DOKTER PEHLIVAN MELEK, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER PEHLIVAN MELEK, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.922.226

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 11.06.2014 14159-0111-015
20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 19.06.2013 13181-0454-015
30/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 29.11.2012 12647-0564-015
28/07/2011
ÿþMotl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

DT17,TiE GIE fZIEGIID

15 jUU 2011

RECHTBANK VAN

GENT

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111t111111.111JMIFII

093` 9a LU,

Dokter Pehlivan Melek, huisarts

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

9000 Gent, Desire Fievestraat 45

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

OPRICHTING

Uit een akte verleden voor meester CALLLIAUW Peter, notaris te Gent, in datum van 2 juli 2011, blijkt, dat: er een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; werd opgericht, met als:

1) Benaming: Dokter Pehlivan Melek, huisarts;

2) Zetel: 9000 Gent, Desire Fievestraat 45;

3) Aandeelhouders:

Mevrouw PEHLIVAN Melek, huisarts, geboren te Sagmalcilar (Turkije) op dertien januari negentienhonderd

negenenzestig, wonende te 9000 Gent, Desire Fievestraat 45.

4) Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1.De volledige medische beroepsactiviteit door de arts-vennoot, in naam en voor rekening van de; vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer qua uitoefening van de' geneeskunde, dit wil zegen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de arts-vennoot onder zijn eigen; professionele verantwoordelijkheid die onbeperkt is, en uitsluitend geneesheren bevat die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven, en hun volledige medische activiteiten in het kader van de' vennootschap (zullen) uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard. Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun; respectievelijke activiteit in de vennootschap. De arts-vennoot dient een billijke vergoeding te ontvangen voor' zijn prestaties zonder dat deze rechtstreeks gekoppeld mogen worden aan de erelonen voor de door hem; geleverde prestaties.

2.Alle klinische, functionele en technische onderzoeken in deze domeinen.

3.ledere medische klinische, technische of heelkundige behandeling van aandoeningen in deze domeinen. 4.1-let verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

5.1-let inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

6.De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten, evenals het aanschaffen van de materiële infrastructuur die nodig of nuttig zijn ont de geneeskunde uit te oefenen.

7.Het behouden en aanscherpen van de wetenschappelijke kennis door zelfstandig wetenschappelijk werk en door het volgen van wetenschappelijke seminaries, congressen, voordrachten en dergelijke, naast het doorgeven van kennis door het geven van onderwijs en door publicatie.

8.De mogelijkheid te scheppen om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde de evolutie van zijn discipline in al haar facetten te volgen.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende patrimoniumverrichtingen uitvoeren, in rechtstreeks verband met haar doel, mits inachtneming van de regels van de medische deontolgie, en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die, bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap waakt erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medische beroepsgeheim behouden blijven. De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt.

5) Duur onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

6)Geplaatst Kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 ¬ ), en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) in het kapitaal vertegenwoordigen.

Deze aandelen kunnen slechts verworven worden door artsen die ingeschreven zijn op de lijst van de Order der Geneesheren en die hun beroep op actieve wijze uitoefenen of zullen uitoefenen in het kader van de vennootschap, met uitsluiting van elke derde, en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard. Het aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Op de kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven als volgt:

Door de mevrouw Pehlivan Melek ten belope van honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij voor een bedrag van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), volledig volstort ten bedrage van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen.

7) Zaakvoerder: werd benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap voor de duur van haar medische beroepsactiviteit: Mevrouw Pehlivan Melek, wonende te 9000 Gent, Desire Fievestraat 45.

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet bezoldigd en die vennoot dienen te zijn.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met éénparig goedvinden van de vennoten met inbegrip van de zaakvoerder zelf.

De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd. De zaakvoerders in de akte van oprichting benoemd, moeten beschouwd worden als statutaire zaakvoerder; zij worden geacht te zijn benoemd voor de duur van hun medische beroepsactiviteit. Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Aan de zaakvoerders kunnen vaste en/of schommelende wedden of vergoedingen worden toegekend, welke als algemene onkosten geboekt worden.

Hij zal zijn mandaat als zaakvoerder maximaal voor de duur van zijn medische beroepswerkzaamheid uitoefenen.

Bevoegheid

Iedere zaakvoerder kan alle verrichtingen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

Vergoedingen

Het mandaat van een zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door haar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Bijzondere machten

De zaakvoerder mag, aan één of meerdere personen of lasthebbers, al dan niet vennoten, bepaalde machten met betrekking tot niet-medische handelingen overdragen, waarvan hij de omvang en de duur bepaalt.

8) Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar. Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting die samen één geheel vormen.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op onderhavige vennootschap toepasselijk zijn.

Het eerste boekjaar begint op 2 juli 2011 en wordt afgesloten op 31 december tweeduizend en elf.

9) Jaarlijkse algemene vergadering: De algemene vergadering van vennoten heeft de bevoegdheden haar toegekend overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Ieder jaar wordt de algemene vergadering gehouden op zeven juni om twintig (20) uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 7 juni tweeduizend en twaalf.

Als die dag een zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden. Een buitengewone algemene vergadering mag door de zaakvoerder worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens éénvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats in België, aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder bijeengeroepen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De oproepingen worden gedaan bij aangetekend schrijven of een gelijkaardige kennisgeving met ontvangstbewijs gericht aan de vennoten, minstens vijftien dagen voor de vergadering, op hun laatst aan de vennootschap bekende woonplaats.

Vertegenwoordiging

Elke vennoot mag zich op de vergadering door een lasthebber laten vertegenwoordigen, op voorwaarde dat deze laatste zelf vennoot is en het recht heeft de vergadering bij te wonen.

De zaakvoerder mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze minstens vijf volle dagen voor de vergadering op de plaats door hem aangeduid, worden neergelegd. Per vennoot kan slechts 1 volmacht toegekend worden.

Bureau

De algemene vergadering wordt door de zaakvoerder voorgezeten, of bij diens ontstentenis door de oudste aanwezige vennoot.

De voorzitter wijst de secretaris aan die niet noodzakelijk vennoot moet zijn. De vergadering kiest onder haar leden een stemopnemer indien het aantal aanwezige vennoten het toelaat.

Behandeling van de agendapunten  Recht op antwoord.

Geen enkele vergadering kan punten behandelen die niet op de agenda voorkomen.

De zaakvoerder geeft antwoord op de vragen die door de aandeelhouders aan hem worden gesteld met betrekking tot zijn verslag of tot de agendapunten. De commissarissen, zo de wet de benoeming van commissarissen oplegt, van hun kant geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag.

Behoudens in de gevallen door de wet, de medische deontologie of door de statuten voorzien, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het getal van de op de vergadering vertegenwoordigde aandelen.

De stemmingen gebeuren bij handopsteken of bij naamafroeping tenzij de jaarvergadering er met gewone meerderheid van stemmen anders over beslist. Eik aandeel geeft recht op een stem.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de aandeelhouders en het getal van hun aandelen voorkomen wordt door ieder van hen of door hun lasthebbers ondertekend, alvorens zij ter zitting binnenkomen. Buitengewone algemene vergadering

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten. Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissarissen brengen afzonderlijk verslag uit over die staat.

De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaald zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht hef door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij de éénparigheid van de stemmen heeft verkregen. 10) Aanleggen reserves, verdeling van de winst :

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene kosten, sociale lasten, noodzakelijke geoordeelde afschrijvingen en provisies, maakte de nettowinst van de vennootschap uit.

Jaarlijks wordt van deze winst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt.

Indien de wettelijke en bestuursrechterlijke voorschriften zulks toelaten zal de vennootschap een interimdividend mogen toekennen, te bepalen door de jaarvergadering en dit in overeenstemming met de vigerende voorschriften.

In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerder, handelend als vereffenaar en, bij zijn ontstentenis, door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te stellen zoals voorzien betreffende artikelen van de Vennootschapswet.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dient een beroep worden gedaan op artsen.

Nadat de schulden van de vennootschap betaald zijn, wordt het overblijvende netto-actief verdeeld onder de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit in zover dat zij volstort zijn.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden afbetaald, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door beroep te doen op een nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald, het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris CALLIAUW Peter te Gent

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

----' -

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte oprichting, dato 02 juli 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

. ' _ ''

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoeda instrumenteiende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER PEHLIVAN MELEK, HUISARTS

Adresse
DESIRE FIEVESTRAAT 45 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande