DOKTER DE VLEESCHOUWER MARIA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DE VLEESCHOUWER MARIA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.473.342

Publication

02/01/2014
ÿþ mod 11.1

' i a R In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

annEllu

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

19CC.L33

~o~,~~~~l: - r

Ondernemingsnr : 0461473342

Benaming (voluit) : Dr. De Vleeschouwer Maria

(verkort) ;

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Krijgslaan 192

9000 Gent

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering houdende uitkering tussentijds dividend uit beschikbare reserves, gevolgd door kapitaalsverhoging en statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op twaalf december tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden, dat de buitengevaarte algemene vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap meta. Beperkte Aansprakelijkheid "Dr. De Vleeschouwer Maria", met maatschappelijke zetel te Gent, Krijgslaan 192'; de volgende beslissing heeft genomen :

--wijziging van de maatschappelijke benaming in "Dr. De Vleeschouwer Maria  internist  nefrofoog"  vaststelling van de belaste reserves en het uitkeerbaar bedrag, welke achthonderd dertig duizend euro (¬ ,' 830.000) bedragen.

--onmiddellijke uitkering van het tussentijds dividend voor een bedrag van achthonderd dertig duizend euro'' (¬ 830.000), mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %)

--kennisname en ontslag van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato drie december twee duizend dertien luidemi letterlijk als volgt:

"Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij het volgende van oordeel.

-In eerste instantie werd de verrichting nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

-In tweede instantie beantwoordt de beschrijving van de vermogensbestanddelen die netto uit de uitkering; van art 537W.I.B. 1992 volgen, aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

-In derde instantie zijn wij van oordeel dat de voor de inbreng in nature weerhouden methode van: waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de' hierboven beschreven inbreng in natura van de schuldvordering van 747.000,00 EUR ontstaan uit de netto'' uitkering in het kader van art. 537 W.1.B. 1992 zonder toekenning van nieuwe aandelen niet overgewaardeerd is en logisch is in het kader van de financiële reorganisatie en herstructurering van de onderneming, " doorgevoerd',, door partijen.

Hét besluit van dit revisoraal Verslag is, zoals reeds hoger is aangegeven, opgemaakt onder opschortende voorwaarde zoals bedoeld in artikel 1181 B.W. Dit besluit is enkel geldig en kan enkel gebruikt worden indien:; enerzijds de algemene vergadering van de vennootschap tot een uitkering besluit op 12.12.2013 van in totaal:. 830.000,00 EUR en anderzijds vervolgens het aandeelhouderschap van de vennootschap intekent op een, bedrag van 747.000,00 EUR tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap op dezelfde naam, in de zin zoals uiteengezet in dit verslag en in het kader van art. 537 W.1.B. 1992. Aldus kan dit besluit enkel gebruikt worden dan nadat deze beide gebeurtenissen hebben plaatsgehad.

IMj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden gezegd, dat ons verslag geen "faimess opinion" uitmaakt

Lovendegem, 3 december 2013"

--kapitaalsverhoging ten belope van zevenhonderd zeven en veertig duizend euro (¬ 747.000), zijnde negentig ten honderd (90 %) van het tussentijds dividend, om het van achttien duizend zeshonderd euro (¬ .,

Op de laatste blz van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beheuden ,. aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

18.600) te brengen naar zevenhonderd vijf en zestig duizend duizend zeshonderd euro (¬ 765.600), zonder

creatie van nieuwe aandelen,

 aanpassing van de tekst van de statuten aan de genomen beslissingen, te weten :

1.in de statuten worden volgende termen vervangen :

-"geneesheer" door "arts" ;

-"geneesheren-vennoten" door "artsvennoten" ;

-"geneesherenvennootschap" door "artsenvennootschap" ;

-"geneeskundige plichtenleer" of "medische plichtenleer" door "de regelen van de medische deontologie", De term Geneesheer dient niet gewijzigd te worden in de "Orde van Geneesheren".

2.in artikel één (1) van de statuten wordt de tweede zin vervangen door "Zij draagt de benaming : DR. DE VLEESCHOUWER MARIA  INTERNIST NEFROLOOG.

3. in artikel vijf, de eerste zin van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd vijf en zestig duizend zeshonderd euro 765.600,00), vertegenwoordigd door dertig (30) kapitaalsaandelen die elk één/dertigste (1/3058) vertegenwoordigen van het maatschappelijk vermogen."

4.in artikel vijf (5) van de statuten, tweede alinea, dient volgende wijziging aangebracht te worden ",.., internisten-nefrologen of van een aanverwante discipline, ingeschreven op de lijst van de Provinciale Orde van Geneesheren, die in het kader van de vennootschap ...,",

5.artikel zes (6) van de statuten wordt vervangen door volgende tekst : "De aandelen zijn ten opzichte van de vennootschap ondeelbaar en, onsplitsbaar. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden."

6.artikel elf (11) van de statuten wordt vervangen door volgende tekst : "Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. De aandelen van de enige vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden zoals bepaald in artikel 5 van onderhavige statuten. De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen vennoot kunnen worden omdat ze niet voldoen aan de voorwaarden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te warden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde gesteld worden door systematische wijziging van de statuten, en inzonderheid het artikel betreffende de maatschappelijke naam en het artikel betreffende het maatschappelijk doel en de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de uitoefening van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd."

7.in artikel elf bis (11bis) van de statuten, eerste alinea wordt het volgende toegevoegd `. "De overnemer; moet voldoen aan de door artikel vijf (5) gestelde vereisten om vennoot te worden.".

8.na artikel twaalf (12) van de statuten wordt volgende alinea ingevoegd

"Professionele aansprakelijkheid

De professionele aansprakelijkheid van elke artsvennoot is onbeperkt. De artsvennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De arts die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, als arts persoonlijk aansprakelijk blijven. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn."

9.in artikel dertien (13) van de statuten, wordt de tweede alinea vervangen door het volgende tekst : "Tot statutaire zaakvoerder wordt genoemd : mevrouw Maria De Vleeschouwer, voornoemd, voor de duur van haar medische beroepsactiviteit."

10.artikel zeventien bis (17bis) wordt vervangen door volgende tekst : "Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening. De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren. Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie, De maatregelen dienen vooraf schriftelijk te worden medegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt."

11.na "Titel IV : algemene vergaderingen" wordt volgende tekst ingevoegd : "Elke wijziging van onderhavige statuten zal voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren?

12.de tweede zin van artikel vier en twintig (24) wordt gewijzigd als volgt : "Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep gedaan worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten."

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie, verslag zaakvoerder en revisor en coördinatie

Notaris Philippe Kluyskens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en harfdtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 24.07.2013 13349-0211-013
07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 31.07.2012 12374-0184-013
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.08.2011 11497-0497-013
20/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.09.2010, NGL 13.10.2010 10579-0210-013
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.09.2009, NGL 23.09.2009 09772-0039-013
10/02/2009 : GET000926
01/09/2008 : GET000926
02/01/2008 : GET000926
01/08/2007 : GET000926
30/06/2005 : GET000926
27/05/2005 : GET000926
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 27.07.2015 15356-0416-013
14/06/2004 : GET000926
06/08/2003 : GET000926
14/10/2002 : GET000926
06/10/2001 : GET000926
25/07/2000 : GET000926
29/09/1999 : GET000926
30/09/1997 : GET926

Coordonnées
DOKTER DE VLEESCHOUWER MARIA

Adresse
KRIJGSLAAN 192 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande