DOKTER DE KESEL ANN GYNAECOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DE KESEL ANN GYNAECOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.634.907

Publication

16/07/2014
ÿþVoorbehouden aan het selgisch staatsblad

Word iti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neertegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0835.634.907

Benaming

(voluit) Dokter De Kesel Ann Gynaecologie

(verkort)

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Baaigemstraat 207, 9890 Gavere

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging (kapitaalverhoging door inbreng in natura in het kader van art. 537 WIB92)

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jozef Van Eeckhoudt, Notaris met standplaats te Kaprijke, op 25 juni 2014, "Geregistreerd lste registratiekantoor Gent 2 op 26 juni 2014, vier bladen geen verzendingen, Boek 452 Blad 42 Vak 14, Ontvangen: vijftig euro (get.) Haers David adj.-financieel assistent" dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders is bijeengekomen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dokter De Kesel Ann Gynaecologie, met zetel te 9890 Gavere, Baaigemstraat 207, houder van het ondernemingsnummer 0835.634.907.

Deze vergadering nam volgende beslissingen:

Eerste besluit vaststelling van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, minstens 106.000,00 euro bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening,

Stemming

Nadat dit besluit ter stemming aan de buitengewone algemene vergadering wordt voorgelegd, wordt dit met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Tweede besluit: vaststelling van het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 Wetboek van vennootschappen

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen 107.222,25 euro bedraagt (zijnde de beschikbare reserves volgens laatst goedgekeurde jaarrekening).

Stemming

Nadat dit besluit ter stemming aan de buitengewone algemene vergadering wordt voorgelegd, wordt dit met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Derde besluit: beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van 106.000,00 euro.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van het tussentijds dividend.

De enige vennoot verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het ultiem dividend, zodat er een netto bedrag van 95.400,00 kan ingebracht worden.

De voorzitter stelt vast dat hierbij de opschortende voorwaarde in het verstag van de bedrijfsrevisor en het. verslag van de zaakvoerder vervuld is,

Stemming

Nadat dit besluit ter stemming aan de buitengewone algemene vergadering wordt voorgelegd, wordt dit met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Vierde besluit: kapitaalverhoging door inbreng in nature

Deze vergadering besluit om het kapitaal van de vennootschap te verhogen door een inbreng van voormeld netto dividend van 95.400,00 euro.

a. Verslagen

a.1. Verslag van de zaakvoerders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

11111111111!1111112111j1*11111111

NIEERGELEGD

-7 -D7-24

RECHTBeWAN KOOPHANinflgE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder een bijzonder verslag opgesteld en ondertekend op datum van I april 2014.

Deze buitengewone algemene vergadering verklaart kennis genomen te hebben van het genoemde verslag van de zaakvoerder en dit goed te kennen.

Dit verslag zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

a.2. Verslag van de bedrijfsrevisor

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen werd de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met kantoor gevestigd te Kortrijkstraat 12 te 8560 Wevelgem, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, als bedrijfsrevisor aangeduid, Deze heeft een verslag opgesteld en ondertekend op datum van 17 april 2014.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLU1T

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BV ovv BVBA DOKTER DE KESEL ANN GYNAECOLOGIE door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Ann DE KESEL naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

I ,De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in nature weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Becirijsrevisoren.

4.0e als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 95.400,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 17 april 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr, Piet Dujardin, bedrijfsrevisor:

Deze buitengewone algemene vergadering verklaart kennis genomen te hebben van het genoemde verslag van de bedrijfsrevisor.

Dit verslag zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

b.Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering stelt vast dat de opschortende voorwaarde in voormeld verslag van de bedriffsrevisor voldaan is en besluit om het kapitaal van 18.600,00 euro te verhogen met een bedrag van 95.400,00 euro, om het te brengen op 114.000,00 euro, door inbreng in nature van de dividenden die overeenkomen met de vermindering van de belaste reserves en die heden, in het voormeld derde besluit van deze buitengewone algemene vergadering werden uitgekeerd.

Een en ander kadert in de overgangsmaatregelen voorzien door de Programmawet van 28 juni 2013. c.Onderschrijving en volstorting van het kapitaal

Is hier tussengekomen:

Voormelde mevrouw Ann De Kesel, die een inbreng doet van dividenden die voortkomen uit de belaste reserves, geraamd op 95.400,00 euro, zonder toekenning van nieuwe aandelen.

d.Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te acteren dat de verrichtingen van kapitaalverhoging verwezenlijkt zijn en dat het geplaatst kapitaal daadwerkelijk met 95.400,00 euro is verhoogd, zonder dat er nieuwe aandelen worden gecreëerd.

Zodoende werd het maatschappelijk kapitaal gebracht op 114.000,00 euro en wordt het vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

Stemming

ïip

Nadat dit besluit ter stemming aan de buitengewone algemene vergadering wordt voorgelegd, wordt dit met

eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Vijfde besluit: aanpassingen van de statuten

Ingevolge wat voorafgaat besluit deze vergadering het artikel vijf van de statuten te vervangen door de

volgende tekst

"ARTIKEL 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd veertienduizend euro (114.000,00

EUR) en het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van de nominale

waarde

Stemming

Nadat dit besluit ter stemming aan de buitengewone algemene vergadering wordt voorgelegd, wordt dit met

eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Zesde besluit: machten

De algemene vergadering beslist de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder om de hiervoor

genomen beslissingen uit te voeren.

Stemming

Nadat dit besluit ter stemming aan de buitengewone algemene vergadering wordt voorgelegd, wordt dit met

eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jozef Van Eeckhoudt

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen_laijiletBelgisch_Staatsblad-1610-7121}14---Annexes-du-Moniteur-belge

Gelijktijdig neergelegd:

- uitgifte akte

- bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder dd. 1 april 2014

verslag van de bedrijfsrevisor dd. 17 april 2014

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

22/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 16.01.2014 14009-0503-012
09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.12.2014, NGL 06.01.2015 15003-0315-012
28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 19.12.2012, NGL 20.12.2012 12674-0401-010
02/05/2011
ÿþVoor behouc

aan kr

Belgis Staatsb

Moa 2.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 9 APR. 2011

'= " C1-'TEj.4t~.'-( VAN ' . ,- , l ie~ CC;

,1T

1/1 "-t~ ~-- - - ~-- -

11066308

111

Ondernemingsnr : o S " 6 3 rl . Benaming





(voluit) : Dokter De Kesel Ann Gynaecologie bvba

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Baaigemstraat 207, 9890 Gavere

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jozef Van Eeckhoudt, notaris met standplaats te Kaprijke, op 16 april 2011, "Geregistreerd te Zetzate op 18/04/2011, zes bladen, geen verzendingen, boek 5/286 blad 40 vak 06, ontvangen: vijfentwintig euro, e.a. inspecteur a.i. (get.) Van den Broeke Dirk", dat door mevrouw DE KESEL Ann Maria Jerome, geboren te Gent op 3 maart 1977, ongehuwd, wonende te 9890 Gavere, Baaigemstraat 207, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, onder de naam Dokter De Kesel Ann Gynaecologie bvba, met maatschappelijke zetel te 9890 Gavere, Baaigemstraat 207, waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

Mevrouw Ann DE KESEL, voomoemd, verklaart in te schrijven op honderd zesentachtig (186) aandelen, volgestort door haar tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De vennootschap heeft tot doel :

De uitoefening van de geneeskunde, in het bijzonder gynaecologie, door de arts-vennoot of artsenvennoten, zijnde uitsluitend artsen die op de Lijst van de Orde der geneesheren zijn ingeschreven, in naam en voor rekening van de vennootschap, met in achtneming van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De arts-vennoot verbindt zich ertoe zijn volledige medische activiteiten in te brengen en alle daaruit voortvloeiende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap, zoals alle uit deze activiteiten voortvloeiende kosten zullen ten laste genomen en betaald worden door de vennootschap.

De vennootschap mag bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Het doel zal verder omvatten:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken;

- de organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met de algemene geneeskunde.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle , roerende en onroerende goederen die haar toebehoren en alle financiële operaties doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan geheel of ten dele kunnen bevorderen of vergemakkelijken onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen in het kapitaal, belangen nemen in of deelnemen aan de werking van andere vennootschappen met een zelfde of verwant doel en dit door inbreng, ' fusie, samenwerking, deelneming, uitoefenen van mandaten of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks.

Het verrichten van werkzaamheden of handelingen en het afsluiten van overeenkomsten die artsen niet mogen uitvoeren of afsluiten, omwille van de geneeskundige plichtenleer, zullen ook niet mogen uitgevoerd of afgesloten worden door de vennootschap.

De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i ~ y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere niet statutaire zaakvoerders natuurlijke personen, artsen-vennoten. De zaakvoerder wordt door de algemene vergadering benoemd.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hernieuwbaar.

Tot statutair zaakvoerder wordt, voor de duur van diens medische activiteiten, benoemd mevrouw Ann De Kesel, wonende te 9890 Gavere, Baaigemstraat 207, die aanvaardt.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden de artikelen tweehonderd negenenvijftig en volgende van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in réchte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden voor niet medische zaken.

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen: in dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen de laatste maandag van de maand december om 17 uur op de zetel van de vennootschap.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder(s) aan de algemene vergadering voorgelegd.

Ten minste één maand voor de algemene vergadering overhandigt (overhandigen) de zaakvoerder(s) deze stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen

voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De Algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

é

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Er werden geen commissarissen aangeduid.

Slotbepaling:

Bij wijze van uitzondering zal het eerste boekjaar beginnen op het ogenblik dat de rechtspersoon ontstaat en

eindigen op 30 juni 2012.





Voor ontledende uittreksel Jozef Van Eeckhoudt, notaris

Gelijktijdig neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte.





Bijlagen het-Belgisch-Staatsblad D2105/2011---Annexes du Moniteur -belge

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.12.2015, NGL 28.01.2016 16032-0378-012

Coordonnées
DOKTER DE KESEL ANN GYNAECOLOGIE

Adresse
BAAIGEMSTRAAT 207 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : Baaigem
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande