DOKTER COOMAN FRANCIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER COOMAN FRANCIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.742.240

Publication

03/06/2014
ÿþ Motl Won] 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het L Belgisch _

Staatsblad

11111t1i!.1111§11 m

Gent

Afdeling Onaena le_

2 2 MEI 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0863.742.240

Benaming

(voluit) : « BVBA DOKTER COOMAN FRANCIS »

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9680 Maarkedal, Nederholbeekstraat 158

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA DOKTER COOMAN FRANCIS", met zetel te 9680 Maarkedal, Nederholbeekstraat 158, verleden voor Notaris Marleen Vandewalle te Wortegem-Petegem op 19 mei 2014, ter registratie neergelegd, blijkt :

1/ De vergadering heeft het bedrag vastgesteld van de belaste reserves goedgekeurd door de laatste algemene vergadering van de vennootschap de dato 16 december 2013.

2/ Rekening houdend met artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen werd door de vergadering vastgesteld hoeveel dat het uitkeerbaar bedrag van de beschikbare reserves bedraagt.

3/ De vergadering heeft besloten over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor

een totaal bedrag van 109.000,00 EUR, hetzij 586,02 EUR per aandeel. "

De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van het tussentijds dividend. De enige vennoot heeft verklaard deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing van tien ten honderd van het tussentijds dividend, zodat het netto in te brengen bedrag van het tussentijds dividend 98.100,00 EUR bedraagt.

4/ De enige vennoot heeft de in de agenda aangekondigde verslagen voorgelezen en heeft verklaard sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, Piet Dujardin, handelend voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", kantoorhoudende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld en overeenkomstig artikel artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, verslag dat een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bevat.

De conclusies van het verslag van Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, handelend voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", aangesteld door de zaakvoerder, de dato 15 april 2014, worden hierna letterlijk weergegeven :

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BV ovv BVBA DOKTER COOMAN FRANCIS door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Francis COOMAN naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

1, De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

behouden aan het Belgisch 3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Staatsblad Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uit-winningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezig percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 98.100,00 EUR

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgern op 15 april2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dir. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor. (getekend) "

- het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

5/ De vergadering heeft besloten op basis van de meest recente boekhoudkundige stukken, geen agio toi te passen.

61a) Op basis van voornoemde verslagen heeft de vergadering besloten -onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen- om het maatschappelijk kapitaal met 98.100,00 EUR te verhogen om het van 18.600,00 EUR op 116.700,00 EUR te brengen, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen.

De vergadering heeft besloten dat de kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door de inbreng door de enige vennoot van de vaststaande, zekere en opeisbare schuldvorderingen, zijnde 90 % van de vordering tot uitkering van bovenvermeld tussentijds dividend ten bedrage van 109.000,00 EUR (waarvan de resterende 10 % als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort, hetzij netto : 98.100,00 EUR die hij heeft lastens deze vennootschap en die uitvoering beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

b) Na deze uiteenzetting heeft de enige vennoot verklaard 90 % van deze schuldvordering ten belope van 109.000,00 EUR in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10 % als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort, hetzij een netto-inbreng door de enige vennoot van in totaal 98.100,00 EUR.

c) De vergadering heeft vastgesteld dat de bovenvermelde kapitaalverhoging van 98.100,00 EUR daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 116.700,00 EUR, vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

7/ De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten:

- de tekst van artikel 5 luidt voortaan als volgt :

"Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op honderd en zestienduizend zevenhonderd euro (£ 116.700,00), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde. "

8/ De vergadering heeft machtiging gegeven aan de zaakvoerder de genomen besluiten uit te voeren, de statuten en de overgangsbepalingen te coördineren en de gecoördineerde tekst neer te leggen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De vergadering heeft tevens machtiging gegeven aan de zaakvoerder tot tijdige betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10 % van het tussentijds dividend waarvan hierboven sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : expeditie, uittreksel, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de zaakvoerder, gecoördineerde statuten.

(getekend) Marleen Vandewalle, Notaris







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 23.12.2013 13697-0024-013
28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 17.12.2012, NGL 19.12.2012 12672-0252-013
27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 19.12.2011, NGL 20.12.2011 11643-0209-013
29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.12.2010, NGL 22.12.2010 10641-0225-013
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 21.12.2009, NGL 23.12.2009 09905-0001-013
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 22.12.2008, NGL 23.12.2008 08872-0054-013
03/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 26.12.2007, NGL 31.12.2007 07855-0110-013
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 26.12.2006, NGL 28.12.2006 06944-0326-012
16/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 26.12.2005, NGL 02.01.2006 06003-2636-012

Coordonnées
DOKTER COOMAN FRANCIS

Adresse
NEDERHOLBEEKSTRAAT 158 9680 MAARKEDAL

Code postal : 9680
Localité : Etikhove
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande