DOKTER LIESBETH OTTOY, GYNAECOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER LIESBETH OTTOY, GYNAECOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.686.176

Publication

12/12/2012
ÿþ4 Mal word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1I11I11pjg1IIIMIMIM

.. ... . . .. . . ... .. . . . ............... . .. . . . ........ ....... ........ .

Ondernerllingsnr : o S o-A .Çà$ 6" /~~º% C

Oudenaarde

03 Er_C. 2012

(:)..rr ,.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

ivol il): DOKTER LIESBETH OTTOY, Gynaecoloog

(..,ert<ort) "

Rechtsvorm : BURGERLIJKE PROFESSIONELE VENNOOTSCHAP'ONDER VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ASSESTRAAT 29 D - 9550 HERZELE (STEENHUiZE-WiJNHUIZE) (volledig adres)

0,,.: r , OPRICHTING

Tekst : Er blijkt uit de akte verleden op dertig november tweeduizend en twaalf door Edgard Van

ï ; Oudenhove, Notaris te Haaltert, met standplaats te Denderhoutem, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Edgard Van Oudenhove", met zetel te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Iddergemsesteenweg 8, ondernemingsnummer 0870.946.964., dat een burgerlijke professionele vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

COMPARANTE:

Mevrouw OTTOY Liesbeth, nationaal nummer 800524-188-31 - identiteitskaartnummer 591-1193057-59, arts, geboren te Aalst op vierentwintig mei negentienhonderd tachtig, ongehuwd, wonende en gehuisvest te 9620 Zottegem, Heilig Hartplein, 32  bus 001.

Artikel een : Naam.

De Burgerlijke Professionele Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft als naam "DOKTER LIESBETH OTTOY, Gynaecoloog"

Artikel twee : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9550 Herzele (deelgemeente Steenhuize Wijnhuize) Assestraat, 29 D.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of hetl tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder ; deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

De verplaatsing van de zetel dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring van de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van het bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

Artikel drie : Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald de GYNAECOLOGIE en VERLOSKUNDE, door de artsen-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, in het binnen- en buitenland, volgens de medische plichtenleer en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten, zoals bepaald door de raad van de Orde van Geneesheren.

De geneesheer die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, ais geneesheer persoonlijk; verantwoordelijk blijven.

De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient gewaarborgd te zijn.

- het inrichten van algemene diensten, en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- de aankoop, het huren, het leasen en het invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten,

- de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-huisarts toe te laten zich verder te bekwamen in zijn discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

Op de laatste blz. van 1_uik 8 vernielden : R ^ : Naam en hoedanigheid van de il trL,men;r-rer.de ,rotans, iletzil van de erso(o)n(er1)

bevoegd de rechtspers" ur ter. pa-r rC °r l a 1 ti e den te vertegenvr weigen

. Naam en handtekerlir.c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag deelnemen aan alle andere vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of toetreden tot associaties, met dezelfde of aanvullende specialiteiten, evenwel onder de voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen echter ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap vereffend worden.

De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de medische Plichtenleer ter zake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen, zoals onder andere de aankoop, de verhuring en oprichting van gebouwen, uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, dit alles in overeenstemming met de wetten op de deontologie en de medische plichtenleer, eigen aan het beroep van geneesheer.

Artikel vier : Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

TITEL TWEE

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel vijf : Kapitaal.

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal, volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro.

Artikel vijf/bis

Elke vennoot is persoonlijk burgerreohtelijk, strafrechtelijk, administratiefrechtelijk en tuchtrechtelijk aansprakelijk voor zijn professionele fouten, voor de inbreuk op de geneeskundige plichtenleer en voor de inbreuken op deze statuten.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten.

De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Iedere partij dient de andere vennoten in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, ccrrectionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. Een vennoot die het voorwerp uitmaakt van een tuchtrechtelijke schorsing verliest zijn recht op enig ereloon.

Noch de vennootschap, noch één der vennoten mogen in zijn plaats een vervanger aanstellen.

Het verbod de geneeskunde uit te oefenen, ontslaat de geschorste arts er niet van de nodige maatregelen te nemen om de continuïteit van de verzorging te verzekeren voor de patiënten die in behandeling zijn op het ogenblik dat voornoemde sanctie in werking treedt. De getroffen schikkingen moeten meegedeeld worden aan de provinciale raad waarbij deze arts is ingeschreven.

Artikel vijftien : Benoeming , ontslag van de zaakvoerder.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. Indien deze arts eveneens vennoot is kan hij worden benoemd voor de duur van zijn medische activiteit. Herverkiezing is mogelijk.

Indien deze arts-zaakvoerder evenwel geen vennoot is, dan dient zijn mandaat te worden beperkt tot zes jaar.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, niet inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel achttien : Bevoegdheid van de zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ln afwijking van het eerste lid behoeft de zaakvoerder de toestemming van de algemene vergadering om te besluiten tot niet-medische handelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of, de vestiging van een hypotheek en in 't algemeen tot niet-medische handelingen die de vennootschap verbinden voor een belang van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00).

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

"

4 ' .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder vertegenwoordigd de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel negentien ; Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor bepaalde of een reeks bepaalde niet-medische handelingen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Artikel twintig : Verantwoordelijkheden van de zaakvoerder(s)

De zaakvoerder(s) is (zijn) niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij (ze) is (zijn) verantwoordelijk voor de uitvoering van de hem (hun) opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen.

Hij (zij) is (zijn) jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van de overtreding van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten. Professioneel is hij persoonlijk onbeperkt aansprakelijk.

Ten aanzien van overtredingen waaraan hij (zij) geen deel hebben gehad, wordt (worden) hij (zij) van die aansprakelijheid slechts ontheven indien hem (hun) geen schuld kan verweten worden en hij (zij) die overtredingen heeft (hebben) aangeklaagd op de eerste algemene vergadering nadat hij (zij) er kennis van heeft (hebben) gekregen.

Artikel éénentwintig : Benoeming en bevoegdheid

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap met toepassing van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen.

Artikel tweeëntwintig : Gewone, Bijzondere en Buitengewone Algemene Vergadering.

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de laatste vrijdag van de maand april om zeventien uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel drieëntwintig : Bevoegdheid van de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van de commissaris(sen), het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris(sen), het verlenen van kwijting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, het vaststellen van de jaarrekening, en de bestemming van de beschikbare winst.

De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid bevoegd om volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen, de verkrijging goed te keuren door de vennootschap van vermogensbestanddelen die toebehoren, hetzij aan de oprichtster, hetzij aan een zaakvoerder of aan een vennoot.

Artikel vierentwintig : Bevoegdheid van de buitengewone algemene vergadering

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name om te besluiten tot ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder(s) om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap en omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Artikel zesentwintig : Vertegenwoordigers van vennoten

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, vennoot. ledere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen.

Artikel achtentwintig : Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel negenentwintig : Schorsing van het stemrecht

Artikel eenendertig : Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen behalve in de gevallen waarin de Wet, de medische deontologie of de statuten een groter quorum voorschrijven.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen behalve in de gevallen waarin de Wet, de medische deontologie of de statuten een grotere meerderheid voorschrijven.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering een aanwezigheidslijst bijgehouden en notulen opgemaakt.

Artikel tweeëndertig : Buitengewone algemene vergadering -- statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris. Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen. Artikel drieëndertig : Boekjaar - Inventaris - Balans.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Artikel vierendertig: Winstverdeling - reserve.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap. VEREFFENING

Artikel achtendertig: Batig saldo van de vereffening.

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het' batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

Artikel achtenveertig : Arbitrage

Indien enig verschil oprijst tussen de vennoten en de vennootschap, of tussen de vennoten onderling, omtrent de toepassing van de statuten, of omtrent de toepassing van het Wetboek van Vennootschappen op de statuten of op de werking van de vennootschap, zal dit geschil door arbitrage beslecht worden. De partijen zullen in gemeen overleg één enkele scheidsrechter aanduiden. indien zij omtrent die keuze geen éénsgezindheid bereiken, zal de meest gerede partij zich wenden tot de bevoegde Rechtbank werkelijke zetel van de vennootschap, die de scheidsrechter zal aanduiden.

De regeling van de arbitrale procedure wordt aan de scheidsrechter overgelaten. Wel wordt bepaald dat hij zal oordelen op basis van geschreven nota's van partijen en van door hen voorgebrachte stukken. Behoudens uitdrukkelijk verzoek van de scheidsrechter dienen geen mondelinge uiteenzettingen te worden gehouden.

Bij de aanvaarding van zijn opdracht zal de scheidsrechter er zich toe verbinden zijn uitspraak te vellen binnen de drie maanden. Tegen deze uitspraak is geen beroep mogelijk.

Voor deontologische geschillen is slechts de Orde der Geneesheren bevoegd.

1. Benoeming zaakvoerder

Dokter OTTOY Liesbeth, voornoemd, wordt benoemd tot zaakvoerder voor de duur van haar medische

activiteit en verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing

die zich hiertegen verzet.

Haar mandaat is onbezoldigd.

2. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afge-'slo-'ten op eenendertig december tweeduizend en

dertien.

3. Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

4. Kennisgeving

De ondergetekende notaris heeft de oprichtster gewezen op

- Het verplicht distinctief karakter van de maat-'schappe~lij-'ke benaming en het verbod van verwarring met

bestaande benamin-'gen van vennootschappen.

- De artikelen van het Burgerlijk Wetboek betref-lende de aanwending door één der in gemeenschap

gehuwde echtgenoten van gelden uit het gemeenschappelijk vermo-igen.

5. Overname van verbintenissen

De oprichtster verklaart dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenis-'sen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan vanaf heden.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtsper-soonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

6. Diverse verklaringen

De oprichtster verklaart op de hoogte te zijn van het vereiste van het bekomen van vergunnin-'gen, attesten of machtigingen voor het uitoefenen van bepaalde gere-'gle-menteerde activiteiten, vermeld in het maatschappe-lijk doel van de vennootschap.

8. Volmacht

De oprichter geeft bij deze uitdrukkelijk volmacht voor onbepaalde tijd aan het boekhoudkantoor CROMBE-DE CLERCQ te Opwijk, Heirbaan, 81, of aan één van haar medewerkers, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, de wijziging, of stopzetting van een BTW nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

(getekend) notaris Edgard VAN OUDENHOVE

Neergelegd terzelfdertijd

- uitgifte van de oprichtingsakte dd 30.11.2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij liet Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

a P ,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

13/05/2015
ÿþ Motl POE 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderrtemingsnr : 0501.686.176

11,1.11111

*1506915

Gent

Afdeling Oudenaarde

04 MEI 2015

Griffie

Benaming (voluit) : Dokter Liesbeth Ottoy Gynaecoloog

(verkort) :

Rechtsvorm ; Burgerlijke Vennootschap avv Besloten Vennootschap met beperkte

Zetel : essesiraat Jiu - 9550 Herzele

(volledig adres)

Onderrerp(en) akte : Neerlegging Quasi-Inbreng

Tekst :

Neerlegging mbt Quasi-Inbreng

Tegelijk neergelegd

- verslag bedrijfsrevisor

- bijzonder verslag zaakvoerder

Liesbeth OTTOY

Zaakvoerder

Op de laatste b[z. ván j k B-vermelden : Réctó : Naam en fideel nigkieid van dg wieiLiméhlekiiek notaris, hetzij vári dë perso(o)n(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DOKTER LIESBETH OTTOY, GYNAECOLOOG

Adresse
ASSESTRAAAT 29D 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande