DOKTER KLAAS VERCRUYSSE HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER KLAAS VERCRUYSSE HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.116.530

Publication

15/07/2014
ÿþ Md Wed 11.1

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11M j16ij,p

Gent

mdeling Oudenaaele

JULI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0848116530

Benaming

(voluit): BVBA Dokter Klaas Vercruysse Huisarts

(verkort)

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 9690 Kluisbergen, Kwaremontplein 45

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging - kapitaalsverhoging - inbreng in natura

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean HENRIST, Notaris te Ronse op zevenentwintig junil tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke vennootschap onder de! vorm van een besloten vennootschap " BVBA Dokter Klaas Vercruysse Huisarts", met maatschappelijke zetel te 9690 Kluisbergen, Kwaremontplein 45 volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING.

Verslagen

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter de verslagen voor te lezen van de! zaakvoerder en van de heer W.Van den Keybus, bedrijfsrevisor te Antwerpen BV BVBA Van den Keybus Van der Jeught , aangesteld door de zaakvoerder. Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, iedere aandeelhouder erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen. Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit het volgende:

"Besluit van de bederevisor

7. BESLUIT

" De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BV BVBA Dokter Klaas Vercruysse Huisarts,: ondernemingsnummer 0848.116.530, met zetel te 9690 Kluisbergen, Kwaremontplein 45, voor een totale inbrengwaarde van 90.000 EUR, bestaat uit een vruchtgebruik. Totaliteit van de inbreng: 90.000 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 271 aandelen van de BVBA Dokter Klaas Vercruysse Huisarts zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten ais de bestaande aandelen. Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel

-dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte? bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

- dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid;

-dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering; bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

lk wil tenslotte vermelden dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende rechtmatigheld en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van d& aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet: voor andere doeleinden worden aangewend."

Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel,: samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De algemene vergadering keurt deze verslagen met eenparigheid van de stemm en goed,

TWEEDE BESLISSING.

Kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten beloop van negentigduizend euro 90.000,00), om het te brengen van achttlenduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar honderd

;

Oe de iaatate blz van bills.13 vermelden 1390;0 Naam en hoedanigheid van de instrumenterende noteris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

achtduizend zeshonderd euro (¬ 108.600,00) door creatie van tweehonderd eenenzeventig (271) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard, en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van de waarde van het vruchtgebruik voor een termijn van 20 jaar van het beroepsgedeelte van het onroerend goed gelegen te 9690 Kluisbergen Kwaremontplein 45 , onroerend goed nader bepaald. Het betreft enkel en alleen het deel van het onroerend goed dat beroepsmatig wordt gebruikt.

GEMEENTE KLUISBERGEN-3DE AFDELING-KWAREMONT

Woning op en met grond gelegen te Kluisbergen, Kwaremontplein 45, gekadastreerd sectie B, deel van kadastraal nummer 32/D/2.

Beschrijving deel van onroerend goed die ingebracht wordt:

" inkom praktijk

" wachtzaal

" wc

'berging kabinet

" kabinet dokter

Dit beroepsmatig gebruikt deel en tevens het deel waarvan het vruchtgebruik wordt ingebracht staat aangeduid in de gele kleur op het plan, dat aan deze akte gehecht wordt en ermee aangeboden ter registratie. De rest van het onroerend goed wordt niet ingebracht

Dit plan is opgenomen in de databank van de plannen van afbakening van de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie onder refertenummer 45422-10250.

In ruil voor de inbreng zullen 271 aandelen worden toegekend aan de inbrengers, in tegenprestatie van de inbreng.

Vervolgens komt tussen de inbrengers, tevens eigenaar van het voorschreven goed te 9690 Kluisbergen, Kwaremontplein 45.:

De heer Vercruysse, Klaas, Dries, voornoemd, geboren te Oudenaarde op 10 november 1981, met djksregistemummer 81A1.10-345.66 en zijn echtgenote Mevrouw Michels, Sophie, Stephanie, geboren te Gent op 10 november 1984, met djksregistemummer 84.11.10-124.59, wonende te 9690 Kluisbergen, Kwaremontplein 45.

Die verklaren gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor Notaris Henrist Philippe op 6 juni 2011, ongewijzigd sedertdien aldus verklaard.

Deze beslissing wordt door de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen aangenomen. DERDE BESLISSING

De voorschreven eigenaars van de eigendom, gelegen te 9690 Kluisbergen, Kwaremontplein 45, voor de voile eigendom, de echtgenoten Vercruysse - Michels, hebben, na lezing van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en inbreng te doen van honderd procent van het vruchtgebruik van voorschreven onroerend goed(enkel het deel aangeduid in geel op voormeld plan, namelijk het deel van de woning die beroepsmatig gebruikt wordt) voor een termijn van twintig (20) jaar.

Oorsprong van eigendom

Het goed behoorde oorspronkelijk en sedert meer dan 30 jaar voor heden, onder grotere oppervlakte toe aan de echtgenoten André Vercruysse-Deketele Josepha.

De heer Vercruysse André is overleden te Kluisbergen op 11 januari 2000. Zijn nalatenschap is vervallen, voor wat de geheelheid van de huwgemeenschap betreft, in volle eigendom aan zijn overlevende echtgenote Mevrouw Deketele, Josepha, ingevolge de bepalingen van hun huwelijkscontract verleden voor notaris Ghys Frans te Kluisbergen op 20 juni 1955, geregistreerd.

Bij akte verleden voor notaris Henrist Philippe te Ronse op 4 december 2007, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Oudenaarde op 19 december 2007, onder nummer 69T-19/12/2007-16294 heeft Mevrouw Deketele Josepha, voorschreven goed geschonken als voorschot op erfenis en vrijstelling van inbreng in nature aan haar zoon de heer Vercruysse Piet.

Bij akte verleden voor notaris Ghys Frank te Kluisbergen en notaris Henrist Philippe en met tussenkomst van notaris Sabbe Yannick te Izegem op 11 mei 2010, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Oudenaarde op 21 mei 2010 onder nummer 69-T-21/05/2010-06476, werd voormelde schenking die oorspronkelijk werd gedaan ais voorschot op erfenis gewijzigd en omgezet naar een schenking buiten part en erfdeel met vrijstelling van inbreng in haar nalatenschap.

Bij akte verleden voor notaris Henrist Philippe op 23 april 2009, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Oudenaarde op 12 mei 2009 onder nummer 69-T-12/05/2009-5298 heeft de heer Vercruysse Piet het goed verkocht aan de heer Vercruysse Klaas.

Bij akte verleden voor notaris Henrist Philippe op 6 juni 2011, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Oudenaarde op 23 juni 2011 onder nummer 69-T-23/06/2011-07743, heeft de heer Vercruysse Klaas het goed ingebracht in de huwgemeenschap Klaas Vercruysse-Michels Sophie.

Algemene voorwaarden van de inbreng van het vruchtgebruik:

De vruchtgebruiker verwerft heden het vruchtgebruik van voormeld onroerend goed voor een duur van twintig (20) jaar vanaf heden. Dit vruchtgebruik voor bepaalde duur kan echter voor het verstrijken van deze duur eindigen indien de wettelijke of één van de hierna vermelde beëindigingswijzen zijn vervuld.

Op het einde van het vruchtgebruik, zal dit recht van rechtswege aanwassen bij de blote eigendom, waardoor de blote eigenaar dan voile eigenaar wordt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het goed wordt ingebracht in de staat waarin het zich momenteel bevindt.

Het goed is vrij van enige bezetting.

De instrumenterende notaris informeert partijen over artikel 600 van het Burgerlijk Wetboek, dat voorziet dat partijen een tegensprekelijke staat van het onroerend goed dienen op te maken alvorens de vruchtgebruiker in het genot ervan kan treden. Op het einde van het vruchtgebruik, is de vruchtgebruiker ertoe gehouden het goed in dezelfde toestand als deze vermeld in deze staat terug ter beschikking te stellen van de blote eigenaar,

Jiz béhoudens gebruikelijke slijtage door veroudering.

Hierop verklaren partijen uitdrukkelijk van deze mogelijkheid af te zien. De vruchtgebruiker is van deze verplichting ontslagen en de blote eigenaar zal, bij eventuele tekortkomingen in de teruggaveplicht van de vruchtgebruiker, het bewijs daarvan door andere middelen moeten leveren indien hl] zich daarop zou wensen te beroepen.

De instrumenterende notaris informeert de blote eigenaar dat hij tijdens de duur van het vruchtgebrulk steeds de opmaak van dergelijke tegensprekelijke staat kan vragen, doch dan enkel op eigen kosten.

De instrumenterende notaris informeert partijen over artikel 601 van het Burgerlijk Wetboek, dat bepaalt dat de vruchtgebruiker een zekerheid dient te stellen voor zijn vruchtgebruik, tenzij hij hiervan vrijgesteld wordt door de blote eigenaar. Deze zekerheid dient om verplichtingen van de vruchtgebruiker te dekken, onder meer zijn voormelde teruggaveplicht.

Hierop verklaart de blote eigenaar uitdrukkelijk dat de vruchtgebruiker geen zekerheid dient te stellen. Behoudens uitzonderlijke omstandigheden is deze vrijstelling definitief en zal door de blote eigenaar bijgevolg niet meer eenzijdig kunnen worden opgelegd tijdens de duur van het vruchtgebruik.

Genot

a) Tijdens de uitoefening van het vruchtgebruik, heelt de vruchtgebruiker het genot van voormeld onroerend goed, hetzij door eigen gebruik, hetzij door het innen van de huurgelden, hetzij door het toestaan van een kosteloos genotsrecht aan derden.

b) De vruchtgebruiker zal het onroerend goed als een goed huisvader gebruiken en de huidige bestemming ervan respecteren. Indien de vruchtgebruiker (één van) deze verplichtingen verzuimt, kan de bevoegde rechter hem op initiatief van de blote eigenaar van zijn recht van vruchtgebruik vervallen verklaren.

C) ln geval van verhuring zal de vruchtgebruiker rekening houden met de bepalingen van artikel 595 van het Burgerlijk Wetboek omtrent de geldigheidsduur van huurcontracten bij het einde van het vruchtgebruik.

Indien de blote eigenaar tijdens de duur van het vruchtgebruik de huurovereenkomst mee ondertekent, zal hij tijdens de duur van het vruchtgebruik niet optreden als verhuurder, doch slechts deze hoedanigheid aannemen na afloop van het vruchtgebruik. Tevens geeft de vruchtgebruiker in dit laatste geval volmacht aan de blote eigenaar om alle waarborgen gesteld voor de huur of het genot op diens naam te laten stellen op voorlegging van een bewijsstuk van het einde van het vruchtgebruik.

De eventuele medeondertekening van de huurovereenkomst door de blote eigenaar, doet geen afbreuk aan de gelding van voormeld artikel 595 op het einde van het vruchtgebruik. De gelding van dit artikel kan enkel buiten werking worden gesteld op grond van een andersluidende overeenkomst tussen voile eigenaar en huurder na het eindigen van het vruchtgebruik,

d) De blote eigenaar bekomt van rechtswege het genot van het goed op het einde van het vruchtgebruik.

Eventuele burgerlijke vruchten, zoals huurgelden, worden dan pro rata afgerekend tussen partijen.

Onderhoud  herstellingen

a) De vruchtgebruiker moet het goed behoorlijk onderhouden en daartoe tijdig aile nodige herstellingen (laten) uitvoeren.

b) Alle herstellingen, met inbegrip van de grove herstellingen, worden uitsluitend door de vruchtgebruiker gedragen,

c) Indien de vruchtgebruiker belangrijke herstellingen wenst te uit te voeren, geeft de blote eigenaar hiervoor bij deze zijn uitdrukkelijke toestemming, op voorwaarde dat deze herstellingen uitsluitend ten laste vallen van de vruchtgebruiker en zonder dat de vruchtgebruiker tijdens of op het einde van het vruchtgebruik enige vergoeding hiervoor zal kunnen vorderen van de blote eigenaar.

De vruchtgebruiker doet, voor de volledige termijn van het vruchtgebruik, afstand van zijn opstalrecht ten voordele van de blote eigenaar voor wat betreft de blote eigendom van de constructies die eventueel tijdens de termijn van het vruchtgebruik op het in vruchtgebruik verkregen goed zouden worden opgericht of verbouwd.

Bijgevolg wordt de vruchtgebruiker van het onroerend ook vruchtgebruiker van aile extra bouwwerken op dit onroerend.

Partijen gaan akkoord dat de kostprijs van voormelde bouw, verbouwings- en ultbreidingsinvesteringen dewelke zouden uitgevoerd worden in de looptijd van het recht van vruchtgebruik, zal verdeeld worden over beide partijen in het licht van de genotsmeerwaarde dewelke zal voortvloeien uit deze werken voor de vruchtgebruiker.

Deze genotsmeerwaarde zal bepaald worden door een bedrijfsrevisor die in gemeen overleg zal aangeduid worden.

Met uitzondering van de uitdoving van het vruchtgebruik bij het bereiken van do contractuele einddatum, zal het krachtens huidige akte verworven tijdelijk vruchtgebruik vervroegd uitdoven in de volgende gevallen:

-van rechtswege, bij de vrijwillige of gedwongen ontbinding van de vennootschap-vruchtgebruikster, evenals in geval van faillissement of van een andere insolventieprocedure die uitmondt in het einde van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap-vruchtgebruikster; de uitdoving heeft van rechtswege uitwerking vanaf de datum van publicatie van de beslissing waaruit de ontbinding of het faillissement blijkt;

-wanneer de betrokken partijen na brand of vernieling van het onroerend goed beslissen om het niet herop te bouwen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-van rechtswege, wanneer een gerechtelijke of evenwaardige beslissing is gewezen tegen dewelke geen verhaal meer openstaat door de in de procedure betrokken partijen, waarbij de vervroegde uitdoving van het tijdelijk vruchtgebruik wordt uitgesproken ten laste van de vruchtgebruiker wegens foutieve niet-uitvoering van zijn verbintenissen als vruchtgebruiker; de uitdoving zal plaatsvinden wanneer de termijn voor de aanwending van gewone rechtsmiddelen door de betrokken partijen verstreken is.

Elke partij kan op authentieke wijze de uitdoving van het vruchtgebruik laten vaststellen met het oog op haar tegenwerpelijkheid.

In geval van vervroegde uitdoving van het vruchtgebruik zal de vereniging van de eigendomsrechten in handen van de huidige of toekomstige blote eigenaar geen aanleiding geven tot vergoeding; indien de vervroegde uitdoving het gevolg is van de vernieling van het gebouw door een risico dat door een verzekering gedekt is, zal de verzekeringsvergoeding toekomen aan de blote eigenaar, onder aftrek van de boekwaarde van de gebouwen zoals zij blijkt uit de boekhouding van de vruchtgebruiker, en waarvan het bedrag zal toekomen aan de vruchtgebruiker.

Evenwel wordt bedongen dat het tijdelijk recht van vruchtgebruik ook vervroegd zal uitdoven krachtens overeenkomst die enerzijds de verzaking aan het vruchtgebruik door de vruchtgebruiker en anderzijds de aanvaarding van deze verzaking door de blote eigenaar zal vaststellen, In voorkomend geval zal de blote eigenaar een vergoeding verschuldigd zijn gelijk aan de boekwaarde van het vruchtgebrulk berekend volgens de afschrijvingspercentages zoals opgenomen in de commentaren van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen.

Lasten en belastingen

a) De vrachtgebruiker draagt aile periodieke lasten en belastingen, alsook deze op de door de vruchtgebruiker opgerichte gebouwen en aanplantingen.

b) De (overige) niet-periodieke of buitengewone lasten worden tevens gedragen door de vruchtgebruiker, tenzij deze aantoont dat zij omwille van hun uitzonderlijk en/of kapitaal gebonden karakter ten laste vallen van de blote eigenaar.

Lasten

De vennootschap draagt, voor wat het lopend fiscaal dienstjaar betreft, haar deel in de onroerende voorheffing, alsook in de bestaande of nog gebeurlijke te vestigen gemeentebelastingen vanaf heden. Zij neemt nadien elle belastingen voor haar rekening. De inbrengers verklaren geen achterstallige gemeentebelastingen te hebben.

Aangaande de voorliggende straat of het voetpad verklaren de inbrengers verder dat er geen verhaalbelastingen verschuldigd zijn. Mochten deze toch bestaan, dan zullen zij ze te hunnen laste nemen voor de tot op heden uitgevoerde infrastruktuurwerken.

Water-Gas-Elektriciteit-Televisie

De vennootschap is verplicht elle eventueel bestaande contracten betreffende water-, gas- of elektriciteitsvoorziening of enige andere distributiedienst (televisie) over te nemen. Zij stelt deze diensten Op de hoogte van haar verwerving.

Erfdlenstbaarheden

Het goed wordt ingebracht in zijn huidige toestand, met al zijn erfdienstbaarheden.

De inbrengers verklaren sedert hun verkrijging geen erfdienstbaarheden te hebben toegestaan en dat er ook geen ontstaan zijn door bestemming van de huisvader. Het goed wordt ingebracht met aile rechten en verplichtingen die voortvloeien uit het bestaan van boven- en ondergrondse leidingen.

Oppervlakte

Het goed wordt ingebracht zonder waarborg over de uitgedrukte oppervlakte, ook al is het verschil meer dan één/twintigste met de werkelijke grootte.

Gebreken

Het wordt ingebracht met al zijn zichtbare en verborgen gebreken, zonder dat de inbrengers tot vrijwaring zouden gehouden zijn. Het wordt bljgevolg Ingebracht zonder verhaal van de vennootschap tegen de inbrengers wegens de gesteldheid van de bodem, toestand van de gebouwen, en mogelijke burenhinder.

De vennootschap treedt evenwel in de rechten van de inbrengers voor mogelijke vorderingen inzake procluktenaansprakelijkheld of vorderingen tegen architect en aannemers.

Afsluitingen op grenslijn

Het wordt tevens ingebracht met aile rechten en verplichtingen inzake eventuele gemene muren, hagen of andere afsluitingen, die de scheiding uitmaken tussen het ingebrachte goed en de aanpalende eigendommen. Stedenbouw

Decreet Ruimtelijke Ordening

Overeenkomstig de Vlaamse codex ruimtelijke ordening, vermelden de voornoemde inbrengers":

10 dat voor het onroerend goed volgende recente stedenbouwkundige geen vergunningen zijn afgeleverd, met uitzondering van de stedenbouwkundige vergunningen door de inbrengers zelf aangevraagd in 2012.

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het goed volgens het gewestplan 'Oudenaarde' en het besluit van de Vlaamse Regering van 29.10.1999 houdende definitieve vaststelling van het plan tot gedeeltelijke wijziging van het gewestplan 'Oudenaarde' gelegen in een woon uitbreidingsgebied.

3° dat uit het hypothecair getuigschrift blijkt dat voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1,1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse codex ruimtelijke ordening.

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid ais een zone met voorkooprecht.

Bodemdecreet

De De inbrengers verklaren dat de grond voorwerp van onderhavige akte bij hun weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in

. o-vereenstemming met artikel 6 van het bodemdecreet.

De inbrengers verklaren dat de BVBA DOKTER KLAAS VERCRUYSSE Huisarts, v66r vandaag op de hoogte is gebracht van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door de OVAM op 03.04,2014 in overeenstemming met artikel 101 van genoemd Decreet.

Dit bodemattest bepaalt"

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit tu3dusnattest xiervangt te voiige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht,

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdrachtovam.be

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer info: www.ovam.be/grondverzet.

De inbrengers verklaren met betrekking tot het verkochte goed zelf geen weet te hebben van

bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de BVBA DOKTER KLAAS VERCRUYSSE Huisarts of

aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting of risico-beheer, tot gebruiks-of

bestemmingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

De notaris bevestigt in overeenstemming met artikel 117 van het bodemdecreet dat de bepalingen van dit

decreet in verband met de overdracht van gronden werden toegepast.

Vergoeding voor de inbreng

Als tegenprestatie voor de inbreng wordt aan de inbrengers die hierbij aanvaarden, tweehonderd

eenenzeventig aandelen , ( 271 in totaal nieuwe aandelen), van de huidige vennootschap, die volledig

volgestort zijn, aangeboden. Aile aandeelhouders verklaren hiervan volledig kennis te hebben.

Ontslag ambtshalve inschrijving

De hypotheekbewaarder wordt er uitdrukkelijk van ontslagen inschrijving te nemen bij de overschrijving van

deze akte.

Bevestiging van de identiteit van de inbrengers

Ondergetekende notaris bevestigt deze identiteit aan de hand van de stukken door de wet vereist

Deze beslissing wordt door de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen aangenomen.

VIERDE BESL1SSING

Alle leden van de vergadering verzoeken dat werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging

volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal

werd aldus daadwerkelijk gebracht op honderd en achtduizend zeshonderd euro (¬ 108.600,00) en is

vertegenwoordigd door vierhonderd zevenenvijftig (457) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING

Wijziging van de statuten

De algemene vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

De tekst van artikel 5 van de statuten wordt volledig vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van honderd en achtduizend zeshonderd euro

108,600,00) het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd zevenenvijftig aandelen (457 aandelen), zonder

vermelding van de nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigd 1/457ste deel van het maatschappelijk

kapitaal.

ZESDE BESLISSING

Coördinatie van de statuten

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van

koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering verleent aile volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen.

Alle besluiten worden genomen met eenparigheid van de stemmen

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hierbij neergelegd:

- expeditie van de akte statutenwijziging de dato zeventwintig juni tweeduizend veertien

- bijzonder verslag van de zaakvoerder verslag van de bedrijfsrevisor

- gecoördineerde statuten,

1Foor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

JEAN HENRIST  NOTARIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

02/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.09.2013, NGL 25.11.2013 13668-0287-012
05/09/2012
ÿþMcd Word 111

ert i In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR E

2 9 -08- 2

ISCH ST/'!

M

1%1101101 eEL,

Oudenaarde

DL? 2 1 AUG. 2812

Griffie

~ 3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0.3m , AA 6.53a

Benaming

(voluit) : BVBA Dokter Klaas Vercruysse Huisarts

(verkort) :

Rechtsvorm : burgelijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9690 Kluisbergen, Kwaremontplein 45

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte houdende oprichting verleden voor notaris Jean HENRIST, geassocieerd notaris te Ranse,

Stefaan Modest Glorieuxlaan 5 op zeventien augustus tweeduizend en twaalf

BLIJKT DAT:

1) De Heer VERCRUYSSE, Klaas, Dries, Pol, geboren te Oudenaarde op 10 november 1981, wonende te

9690 Kluisbergen, Kwaremontplein 45.

Een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een bvba heeft opgericht onder de naam BVBA

Dokter Klaas Vercruysse Huisarts.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9690 Kluisbergen, Kwaremontplein 45.

Deze mag bij gewoon besluit van het bestuursorgaan overgebracht worden naar een andere plaats in België

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal vooraf worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale

Raad van de Orde van Geneesheren.

De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale

Raad van de Orde der Geneesheren, Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing

van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het Buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, de

uitoefening van de huis-arts-geneeskunde door de arts-vennoot, zomede al hetgeen daarmee rechtstreeks

verband houdt of rechtstreeks daarvoor bevorderlijk is, zonder wat ermee onverenigbaar is, in

overeenstemming met de plichtenleer van de Orde der Geneesheren en zijn deontologie.

Dit omvat:

- Het inrichten en organiseren van een medisch secretariaat.

- Het aankopen, huren, leasen van medisch materiaal en begeleidende accomodaties

- Het scheppen van de mogelijkheid aan de vennoot zich verder te bekwamen

- Het geven van workshops of cursussen in de medische sector.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle

roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het

burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding

geeft tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het

investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

B, Waarvan het geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt, volledig volstort. Comparanten verklaren dat er 186 gelijke aandelen zijn zonder vermelding van nominale waarde;

Zij verklaren een storting werd gedaan ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 euro) door overschrijving op een bijzondere rekening bij KBC BANK geopend namens de vennootschap in oprichting bij de bank

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

De comparanten verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

C. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend ais algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, aangesteld of ontslagen door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor de algemene vergadering wettelijk bevoegd is.

De algemene vergadering die de zaakvoerders benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid,

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat. De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel voor niet-medische aangelegenheden.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: de heer Klaas Vercruysse, wonende te 9690 Kluisbergen, Kwaremontplein 45.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in de statuten.

D, De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand september 2013 om 16.00 uur

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand september.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda, Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen. ledere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht. Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

E. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig Juni van leder jaar. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op dertig juni tweeduizend en dertien

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

F. Behoudens de aanstelling van een lasthebber ad hoc door de algemene vergadering, zullen bij

tegenstrijdige belangen in hoofed van een zaakvoerder van rechtswege optreden als lasthebber(s) ad hoc:

-de andere zaakvoerder(s) indien er méér dan 1 zaakvoerder is.

-de andere vennoot indien er slechts één zaakvoerder is.

G. Vertegenwoordiging

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Een vaste vertegenwoordiger wordt benoemd en belast met de uitvoering van de opdracht wanneer de vennootschap als bestuurder of zaakvoerder aangesteld wordt.

H. Volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

sVoar-liehoiden aan het

il Belgisch

Staatsblad

~

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de bvba Global account, te 2000 Antwerpen, Bourlastraat 3, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formailiteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het ondernemingsloket en bij de fiscale administraties.

Afgeleverd voor de formaliteit van registratie van de akte overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van

registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hierbij neergelegd expeditie van de akte oprichting de dato 17 augustus 2012

JEAN HENRIST GEASSOCIEERD NOTARIS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DOKTER KLAAS VERCRUYSSE HUISARTS

Adresse
KWAREMONTPLEIN 45 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Kwaremont
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande