DOKTER ANNICK DE WOLF, ANESTHESIST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ANNICK DE WOLF, ANESTHESIST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.026.721

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.06.2014 14243-0419-010
18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 12.07.2013 13305-0287-010
25/11/2011
ÿþmod 2.1

na neerlegging ter griffie De Wolf, o.v.v. een voor geassocieerd Philip, wonende de rechtsvorm de benaming gevestigd te O,ZG van de akte

tien (mr-nrc~~'Ë3, AN} iç VAN KOOPHANDI

1 5. 11. 2011

DEVMRMONDE



Ondernemingsnr : aansprakelijkheid te Wetteren ;,

Benaming : Dokter (voluit) Zetel: Rampsande6 Annick vennootschap Lede (Smetlede) akte verleden Annick, geboren Albert onder opgericht, onder is Anesthesist

Rechtsvorm : Burgerlijke besloten vennootschap met beperkte

1, notaris Filip Quipor, te Wetteren, op 08;

1, op 14 november 1973, echtgenote van de;;

11 9340 te 9260 Wichelen, Steenkouter 31.

i; van een besloten vennootschap met beperkte;;

Onderwerp akte :Oprichting "Dokter Annick De Wolf, anesthesist". ;?

9340 Lede (Smetlede), Rampsande 6.o

: Er blijkt uit een

november 2011, dat: Mevrouw DE WOLF ;;Heer De Wachter Christophe Een burgerlijke vennootschap aansprakelijkheid heeft Zetel

De zetel van de vennootschap Doel

~tio+J~S ,g ' In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

L-bij 9~ p~

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, altei; verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

De uitoefening van het beroep van arts - anesthesist. :.

De vennootschap mag leningen, voorschotten en kredieten toestaan en zich borg stellen voor;; ;; derden, zaakvoerders en vennoten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken worden in zaken, ondernemingen of;; ;; vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijke, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of;; die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, maar overeenkomsten die artsen;; niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen; afgesloten worden. Duur De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 euro.

Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder!; '; één/honderd zesentachtigste (1/186s1a) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven door Mevrouw De Wolf Annick, voornoemd,;; ten belope van 186 aandelen.

Ieder aandeel werd volgestort ten belope van twee/derden. De vennootschap beschikt uit dienja hoofde over een bedrag van 12.400,00 euro.

'; Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur. :: Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.:: !:Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders,;; natuurlijke personen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoot (vennoten) voor de: ii tijdsduur door haar (hen) vast te stellen.

:: Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens!:

; medische activiteiten. ,.

Bestuursbevoegdheid - vertegenwoordigingsbevoegdheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigd de vennootschap in en buiten rechte.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Winstverdeling

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1)het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2)behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Ontbinding en vereffening

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voorbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden en mits homologatie door de bevoegde rechtbank van deze benoeming.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van haar medische activiteiten: -Mevrouw De Wolf Annick, voornoemd.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de akte en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel.

Werden gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte en bankattest.

Dit uittreksel werd neergelegd vôôr registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

motl 2.1

Filip Quipor, geassocieerd notaris.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER ANNICK DE WOLF, ANESTHESIST

Adresse
RAMPSANDE 6 9340 SMETLEDE

Code postal : 9340
Localité : Smetlede
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande