DOKTER BOELAERT MARTINE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER BOELAERT MARTINE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.052.727

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 31.07.2013 13387-0507-010
12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 03.07.2012 12268-0065-009
02/02/2011
ÿþ M°d 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 t JAN. 2011

Griffie

11111 011 0111 II 1l 1 I 01 INIW~Y

'11018160'

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Dokter Boelaert Martine

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Kattestraat 66, 9500 Geraardsbergen, België

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte gesloten voor notaris Yves Vanden Eycken, te Idegem (Geraardsbergen), op 14 januari 2011, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

1° rechtsvorm en naam: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Boelaert Martine".

2° zetel: Kattestraat 66, 9500 Geraardsbergen, België

3° onbepaalde duur

4° identiteit oprichter: Mevrouw BOELAERT Martine Maria Jean (identiteitskaart nummer 591-0572547-58, nationaal nummer 54.11.05 066-25), geneesheer, geboren te Aalst op 5 november 1954, wonende te 9506 Geraardsbergen (Zandbergen), Spekgatstraat 6.

5° kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

6°samenstelling van het kapitaal: Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de honderd (100) aandelen werd in geld ingetekend voor de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per stuk, door mevrouw BOELAERT Martine.

Op elk aandeel waarop werd ingetekend werd een storting gedaan ten bedrage van ten minste éénvijfde door storting in speciën. Het bedrag van deze stortingen bedraagt twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00).

7° Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt aanvang op 1 augustus 2010 en zal eindigen op 31 december 2011.

8° aanleggen reserves  winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9° bestuursorgaan: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer-ders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van zijn medische activiteiten.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hemieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

bestuursbevoegdheid: Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet en de medische deontologie alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van de vennootschapswet na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

vertegenwoordigingsbevoegdheid: De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan FISK BVBA, te 9700 Mullem, Moriaanshoofd 8, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administra-tieve formaliteiten, zoals bijvoorbeeld bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), Ondernemingsloketten, boekhouding en andere.

-benoeming van een.niet-statutaire zaakv.oerder:_Mevrouw_BOELAERT_ Martine, hogervermeld Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm :

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

10° geen commissaris benoemd.

11° doe!: De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de beroepsactiviteit door de arts-vennoot in de huisarts-geneeskunde rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de arts-vennoot onder zijn eigen verantwoorde-lijkheid. De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de voor rekening van de vennootschap geleverde prestaties;

- het ter beschikking stelten van alle nodige middelen aan de arts-vennoot;

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen;

- het verlenen van alle medische, materiële, morele en sociale assistentie aan de patiënten.

- het aanleggen van reserves om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen;

- het aanleggen van een bijzondere reserve voor het dekken van de beroepsaansprakelijkheid die minstens gelijkwaardig is aan de jaarlijkse premie die betaald wordt aan de verzekeringsmaatschappij;

- het aanleggen van reserves voor de aankoop van roerende en onroerende goederen in rechtstreeks verband met doel;

- het creëren van mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen; - de vennoot oefent zijn volledige activiteit uit in het kader van de vennootschap;

- de vennootschap kan, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen welke de vennootschap bezit of in de toekomst zal verweven onder de uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geeft tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen;

- de vennootschap kan alle bewerkingen doen van roerende of onroerende aard, welke verband houden met haar doel en voor zover zij niet strijdig zijn met de medische plichtenleer of ethiek en die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

12° jaarvergadering: de laatste zaterdag van de maand juni om 16.00 uur, op de zetel van de vennootschap. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Behalve de gevallen voorzien door de wet, de medische deontologie of huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden notulen gemaakt.

Ten allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Gaat het om een wijziging van de statuten, dan worden de wettelijke vereisten inzake quorum en meerderheid nageleefd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

13°-

14° Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering (bij Dexia Bank) heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Gelijktijdig neergelegd: gelijkvormig afschrift van de oprichtingsakte.

Notaris Yves Vanden Eycken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 10.08.2015 15404-0262-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 29.08.2016 16520-0178-010

Coordonnées
DOKTER BOELAERT MARTINE

Adresse
KATTESTRAAT 66 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande