DOKTER BIRGIT VAN BOVEN - PSYCHIATRIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER BIRGIT VAN BOVEN - PSYCHIATRIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.486.041

Publication

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 29.10.2013 13647-0239-011
28/04/2011
ÿþbijlagen bij Belgischkopie

3 Inde bi la en het Staatsblad bekend te maken ko le

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11111I ~III~IIIV~I~pllll

behouden *11069983"

aan het

Belgisch

Staatsblad

GR -FtECHTBAti.: VAN KO PH " NDE'

1 á. 04. 2011

DENDge##'tIIONDti

~

Ondernemingsnr: r? 1 S . toi-0

Benaming : Dokter Birgit Van Boven  Psychiatrie

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gasthuisstraat, 52

9200 Dendermonde

Onderwerp akte :OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor meester François De Clippel, notaris te 9200 Dendermonde, op vijf april tweeduizend en elf, dat :

Mevrouw Birgit VAN BOVEN, wonende te 9200 Dendermonde, Gasthuisstraat, 52, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de benaming " Dokter Birgit Van Boven  Psychiatrie".

Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde, Gasthuisstraat, 52.

De zetel kan bij besluit van de zaakvoerder, zonder statutenwijziging, worden verplaatst in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad.

Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal vooraf medegedeeld worden aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren en zal openbaar gemaakt worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De arts-vennoot kan een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de bevoegde provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan. Doel

Hoofddoel

Het maatschappelijk doel van de vennootschap is burgerlijk, met uitsluiting van elke handelsactiviteit.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, de uitoefening van de geneeskunde, in het bijzonder de psychiatrie, door haar vennoten die handelen in naam en voor rekening van de vennootschap en met inachtname van de regels van de medische deontologie.

Alle honoraria worden geïnd voor en door de vennootschap. Alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven_ zullen door de vennootschap vereffend worden.

Het doel van de vennootschap omvat eveneens:

- het inrichten van een algemene dienst en een medisch secretariaat, die nuttig of noodzakelijk zijn voor de uitoefening van de voormelde medische activiteit;

- het scheppen van de mogelijkheid om de vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in hun medische discipline, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

- het verstrekken van informatie, advies en onderricht inzake de medische activiteiten, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen;

- het aankopen, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en de er bijhorende accommodatie, inclusief gebouwen, teneinde aan de vennoten de mogelijkheid te bieden hun medische activiteit optimaal uit te oefenen.

Bijkomstig doel

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen en waarden welke haar in de toekomst zouden toebehoren, onder de uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigen en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van een commerciële activiteit.

Beslissingen omtrent het investeringsbeleid van de vennootschap dienen steeds genomen te worden met eenparigheid van stemmen.

Binnen de regels van de medische deontologie kan de vennootschap alle verrichtingen uitvoeren die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft en het niet gaat over een commerciële activiteit.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken vanaf vijf april tweeduizend en elf.

Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,-) euro.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Aansprakelijkheid

De geneesheer die een patiënt behandelt zal ten opzichte van deze laatste, als geneesheer, persoonlijk en onbeperkt aansprakelijk blijven.

De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Het mandaat van de zaakvoerder - vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten.

Kosten gemaakt door een zaakvoerder in dienst van de vennootschap zullen door deze laatste worden terugbetaald.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, hun bevoegdheid slechts gezamenlijk uitoefenen en zullen zij eveneens in en buiten rechte gezamenlijk moeten optreden, onverminderd eventuele delegatie van machten.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon die geen vennoot is, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht.

De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd.

Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed. Indien hij de functie van commissaris uitoefent wordt hij voor

deze functie ni et vergoed.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

De algemene vergadering

De Jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar gehouden worden op de derde vrijdag van de maand september om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van het volgende jaar.

ONTBINDING - VEREFFENING

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de zaakvoerder wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de zaakvoerder wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden.

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

Vóór de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering. De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen. De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend, Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of op het beroepsgeheim van de vennoten, zal een beroep gedaan worden op één of meerdere artsen.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht

van deschuldei sers .om zich. tot de.rechtbank te wenden._

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste

Luik B - Vervolg

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de

verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot reeds bezit.

BENOEMING ZAAKVOERDER.

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor duur van de medische activiteit: Mevrouw Birgit Van Boven, voornoemd.

BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Beslissing dat, ingeval de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Dokter Birgit Van Boven  Psychiatrie', te 9200 Dendermonde, Gasthuisstraat, 52, aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité, dan wordt de hierna vermelde natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap aangesteld, gelast met de uitvoering van dit mandaat, in naam en voor rekening van de besturende vennootschap, met name: Mevrouw Birgit Van Boven, voornoemd.

EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van vijf april tweeduizend en elf en zal worden afgesloten op éénendertig maart tweeduizend en dertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien. HUISHOUDELIJK REGLEMENT

De code van Geneeskundige Plichtenleer maakt integraal deel uit van de statuten. De geneesheer-vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld. De vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Birgit Van Boven -- Psychiatrie" verbindt er zich uitdrukkelijk toe de gedragsregels van de medische plichtenleer strikt na te leven. VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

Volmacht werd verleend aan de vennootschap `De Decker-Hermans', met maatschappelijke zetel te Dendermonde, Vosmeer, 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Werden gelijktijdig neergelegd : een uitgifte van de akte en bankattest).

Notaris François De Clippel.

Dit uittreksel werd neergelegd vóér registratie, met als enig doel de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DOKTER BIRGIT VAN BOVEN - PSYCHIATRIE

Adresse
GASTHUISSTRAAT 52 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande