DOKTER JOZEF HEINDRYCKX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER JOZEF HEINDRYCKX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.782.931

Publication

17/12/2013
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbia(

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E GRlhl-3E HtGHTBANK

VAN KOOPHANDEL

0 5 DEC 2013

DEND~riff~cR~riONDE

VU1u910E1.1

fl

Ondernemirigsnr : 0808782931

Benaming

(voluit) : DOKTER JOZEF HEINDRYCKX

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Emile Hertecantiaan 191C - 9290 Berlare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging duur van de vennootschap . wijziging (uitbreiding) doel - volledige herwerking van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) en (recente) wijzigingen aan het vennootschapsrecht en aan de regelen van de medische deontologie - machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht(en)

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren :

HET JAAR TWEEDUIZEND DERTIEN.

Op drie december.

1S BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOKTER JOZEF HEINDRYCKX", met maatschappelijke zetel

gevestigd te 9290-Berlare, Emile Hertecantlaan, nummer 19/C, ingeschreven in het rechtspersonenregister te`

Dendermonde en met ondernemingsnummer.0808.782.931.

Opgericht blijkens akte verleden door notaris Christiaan Uytterhaegen te Wetteren op 30 december 2008,

gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 januari 2009, onder referentie nummer

09006439, en waarvan de statuten sedert gemelde oprichting niet werden gewijzigd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Is aanwezig: de hiemagenoemde enige vennoot en enige zaakvoerder van de vennootschap, die aile

bevoegdheden uitoefent die aan de algemene vergadering toekomen, met name:

-de heer HEINDRYCKX Jozef Marie Clara, geboren te Torhout op drieëntwintig mei negentienhonderd

vierenveertig, wonende te 9290-Berlare, Emile Hertecantlaan 19/C.

DE ENIGE VENNOOT ZET VERVOLGENS UITEEN:

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda:

1) Verlenging duur van de vennootschap  bepaling dat de vennootschap voort zal bestaan voor onbepaalde duur

2) Voorlegging en voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap de data 12 november 2013, ter verantwoording van de door te voeren wijziging (uitbreiding) van het doel van de vennootschap, met aangehechte staat van actief en passief, niet ouder dan drie maanden  beslissing tot uitbreiding van de tekst van het doel van de vennootschap.

3) Volledige herwerking van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) en/of recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht en aan de regelen van de medische deontologie, door :

-vervanging van het woord "geneesheer" in de tekst van de originele statuten door het woord "arts"; -aanpassing in die zin dat voor de vestiging van een bijkomende praktijk de voorafgaande goedkeuring

nodig is van de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren; "

-toevoeging van een extra artikel aan de tekst van de statuten waarin voortaan wordt vermeld dat iedere wijziging van de statuten voorafgaandelijk dient voorgelegd te worden ter goedkeuring aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

4) Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht(en).

B) Dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, en dat er geen commissaris in functie is.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

C) Aangezien de enige vennoot-zaakvoerder de totaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigt alhier aanwezig is, kan deze vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over gemelde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda.

Na deze vaststellingen, die juist worden bevonden, wordt er overgegaan tot het afh.andelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden door de enige vennoot-zaakvoerder, die de bevoegdheden uitoefent die aan de algemene vergadering zijn toegekend, genomen:

AFHANDELING AGENDA:

Punt 1: Verlenging duur vennootschap  bepaling dat de vennootschap voortaan zal bestaan voor onbepaalde duur:

De vergadering beslist dat de vennootschap geen einde zal nemen op 30 december 2013 zoals thans bepaald in artikel 4 van haar statuten, doch dat de vennootschap verder zal bestaan en dat zij naar de toekomst toe zal bestaan voor onbepaalde duur. De vergadering beslist om de statuten van de vennootschap daaraan aan te passen.

Punt 2: Voorlegging en voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap de dato 12 november 2013, ter verantwoording van de door te voeren wijziging (uitbreiding) van het doel van de vennootschap, met aangehechte staat van actief en passief, niet ouder dan drie maanden - uitbreiding bestaande statutaire omschrijving van het doel van de vennootschap:

-De enige vennoot verklaart voorlezing gekregen te hebben van het voorgelegd verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, waarin het voorstel tot navermelde wijziging (uitbreiding) van het doel van de vennootschap wordt toegelicht, met aangehechte staat van activa en passiva, niet ouder dan drie maanden.

Hij heeft hierover geen opmerkingen.

-De enige vennoot verklaart eveneens voorafgaandelijk dezer een afschrift van gezegd verslag van het bestuursorgaan ontvangen te hebben, met aangehechte staat van activa en passiva niet ouder dan drie maanden.

-De enige vennoot, handelend als gemeld, beslist vervolgens de bestaande statutaire omschrijving van het doel van de vennootschap ingevolge uitbreiding uit te breiden met volgende paragraaf (na schrapping van de oorspronkelijke 2 laatste paragrafen van de tekst van het doel):

"De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren. Zij kan in dit kader beleggingen en investeringen doen, onroerende goederen verwerven, (laten) bouwen, vervreemden, huren en verhuren, evenals zakelijke rechten vestigen of verwerven op onroerende goederen, evenwel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wordt gewijzigd en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding wordt gegeven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap mag verder alles doen wat rechtstreeks verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het is de vennootschap evenwel uitdrukkelijk verboden met andere artsen of derden overeenkomsten te sluiten die door de medische deontologie verboden worden."

De statuten van de vennootschap worden dienovereenkomstig aangepast door de 2 laatste paragrafen van de oorspronkelijke tekst te schrappen en te vervangen door de tekst van de vorige alinea.

Punt 3: Volledige herwerking van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) en/of recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht en aan de regelen van de medische deontologie, door :

-vervanging van het woord "geneesheer" in de tekst van de originele statuten door het woord "arts"; -aanpassing in die zin dat voor de vestiging van een bijkomende praktijk de voorafgaande goedkeuring nodig is van de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren;

-toevoeging van een extra artikel aan de tekst van de statuten waarin voortaan wordt vermeld dat iedere wijziging van de statuten voorafgaandelijk dient voorgelegd te worden ter goedkeuring aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.:

De enige vennoot, handelend als gemeld, beslist in uitvoering van de genomen beslissingen en overeenkomstig de agenda dat de tekst van de (gecoordineerde statuten) van de vennootschap voortaan zal luiden als volgt :

STATUTEN.

AARD - DOEL - ZETEL.

Artikel één.

Er wordt een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, opgericht onder de benaming "DOKTER JOZEF HEINDRYCKX".

De financiële aansprakelijkheid is beperkt tot het onderschreven kapitaal, maar de professionele aansprakelijkheid van iedere arts-vennoot blijft onbeperkt.

Artikel twee.

De zetel wordt gevestigd te 9290-Berlare, Emile Hertecantlaan 19/C,

Hij mag worden verplaatst, mits bekendmaking aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, naar elke andere plaats in België, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder die eveneens zorgt voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder en mits voorafgaande goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, bijkomende praktijkplaatsen oprichten, daar waar zij het nuttig acht, in België.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder zal evenwel rekening moeten houden met de taalwetten betreffende bijkomende praktijkplaatsen en de statutaire zetel voor het geval hij deze wil overplaatsen.

Artikel drie.

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de volledige medische activiteit door haar vennoot of vennoten, zijnde ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren als huisarts, in naam en voor rekening van de vennootschap met inachtneming van de regels van de medische plichtenleer omtrent de uitoefening van de geneeskunde en onder eigen specifieke beroepsaansprakelijkheid van de arts en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De activiteit omvat zowel de traditionele geneeskunde als acupunctuur, auriculotherapie, chinese geneeskunde en chinese fytotherapie.

De activiteit omvat impliciet de inning der erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding aan de artsen-vennoten in verhouding tot de prestatie die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben.

Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

Het geven van opleidingen en seminaries over medische onderwerpen.

Het inrichten van algemene diensten en van een medisch secretariaat in het bijzonder, nodig of nuttig voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de vennoot of vennoten voor de inrichting van een medische praktijk en voor de uitvoering van technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties, nodig of nuttig voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De aankoop en huur van medische apparatuur en begeleidende accomodaties, nodig of nuttig voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

Het scheppen van de mogelijkheden om de vennoot of de vennoten toe te laten zich verder te bekwamen, bij te scholen en aan wetenschappelijk onderzoek te doen teneinde zijn medische activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitoefenen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehorend Zij kan in dit kader beleggingen en investeringen doen, onroerende goederen verwerven, (laten) bouwen, vervreemden, huren en verhuren, evenals zakelijke rechten vestigen of verwerven op onroerende goederen, evenwel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wordt gewijzigd en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding wordt gegeven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmens

De venncotschap mag verder alles doen wat rechtstreeks verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het is de vennootschap evenwel uitdrukkelijk verboden met andere artsen of derden overeenkomsten te sluiten die door de medische deontologie verboden worden.

Artikel vier.

De vennootschap werd oorspronkelijk opgericht voor bepaalde duur. Haar duur werd verlengd en voortaan bestaat zij voor onbepaalde duur.

KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel vijf.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk aandeel één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigende. De aandelen zijn volledig volstort.

Artikel zes.

De aandelen zijn ondeelbaar en zijn steeds op naam. Zij kunnen slechts verworven worden door artsen ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van Oost-Vlaanderen die voldoen aan de voorwaarden om vennoot te worden en die hun activiteit in de vennootschap uitoefenen.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

De aandelen zijn ondeelbaar en onsplitsbaar ten opzichte van de vennootschap.

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden.

Er wordt op de zetel een aandelenregister gehouden met de juiste en nauwkeurige aanduiding van elke vennoot, van het getal van de hem toebehorende aandelen, van de gedane stortingen en van de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden ten opzichte van hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Indien er meerdere geneesheren vennoot zijn van de vennootschap, mag de verdeling van de aandelen niet beletten dat elke arts-vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk. Artikel zeven.

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge De aandelen van de enige vennoot mogen op straffe van nietigheid slechts worden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlijden aan geneesheren van dezelfde of een aanverwante discipline, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard.

Het aandelenbezit der vennoten dient zich steeds te verhouden volgens hun respectieve activiteit in de Vennootschap.

Indien dit bij overgang onder de levenden niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding.

Elke overdracht moet voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot toegelaten zijn hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na liet overlijden van de vennoot de procedure tot wijziging van de naam en van het maatschappelijk doel wordt aangevat.

Artikel acht,

De materiële en immateriële bestanddelen van een geneeskundige praktijk kunnen het voorwerp uitmaken van een inbreng of quasi-inbreng in een geneesherenvennootschap en van een overdracht aan een geneesherenvennootschap.

Zowel inbreng, quasi-inbreng als overdracht moeten door een schriftelijke overeenkomst worden geregeld. Door deze overeenkomst mag geen afbreuk gedaan worden aan de deontologische verplichtingen van de betrokken geneesheren.

Artikel negen,

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van al de vennoten.

Bovendien moet de ovememer eveneens een arts van dezelfde of een aanverwante discipline zijn, ingeschreven op de Lijst van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, die in het kader van de vennootschap zijn beroep uitoefent of zal uitoefenen.

Het aandelenbezit der vennoten dient zich steeds te verhouden volgens hun respectieve activiteit in de Vennootschap.

Artikel tien,

De geneeskunde wordt uitsluitend door de geneesheren-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap en in geen geval door de vennootschap zelf.

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt.

Elke arts-vennoot dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. Daarenboven dient ook de aansprakelijkheid van de vennootschap verzekerd te zijn.

Artikel elf.

Elke arts-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De vennoot, geschorst in het recht de geneeskunde uit te oefenen, verliest de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap, noch de vennoot mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger aanstellen.

Artikel elf bis,

Rekening houdende met de professionele autonomie van de arts dienen alle geneesheren-vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden.

BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE.

Artikel twaalf.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-vennoten die benoemd worden door de algemene vergadering. Hun opdracht is hernieuwbaar.

Als de vennootschap maar één arts-vennoot telt, dan wordt deze benoemd voor de duur van zijn medische activiteiten.

Als er meerdere geneesheren-vennoten zijn, dan wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders, met uitzondering van de statutaire zaakvoerder, herleid tot zes jaar.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van zijn medische beroepsactiviteit in de vennootschap de heer Jozef Heindryckx, voornoemd, die dit mandaat door ondertekening dezer akte aanvaardt en die verklaart dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich tegen de uitoefening van het mandaat verzet.

Iedere zaakvoerder bezit de maatschappelijke handtekening en heeft de meest uitgebreide macht om. in naam der vennootschap op te treden en alle handelingen van bestuur en beschikking te verrichten die binnen het doel van de vennootschap vallen. Hij mag alle handelingen stellen die niet door een wet of door de statuten werden voorbehouden aan de algemene vergadering en heeft onder meer het recht alle waarden en sommen in ontvangst te nemen, roerende goederen te huren of te verhuren, te kopen of te ruilen, concessies aan te werven en uit te baten, te verhuren of af te staan, verhandelingen van welkdanige aard te doen of toe te laten,

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge leningen aan te gaan, kwijting en handlichting te verlenen, met of zonder betaling, dadingen te treffen

aangaande betwistingen, de vennootschap te vertegenwoordigen in rechte als eiser en als verweerder.

Artikel dertien.

Het mandaat van statutair zaakvoerder is bezoldigd. Over de bezoldiging en de hoegrootheid ervan van de

andere zaakvoerders wordt beslist door de algemene vergadering, mits inachtneming van de in deze statuten

opgenomen beginselen.

Als de vennootschap meerdere vennoten telt, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als

bedrijfsleider gepresteerd werk, inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en terugbetalingen van

kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de

vennootschap. Deze schriftelijke overeenkomst dient voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan

de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Artikel veertien.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang

heeft met de vennootschap, gehouden de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen

na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan kan hij die

verrichting doen, doch moet hij hierover bijzonder verslag uitbrengen, dat wordt neergelegd samen met de

jaarrekening.

Artikel vijftien.

Het toezicht over de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten tenzij de wet of de algemene

vergadering de aanduiding gelast van één of meer commissarissen.

ALGEMENE VERGADERING.

Artikel zestien.

De jaarvergadering wordt gehouden de tweede zaterdag van de maand juni om 14 uur op de

maatschappelijke zetel.

Artikel zeventien,

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief toegezonden aan de vennoten

tenminste vijftien dagen voor de vergadering. Deze regel geldt niet wanneer de enige vennoot tevens

zaakvoerder is.

De oproeping vermeldt de agenda.

Artikel achttien.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. In de algemene vergadering mogen de vennoten hun stem

schriftelijk uitbrengen of zich door een andere vennoot-arts, voorzien van een geschreven volmacht, laten

vertegenwoordigen. Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

Artikel negentien.

Behalve de gevallen voorzien in de wet, de geneeskundige plichtenleer of de statuten, kan de algemene

vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Behalve de gevallen voorzien door de wet, de geneeskundige plichtenleer of de statuten, worden de besluiten

genomen bij gewone meerderheid van de stemmen.

Artikel twintig.

Ten allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Gaat het om een

wijziging van de statuten, dan worden de wettelijke vereisten inzake quorum en meerderheid nageleefd. Elke

statutenwijziging dient aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren te worden voorgelegd.

Artikel éénentwintig.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij of zij de bevoegdheden uit die aan de

algemene vergadering zijn toegekend, zonder dat hij deze bevoegdheid kan overdragen. De beslissingen van

de enige vennoot die handelt als algemene vergadering worden vermeld in een op de zetel van de

vennootschap bewaard register.

INVENTARIS - BALANS WINSTVERDELING.

Artikel tweeëntwintig.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en wordt door de

zaakvoerder(s) de inventaris, alsmede de jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig de wet.

De jaarrekening wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering binnen de bij wet Bepaalde

termijn.

Na goedkeuring door de algemene vergadering van de balans, beslist ze bij afzonderlijke stemming over de

aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Artikel drieëntwintig.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als

volgt:

1) ten minste vijf procent wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot het ogenblik waarop die reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over het saldo wordt beslist door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s), met eenparigheid van de stemmen, dit alles met inachtneming van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen en van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk.

ONTBINDING - VEREFFENING.

~loor-

cahoudçn

~

aan he:

~..elgisci

Artikel vierentwintig.

Bij ontbinding van de vennootschap kan de algemene vergadering ten allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, onder voorbehoud van homologatie door de

bevoegde rechtbank van koophandel, met dien verstande dat de vereffenaars steeds artsen moeten zijn. Zij

bepaalt ook hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Bij gebrek aan een dergelijke benoeming door de algemene vergadering zijn (is) de zaakvoerder(s) die op

het tijdstip van de ontbinding in functie zijn (is) van rechtswege vereffenaars.

Artikel vijfentwintig.

Voor hetgeen niet in deze statuten is geregeld verbinden de vennoten zich te zullen gedragen naar de

dwingende schikkingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel zesentwintig.

Elke wijziging van onderhavige statuten zal voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan de

bevoegde provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Punt 4: Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen

beslissingen - volmacht(en):

-De enige vennoot, handelend als gemeld:

a) machtigt het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen en tot de volledige herwerking van de statuten van de vennootschap;

b) verleent hierbij aan ondergetekende notaris aile machten om voor zoveel als nodig de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap (volledige herwerking) op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd ;

-uitgifte akte

-verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief

-coördinatie van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

:.-.

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 04.07.2013 13259-0091-011
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 12.06.2012 12167-0312-011
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 24.06.2011 11206-0311-011
21/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 16.06.2010 10185-0450-011
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.07.2015, NGL 07.09.2015 15577-0422-010

Coordonnées
DOKTER JOZEF HEINDRYCKX

Adresse
EMILE HERTECANTLAAN 19C 9290 OVERMERE

Code postal : 9290
Localité : Overmere
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande