DOKTER NELE VAN RENTERGHEM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER NELE VAN RENTERGHEM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.668.243

Publication

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 22.03.2014, NGL 24.03.2014 14073-0004-015
23/10/2014
ÿþd mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

HhI

*14194460*

Ondernemingsnr 0891.668.243

Benaming (voluit) : DOKTER NELE VAN RENTERGHEM

(verkort):

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Boergondisch Kruis 1

9230 VVetteren

Onderwerp akte :Subsoort dossier

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke!! % vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"DOKTER NELE VAN RENTERGHEM", met zetel te 9230 VVetteren, Boergondisch Kruis 1 !i i! (opgericht blijkens akte verleden voor notaris Jan Bael te Gent op 22 augustus 2007), welk proces-1! !! verbaal werd opgemaakt door meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris, met zetel van de!!

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte!!

aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op negenentwintig september !! tweeduizend veertien, hetgeen volgt:

* De vergadering heeft beslist om uit de belaste beschikbare reserves (reserves welkei; !: goedgekeurd zijn door de algemene vergadering die plaats vond vôôr 1 april 2013) een tussentijds!!

dividend uit te keren van hondendachtennegentigduizend euro (¬ 198.000,00) overeenkomstig artikel!! !! 837 wetboek Inkomstenbelastingen aan mevrouw Nele Van Renterghem, enige vennoot van!! !! voormelde vennootschap.

!! Voormeld dividend is betaalbaar op negenentwintig september tweeduizend veertien.

* De voorzitter heeft uiteengezet dat een bijzonder verslag door de zaakvoerder werd opgesteld !! overeenkomstig artikel 313 § 1, lid 3 van het Wetboek van vennootschappen waarin werd!! !i uiteengezet waarom de voorgenomen inbreng in nature en de voorgestelde kapitaalverhoging van!! belang zijn voor de vennootschap.

!1 * De voorzitter heeft uiteengezet dat een verslag door de besloten vennootschap met beperkte!!

aansprakelijkheid Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de burgerlijke!!

!.

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Piet!!

!! Dujardin, vertegenwoordigd door mevrouw Martine Buysse, bedrijfsrevisor, werd opgesteld!! !! overeenkomstig artikel 313 § 1, lid 1 en 2 van het Wetboek van vennootschappen dat betrekking!! !! heeft op de beschrijving van de inbreng in nature, de toegepaste methoden van waardering en de!! !! ais tegenprestatie verstrekte vergoeding.

e.

Dit verslag besluit in volgende bewoordingen:

"6. BESLU1T

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van dei Bedrierevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in nature bij de BV ovv BVBA DOKTER NELEi VAN RENTERGHEM door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aar.ri mevrouw Nele VAN RENTERGHEM naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door hetil Instituut van de Bedriffsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat hetli iibestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachtei bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

14 OKT. 2014

AFDELIMMNDERMONDE

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met' inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedriffsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename

van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 178.200,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader

van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 19 augustus 2014

(get.)

BVBA Bedriffsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedriffsrevisor."

* De vergadering heeft beslist om het kapitaal te verhogen met honcierdachtenzeventigduizend tweehonderd euro (E 178.200,00), door middel van de hierna beschreven inbreng in nature, om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op honderdzesennegentigduizend achthonderd euro (E 196.800,00), zonder creatie van nieuwe aandelen doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

* De vergadering heeft beslist tot de kapitaalverhoging door inbreng door mevrouw Nele Van Renterghem, van haar schuldvordering tot dividenduitkering jegens de vennootschap "DOKTER NELE VAN RENTERGHEM" ten bedrage van honderdachtennegentigduizend euro (¬ 198.000,00) verminderd met de roerende voorheffing van tien procent ten bedrage van negentienduizend achthonderd euro (E 19.800,00), hetzij ten bedrage van honderdachtenzeventigduizend tweehonderd euro (¬ 178.200,00), zonder creatie van nieuwe aandelen doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

* De vennoot, mevrouw Nele Van Renterghem, heeft verklaard volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en heeft verklaard inbreng te doen van de voormelde schuldvordering tot voormelde dividenduitkering jegens voornoemde vennootschap "DOKTER NELE VAN RENTERGHEM".

* De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is, volledig geplaatst en volledig volgestort.

* De vergadering heeft beslist de bestaande tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdzesennegentigduizend achthonderd euro (E 196.800,00).

Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van een/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal."

* Er werd bijzondere volmacht verleend aan de zaakvoerder en aan de medewerkers van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Waeterloos" met zetel te 9700 Oudenaarde, Georges Lobertstraat 20, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen en de nodige verrichtingen uit te voeren met betrekking tot de Kruispuntenbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de belasting over de toegevoegde waarde en eventuele andere administraties, naar aanleiding van deze akte, hiertoe aile pleegvormen te vervullen en documenten te ondertekenen.

* Er werd beslist om aan de zaakvoerder mevrouw Nele Van Renterghem, de nodige machten te verlenen, met recht van indeplaatsstelling, tot het uitvoeren van de genomen beslissingen.

Aan de instrumenterende notaris werd de bevoegdheid verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

VOOR ONTLEDEN D UITTREKSEL





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11A

`,

.

'14-

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit de minuut waarin gaen bepalingen

ofVoorbahoUdo~üd' met de inhoud

van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse DeBruUm^eny

Tgeljk hiermee neergelegd:

1. Uitgifte van proces-verbaal van buitengewonee|ganoeneveq@aderingvan25/O9/2014;

2. Coördinatie van de statuten van 06/10/2014.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden :@ecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nota

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden to vertegenwoordigen

Verso : Naam enhandtekening

11/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 23.03.2013, NGL 05.04.2013 13084-0207-015
30/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 24.03.2012, NGL 27.03.2012 12071-0053-014
31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 27.03.2011, NGL 28.03.2011 11068-0479-014
06/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 25.03.2010, NGL 29.03.2010 10080-0368-014
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 26.03.2009, NGL 30.03.2009 09096-0058-014
11/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 25.03.2017, NGL 28.03.2017 17075-0456-015

Coordonnées
DOKTER NELE VAN RENTERGHEM

Adresse
BOERGONDISCH KRUIS 1 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande