DOKTER ELS LORRE - FYSISCHE GENEESKUNDE EN REVALIDATIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ELS LORRE - FYSISCHE GENEESKUNDE EN REVALIDATIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.371.925

Publication

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 08.08.2013 13403-0100-012
13/02/2013
ÿþOndernemingsnr : 0845.371.925

Benaming

(voluit) : Dokter Els Lorré - fysische geneeskunde en revalidatie

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verschansingsstraat 13 te 9030 Mariakerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : verslag quasi-inbreng

Neerleggen van:

- bijzonder verslag van de zaakvoerder d.d. 17 december 2012

- verslag van de bedrijfsrevisor de dato 14 december 2012

Els Lorré

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

III

Vc behc aar Belg Staal

18

IHMIM.11

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/05/2012
ÿþMaa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*iaoe3eae*

NEERGELEGD

19 APR, 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEG1 íTfMENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : p Zt.< S. 3 -4-t

Benaming

(voluit) : Dokter Els Lorré - fysische geneeskunde en revalidatie

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9030 Gent (Mariakerke), Verschansingsstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - verklaringen - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor meester CALLIAUW Peter, notaris te Gent op 27 maart 2012, geregistreerd, dat er een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met ais:

1) Benaming: Dokter Els Lorré fysische geneeskunde en revalidatie.

2) Zetel: 9030 Gent (Mariakerke), Verschansingsstraat 13,

3) Aandeelhouder:

Mevrouw LORRÉ Els Maria, geboren te Wetteren op vijfentwintig mei negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 9030 Gent (Mariakerke), Verschansingsstraat 13.

4) Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde, met bijzondere specialisatie in de fysische geneeskunde en revalidatie en het stellen van diagnostische en therapeutische behandelingen in locomotorische ziektebeelden, door de artsvennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

Het beheer en het ter beschikking stellen aan de arts-vennoot van de volledige materiële infrastructuur, zowel de technische, administratieve als financiële organisatie, die rechtstreeks nodig of nuttig zijn om de geneeskunde uitte oefenen en om zich te documenteren of bij te scholen ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijke karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijkt van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen,

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet afgesloten mogen worden.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

5) Duur: Onbepaalde duur.

6) Kapitaal: Achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen,

Het kapitaal werd volledig onderschreven door mevrouw Lorré Els en is volledig volstort:

7) Bestuur - Zaakvoerder: Mevrouw Lorré Els, wonende te 9030 Gent (Mariakerke), Verschansingsstraat 13 voor de duur van haar medische beroepsactiviteit.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleidt tot zes jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van een zaakvoerder is onbezoldigd.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld In een schriftelijke overeenkomsdt tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kan/kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkle in niet medische aangelegenheden.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van de vennootschapswet na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor de tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

8) Boekjaar: van één januari tot eenendertig december van hetzelfde jaar en het eerste vanaf datum van oprichting om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

9) Jaarlijkse algemene vergadering: vijfentwintig mei om twintig (20) uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de daaropvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden. Eerste algemene vergadering op vijfentwintig mei tweeduizend en dertien.

10) Aanleggen reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo:

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene Kosten, sociale lasten, noodzakelijke geoordeelde afschrijvingen en provisies, maakte de nettcwinst van de vennootschap uit.

Jaarlijks wordt van deze winst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder,

.? de bestemming ervan bepaalt,

Indien de wettelijke en bestuursrechterlijke voorschriften zulks toelaten zal de vennootschap een interimdividend mogen toekennen, te bepalen door de jaarvergadering en dit in overeenstemming met de vigerende voorschriften.

De zaakvoerder(s) bepaalt/bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

11) Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht; De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder bijeengeroepen.

De oproepingen worden gedaan bij aangetekend schrijven of een gelijkaardige kennisgeving met ontvangstbewijs gericht aan de vennoten, minstens acht dagen voor de vergadering, op hun laatst aan de vennootschap bekende woonplaats. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enige zaakvoerder is.

De oproeping vermeldt de agenda.

Elke vennoot mag zich op de vergadering door een lasthebber laten vertegenwoordigen, op voorwaarde dat deze laatste zelf vennoot is en het recht heeft de vergadering bij te wonen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge De zaakvoerder mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze minstens vijf volle dagen voor de

vergadering op de plaats door hem aangeduid, worden neergelegd. Per vennoot kan slechts 1 volmacht toegekend worden,

Geen enkele vergadering kan punten behandelen die niet op de agenda voorkomen.

De zaakvoerder geelt antwoord op de vragen die door de aandeelhouders aan hem worden gesteld met betrekking tot zijn verslag of tot de agendapunten. De commissarissen, zo de wet de benoeming van commissarissen oplegt, van hun kant geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag.

Behoudens in de gevallen door de wet, de medische deontologie of door de statuten voorzien, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het getal van de op de vergadering vertegenwoordigde aandelen.

De stemmingen gebeuren bij handopsteken of bij naamafroeping tenzij de jaarvergadering er met gewone meerderheid van stemmen anders over beslist. Elk aandeel geeft recht op een stem.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de aandeelhouders en het getal van hun aandelen voorkomen wordt door ieder van hen of door hun lasthebbers ondertekend, alvorens zij ter zitting binnenkomen.

12) Ontbinding - vereffening - verdeling liquidatiesaldo.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regels voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 6bis. De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken

die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s).

Nadat de schulden van de vennootschap betaald zijn, wordt het overblijvende netto-actief verdeeld onder de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit in zover dat zij volstort zijn.

Indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden afbetaald, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door beroep te doen op een nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald, het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

13) Volmacht

Door de zaakvoerder werd bijzondere volmacht verleend, met vermogen om gezamenlijk of afzonderlijk op te treden, aan: De heer De Grave Aimé, wonende te 9030 Gent, Mariakerke, Marcus Van Vaernewijckstraat 21;

Om alle formaliteiten te vervullen en al het nodige te doen met het oog op; de inschrijving en uitbreiding van de bij deze opgerichte vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen en bij het ondernemingsloket, de fiscale administraties (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtetijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris CALLIAUW Peter te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte oprichting, de dato 27 maart 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER ELS LORRE - FYSISCHE GENEESKUNDE EN R…

Adresse
VERSCHANSINGSSTRAAT 13 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande