DOKTER NANCY VAN DEN BOSSCHE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER NANCY VAN DEN BOSSCHE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.893.236

Publication

15/01/2014
ÿþ Mod YYortE 11.1

1."3 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C+RIFFIE RE 4-ITbANK

VANMOPANDEL

-6 JAN. Mit

DENDERMONDE

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

hifiIIII

*14015146*



Ondernerningsnr : 0825.893.236

Benaming

(voluit) : DOKTER NANCY VAN DEN BOSSCHE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9112 Sint-Niklaas (Sineai), Hooimanstraat 64

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSVERANDERING - DOELSWIJZIGiNG - KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor mij, Meester Frank BUYSSENS, geasso-'cieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen op 30 december 2013, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid "DOKTER NANCY VAN DEN BOSSCHE" volgende beslissingen genomen heeft:

1.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke benaming van de: vennootschap te wijzigen tot "DOKTER NANCY VAN DEN BOSSCHE  REUMATOLOGIE",

2.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 2 van de statuten aan te passen zoals voorgesteld in de agenda.

3.De vergadering neemt kennis van het verslag van het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, stelt vast dat aile formaliteiten vervuld zijn, en beslist met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk doel uit te breiden zoals voorgesteld in de agenda en het maatschappelijk doel te herformuleren, zodat het voortaan zal luiden zoals hierna bepaald.

4.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om in het kader van de procedure van artikel 537 WIB92 het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van tweeënveertigduizend driehonderd euro door inbreng in speciën om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro op zestigduizend negenhonderd euro, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

En vervolgens verklaart Mevrouw Nancy Peter Alphonsina VAN DEN BOSSCHE in speciën in te tekenen op voor-'noemde kapita-'al-'verho-'ging voor het volledige bedrag van tweeënveertigduizend driehonderd euro, hetzij de totali-'teit van de kapitaal-+verho-'giing. Voormelde inbreng geschiedt door middel van netto-dividenden die aan de aandeelhouder uitgekeerd werden ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 12 december 2013 tot toekenning van een tussentijds dividend bij toepassing van artikel 537, eerste lid WIB92, waarop vervolgens tien procent roerende voorheffing betaald werd,

Als vergoeding van voormelde inschrijving worden aan de intekenaar geen nieuwe aandelen toegekend.

5.De vergadering stelt de verwezenlijking van de voorge-istelde kapitaalverhoging vast, zodat het kapitaal thans gebracht is op zestigduizend negenhonderd euro, vertegen-woordigd door honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde. Hef aldus verhoogde kapitaal moet in principe gedurende 4 jaar behouden blijven, (nieuw art. 537, zesde lid WIB92).

6.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de artikelen 5Ibis, 9, 10, 15, 16 en 19 van dei statuten aan te passen teneinde deze in overeenstemming te brengen met de voorschriften van de Orde van" geneesheren, zodat deze voortaan zullen luiden zoals hierna bepaald.

7.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de artikelen 1, 3, 5, 5/bis, 9, 10, 15, 16 en 19 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissirrgen, zodat deze voor-'taan zullen luiden als volgt: "Artikel 1: Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en haar naam luidt: "DOKTER NANCY VAN DEN BOSSCHE REUMATOLOGIE".

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal vooraf worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale, Raad van de Orde van Geneesheren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder ; deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekend-making in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad,

De verplaatsing van de zetel dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinci-ale Raad van de Orde der Geneesheren.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel

1.De uitoefening van de geneeskunde op het gebied van reumatologie, door de vennoten-reumatoloog  met uitdrukkelijke uitsluiting van elke handelsactiviteit -- in naam en voor rekening van de vennootschap en met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap,

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen voor zover deze in overeenstemming zijn met de geldende regels van de geneeskundige plichtenleer.

2.Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

3.De inrichting van een medisch secretariaat en van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de hoofdactiviteit van de vennootschap.

4.Het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en bijhorende accommodaties voor voornoemde activiteiten, inclusief de gebouwen.

5.1-let aanleggen van reserves om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen.

6.1-let scheppen van mogelijkheden om de vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische disciplines.

7.Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel, zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten, en dit in gene mate aanleiding geeft tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. In geval van meerhoofdigheid dienen de beslissingen in verband met het investeringsbeleid te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks in verband staan met haar vennootschapsrechtelijk doel en in overeenstemming zijn met de geldende regels van geneeskundige plichtenleer.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, toetreden tot een (kosten)associatie, een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid of een middelenvennootschap, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet afgesloten mogen worden."

"Artikel 5: Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zestigduizend negenhonderd euro. Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal. Zolang het kapitaal niet is volgestort, zef (zullen) de zaakvoerder(s) de gehele of gedeeltelijke volstorting van de aandelen kunnen eisen volgens de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem (hen) passend voorkomt (voorkomen). De zaakvoerder(s) mag (mogen) vervroegde afbetaling van aandelen toelaten. Deze worden niet beschouwd ais voorschotten aan de vennootschap. De vennoot die in gebreke blijft de gevraagde gehele of gedeeltelijke volstorting van zijn aandelen na te leven binnen de maand na het tijdstip dat in het aangetekend schrijven tot opvraging is bepaald, zal een intrest betalen gelijk aan de wettelijke intrestvoet verhoogd met drie procent ten bate van de vennootschap vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen tot en met de datum van de werkelijke volstorting. Zolang een aanvraag tot volstorting niet ingewilligd werd, zullen de rechten aan dit aandeel verbonden, geschorst worden. Bij gebrek aan volstorting binnen de zes maanden na het aangetekend verzoek tot gehele of gedeeltelijke volstorting, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) tot de verkoop van deze aandelen overgaan, aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden, en de volstorting met inbegrip van de intresten bij voorrecht verhalen op de verkoopprijs. De zaakvoerder(s) zal (zullen) de in gebreke blijvende vennoot uiterlijk één maand voor de tekoopstelling bij middel van een aangetekend schrijven op de hoogte brengen van deze verkoop. Deze betekening biedt de zaakvoerder(s) de mogelijkheid de verkoop desnoods zonder de handtekening van de in gebreke blijvende vennoot in het register van aandelen te noteren.

De verkoopprijs zal bepaald worden door een expert aan te duiden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de werkelijke zetel van de vennootschap, en dit op aanvraag van de zaakvoerder(s). Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderdste (11100) van het kapitaal. Zolang het kapitaal niet is volgestort, zal (zullen) de zaakvoer-der(s) de gehele of gedeeltelijke volstorting van de aandelen kunnen eisen volgens de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem (hen) passend voorkomt (voorkomen), De zaakvoerder(s) mag (mogen) vervroegde afbetaling van aandelen toelaten. Deze worden niet beschouwd als voorschotten aan de

G

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap. De vennoot die in gebreke blijft de gevraagde gehele of gedeeltelijke volstorting van zijn aandelen na te leven binnen de maand na het tijdstip dat in het aangetekend schrijven tot opvraging is bepaald, zal een intrest betalen gelijk aan de wettelijke intrestvoet verhoogd met drie procent ten bate van de vennootschap vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen tot en met de datum van de werkelijke volstorting. Zolang een aanvraag tot volstorting niet ingewilligd werd, zullen de rechten aan dit aandeel verbonden, geschorst worden. Bij gebrek aan volstorting binnen de zes maanden na het aangetekend verzoek tot gehele of gedeeltelijke volstorting, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) tot de verkoop van deze aandelen overgaan, aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden, en de volstorting met inbegrip van de intresten bij voorrecht verhalen op de verkoopprijs. De zaakvoerder(s) zal (zullen) de in gebreke blijvende vennoot uiterlijk één maand voor de tekoopstelling bij middel van een aangetekend schrijven op de hoogte brengen van deze verkoop. Deze betekening biedt de zaakvoerder(s) de mogelijkheid de verkoop desnoods zonder de handtekening van de in gebreke blijvende vennoot in het register van aandelen te noteren. De verkoopprijs zal bepaald worden door een expert aan te duiden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de werkelijke zetel van de vennootschap, en dit op aanvraag van de zaakvoerder(s),"

"Artikel 5/bis

Elke vennoot is persoonlijk burgerrechtelijk, strafrechtelijk en tuchtrechtelijk aansprakelijk voor zijn professionele fouten, voor de inbreuk op de geneeskundige plichtenleer en voor de inbreuken op deze statuten. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn. Elke vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuit-oefening. Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening. De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren, Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie. De maatregelen worden vooraf schriftelijk meegedeeld aan de bevoegde provinciale raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt."

"Artikel 9: Aard van de aandelen.

De aandelen zijn op naam. Zij zijn ondeelbaar, Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel , waarin wordt aangetekend

1° de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot zal inhouden, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen,

2° de aantekening van de gedane stortingen,

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend. Kunnen enkel vennoot worden geneesheren ingeschreven op de Lijst van de Orde der Geneesheren, die hun medische activiteit in het kader van de vennootschap (zullen) uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen worden aanvaard. De arts-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroeps-fouten. De arts-vennoot die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste als arts persoonlijk aansprakelijk zijn. Het aandelenbezit der vennoten dient zich, ook na kapitaalsverhoging of  vermindering of na overdracht van aandelen onder levenden of wegens overlijden, steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap."

"Artikel 10: Overdracht van aandelen onder levenden.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 41 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels

a.De aandelen van een vennoot mogen, op straf van nietigheid, niet worden overgedra-gen onder de levenden dan aan een arts van dezelfde of aanverwante discipline en met eenparige instemming van al de vennoten en mits voorafgaandelijke instemming van de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren. Als vennoten kunnen derhalve alleen toetreden artsen, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, van dezelfde of aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap hun praktijk uitoefenen of zullen uitoefenen.

b.De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet de vennoten en de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren kennis geven van zijn voornemen door middel van een aangetekend schrijven waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

c.Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weige-rende vennoten verplicht binnen drie maanden hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij een koper te vinden die voldoet aan alle voorwaarden zoals gesteld in artikel 41 van onderhavige statuten. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing,

d.ln dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te be-noemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beinvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennoot-schap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de bevoegde

. Voor-beiouden aan het Belgisch Staatsblad



rechtbank van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten Komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaald wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door aile middelen rechtens,

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon."

"Artikel 15: Benoeming , ontslag van de zaakvoerder.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 43 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) wordt beperkt tot de duur van diens medische activiteiten. Herverkiezing is mogelijk.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder: voomoemde Mevrouw Dokter Nancy VAN DEN BOSSCHE, die verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voorstatutenwijziging "

"Artikel 16: Vergoedingen van de zaakvoerder.

Het mandaat van de arts-zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Reis- en andere kosten door de arts-zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden dcor deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de arts-zaakvoerder voor echt verklaarde staat, Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten. Voor zijn medische activiteit wordt de artsvennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed,

Zo de enige arts-vennoot de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak vergoed, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist."

"Artikel 19: Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht,"

8.De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat.

De comparant stelt aan als bijzonder gevolmachtigde, de naamloze vennootschap Fiscaal Buro Ghesquiere, met zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 401, alsook de aangestelden of lasthebbers van zelfde vennootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstei-'iing en met macht voor iedere aangestelde om afzonderlijk te handelen, om alle verrich-'tin-'gen te doen teneimde voor de uitvoering van wat voorafgaat, ook eventuele regularisaties van het verleden, alle nodige formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket, de kruispuntbank ondernemingen, de RSZ, een sociaal verzekerings-fonds, alle administratieve overheden en alle belastingadministraties, alsook de rechtbank van koophandel, De lastgever verklaart uitdrukkelijk op de hoogte te zijn van de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte + verslag van de zaakvoerder + notulen bijzondere algemene vergadering.









Bijlagen-hij het Belgisch Staatsblad _ 15f01t201-4 _ Annexesûu MuniteûY lielgë







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 26.07.2012 12345-0170-014

Coordonnées
DOKTER NANCY VAN DEN BOSSCHE

Adresse
HOOIMANSTRAAT 64 9112 SINAAI

Code postal : 9112
Localité : Sinaai-Waas
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande