DOKTER ALICE FOUCKOVA, ENDOCRINOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ALICE FOUCKOVA, ENDOCRINOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.797.908

Publication

04/03/2014
ÿþmod i 1" 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vande-akte, , -

E f NI l= "= rt=h_l'"`a

Ium111,1.w41~u~nwuu~~

mu 55252*

21 FER. 2011:

RECHTSANK JAN -_...._ KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : O 5 H G 1.Q' 908

Ij

Benaming (voluit) : Dokter Alice Fouckova, Endocrinologie

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Riemesteenweg 134

9940 Evergem (Ertvelde)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit het proces-verbaal verleden voor Jeroen PARMENTIER, geassocieerd notaris in de burgerlijke; vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE; GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, de dato 20 februari 2014, eerstdaags te registreren, blijkt dat mevrouw Fouckova ij Alice, geboren te Sokolov (Tsjecho-Slowakije) op 6 september 1971, een burgerlijke vennootschap onder de jj vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht onder de naam "Dokter Alice; Fouckova, Endocrinologie", met maatschappelijke zetel te 9940 Ertvelde, Riemesteenweg 134, waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Op deze honderdzesentachtig (186) aandelen wordt ingeschreven in geld tegen een uitgifteprijs van honderd; euro (E 100,00) per aandeel door mevrouw Fouckova Alice, voornoemde oprichter.

Dat elk aandeel volgestort is tot beloop van twee derden voor een bedrag per aandeel van zesenzestig euro; zesenzestig cent (E 66,66), hetzij een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00). Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend; overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op naam van de vennootschap in oprichting bij ING Bank.

Het bewijs van depot, verstrekt door voormelde bank op datum van 18/02/2014, wordt aan de: ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) tot haar) beschikking heeft.

De inschrijver verklaart en erkent dat zij op ieder aandeel waarop door haar werd ingeschreven nog een; bedrag dient te volstorten van drieëndertig euro vierendertig cent (E 33,34), hetzij een totaal bedrag van; zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00).

De statuten luiden als volgt:

Rechtsvorm - Naam

;; De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Dokter Alice Fouckova,, Endocrinologie".

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9940 Ertvelde, Riemesteenweg 134.

Maatschappelijk doel ]

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de endocrinologie - diabetologie - inwendige ziekten door; li de artsenvennoten - specialisatie in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de; iI regels van de geneeskundige plichtenleer en met inachtname van de normale vergoeding voor het door de; li artsenvennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen. De artsenvennoten, die allen lid! ;I dienen te zijn van de Orde der Geneesheren, brengen hun volledige medische activiteit in gemeenschap enj 1.

..de daaruityoig_ende_bonoraria geï

zullen nd_wo rden door en_Yoo[ de _v_eOnootehle , _____ 1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

} " Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn' rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap mag deelnemen aan aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De profe5sionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die arts dienen te

zijn.

Aan de zaakvoerder alleen wordt de leiding van de vennootschap toevertrouwd.

Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder-vennoot is van bepaalde duur, namelijk voor de duur van

diens medische activiteiten.

Duur van de opdracht - Ontslag

De aanstelling tot de functie van statutaire zaakvoerder moet blijken uit de tekst van de statuten.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd: mevrouw Fouckova Alice, geboren te Sokolov (Tsjecho-Slowakije) op 6 september 1971.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen of afgezet door de algemene vergadering die daartoe besluit bij unanimiteit of eenparig besluit van alle vennoten, met inbegrip van de zaakvoerders zelf indien zij vennoot zijn.

Artikel 14: Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte met betrekking tot alle handelingen, zowel inzake het beheer als inzake het dagelijkse bestuur, ongeacht het bedrag of het karakter van de voorgenomen rechtshandeling, met uitzondering van die handelingen die bij de wet op dwingende wijze aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ten aanzien van de handelingen gesteld buiten de perken van het statutair doel kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden ter kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten dat het doel overschreden is.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van vennoten wordt jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 20 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrief aan te duiden. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur,

Een buitengewone of bijzondere algemene vergadering kan worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s), en in voorkomend geval de commissaris(sen) telkens het belang van de vennootschap het vereist,

Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die te samen minstens een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Stemming

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Het stemrecht verbonden aan niet volgestorte aandelen, waarvan de opgevraagde stortingen niet zijn

gedaan, is geschorst.

Boekjaar - Jaarrekeningen

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Uitkering van de dividenden

De dividenden zullen worden uitbetaald op de tijdstippen en op de plaats door de zaakvoerder(s) bepaald.

Ontbinding

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van één van de vennoten.

De vennootschap kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering volgens de regels voorgeschreven voor een statutenwijziging en in de gevallen voorzien door de Vennootschappenwet.

Vereffening

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, zal de vereffening geschieden door de zorg van de zaakvoerder(s) in functie onder voorbehoud van het recht van de algemene



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van LulK BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

. Voor-

" ~ behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

vergadering één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te" bepalen.

Na betaling van de schulden, lasten en kosten van de vereffening zal het actief gelijkelijk over alle aandelen verdeeld worden.

Indien evenwel niet alle aandelen in gelijke mate zijn volstort dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door aflossingen of bijstortingen ter keuze van de vereffenaars.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal er eveneens een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering

De eerste algemene jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van juni 2015.

Machtiging

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SBB ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Vuurkruisenlaan 2, ondernemingsnummer 459.609.556, vertegenwoordigd door mevrouw Tineke Baert, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris

Jeroen Parmentier

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 27.07.2015 15340-0593-011
05/08/2015
ÿþti

In de billagen bi~. het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie naenererlEgging ter griffie van de -akte

Mod Wordi1,S

i

tl

Zetel : Riemesteenweg 134, 9940 ERTVELDE

(volledig adres)

Onderwerp akte ; WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Heden 18 juni 2015, om 20u wordt de bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Bespreking van agendapunten

1. Wijziging van maatschappelijke zetel

)n toepassing van de statuten beslist de algemene vergadering om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 1 juli 2015 te verplaatsen:

van: Riemesteenweg 134, 9940 Ertvelde

naar: Houtstraat 1C, 9600 Ronse

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Alice Fouckova Zaakvoerder

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Gndernemingsnr : 0546/97.908

Benaming

(voluit) : DOKTER ALICE .FQUCKOV.A

(verkort) :

Rechtsvorm :

yop.M/aMMII.

NEERGELEGD

2 7 ,07- 2013

KECH7-BANNAN KaaPxAM5ELrI, c;itN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de ladiste bic. van Luik 6 venneieien . Ret.to , idaarrt eir Iruedanigheid vair de instrumenterende nularia, iie(d) van de peisu(o)ir(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Na2m er'. handtekeninn

Coordonnées
DOKTER ALICE FOUCKOVA, ENDOCRINOLOGIE

Adresse
RIEMESTEENWEG 134 9940 ERTVELDE

Code postal : 9940
Localité : Ertvelde
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande