DOKTER HANS 'T KINDT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER HANS 'T KINDT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.208.331

Publication

06/01/2014
ÿþ Mal Word 11.1

I !~-~le i= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

2 4 K. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0886.208.331

Benaming

(voluit) : DOKTER HANS 'T KINDT

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel DONDERIJ 16 TE 9680 MAARKEDAL

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN - KAPITAALVERHOGING STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Notaris JACQUES HULSBOSCH te De Pinte op DRIEËNTWINTIG DECEMBER TWEEDUIZEND DERTIEN blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTER HANS `T K1NDT, met maatschappelijke zetel te 9680 Maarkedal, Donderij 16, ondernemingsnummer 0886.208.331, RPR Oudenaarde, volgende besluiten heeft genomen, met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen van de vennootschap af te schaffen.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit na kennisname van de notulen van de bîjzondere algemene vergadering de dato 10 december 2013, het kapitaal van de vennootschap te verhogen zoals hierna vermeld.

DERDE BESLUIT.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aandeelhouder verklaart voorafgaand deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 18 december 2013, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijfsrevisorenkantoor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dujardin, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Piet Dujardin, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de

BV ovv BVBA Dokter Hans 'T Kindt door inbreng in natura van een vordering die werd toegekend aan de heer Hans 'T Kindt naar aanleiding van de dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik

besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 1.398,39 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het

kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 18 december 2013

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT.

..,

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 637 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde

TWEEHONDERDZESTIGDUIZEND HONDERD EURO (¬ 260.100,00) om het van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) te brengen op TWEEHONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EURO (¬ 278.700,00) zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de huidige aandeelhouder van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoering beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Is vervolgens tussengekomen, de huidige aandeelhouder, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoering staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de aandeelhouder negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van TWEEHONDERDNEGENENTACHTIGDUIZEND EURO (¬ 289.000,00), zijnde TWEEHONDERDZESTIGDUIZEND HONDERD EURO (¬ 260.100,00), in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, verhoogt de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de aandeelhouder.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendenpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast en verzoekt Ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderdzestigduizend honderd euro (¬ 260.100,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderdachtenzeventigduizend zevenhonderd euro (¬ 278.700,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

De vergadering beslist in het licht van voorgaande besluiten artikel vijf van de statuten van de vennootschap te wijzigen als volgt:

"ARTIKEL VIJF: KAPITAAL

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EURO (¬ 278.700,00).

Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

4 "

~

..

s Voorbehouden dan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan geen winstbewijzen uitgeven die het kapitaal niet vertegenwoordigen." ZEDE BESLUIT.

De vergadering geeft de instrumenterende notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals deze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Trofisk, met zetel te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 19, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JACQUES HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd.

- expeditie akte

- verslag zaakvoerder inbreng in natura

- verslag bedrijfsrevisor inbreng in natura

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 01.08.2011 11372-0303-013
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 03.08.2010 10385-0352-012
20/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 17.08.2009 09584-0340-012
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.06.2008, NGL 18.07.2008 08416-0386-014
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 20.07.2015 15324-0517-012

Coordonnées
DOKTER HANS 'T KINDT

Adresse
DONDERDIJ 16 9680 ETIKHOVE

Code postal : 9680
Localité : Etikhove
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande