DOKTER MIEKE DECEUNINCK

Divers


Dénomination : DOKTER MIEKE DECEUNINCK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 811.211.592

Publication

08/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.05.2014, NGL 27.08.2014 14491-0233-010
20/10/2014
ÿþmod 11.1

-

....

^ ^ --------

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

...



NEERGELEGD

09 ONT. 2014

KeirOgreaT

11111911111

Vc

betic

aar Bei Staal

1111





UI

Ondernemingsnr : 0811211592

Benaming (voluit) : DOKTER MIEKE DECEUN1NCK

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Houtkantlaan 43

9800 Deinze

Onderwerp akte ; Ontbinding en sluiting vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Bart CWYSE, notaris te Pittem, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd notaris 'Bart Cluyse', met zetel

te Pittem, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met I

' ondernemingsnummer 0502.854.532 op 19 september 2014, geregistreerd Oostende 1 op 23 september 2014, vier blad(en) geen verzendingen boek 777 blad 24 vak 8, ontvangen vijftig euro (50,00 EUR), dat door de buitengewone algemene vergadering: van de enige vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten:: Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, genaamd "DOKTER MIEKE DECEUNINCK", met zetel te 9800 Deinze, Houtkantlaan 43, ingeschreven in het: rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0811.211.592 dat met: eenparigheid volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT  VERSLAGEN OVER HET VOORSTEL TOT OTN BINDING

De algemene vergadering stelt de voorzitter vrij van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato 4 september 2014 over het voorstel tot ontbindine opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij dat Iverslag werd een staat van activa en passiva gevoegd die op 4 september 2014 hetze

minder dan 3 maanden voor de bijzondere algemene vergadering werd vastgesteld. I,

De algemene vergadering stelt de voorzitter eveneens vrij van de lezing van het': verslag van de revisor, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor Bart Bosman", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 116 ingeschreven in het:,

rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0831.191.515, "

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Bart BOSMAN opgesteld op 10:, september 2014 overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag van de bedrijfsrevisor brengt verslag uit over de staat van activa enI: passiva opgesteld op 4 september 2014 die er aangehecht Is.

Voormeld verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende termen:

"F. BESLUIT

Ondergetekende, Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, vertegenwoordigd door. Bart Bosman, bedrijfsrevisor, werd op 4 september 2014 aangesteld door mevr. Mieke Deceuninck, zaakvoerder van de BURG. BVBA DOKTER MIEKE DE CEUNINCK om in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, verslag uit te brengen over de boekhoudkundige staat afgesloten op 4 september 2014 van de BURG. BVBA DOKTER MIEKE DE CEUNINCK. Deze boekhoudkundige staat houdt: rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en heeft een balanstotaal van 324.133,30 EUR en een netto-actief van 324.133,.30 EUR.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1



I-fij bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut der Bedriffsrevisoren, dat naar zijn mening de staat van activa en passive per 4 september 2014 - op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld - volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, onder voorbehoud van volledigheid van de fiscale en sociale schulden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Ik heb kennis genomen van het Bijzonder verslag van de zaakvoerder voorgeschreven bij artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Deinze, 10 september 2014

Burg. BVBA Bedrierevisor Bart Bosman

Vertegenwoordigd door

Bart Bosman

Bedresrevisor"

TWEEDE BESLUIT VERVROEGDE ONTBINDING EN

INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering besluit de vennootschap vervroegd te ontbinden en spreekt haar invereffeningstelling uit vanaf heden.

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING DAT DE VENNOOTSCHAP GEEN SCHULDEN MEER HEEFT.

De vergadering verwijst uitdrukkelijk naar artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen waarin wordt gesteld dat een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk is aangezien aile vennoten op de vergadering aanwezig zijn en beslissen met eenparigheid van stemmen en aangezien na kennisname van voornoemde documenten en de uiteenzetting van de zaakvoerder blijkt dat de vennootschap op heden geen schulden meer heeft ten aanzien van derden of dat de nodige gelden werden geconsigneerd.

De vergadering besluit aldus om geen vereffenaar aan te duiden en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap.

En terstond heeft ondergetekende notaris de aandacht van de zaakvoerder gevestigd op de toepassing van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen dat voorziet dat bij afwezigheid van de benoeming van een vereffenaar, elke zaakvoerder tegenover derden zal beschouwd worden als vereffenaar. Dientengevolge aanvaardt de zaakvoerder, hier aanwezig om de wettelijke verantwoordelijkheid van vereffenaar op ' zich te nemen.

De terugname van het resterend actief zal door de vennoot zelf gebeuren. Rekening houdend met het voormelde stelt de vergadering hierbij vast dat de

ontbinding en vereffening in één akte mogelijk is aangezien de voorwaarden en

bepalingen van artikel 184 §5 van het Wetboek Vennootschappen werden nageleefd. VIERDE BESLUIT  KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten van artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de comparante verklaart voldoende kennis te hebben van aile rekeningen, stukken en documenten in verband met de ontbinding-vereffening.

De zaakvoerder, voornoemd, brengt verslag uit over het beheer en gebruik van de maatschappelijke activa. De vennoot verklaart kennis te hebben van haar individueel onderzoeksrecht zoals bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en dit te hebben uitgeoefend.

VIJFDE BESLUIT SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering beslist om over te gaan tot de sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorà

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vo-i)

Abehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering stelt dat de vennoot gemachtigd is het gehele vermogen van de vennootschap, zowel actief en passief, te ontvangen, wat zij uitdrukkelijk aanvaardt.

De vennoot verklaart zich voor zoveel als nodig persoonlijk borg te stellen voor de eventuele later opduikende passiva.

De vergadering verklaart dat de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd DOKTER MIEKE DECEUNINCK, hierbij onmiddellijk en definitief gesloten is.

ZESDE BESLUIT  BEWARING VAN DE DOCUMENTEN

De vergadering besluit dat de boeken en de sociale documenten van de vennootschap gedurende vijf jaar bewaard zullen worden te 9800 Deinze, Houtkantlaan

43.

ZEVENDE BESLUIT  VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid n AB KWAD RAAT ACCOUNTANTS EN

BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 8570 Vichte, Domien Veysstraat 53, evenals aan hun zaakvoerder, bedienden, aangestelden en lasthebbers, om zelfs met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag of wijzigingen bij de BTW,

Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe en

vennootschapsbelastingen.

Te dien einde, zal de voornoemde lasthebber, in naam van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen, indeplaatsstellen, en in het algemeen als het nodige doen.

VII. STEMMING

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een beslissing genomen werd met éénparigheid van stemmen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Bart CLUYSE

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 19 september 2014

Verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passive de dato 4 september 2014

Verslag van de bedrijfsrevisor de dato 10 september 2014

Op de laatste blz. van Link B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 22.08.2013 13450-0378-010
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.05.2011, NGL 29.06.2011 11231-0464-010
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 24.08.2010 10435-0419-010

Coordonnées
DOKTER MIEKE DECEUNINCK

Adresse
9800 Deinze

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande