DOKTER JESPERS SIGRID, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER JESPERS SIGRID, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.869.577

Publication

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 12.07.2013 13298-0079-013
19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 17.06.2012 12175-0529-013
10/08/2011
ÿþOndernemingsnr : 0836.869.577

Benaming

(voluit) : DOKTER JESPERS SIGRID, HUISARTS

r3v

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Belseledorp 98 ,9111 Belsele

Onderwerp akte : Verslag opgesteld overeenkomstig artikel 220 Wetboek van vennootschappen ( Quasi-inbreng )

- Verslag bedrijfsrevisor

- Bijzonder verslag zaakvoerder

De zaakvoerder

Sigrid Jespers

LSV.VUW.C -

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

n

Vo beho aan Belç Staat

GBLFFiF RECHTRANK

VAN KOOPHANDEL

2 9 JUL 2011

DEN DERMONDE

rime

na neerlegging ter griffie van de

MW 2.1

I II IIUhI III allo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11303722*

Neergelegd

09-06-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

1. Oprichter:

Mevrouw JESPERS Sigrid Maria Marcel, geboren te Beveren op 2 november 1971, wonende te 9111 Sint-

Niklaas (Belsele), Belseledorp 98

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dokter Jespers Sigrid, huisarts

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 9111 Sint-Niklaas, Belseledorp 98

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden op acht juni tweeduizend elf voor Meester ANNELIES VERSTRAETE, notaris te Sint-Niklaas, standplaats Sinaai, dat een vennootschap werd opgericht volgens de hierna opgegeven modaliteiten :

2. Rechtsvorm - benaming:

De vennootschap wordt opgericht als een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) met als benaming "Dokter Jespers Sigrid, huisarts".

3. Zetel:

De zetel wordt gevestigd te 9111 Sint-Niklaas, Belseledorp 98.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden : de uitoefening van huisarts door de artsen-vennoten-specialisatie in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer en met inachtname van de normale vergoeding voor het door de artsen-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen. De artsen-vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde der Geneesheren, brengen hun volledige medische activiteit in gemeenschap en de daaruit volgende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap, als bijkomstig doel, eigen onroerende goederen verwerven en beheren, alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard. De vennootschap kan dit bijkomstig doel niet nastreven van zodra er twee of meer vennoten zijn.

0836869577

5. Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR), vertegen-

woordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

6. Samenstelling kapitaal:

Alle voormelde aandelen werden door de oprichter onderschreven door een inbreng in speciën van een bedrag van vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR), volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR), welk bedrag werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de BNP Paribas Fortis.

7. Duur:

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten.

Het mandaat van de zaakvoerder-niet vennoot is eveneens beperkt in de tijd, met name voor de duur van dertig jaar.

Hun mandaat is hernieuwbaar.

De opdracht van zaakvoerders kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voorzien voor een statutenwijziging. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Reis-en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten. Voor zijn medische activiteit wordt de arts-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed.

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden.

Zij vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder. De zaakvoerders mogen binnen de wettelijke en deontologische perken bijzondere machten toekennen aan lasthebbers en hun wedde of vergoedingen bepalen mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. Dit mandaat kan geen betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties, die uitsluitend zijn voorbehouden aan de huisartsen-vennoten. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijke beperkte omvang van zijn mandaat.

Tot zaakvoerders worden aangesteld:

- Mevrouw Sigrid JESPERS, voor de duur van haar medische activiteiten

- De heer Remi COLAES, wonend te 9111 Belsele, Belseledorp 98, voor de duur van dertig jaar.

beiden voornoemd.

9. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het

eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend elf.

10. Algemene vergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering zal, vanaf de afsluiting van het eerste boekjaar, gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni, om zeventien uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald.

11. Winstverdeling  reserves

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve een/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder, door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen en van de normale vergoeding voor het door de huisartsen - vennoten gepresteerde werk.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal het batig saldo na vereffening van gans het passief tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

Volmacht

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er werd volmacht verleend aan de heer Laceur Jean-Paul, te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Hooimanstraat 171, om voor en namens de vennootschap alle nuttige en nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of B.T.W.- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze volmacht heeft betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Annelies Verstraete, notaris te Sint-Niklaas (Sinaai)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 13.07.2015 15292-0311-013

Coordonnées
DOKTER JESPERS SIGRID, HUISARTS

Adresse
BELSELEDORP 98 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande