DOKTER MARJAN HAMELS - PSYCHIATER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER MARJAN HAMELS - PSYCHIATER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.887.703

Publication

01/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

28-05-2015

Griffie

*15308916*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630887703

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Dokter Marjan Hamels -

Psychiater

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Maarten DE CLERCQ, geassocieerd notaris met zetel van de associatie te Stekene (Kemzeke), op eenentwintig mei tweeduizend vijftien, ter registratie aangeboden, blijkt hetgeen volgt:

1/ Vennoten: Mevrouw HAMELS Marjan José Louis, geboren te Leuven op zeventien oktober negentienhonderdnegenenzeventig, gehuwd met de heer VAN POTTELBERGE Geert Roger Mathilde, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas (De Klinge), Macharius Rheynstraat 35.

2/ Benaming: Haar naam luidt: "Dokter Marjan Hamels - Psychiater burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3/ Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9170 Sint-Gillis-Waas (De Klinge), Macharius Rheynstraat 35. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s) te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitoefenen van de geneeskunde en meer bepaald van:

De psychiatrie en psychotherapie;

Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen;

Het verstrekken van zorgen aan verstandelijk gehandicapten;

en dit door haar medische organen die wettelijk bevoegd zijn om de geneeskunde in België uit te

oefenen en die ingeschreven zijn op de ledenlijst van de Orde van Geneesheren, en die

overeenkomen om de totaliteit van hun medische activiteit in te brengen in de vennootschap, en dit in

naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van de medische

deontologie.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

3. Het organiseren van algemene diensten en van medisch secretariaat in het bijzonder, welke nuttig zijn voor de uitoefening van bovengenoemde activiteiten.

4. Het aankopen, huren of leasen en het invoeren van alle medisch materiaal en bijhorende installaties voor de voormelde activiteiten.

5. Het bevorderen van de studie van de duikgeneeskunde en de uitoefening ervan.

6. Het creëren van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de medische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

7. Bij gelegenheid het organiseren van vormingen en nascholingen in medische zaken, het schrijven en uitgeven van medische artikels en werken, het optreden als stagemeester.

Voor zover haar civiele aard of haar exclusieve medische doeleinden er niet door worden gewijzigd, mag de vennootschap alle roerende of onroerende handelingen stellen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen vergemakkelijken.

Met inachtname van de medische deontologie en de voorschriften van de Orde der Geneesheren mag de vennootschap door middel van inbreng en/of versmelting, deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met ander artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen

Onderwerp akte :

Macharius Rheynstraat(DKL) 35 9170 Sint-Gillis-Waas

Oprichting

Besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

afgesloten worden.

De vennootschap garandeert aan elke arts-vennoot dat hij zijn beroep volledig onafhankelijk zal kunnen uitoefenen met inachtneming van de regels inzake medische deontologie.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel het beheer uitoefenen over alle onroerende en roerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid van de vennootschap dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Elke vorm van commercialisering van de geneeskunde, van directe of indirecte collusie, dichotemie en overconsumptie is uitgesloten.

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt. Deze dient zodanig verzekerd te worden dat een herstel van eventueel veroorzaakte schade mogelijk is.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

5/ Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

6/ Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf eenentwintig mei tweeduizend vijftien.

7/ Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is, uitgeoefend voor de duur van zijn medische activiteit in de vennootschap. Zo er meerdere zaakvoerders zijn, is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

8/ Benoemingen: Tot statutaire zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van haar medische activiteit: mevrouw HAMELS Marjan, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas (De Klinge), Macharius Rheynstraat 35.

9/ Volmacht: De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde Jado Boekhouding & Fiscaliteit, Dendermondsesteenweg 143 te GENT of haar aangestelden aan te duiden ten einde alle formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap, onder meer bij de bevoegde Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de BTW- en andere administraties en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigings- en distributieattest, zo vereist.

10/ Jaarvergadering: De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerst zaterdag van de maand maart om 10.00 uur.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van de bijeenroeping. De eerste jaarvergadering zal dus plaatsvinden in tweeduizend zeventien.

11/ Boekjaar: Het boekjaar begint telkens op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op heden en zal eindigen op dertig september tweeduizend zestien. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Dendermonde.

Coordonnées
DOKTER MARJAN HAMELS - PSYCHIATER

Adresse
MACHARIUS RHEYNSTRAAT 35 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande