DOKTER CASTILLE, ANESTHESIST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER CASTILLE, ANESTHESIST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.605.849

Publication

02/01/2015
ÿþ mod 11.1

- -,-

!iL-;lt ÿ~t:~ÿ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ' na neerlegging ter griffie van de akte

\gnon

Ondernemingsnr : p5,=" R. _ 6 c.5.

NE En G~*'~LEGD

I 9 12- 20K

t2trCHeiiffie VAN

Kf7OPHAi`:I7i I_ TF r.t^ -r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Dokter Castille, anesthesist

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Een beekstraat 43

9070 Destelbergen

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester STEVEN VERBIST, geassocieerd-notaris te Oostakker op 2 december 2014 werd door De heer CASTILLE Frédéric Françoise Joseph Louis Marie, geboren te Gent op 6 november 1965, wonende te 8670 Koksijde, Huldelaan 11 GV01, een burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht en de statuten opgesteld van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid, genaamd «Dokter Castille, anesthesist», gevestigd te: g070 bestelbergen, Eenbeekstraat 43, met een maatschappelijk kapitaal van twintig duizend euro (¬ 20.000,00), verdeeld in honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt het honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Voorafgaandelijk aan het verlijden van de oprichtingsakte, heeft de oprichter, het financieel plan van de vennootschap overhandigd aan ondergetekende notaris.

Het financieel plan werd op 15 november 2014 ondertekend door de oprichter, waarin hij het bedrag van de op.', te richten vennootschap, twintig duizend euro (¬ 20.000,00) verantwoordt.

De comparant heeft verklaard dat hij niet de enige vennoot is in enige andere besloten vennootschap met'; beperkte aansprakelijkheid.

Op de totaliteit van de aandelen werd ingetekend in geld, aan de prijs van tweehonderd euro per aandeel, hetzij; voor twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Op elk aandeel waarop werd ingetekend werd een storting gedaan ten bedrage van honderd vierentwintig euro; (¬ 124,00) door storting in speciën en het bedrag van deze stortingen, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (¬ i 12.400,00), is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE65 0017 3112 9896, geopend namens; de vennootschap in oprichting bij de BNP PARIBAS FORTIS BANK blijkens bankattest de dato 10 juli 2014' hetwelk aan de Notaris werd overhandigd ten einde te worden bewaard in het dossier.

De Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van twaalfduizend vierhonderd. euro (¬ 12.400,00).

STATUTEN

A. Naam Duur Zetel Doel.

Arti el 1. Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met: Beperkte Aansprakelijkheid ; zij draagt de naam "Dokter Castille, anesthesist".

Artikel 2. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 3. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9070 Destelbergen, Eenbeekstraat 43. Het praktijkadres is gevestigd te Gent, Kortrijksesteenweg 1026.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebeid Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam en voor eigen rekening en voor rekening van derden:

Het uitoefenen van de geneeskunde, meer bepaald op het gebied van anesthesie en intensieve zorgen door de arts-vennoot(noten) in naam en voorrekening van de vennootschap, met in acht name van de regels van de' medisch deontologie, onder meer betreffende het beroepsgeheim.

Op de laatste blz. van _eik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap kan-bovendien alle werkzaamheden en- rechtshandelingen'verrichten die vàn aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op vocrwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig deel, het beheer uitoefenen van alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in geen mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Tot doel van de vennçotschap behoren evenzeer:

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

-het aanleggen van reserves om de vereiste medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen te kunnen verschaffen nodig of nuttig voor voornoemde activiteiten.

-de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot(noten).

-het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot(noten) toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen in de medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

-de begeleiding van geneesheren in opleiding, de organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met anesthesie en intensieve zorgen.

-het verstrekken van medische adviezen, raadgevingen en expertisen.

-het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van geneesheer of een bijzondere beroepstitel is vereist,

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap zal de gereserveerde middelen als een goed huisvader rationeel en oordeelkundig beheren. In geen geval mogen de vennootschapsrechtelijke activiteiten leiden tot een inbreuk cp de Code van de Geneeskundige Plichtenleer en de deontologische regels in het algemeen. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoot(noten) en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking te bevorderen. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren, De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerk van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na vcorafgaande goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

B. Kapitaal

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintig duizend euro (¬ 20.000,00), verdeeld in honderd

(100)

aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderdste

(1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal

Artikel 9, Aandelen op naam Register  vennoten

De aandelen zijn op naam en kunnen slechts door artsen verworven worden. Ze vermelden een

volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel

Artikel 10.- Ondeelbaar en onsplitsbaarlvruchtgebruik op aandelen

De aandelen zijn ten opzichte van de vennootschap ondeelbaar en onsplitsbaar. De uitoefening van de rechten

verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt

geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de

voorwaarden vennoot te worden.

C. Bestuur en vertegenwoordiging.

Artikel 13. Benoeming ontslag.

Zolang de vennootschap slechts één arts-vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige arts-vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet arts-vennoot benoemd hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere arts-vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet arts-vennoot, die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal en indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

Indien de zaakvoerder geen arts-vennoot is, zijn diens bevoegdheden evenwel beperkt tot niet-medische aangelegenheden en is zijn mandaat beperkt voor een duur van 3 jaar, eventueel hernieuwbaar, hetgeen wordt beslist door de algemene vergadering.

Het mandaat van de zaakvoerder  vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder, voor de duur van diens medische activiteiten, De heer CASTILLE Frédéric Françoise Joseph Louis Marie, geboren te Gent op 6 november 1965, wonende te 8670 Koksijde, Huldelaan 11 GV01, aanwezig en die zijn opdracht aanvaardt.

Artikel 14. Bevoegdheid.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

D. Controle.

Artikel 17.- VASTE VERTEGENWOORDIGER

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een VASTE VERTEGENWOORDIGER die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

E. Algemene vergadering.

Artikel 18.- Zitting en b1eenroepinq

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, 30 juni van elk Jaar om 20 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag,

F. Inventaris Jaarrekening Reserve Winstverdeling.

Artikel 25 - Boekiaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december

van dat jaar.

Artikel 26.- Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke

reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de

zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Bij gebrek aan dergelijke bestemmingsbeslissing wordt de helft van het saldo uitgekeerd en de andere helft

gereserveerd.

G. Ontbinding Vereffening.

Artikel 27.- Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Artikel 28.- Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Artikel 29.- Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door vooraf gaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De enige vennoot heeft, handelend als algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1.Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

mod 11.1

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2015; de exploitatieactiviteit vangt aan op één juli tweeduizend en veertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op 30 juni 2016 om 20 uur.

2.Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

3.Volmachten

Mevrouw Annemie Buyse, wonende op het zelfde adres ais de oprichter of elke andere door haar

aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, alle documenten te

ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de

inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de

vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het

algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Geassocieerd Notaris Steven Verbist,

samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik 6_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor..

'behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DOKTER CASTILLE, ANESTHESIST

Adresse
EENBEEKSTRAAT 43 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande