DOKTER EVELYNE SPRIET, HEELKUNDE, THORAX- EN VAATHEELKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER EVELYNE SPRIET, HEELKUNDE, THORAX- EN VAATHEELKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.965.859

Publication

13/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313334*

Neergelegd

11-08-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0634965859

Benaming (voluit) : Dokter Evelyne Spriet, Heelkunde, Thorax- en vaatheelkunde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Antwerpse Heirweg 35

(volledig adres) 9971 Kaprijke

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

~~Er blijkt uit een akte verleden voor meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op tien augustus tweeduizend vijftien, ter neerlegging vóór registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt: * Dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

Mevrouw SPRIET Evelyne Sabine Caroline, geboren te Gent op 9 juli 1982 (rijksregisternummer 82.07.09-354.80), wo-nende te 9070 Destelbergen, Burgemeester Libbrechthof 3, bus 103.

Die gehuwd is met de heer WOUTERS Peter te Destelbergen op 3 oktober 2009 onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan huwelijkscontract, ongewijzigd.

* De naam van de vennootschap luidt: "Dokter Evelyne Spriet, Heelkunde, Thorax- en vaatheelkunde".

* De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9971 Lembeke, Antwerpse Heirweg 35.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder, welke beslissing dient bekendgemaakt te worden in de bijlagen van het Belgisch staatsblad, alsmede voorafgaandelijk dient te worden meegedeeld aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, waartoe de vennoten behoren.

De arts-vennoot mag tevens, bij beslissing van het be-stuursorgaan een bijkomende praktijk vestigen mits voorafgaandelijke toelating van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, waartoe de vennoten behoren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap bij beslissing van haar bevoegde orgaan hiertoe overgaan.

* De uitoefening van de geneeskunde op het vlak van de heelkunde, thorax en vasculaire heelkunde door de arts-vennoot die op de lijst van de Orde der Geneesheren is inge-schreven.

Hij handelt in naam en voor rekening van de vennootschap onder naleving van de deontologische gedragsregels zoals bepaald in de medische deontologie.

Het ereloon betreffende de prestaties van de arts-vennoot en alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden bijgevolg geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap wordt ver-effend.

De beroepsaansprakelijkheid van de arts blijft onbe-perkt. Wanneer hij een patiënt behandelt, zal hij tegenover deze laatste als arts persoonlijk aansprakelijk blijven.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch se-cretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

De aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, voor voormelde activiteiten. Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen.

Het scheppen van de mogelijkheden om de arts vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in vermelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk

(verkort) :

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

te maken.

Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake heelkunde, thorax en vasculaire heelkunde en dit in de breedste betekenis van het woord zonder dat dit de vorm van een commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bij-komstig doel, eigen roerende en onroerende goederen verwer-ven en beheren, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat dit het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geeft tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van die aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij mag op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen, vennootschappen en associaties die een gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, mits zich te schikken naar de bepalingen opgelegd door de medische deontologie inzake professionele samenwerking tussen geneesheren.

Zij mag met andere geneesheren of met derden geen over-eenkomsten afsluiten die verboden zijn voor de arts zelf.

Zolang de aandelen van de overleden enig vennoot niet worden overgedragen aan iemand die voldoet aan de eisen voor het uitoefenen van de heelkunde, thorax en vasculaire heelkunde, blijft de bedrijvigheid van de vennootschap evenwel beperkt tot het beheren en instandhouden van de goederen van de vennootschap.

* De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

* Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap be-draagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van achttiendui-zend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Dokter Evelyne Spriet, Heelkunde, Thorax- en vaatheelkunde in oprichting bij Belfius Bank.

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders, natuurlijke personen, gekozen door de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt tot de duur van zijn medische beroepsactiviteit. Het mandaat van de zaakvoerder niet-arts wordt vastge-legd voor een beperkte en bepaalde duur. Zijn bevoegdheden zijn beperkt tot niet-medische aangelegenheden.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

* Het mandaat van de zaakvoerder wordt bezoldigd.

Voor zijn medische activiteit wordt de arts-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed. Indien hij de functie van commissaris uitoefent wordt hij voor deze functie niet vergoed.

* Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle daden van be-schikking, van beheer en bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of volgens de onderhavige statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

In het geval er meer dan één zaakvoerder zou zijn, dan dienen deze een college te vormen en dienen beslissingen genomen te worden via een gewone meerderheid.

* Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. * Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de ven-nootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

* Tot gewone zaakvoerders werden benoemd:

- mevrouw SPRIET Evelyne Sabine Caroline, geboren te Gent op 9 juli 1982 (rijksregisternummer 82.07.09-354.80), wonende te 9070 Destelbergen, Burgemeester Libbrechthof 3, bus 103; - de heer WOUTERS Peter Louis Jozef, geboren te Turnhout op 22 juni 1980 (rijksregisternummer 80.06.22.093-96), wonende te 9070 Destelbergen, Burgemeester Libbrechthof 3, bus 103. * Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle las-ten, de algemene kosten, de nodige provisies en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

* Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

* De vereffenaars treden pas in functie nadat de Recht-bank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die om-standige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

* Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één okto-ber van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

* Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot 30 september 2016.

* De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaar-vergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de voorlaatste woensdag van de maand maart om negentien (19) uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om negentien (19) uur.

* De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergade-ring zal gehouden worden in tweeduizend zeventien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de inhoud van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 10/08/2015, met bankattest.

Coordonnées
DOKTER EVELYNE SPRIET, HEELKUNDE, THORAX- EN…

Adresse
ANTWERPSE HEIRWEG 35 9971 LEMBEKE

Code postal : 9971
Localité : Lembeke
Commune : KAPRIJKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande