DOKTER CALUWE ROGIER, NEFROLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER CALUWE ROGIER, NEFROLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.461.783

Publication

18/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud aan hE Belgisc Staatsbi tI3I1,11191,1111 111111

IA



NEERGELEGD

- 9 OKT, 2013

RECHTBANUM

KOOPHANDELIWGENT

Ondernemingsnr ; 0534.461.783

Benaming

(volui) : DOKTER CALUWÉ ROGIER, NEFROLOGIE

(verkort)

Rechtsvorm : EV OW BVBA

Zetel : AMAND CASIER DE TER BEKENLAAN 31

9030 GENT (MARIAKERKE)

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit het proces-verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 01/10/2013 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist om te benoemen als tweede. zaakvoerder in de vennootschap voor niet-medische activiteiten en voor een duur van tien (10) jaar:

- mevrouw Joke DEMEDTS, wonende te 9030 Gent (Mariakerke), Amand Casier de Ter Bekenlaan 31, en' dit met ingang vanaf 01/10/2013.

Goedgekeurd in het proces-verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 01/10/2013,

Rogier Caluwé

Statutair Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2013
ÿþ !Md Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

3 0 -08- 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

1

I liii lI 11111 IIII I~ IIVI

*13138985*

11111

Ondernemingsnr : 0534.461,783

Benaming

(voluil) : DOKTER CALUWÉ ROGIER, NEFROLOGIE

(verkort)

Rechtsvorm BV OW BVBA

Zetel AMAND CASIER DE TER BEKENLAAN 31

9030 GENT (MARIAKERKE)

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI INBRENG

NEERLEGGING VAN:

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR f BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

CALUWÉ ROGIER

STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende: notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtokemng.

24/05/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffi1 var .okt E LEG D

I .

~ /} MEI 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE

Griffie

13 8500

Ondernemingsnr : 0

X344

Benaming (voluit) : DOKTER CALUWÉ ROGIER, NEFROLOGIE

(verkort) :

li

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Amand Casier de ter Bekenlaan 31

9030 Gent (Mariakerke)

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Bart VAN DE KEERE, geassocieerd notaris, zaakvoerder: 1 van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte,{ aansprakelijkheid "WYLLEMAN  VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem

?i Sleidinge, Sleidinge-dorp 102 op 8 mei 2013, ter registratie aangeboden, dat : i;

1° De heer CALUWÉ Rooier Jan Pieter Michael, geboren te Turnhout op 7 mei 1979, met; rijksregisternummer 79.05.07-359.58, in huwelijk met mevrouw DEMEDTS Joke Rosine Hendrika,

wonende te 9030 Gent (Mariakerke), Amand Casier de ter Bekenlaan 31. ,

een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

i; 2°- De benaming van de vennootschap is : DOKTER CALUWÉ ROGIER, NEFROLOGIE

i; 3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9030 Gent (Mariakerke), Amand Casier de term

!° Rekenlaan 31. 4° De vennootschap heeft tot doel:

i; 1. De uitoefening van de geneeskunde door de arts-vennoot, richting nefrologie. Dit alles in naam;, en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regelen van de medische deontologie. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de arts-vennoot onder;!

zijn eigen onbeperkt verantwoordelijkheid. s'

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van dei; geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot. .;

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig ofi nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten. 4 Het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en;

begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten. i

5. het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische;

onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden;; als stagebegeleider.

i; De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen i; investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan;; te tasten en zonder aanleiding te geven tot de ontwikkeling van om het even welke commerciële;: activiteiten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van' i een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald met unanimiteit van de vennoten. Het4 beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen,

;; De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die;;

i; rechtstreeks tot dit hoofddoel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de;, bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die artsen niet mogen4i afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten' worden.

Op de laatste blz, van tolk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

rood 11.1

- 6° Het maatschappeiijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬

18.600,00); i

6°Het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 euro is volledig geplaatst en het is vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde; het is gestort tot beloop van 12.400,00 euro, door voornoemd heer Rogier Caluwé, die inbreng doet in geld van 18.600,00 euro, waarvoor 186 gelijke aandelen toegekend worden, zonder vermelding van nominale waarde, ieder gestort ten belope van twee/derde;

7° De duur : de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de oprichting.

8° Benoeming, ontslag van de zaakvoerder.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt tot tien (10) jaar.

Dokter Caluwé Rogier, voornoemd, wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van tien (10) jaar en verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertégen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Vereoedingen van de zaakvoerder.

Het mandaat van de arts-zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Reis- en andere kosten door de arts-zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de arts-zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten. Voor zijn medische activiteit wordt de arts-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

Zo de enige vennoot-arts de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak vergoed, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Tegenstriidle belana

Wanneer een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, is hij verplicht artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

is er slechts één zaakvoerder en is hij voor de tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Is de zaakvoerder de enige vennoot en is hij voor de tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk waarin tevens de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten dienen opgenomen te worden, en dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit het voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Bevoegdheid van de zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

In afwijking van het eerste lid behoeft de zaakvoerder de toestemming van de algemene vergadering om te besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of, de vestiging van een hypotheek en in het algemeen tot rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een belang van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00),

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

De zaakvoerder vertegenwoordigd de vennootschap in en buiten rechte.

Biizondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor bepaalde of een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn

Voar-behouden aan het BeIgisch Staatsblad











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

p. y mod 11.1

Ir

1%oor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun l verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Verantwoordelijkheden van de zaakvoerder(s)

De zaakvoerder(s) is (zijn) niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij (ze) is (zijn) verantwoordelijk voor de uitvoering van de hem (hun) opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen.

Hij (zij) is (zijn) jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van de overtreding van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten. Professioneel is hij persoonlijk onbeperkt aansprakelijk.

Ten aanzien van overtredingen waaraan hij (zij) geen deel hebben gehad, wordt (worden) hij (zij) van die aansprakelijkheid slechts ontheven indien hem (hun) geen schuld kan verweten worden ; en hij (zij) die overtredingen heeft (hebben) aangeklaagd op de eerste algemene vergadering nadat hij (zij) er kennis van heeft (hebben) gekregen.

9° Boekjaar - inventaris - Balans.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april van ieder jaar om te eindigen op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 maart 2015.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening en stelt hij het jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, dit alles overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Venncotschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één

geheel. .

De zaakvoerder(s) stelt (stellen) bovendien een jaarverslag op waarin hij (zij) zijn (hun) bestuur verantwoordt (verantwoorden).

Dit jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie over de punten vermeld in artikel 96 van het Wetboek van Vennootschappen.

10° Winstverdeling - reserve

Het batig saldo van de balans, na aftrek van aile kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien" de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ais dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Ontbinding - Vereffening.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voorbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Benoeming van de vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden en mits homologatie door de bevoegde rechtbank van deze benoeming.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor- bflhouden agn het Belgisch staatsblad



De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

11° Gewone, Bijzondere en Buitengewone Algemene Vergadering.

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de laatste maandag van de maand september om twintig uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de werkelijke zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in de oproeping.

Bevoegdheid van de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval " van de commissaris(sen), het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en . de commissaris(sen), het verlenen van kwijting overeenkomstig artikel 284 van het Wetboek van i Vennootschappen, het vaststellen van de jaarrekening, en de bestemming van de beschikbare winst.

De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid bevoegd om volgens de voorschriften van artikel 220 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, de verkrijging goed te keuren door de vennootschap van vermogensbestanddelen die toebehoren, hetzij aan de oprichter, hetzij aan een zaakvoerder of aan een vennoot.

Bevoegdheid van de buitengewone algemene vergadering

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name om te besluiten tot ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder(s) om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap en omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Bijeenroeping  bevoegdheid - verplichting.

De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, de commissarissen en de zaakvoerders) tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerder(s), alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Vertegenwoordigers van vennoten

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, vennoot. ledere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen.

Besluiten buiten de agenda  Amendementen

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Schorsing van het stemrecht

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de

uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Aandelen in onverdeeldheid  vruchtgebruik or aandelen

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in blote eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in voile eigendom aan één enkel persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen behalve in de gevallen waarin de Wet, de medische deontologie of de statuten een groter quorum voorschrijven.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen behalve in de gevallen waarin de Wet, de medische deontologie of de statuten een grotere meerderheid voorschrijven.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering een aanwezigheldslijst bijgehouden en notulen opgemaakt.

Buitengewone algemene vergadering  statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris. Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen.

Overname van verbintenissen

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 april 2013. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd vóór registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel

Bart Van de Keere, geassocieerd Notaris

Tegelijk neergelegd :

-expeditie der akte stichting;

-bankattest;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.09.2015, NGL 07.10.2015 15640-0021-012

Coordonnées
DOKTER CALUWE ROGIER, NEFROLOGIE

Adresse
AMAND CASIER DE TER BEKENLAAN 31 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande