DOKTER BART DE TROYER, UROLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER BART DE TROYER, UROLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.861.486

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 21.06.2014 14208-0048-010
12/04/2012
ÿþ3 0 MAART 2012

DENDERMONDE

bel

at

Be Sta

*sao~aaes*

mod 11.1

In de bijlagén bij het Belgisch Staatsblad' bekénd te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dc'GRf lE RECHTBANK

VAAT KOOPH NDr-L

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : $44 13Gj y.86

Benaming (voluit) : DOKTER BART DE TROYER, UROLOOG

i; (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelstraat 230 9140 Temse

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op

achtentwintig maart tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het kantoor

Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

De heer DE TROYER Bart Jozef Jules, geboren te Ekeren op 22 maart 1979, rijksregister nummer 79.03.22-327.14, echtgenoot van mevrouw JANSSENS Anja, met wie hij gehuwd is onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge 1, akte huwelijkscontract verleden voor geassocieerd notaris Pieter Leuridan te Kalmthout, op 24 september 2005, ongewijzigd gebleven tot op heden,

wonende te 9140 Temse, Kapelstraat 230. '

;i 2. Benaming: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap '

ii met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER BART DE TROYER, UROLOOG"

3. Zetel: te 9140 Temse, Kapelstraat 230.

4. Doel: ;

De vennootschap heeft tot doel :

- het juridisch kader te verschaffen voor de uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald

,, de beroepsactiviteiten van de geneesheer-uroloog, door de artsen- vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, in het binnen- en buitenland, volgens de regels van de medische plichtenleer en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten, zoals bepaald door de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. De arts die een patiënt î behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als arts persoonlijk en onbeperkt verantwoordelijk blijven. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn

11

medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient gewaarborgd te zijn.

het beheer en het ter beschikking stellen aan de geneesheer-uroloog van de volledige materiële infrastructuur, zowel de technische, administratieve als financiële organisatie die nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uit te oefenen en om zich te documenteren of om de geneesheer-uroloog toe te laten zich verder te bekwamen in zijn discipline, dit ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

' het inrichten van algemene diensten, en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

v aan het

Belgisch

" Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- de aankoop, het huren, het leasen e.....

het invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

het stellen van aile onroerende en roerende verrichtingen in verband met deze doelstellingen en het deelnemen op om het even welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag deelnemen aan alle andere vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of toetreden tot associaties, met dezelfde of aanvullende specialiteiten, evenwel onder de voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

Overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen echter

ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Aile inkomsten voortvloeiend uit de medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap vereffend worden.

De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de medische Plichtenleer ter zake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, en bijgevolg investeringen en beleggingen, zoals onder andere de aankoop, de verhuring en oprichting van gebouwen, uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen en onder de uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, dit alles in overeenstemming met de wetten op de deontologie en de medische plichtenleer, eigen aan het beroep van arts.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden naar hun respectievelijke activiteit in de vennootschap. De verdeling der aandelen onder de artsenvennoten mag niet beletten dat elke arts vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk.

De activiteiten van de vennootschap dienen uitgeoefend te worden met inachtname van wettelijke en administratieve regels ter zake en de regels van de geneeskundige ethiek en plichtenleer. Zij zal onder meer de vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim, doen respecteren en de noodzakelijke maatregelen treffen om commerciële exploitatie en overconsumptie van de geneeskunde en collusie te weren.

De arts-vennoten verbinden er zich toe hun volledige medische activiteit in de vennootschap in te brengen.

De arts-vennoot dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegen-'woordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend éénihonderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling:

De comparant verklaart dat het gehele kapitaal is onderschreven tegen pari, en dat als volgt op de aandelen wordt ingeschreven :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-De heer DE TROYER Bart voor honderd (100) aandelen.

Het kapitaal ten belope van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), werd gestort op een bijzondere bankrekening met nummer 363-1031604-49 bij ING Bank op naam van de vennootschap in oprichting zoals blijkt uit het attest door voornoemde instelling afgeleverd op 27 maart 2012 en waarvan het origineel in het dossier van de werkende notaris bewaard zal blijven.

7. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf achtentwintig maart tweeduizend en twaalf.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-vennoten, die het beroep van arts uitoefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde der Geneesheren.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

9. Benoeming:

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist aan te stellen tot niet-statutaire zaakvoerder: de heer Bart De Troyer, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

10. Volmacht:

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, DE CLERCQ & Co boekhoudkantoor Vof, Hoppeveld 30, 1745 Opwijk, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket, en aan wie volmacht verleend wordt om alle administratieve formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister, de belastingadministratie, bij de B.T.W.  administratie, aldook bij het ondernemingsloket.

11. Jaarvergaderingen:

De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats in België, aan te duiden in de oproepingen, op de eerste dinsdag van de maand juni van ieder jaar om twintig uur. Indien deze dag een feestdag is zal de vergadering doorgaan op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

12. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op achtentwintig maart tweeduizend en twaalf en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

VOOR " EDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te

Dendermonde

Dirk Smet, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

di behoeden

aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DOKTER BART DE TROYER, UROLOOG

Adresse
KAPELSTRAAT 230 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande