DOKTER OLGA SEGERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER OLGA SEGERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.133.102

Publication

03/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging0Ng-Evan de akte

~VUR BELG_E

~~11 NEERGELEGD BLAD 17 -01- 2014

RECHTBANK VAN KOOF HA.NFJ E GENT

Le=

ICI

"190 926'

2l-

BELGISCH

01- 2014

STAATS

Ondernemingsnr: 0865.133.102

Benaming (voluit) : Dokter Olga Segers

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Vierschaarstraat 30

9831 Sint-Martens-Latem (Deurle)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

i Er blijkt uit een proces-verbaal geakteerd door notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te. Zomergem op eenendertig december tweeduizend dertien, heden aangeboden ter registratie, dat de; buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een` besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Olga Segers" de volgende beslissingen heeft: genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W1B92 het kapitaal van de; Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend waartoe; besloten bij bijzondere algemene vergadering de dato twintig december tweeduizend dertien, zijnde: driehonderd achtentwintigduizend vijfhonderd euro nul cent (¬ 328.500,00) om het van achttienduizend: zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) te brengen op driehonderd zevenenveertigduizend honderd euro nul; cent (¬ 347.100,00) door de uitgifte van drieduizend tweehonderd vijfentachtig (3.285) nieuwe aandelen van; dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten; zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 W IB92. De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in geld. TWEEDE BESLISSING

Mevrouw SEGERS Olga, voornoemd, verklaart in te schrijven op drieduizend tweehonderd vijfentachtig (3.285); nieuw uit te geven aandelen voor een bedrag van driehonderd achtentwintig duizend vijfhonderd euro nul cent (¬ 328.500,00)

Voormeld bedrag werd bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Record Bank onder nummer 652-9570450-27 geopend op naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOKTER; OLGA SEGERS", zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voomoemde instelling op drieëntwintig december tweeduizend dertien dat werd overhandigd om aan deze akte te worden gehecht. Ais vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, die aanvaardt, de drieduizend tweehonderd vijfentachtig (3.285,00) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

DERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde;; kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op; driehonderd zevenenveertigduizend honderd euro nul cent (¬ 347,100,00), vertegenwoordigd door drieduizend:; vierhonderd eenenzeventig aandelen (3.471).

VIERDE BESLISSING

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt: ARTIKEL 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderd zevenenveertigduizend honderd euro nul;" cent (¬ 347.100,00) vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderd eenenzeventig (3.471) aandelen;, zonder nominale waarde, welke elk één / drieduizend vierhonderd eenenzeventigste (1 / 3.471ste) van;, het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 9831 Deurle, Bachtenberge 9.

Artikel 2 zal dienovereenkomstig voortaan luiden als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9831 Deurle, Bachtenberge 9."

ZESDE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de

uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per

eenendertig oktober tweeduizend dertien.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist de tekst van artikel 3 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende

tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

In binnen -en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de

geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de inwendige geneeskunde, meer bepaald de endocrinologie, dit door de geneesheer-ven(n)ot(en) rekening houdend met de Medische Plichtenleer .

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geind voor en door de

vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap

worden vereffend.

Het doel kan onder meer omvatten :

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer- vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake inwendige geneeskunde - endocrinologie en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten, In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald.

Het beleggen of invesferen van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen,

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren."

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist de tekst van artikel 4 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de oprichtingakte. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarden die door de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging."

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist de tekst van artikel 7 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"De aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar ten titel.

De uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten zijn geschorst zolang niet één enkel persoon ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangeduid.

De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en blote eigendom toebehorende aandelen, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Het vruchtgebruik van de aandelen in een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid dient in het bezit te zijn van personen die het beroep van arts uitoefenen of zullen uitoefenen in het kader van de vennootschap."

TIENDE BESLISSING

De vergadering beslist de tekst van artikel 9 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Onder de levenden

Aandelen mogen slechts worden overgedragen aan een arts, ingeschreven op de Lijst van de provinciale raad van de Orde der geneesheren die in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met éénparigheid van stemmen is aanvaard. Indien dit niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding. De verdeling der aandelen onder de artsen-vennoten mag niet beletten dat elke arts-vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerde werk.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectievelijke activiteit in de vennootschap.

Elke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de provinciale raad van de Orde der geneesheren.

Overdrachten van aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft, Tegen de weigering van toestemming is geen verhaal mogelijk. De weigerende vennoten beschikken over zes maanden vanaf de weigering om overnemers te vinden; bij gebreke zullen zij gehouden zijn zelf de aandelen te kopen of van hun weigering af te zien.

Voorgaande geldt niet voor de overdracht van de blote eigendom van de aandelen aan de echtgenoot van de overdrager en aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of de rechte neerdalende lijn van de overdrager.

De waardebepaling van de aandelen zoals hieronder beschreven.

Wegens overlijden

Het overlijden van de ene vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

De aandelen van de enige vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een andere arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden zoals bepaald in onderhavige statuten,

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet voldoen aan de voorwaarden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een andere arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door systematische wijziging van de statuten, en inzonderheid van artikel 1 (naam) en 3 (doel) en de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening en de bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappeljke activiteit uit de statuten is geweerd. De waardebepaling van de aandelen gebeurt zoals hieronder beschreven.

Waardebepaling

De waarde van de aandelen in geval deze moeten worden overgedragen zoals hierboven bepaald, is de werkelijke waarde op de dag van de overdracht,

De waarde der aandelen wordt vastgesteld rekening houdend met de reserves en eventuele waardeverhogingen, de gebeurlijke verliezen en waardeverminderingen, alsook alle andere elementen die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden,

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de waarde worden vastgesteld door een in gemeen akkoord aangestelde deskundige of door twee deskundigen waarvan één door elke partij te benoemen.

Bij ontstentenis van effectieve aanstelling of bij gebrek aan overeenstemming tussen beide deskundigen zal worden beslist door een deskundige, aangeduid op verzoek van de.meest gerede partij door de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van de plaats waar de zetel van de vennootschap gevestigd is. Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel

open.

De afkoop van de aandelen zullen in elk geval tot stand moeten komen binnen drie (3) maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgesteld."

ELFDE BESLISSING

De vergadering beslist de tekst van artikel 15 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"De notulen van de algemene en de bijzondere Algemene Vergadering worden ondertekend door de vennoot-zaakvoerder. Zij worden op de zetel van de vennootschap bewaard, Zij moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren voorgelegd worden."

TWAALFDE BESLISSING

De vergadering beslist een artikel 19bis aan de statuten toe te voegen, luidende als volgt:

"ARTIKEL 19BIS: SALARIS

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd en is in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Als geneesheer wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed. Zo de enige vennoot-geneesheer de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed.

Reis -en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap

worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat.

Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten."

DERTIENDE BESLISSING

De vergadering beslist de tekst van artikel 21 van de statuten te vervangen door de hiernavolgende tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar,

Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening overeenkomstig de wet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

u



De zaakvoerders stellen bovendien in voorkomend geval jaarlijks een verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid ter informatie aan de vennoten en waarin, in voorkomend geval, een passende toelichting wordt gegeven over de aangelegenheden opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, liggen ter inzage van de vennoten in de zetel van de vennootschap, vijftien dagen voor de algemene vergadering."

VEERTIENDE BESLISSING

De vergadering beslist de tekst van artikel 22 van de statuten aan te vullen als volgt:

"...Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend."

VIJFTIENDE BESLISSING

De vergadering beslist de tekst van artikel 24 - 25 en 26 van de statuten te vervangen door de volgende tekst teneinde deze in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving:

ARTIKEL 24: ONTBINDING

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere Algemene Vergadering.

Wanneer tengevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de Algemene Vergadering binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, besluiten over ontbinding van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in een verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

ARTIKEL 25: BENOEMING VAN VEREFFENAAR-VERDELING

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, tenzij de algemene vergadering in het benoemingsbesluit van de vereffenaar in alternatieve kandidaat-vereffenaars heeft voorzien. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzonder machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstel(t)(len) de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen,

Tenzij de vereffening plaatsvindt overeenkomstig volgend artikel, zenden de vereffenaars in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Voor zijde vereffeningen afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Hef batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er eveneens beroep te worden gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

ARTIKEL 26

ZESTIENDE BESLISSING

De vergadering beslist de aanpassing van de statuten te coördineren en neer te leggen op de Griffie van de rechtbank van Koophandel te Gent en geeft hierbij volmacht daarvoor aan de ondergetekende notaris. ZEVENTIENDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan zaakvoerder(s) voor de uitvoering van de genomen beslissingen. ACHTTIENDE BESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan "Het accountantskantoor Soenen & Partners" kantoor houdende te 9840 De Pinte, Baron De Gieylaan 36 evenals aan haar bediende, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Notaris Bernard Van der Auwermeulen











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

tVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Gelijktijdige neerlegging:

- expeditie van de akte

- bankattest

- verslag zaakvoerder

- staat van actief en passief

- gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste triz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.

.

N

18/10/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 14.10.2013 13631-0241-014
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 19.07.2012 12320-0500-013
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 05.07.2011 11265-0105-013
13/05/2011
ÿþf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudt

aan he

Belgisc

Staatsbli

Modal

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1III Il 1111111 IIIl II Il 1111 I III BRUSSEL

*iio~aisa~ 03 MAI 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0865.133.102

Benaming

(voluit) : DOKTER OLGA SEGERS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1700 Dilbeek, Victor Van Malderlaan 9

Onderwerp akte : VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het besluit van de zaakvoerder de dato 14 maart 2011 blijk) de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van 1700 Dilbeek, Victor Van Malderlaan 9 naar 9831 Deurle, Oude Vierschaarstraat 30 en dit met ingang van 14 maart 2011.

Olga SEGERS

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.07.2010 10386-0291-013
09/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 30.08.2009 09734-0223-011
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.05.2008, NGL 29.08.2008 08700-0058-011
06/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.05.2007, NGL 30.07.2007 07517-0110-011
29/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.05.2006, NGL 28.08.2006 06685-1426-012
07/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 07.05.2005, NGL 30.09.2005 05797-4375-012
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 28.08.2015 15564-0464-012

Coordonnées
DOKTER OLGA SEGERS

Adresse
BACHTENBERGE 9 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande