR

Overgedragen winst 29.886,92 EUR

Totaal eigen vermogen: 981.250,68 EUR

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Schulden

Handelsschulden: 2.000,00 EUR

Belastingsschulden: 266.000,00 EUR

R/C Herzimmo: 55.090,00 EUR

Toe te rekenen kosten: 1.953,77 EUR

Totaal schulden: 325.043,77 EUR

Totaal passiva: 1.306.294,45 EUR

I" " ]

DOBERG

Vaste activa

Terreinen en gebouwen: 19.348,09 EUR

Geactiveerde onderhoudswerken: 0,00 EUR

(Pastorijstraat Evergem (Oemtata))

Vlottende activa

Geldbeleggingen: 359.073,50 EUR

Liquide middelen: 18.873,50 EUR

Overlopende rekeningen: 0,00 EUR

Totaal actief: 397.295,09 EUR

Eigen vermogen

Kapitaal: 64.781,83 EUR

Wettelijke reserve: 16.747,63 EUR

Beschikbare reserves: 303.664,83 EUR

Overgedragen winst: 12.100,81 EUR

Totaal eigen vermogen: 397.295,09 EUR

Schulden

Handelsschulden: 0,00 EUR

Belastingsschulden: 0,00 EUR

R/C Herzimmo: 0,00 EUR

Toe te rekenen kosten: 0,00 EUR

Totaal schulden: 0,00 EUR

Totaal passiva: 397.295,09 EUR

Voor eensluidend uittreksel

Cathérine VAN STEENBERGE

zaakvoerder

1 L ~ r d /~~'~ ~/oe~~~

~ /

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 12.07.2013 13297-0041-008
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 28.08.2012 12475-0184-009
21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 16.06.2011 11172-0257-009
18/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 11.05.2010 10116-0412-011
18/11/2009 : KO204242
02/06/2009 : KO204242
06/06/2008 : KO204242
13/06/2007 : KO204242
26/05/2005 : GE204242
26/07/2004 : GE204242
02/06/2004 : GE204242
06/06/2003 : GE204242
20/01/2003 : GE204242
12/09/2002 : BL640254
26/06/2001 : BL640254
01/06/2000 : BL640254

Coordonnées
DOBERG

Adresse
BOGAERTSTRAAT 21 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande