DOKTER C. BORIN, CARDIOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER C. BORIN, CARDIOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 518.934.360

Publication

19/02/2014
ÿþMoli 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT

12

BELGISC~

-02- 2014 I STAAT°

EUR BEL.aINEERGw

Ï.EG.D

3 1 JAN, 2014

_ hBCI-1 ï .. r¬ e:" nN yrl('E, JI.,'i i, YF ,^ -\,T

Ondernemingsnr : 0518.934.360

Benaming

(voluit) : DOKTER C. BORIN, CARDIOLOOG

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelwegel 39, 9040 Sint-Amandsberg

Onderwerp akte : Quasi-inbreng in de burgerlijke vennootschap

Verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor betreffende de quasi-inbreng In de Burgerlijke Vennootschap Onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOKTER C. BORIN, CARDIOLOOG".

Christophe BORIN

Zaakvoerder

Op de laatste blz" van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/03/2013
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelwegel 39

9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Onderwerp akte :Oprichting

Het blijkt uit een akte verfeden voor notaris André Depuydt te Rupelmonde op 21 februari 2013 nog niet, geregisteerd, dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte.` aansprakelijkheid «Dokter C. BORIN, Cardioloog» werd opgericht als volgt:

IS VERSCHENEN,

De heer BORIN Christophe Albert Franciscus Dominique, doctor in de geneeskunde, geboren te Wilrijk op'; vijfentwintig februari negentienhonderd zevenenzeventig, nationaal nummer 77.02.25-379.17, woonachtig te, 9044 Gent, aan de Kasteelwegel 39.

Artikel 1.: Vorm - Naam

i; De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Dokter C.BORIN, Cardioloog".

Artikel 2. : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden of de staat van kennelijk onvermogen van de enige vennoot.

Artikel 3. : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9040 GENT aan de KASTEELWEGEL 39. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Nederlandse taalgebied in België of in het tweetalig gebied Brussel - Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. ledere verplaatsing van de maatschappelijke zetel dient voorafgaandelijk aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren bekendgemaakt te worden.

Artikel 4.: Doel

De vennootschap heeft tot doel: de uitoefening van haar volledige medische activiteit, dit door de enige vennoot-arts, voor rekening van de vennootschap met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Dit omvat :

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de arts- vennoot.

- het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De vennootschap mag voor eigen rekening alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan; en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel

nastreven.

De vennootschap mag eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende Len_onroere.nde goederen die.haar.toebeboren,eigenl roerende of onroezende.goedwen,vetwerven,- lsook_ak. ~_ ï'

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

--_ - -

Lil.lÏk1B. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1U1WLILt e~az

RECHt~ VAN KoOPf1ANDCL TE GENT

Ondememingsnr : 0 Slib 3

Benaming (voluit) : Dokter C. BORIN, Cardioloog

voor-behoude aan het Belgisct Staatsbia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

; bewerkingen doen van roerende en onroerende aard, onder uitdrukkelijke voorwaarde dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor nooit het ontwikkelen van een commerciële activiteit inhoudt. Beslissingen i.v.m. het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. " De arts - vennoot verbindt zich ertoe zijn volledige medische activiteit in de vennootschap te brengen. De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de arts-vennoot worden uitgeoefend. De vennootschap ontvangt rechtstreeks aile verschuldigde honoraria, en int voor eigen rekening.

Artikel 5. : Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND Euro (E 20.000,00). Het is verdeeld in vijfhonderd gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/vijfhonderdste deel van het maatschappelijk kapitaal per aandeel. De aandelen zijn op naam en steeds ondeelbaar, ze kunnen enkel verworven worden door artsen ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden. De uitoefening van , de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De verdeling van de aandelen onder de artsen-vennoten mag niet beletten dat elke arts-vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk.

Artikel 12. : Benoeming - ontslag De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, allen zijnde artsenvennoten. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten van de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hernieuwbaar.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van diens medische activiteiten benoemd: de heer Christophe BORIN, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Een statutair zaakvoerder za! slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de algemene vergadering, ; met inbegrip van de zaakvoerder zelf.

Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de s algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging mits eenparig goedvinden van de algemene vergadering.

Artikel 13. : Salaris

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd. De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetaling van kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap.

Zo de enige vennoot-arts de commissarisfunctie uitoefent, wordt hij voor deze taak niet vergoed.

Artikel 18 : Gewone, bijzondere en buitengewone al gemene vergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste woensdag van de maand mei om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te

; besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging aan de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 26.: Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Artikel 27 : Bestemming van de winst - Reserves

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten , de algemene kosten, de nodige provisie en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd

worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals het blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividendets en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1. Het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitvoering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

4.3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

~!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

2. Behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de

jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degene aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden , niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd mits het eenparig akkoord van alle vennoten.

Artikel 28. : Benoeming van vereffenaars

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 10, laatste alinea van deze statuten.

De zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in funktie is, is van rechtswege vereffenaar, met dien verstande dat de vereffenaar steeds een arts moet zijn.

Artikel 29. Bevoegdheid van vereffenaars

= De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen, vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

De vennootschap is gebonden en gehouden door alle handelingen van de heer Borin, die in het kader van voormeld doel zijn gesteld en die aanleiding geven tot betalingen vanaf één januari tweeduizend dertien, ongeacht de prestatiedatum, zodat al deze handelingen en prestaties van voormelde persoon dienen gezien te worden als gesteld voor rekening en in naam van de op heden opgerichte vennootschap, in uitvoering van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Christophe BORIN, wonende te 9040 GENT, KASTEELWEGEL 39 met macht tot indeplaatsstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting-)administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Afgeleverd voor de formaliteit van registratie van de akte overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

Notaris André Depuydt

Tegelijk hiermee neergelegd

Een expeditie van de oprichting de dato 21/02/2013

Voor-

behouden aan het Balgîsch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.05.2015, NGL 31.08.2015 15563-0107-012

Coordonnées
DOKTER C. BORIN, CARDIOLOOG

Adresse
KASTEELWEGEL 39 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande