DOKTER GROESSENS IRIS - HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER GROESSENS IRIS - HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.313.394

Publication

23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.12.2014, NGL 20.12.2014 14696-0296-015
04/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13303804*

Neergelegd

02-07-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536313394

Benaming (voluit): Dokter Groessens Iris - Huisarts

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9860 Oosterzele, Geraardsbergse steenweg 135

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ivan Schaubroeck te Oosterzele op één juli tweeduizend dertien, neer te leggen ter registratie, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende gegevens :

Oprichter

1° Mevrouw GROESSENS, Iris Maria Herman Jeannine, geboren te Dendermonde op drieëntwintig april duizend negenhonderdzevenenzeventig, echtgenoot van de heer De Spiegelaere Nico Odiel Marguerite, geboren te Brugge op 8 april 1975, met woonplaats te 9860 Oosterzele, Geraardsbergse steenweg 135,

Nationaal nummer: 77.04.23-170.09

Identiteitskaartnummer: 591-2685960-35

Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA). Zij verkrijgt de naam  Dokter Groessens Iris - Huisarts .

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Geraardsbergse steenweg, 135, 9860 Oosterzele. Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR) en is vertegenwoordigd door aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De voornoemde oprichters hebben verklaard en erkend dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op alle aandelen is ingeschreven tegen de prijs van tweeëntwintig euro acht cent (¬ 22,08) per aandeel, door mevrouw Groessens Iris voormeld, voor achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), gedeeltelijk volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) en waarvoor haar achthonderdveertig (840) aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE40 7370 3902 5163 bij de bank KBC Bank, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Dokter Groessens Iris Huisarts bvba in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 27 juni 2013 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De uitoefening van de geneeskunde, door de arts-vennoot of door geneesheren van dezelfde discipline die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Order der Geneesheren, en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard, met dien verstande in naam en voor rekening van de vennootschap, met in acht name van de regelen van de medische deontologie, ondermeer betreffende het beroepsgeheim;

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

- het volgen en het zelf geven van wetenschappelijke seminaries, congressen en conferenties;

- het verspreiden van de kennis met betrekking tot deze materies en meer bepaald de organisatie van congressen, het onderwijs, het opstellen en publiceren van boeken en artikels;

- de consultatie in voormelde domeinen;

- het bewaren en op punt stellen van alle documentatie met betrekking tot voornoemde materies;

- het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen;

- het inrichten van algemene diensten en van een medisch secretariaat in het bijzonder, nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoten voor de inrichting van een medisch praktijk en voor de uitvoering van technische-, medische-, radiografische- en laboratorium prestaties, nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- de aankoop en huur en/of leasing van medische apparatuur en begeleidende accommodaties, nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- het scheppen van mogelijkheden om de arts-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen, bij te scholen en aan wetenschappelijk onderzoek te doen teneinde in hun specifieke discipline alle evoluties te volgen en te kennen;

De vennootschap heeft als bijkomstig doel:

de vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, investeringen en beleggingen uitvoeren die kaderen in het normaal patrimoniumbeheer van burgerlijke vennootschappen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geeft tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni. Jaarvergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de eerste vrijdag van de maand december om negentien uur.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene volmacht verleend door de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.

Worden aangesteld als statutaire zaakvoerders met een onbezoldigd mandaat:

1/ mevrouw GROESSENS, Iris voormeld,

haar mandaat aanvaardend.

Bestemming van de winst  reserves

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

Verdeling van het netto-actief

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de

griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 juni 2014.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand december

2014 om negentien uur.

3. Benoeming van de eerste zaakvoerders

Worden als zaakvoerders aangesteld:

1/ mevrouw GROESSENS, Iris voormeld,

haar mandaat aanvaardend

Haar mandaat is onbezoldigd.

4. De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens

Luik B - Vervolg

de bevoegde fiscale instanties, de rechtbank van koophandel en andere overheidinstanties,

met name mevrouw Van Doren Martine te 2890 Sint-Amands, Winkelstraat 67.

Voor ontledend uittreksel

Neergelegd voor registratie

Notaris Ivan Schaubroeck

Wordt samen neergelegd:

- de uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 15.12.2015 15687-0564-015

Coordonnées
DOKTER GROESSENS IRIS - HUISARTS

Adresse
GERAARDSBERGSE STEENWEG 135 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande