DOKTER HALIM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER HALIM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.144.602

Publication

19/03/2012
ÿþ Madword 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CII U IIUIt (U lHUI .1 Il

*iaosas3o"

bel

a Bi Sta

A

GRIFFIE RELl-I ! e5ANK

VAN Kt7t7f=t-iA Nf7E[..

~ 7 MRT 2412

DENP =Grifti~i~CiE

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(vdlledig adres)

0475.144.602

DOKTER HALIM

BV ovv BVBA

Parklaan 195 bus 12 , 9300 Aalst

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

De Heer Halim Johannes, vereffenaar van de vennootschap stelt in kennis dat de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde op 02 januari 2012 haar akkoord verleende op het door haar overgemaakte verdelingsplan van de vereffening van 20 december 2011.

De vennootschap is hiermee definitief vereffend.

De boeken en bescheiden zullen gedurende vijf jaar bewaard worden bij Dhr Halim Johannes, Parklaan 195 bus 12, 9300 Aalst

Halim Johannes

Vereffenaar

op de laatste blz. van Luik B vermelden : t2ecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.04.2011, GGK 30.10.2011, NGL 29.11.2011 11626-0234-011
27/01/2011
ÿþ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad I IlltINIMR111111101

Onderwerp akte : ONTBINDING-INVEREFFENINGSTELLING-BENOEMING VEREFFENAARS-COORD1NATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de bvba "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-b, op 16 december 2010, dat de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke Professionele Vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER HALIM°, met zetel te 9300 Aalst, Parklaan, 195 bus 12, volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste besluit: Verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op 31 oktober 2010.

De éénparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke coöperatieve bedrijfsrevisorenvennootschap "DBW°, met kantoor te 9300 Aalst, Keizersplein, 40A, B4, vertegenwoordigd door de Heer Alain De Quick, bedrijfsrevisor, over gemelde staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag besluit in de volgende bewoordingen:

"BESLUIT

In het kader van de procedure van vereffening voorzien in het artikel 181 het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Halim" te 9300 Aalst, een boekhoudkundige staat van activa en passiva per 31 oktober 2010 opgesteld aan realisatiewaarde, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 766.381,09 en een netto actief van ¬ 731.785,66.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft ter voorlichting van de aandeelhouders in het kader van de besluitvorming betreffende de ontbinding van de vennootschap.

Opgemaakt op 6 december 2010,

DBW, burgerlijke coöperatieve vennootschap, vertegenwoordigd door

(getekend)

Alain De Quick, Bedrijfsrevisor."

De aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van dit verslag.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de

griffie van de rechtbank van Koophandel.

Tweede besluit: vervroegde ontbinding

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden, onder opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van Koophandel te DENDERMONDE, van de benoeming van nagemelde vereffenaar, zoals vermeld onder besluit 3 van onderhavige buitengewone algemene vergadering. Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet homologeert, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Voor zoveel ais nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen (besluiten 3 tot en met 5) van onderhavige vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van nagemelde vereffenaar door de rechtbank van Koophandel van Dendermonde overeenkomstig artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen (of; ambtshalve aanstelling van een vereffenaar).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I Mpd 2

fflES.a

/M\j.

VAN KOOPtiAivDEL

17. 01. 2011

DENDERMONDE -Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

0475.144.602.

DOKTER HALIM

Burgerlijke Professionele Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

9300 Aalst, Parklaan, 195 bus 12

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Derde besluit: Benoeming der vereffenaar

De vergadering stelt aan als vereffenaar:

De Heer HALIM Johanes, wonende te 9300 Aalst, Parklaan, 195 bus 12.

Hier aanwezig en aanvaardend.

De Heer HALIM Johan es bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Vierge besluit: Bevoegdheden en emolumenten

der vereffenaars

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Hij kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

Vijfde besluit: Ontslag zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerder is genomen onder de in het eerste besluit vermelde schorsende voorwaarde, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde, actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen en dat zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar door de rechtbank van koophandel).

De eerstvolgende algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van diens mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

Zesde besluit: Wijziging van artikel 2 der statuten

De vergadering beslist artikel 2 der statuten te wijzigen om dit in overeenstemming te brengen met de huidige zetel van de vennootschap te 9300 Aalst, Parklaan, 195 bus 12. Bijgevolg wordt de eerste zin van artikel 2 der statuten door volgende tekst vervangen :

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Parklaan, 195 bus 12."

Zevende besluit: Aanpassing statuten

Ingevolge de in vereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen en te coördineren rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1-De vennootschap heeft de vorm van een Burgerlijke Professionele Vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "DOKTER HALIM"

Artikel 2-De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3- De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel in overeenstemming met de Geneeskundige Plichtenleer, onder meer betreffende het beroepsgeheim, door middel van haar leden op het stuk van de anesthesie, geneeskundige zorgen te verstrekken aan patiënten, en ten dien einde alle materiële voorwaar--den te scheppen met het oog op het verstrekken van de bedoelde geneeskundige zorgen. De geneeskunde wordt evenwel uitgeoefend door de vennoot-zaakvoerder die voor de geneeskundige prestaties persoonlijk instaat.

Te dien einde is de vennootschap bevoegd om aile handelingen te verrichten die daartoe rechtstreeks noodzakelijk of nuttig zijn.

Zij kan ondermeer geneeskundige apparatuur aanschaffen dienstig voor het onderzoek van de patiënten, ondergeschikt medisch en paramedisch personeel aanwerven die de vennoot in de uitoefening van zijn beroep bijstaat.

Te dien einde kan zij op gelijk welke wijze samenwerken met, deelnemen in, en rechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen, instellingen en organisaties van gelijke aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan en aangaan, haar goederen of haar praktijk voor zichzelf of voor derden in pand of in hypotheek geven, en alles doen wat verband houdt met, of kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

i

. ~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 4-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Parklaan 195 bus 12, en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5-Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600¬ ) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6-De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechtè en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 ten volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7-Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één mei en eindigt op dertig april van ieder jaar.

Artikel 8-De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand september om twintig uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9-Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10-De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11-In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12-Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten warden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte, verslag van de zaakvoerder, bedrijfsrevisoraal verslag, staat van actief en passief.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

__Freder_ic CAUDRON, Tim HERZEEL





Op de laaeeeMmelet. g+e f to : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

gelr Aal~~ men handtekede n ng rsoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Hogeweg 3 b - 9320 Erembode

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53-75

e-mail: info@notariscaudron.be

01/12/2010 : DET005049
28/12/2009 : DET005049
02/01/2009 : DET005049
12/12/2007 : DET005049
01/12/2006 : DET005049
18/11/2005 : BLT005049
22/11/2004 : BLT005049
14/11/2003 : BLT005049
28/10/2003 : BLT005049
20/11/2002 : BLT005049
18/09/2001 : BLT005049
12/07/2001 : BLA114922

Coordonnées
DOKTER HALIM

Adresse
PARKLAAN 195, BUS 12 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande