DOKTER KATRIEN JORDAENS, PSYCHIATER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER KATRIEN JORDAENS, PSYCHIATER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.723.375

Publication

21/08/2014
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch ^. Staatsbiad

mod 11.1

Lui B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

1 1 AU6, 201'i

RECHT~

KOOpitA1É GE VAN

" NT

111111f11wu~~~~9*nu~

1 156~ 1

Ondernemingsnr : 0837.723,375

Benaming (voluit) : Dokter Katrien Jordaens, Psychiater (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Adolf Baeyensstraat 62 9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Onderwerp akte :Burg. venn. ovv BVBA: ontbinding

;; Er blijkt uit een akte verleden voor meester Fabienne Claeys Bouuaert, geassocieerd notaris te Gent, op 7 augustus 2014, voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de burg. venn. ovv BVBA "Dokter Katrien Jordaens, Psychiater" volgende beslissingen heeft genomen:

1, ontbinding van de vennootschap met onmiddellijke ingang;

2. vaststelling dat de formaliteiten van artikel 184§4 van het Wetboek van Vennootschappen werden nageleefd (bijzonder verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat van activa en passiva, en het verslag van de bedrijfsrevisor);

3. op basis van de staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2014, en het feit dat de vennootschap geen schulden heeft ten aanzien van derden, werd beslist om geen vereffenaar aan te stellen;

4. ontslag en kwijting van de zaakvoerder, mevrouw Katrien Jordaens;

5. sluiting van de vereffening en vaststelling dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan;

6. bewaring van de boeken en de bescheiden van de vennootschap gedurende de bij de wet verplichte termijn op het adres van de BVBA BOEKHOUDKANTOOR CROMBÉ, DE CLERCQ & C°, te 1745 Opwijk, Heirbaan 81.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Fabienne Claeys Bouuaert

geassocieerd notaris

iI Teoeliik hiermede neergeleed:

;; - uitgifte van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, houdende ontbinding en vereffening I!

;; van de vennootschap,

- het verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva

- het verslag van de bedrijfsrevisor. ;;

;t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/11/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 31.10.2013 13657-0407-009
24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 18.06.2013 13190-0504-009
20/07/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

I Ai

bel az Be Sta

IN E i 1,.D,1

8 JULI 2011

RECH x . i\K VAN

KOOPHANDEL TE GENT

ri te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : C) g 31 " ot. 3 3

Benaming : "Dokter Katrien Jordaens, Psychiater"

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Adolf Baeyensstraat 62

9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Fabienne CLAEYS BOUUAERT, geassocieerd notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een bvba "Claeys Bouuaert & Vander Eecken, geassocieerde notarissen", met zetel te Gent, Franklin Rooseveltlaan 23 (RPR Gent 898.902.364) op 5 juli 2011, ter registratie, dat:

mevrouw JORDAENS Katrien Emma Lodewijk, geboren te Gent op 8 februari 1979, arts, wonende te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Adolf Baeyensstraat 62

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam: "Dokter Katrien Jordaens, Psychiater"

ZETEL: 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Adolf Baeyensstraat 62.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

De uitoefening van de volledige beroepsactiviteiten door artsen-vennoten specialisten in de psychiatrie, de organisatie en inrichting van medische kabinetten, de uitoefening en de bevordering van de geneeskunde, dit alles onder de persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de behandelende arts opzichtens de patiënt, en met strikte inachtname van de geneeskundige plichtenleer, met dien verstande dat de honoraria voor de verrichte prestaties ontvangen worden voor rekening van de vennootschap, en dat de arts-zaakvoerder een vergoeding kan ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties.

De vennootschap mag reserves aanleggen teneinde aile nodige apparaten en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovenvermelde medische disciplines uit te voeren, aan te schaffen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen. Zij mag alle burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen.

Zij mag alle zaken verrichten, die rechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkelingen van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen verwerven en vervreemden, huren en verhuren, bouwen en verbouwen in rechtstreeks verband met haar doel en die betrekking hebben op de uitoefening van de geneeskunde als huisarts.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Beslissingen i.v.m. het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

DUUR: Onbepaald

KAPITAAL: ¬ 18.600,00 vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 11186&10 van het kapitaal. Het kapitaal is volstort ten belope van tweelderde of ¬ 12.400,00.

BANKATTEST : Het gestorte kapitaal werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van art. 224 Wb. Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Dexia Bank.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, die zaakvoerders genoemd worden. De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r' "

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~" mod 2.1

Een extern zaakvoerder is geoorloofd.

Werd tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de uitoefening van haar medische activiteiten, mevrouw Katrien Jordaens, wonende te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Adolf Baeyensstraat 62.

BEVOEGDHEDEN: Zolang er slechts één zaakvoerder is, heeft deze individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen jegens derden en in rechte te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur en is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college van zaakvoerders dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen.

Met een besluit van het college van zaakvoerders staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle zaakvoerders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de uitoefening van een welomschreven deel van zijn niet-medische bevoegdheid ten titel van bijzondere tijdelijke volmacht overdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De zaakvoerder-vennoot is daarenboven als vennoot persoonlijk, burgerrechtelijk, strafrechtelijk en tuchtrechtelijk aansprakelijk voor de gevolgen van zijn specifieke professionele fouten en voor de inbreuken op de Geneeskundige Plichtenleer.

De arts die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als arts, persoonlijk verantwoordelijk blijven.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten.

De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

VERTEGENWOORDIGING: De vennootschap is rechtsgeldig vertegenwoordigd in alle akten alsmede in alle handelingen die het dagelijks bestuur overstijgen, door één zaakvoerder.

Elke zaakvoerder heeft de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid tenzij anders is voorzien in de beslissing tot benoeming.

BOEKJAAR: begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

JAARVERGADERING: eerste vrijdag van de maand mei om zestien uur, zelfs indien die dag een wettelijke feestdag zou zijn, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

WINSTVERDELING: Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen warden.

OVERGANGSBEPALINGEN

' 1. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2012.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden in mei 2013

BEKRACHTIGING

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, worden de rechten en verbintenissen aangegaan sedert 1 juli 2011 door dokter Katrien Jordaens, in naam van de vennootschap in oprichting, bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Ben De Clercq, te 1745 Opwijk, Hoppeveld 30, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en op de Kruispuntbank voor Ondernemingen en daartoe alle verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Fabienne Claeys Bouuaert

geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER KATRIEN JORDAENS, PSYCHIATER

Adresse
ADOLF BAEYENSSTRAAT 62 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande