DOKTER PH ROMBAUT, PSYCHIATER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER PH ROMBAUT, PSYCHIATER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.410.586

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 08.07.2014 14275-0074-013
29/01/2014
ÿþMad POF 1 tt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT

22 -

BELGISCH

IIV i Ii1U115111

UR BELGE'

2~~~

STAATSBU

NEERGELEGDJ~~

15 1A11. 2014

rr ~o}~ ~~j~Ç~`"~~,,

f1C:~f'.~~Ytli'I42; VAN

KOOPHAN DwLT_ rleh!T

Ondernemingsnr : Benaming (voluit):

(verkort): 0860.410.586

DOKTER PH ROMBAUT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met

" Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9921 Lovendegem, Vinderhoute, Pastoor Moernautstraat 23

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Doeiswijziging -- Naamswijziging  Wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op éénendertig december tweeduizend en, dertien, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, stad Gent, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOKTER PH ROMBAUT", met zetel te 9921

Lovendegem, Vinderhoute, Pastoor Moernautstraat 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0860.410.586, volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE B SLISSING

De enige aandeelhouder verklaart kennis genomen te hebben van het verslag van del zaakvoerders van de vennootschap, opgesteld op 13 november 2013 waarin zij het voorstel tot uitbreiding van het doel van de vennootschap verantwoorden. Bij dit verslag is de staat van activa en passiva gevoegd, vastgesteld op 30 september 2013, de welke bijgevolg niet ouder is dan drie (3) maanden, te rekenen vanaf heden.

De enige aandeelhouder erkent vooraf de staat van activa en passiva te hebben ontvangen. Op dit verslag en op die staat worden geen opmerkingen gemaakt.

De voorzitter overhandigt daarop dit verslag van de zaakvoerders alsook de staat van activa en passiva aan de ondergetekende notaris met verzoek die aan dit proces-verbaal te hechten en ermee te laten registreren.

TWEEDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten gemelde staat van activa en passiva, afgesloten,

op 30 september 2013 goed te keuren.

DERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het doel van de vennootschap te wijzigen/uit te

breiden

Hiertoe wordt de bestaande tekst van artikel 3 van de statuten geschrapt en vervangen door

volgende tekst:

`Artikel 3: doel

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de volledige praktijk neuropsychiatrie onder al haar facetten, in de meest

uitgebreide zin van het woord, door tussenkomst van haar vennoten, dokters neuropsychiaters,

ingeschreven op de lijst van de Orde der Artsen, die daartoe hun volledige médische activiteit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) ' bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

in de neuropsychiatrie uitoefenen in naam en voor rekening van de vennootschap en waardoor alle daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor de vennootschap; de beroepsaansprakelijkheid van de vennoten blijft onbeperkt gelden.

Het scheppen van de materiële voorwaarden en middelen om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot de ontwikkeling van om het even welke commerciële activiteiten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald met unanimiteit van de vennoten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit hoofddoel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de regelen van de medische deontologie ter zake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

In het bijzonder is de vennootschap ertoe gehouden de vrije artsenkeuze, de diagnotische en therapeutische vrijheid en het respecteren van het beroepsgeheim te waarborgen.'

VIERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de bestaande naam `DOKTER PH

ROMBAUT' te vervangen door de naam `DOKTER PH ROMBAUT, PSYCHIATER'.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 18 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van tweehonderd negentig duizend euro (¬ 290.000,00) bepaald overeenkomstig artikel 537 WIB, waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij negenentwintig duizend euro (¬ 29.000,00) en dit door de onttrekking van de reserves aan de beschikbare reserves, evenwel onder de verbintenis voor de betrokken vennoten om het netto-bedrag onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van vennootschap. Het dividend wordt toegekend aan de heer Philippe Rombaut.

Dit dividend onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing

werd betaalbaar gesteld door boeking op de rekening-courant van de respectievelijke vennoten.

ZESDE BESLISSING

Verslaggeving inzake de inbreng in natura

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door de

zaakvoerder de dato 18 december 2013 over het belang voor de vennootschap van

voorgestelde inbreng in natura en het verslag van de revisor de dato 18 december 2013

omvattende de beschrijving van voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste

waarderingsmethode en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoot erkent een kopie van voormelde verslagen te hebben ontvangen en er kennis van

genomen te hebben.

Hij verklaart geen opmerkingen te formuleren.

Conclusie revisor

De conclusies van het verslag van de revisor van 18 december 2013 opgesteld door BVBA

FIGURAD, bedrijfsrevisoren te 9051 Gent, Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd door de heer Stefaan Beirens, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

`8 Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering die zal ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTER PH. ROMBAUT, met maatschappelijke zetel te Pastoot Moernautstraat 23, 9921 Vinderhoute, en met ondernemingsnummer BE 0860.41.586  RPR Gent.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

° de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij DOKTER PH. ROMBAUT BV BVBA middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoot ten gevolge van de geplande dividenduitkering ten bedrage van 290.000,00 EUR, onder afhouding van 10% roerende voorheffing, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale nettodividend zal 261.000,00 EUR bedragen.

o de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

o de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

o dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 261.000,00 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is; Indien de vennoot besluit om de ontvangen netto dividenduitkering voor een bedrag van 261.000,00 EUR in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng in natura 307 nieuwe aandelen van DOKTER PH ROMBAUT BV BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, worden uitgegeven, met een uitgifteprijs van 848,26 EUR per aandeel. De kapitaalverhoging zal als volgt verlopen:

Het verschil tussen de uïtgeprijs van 848,26 EUR per aandeel en de

fractiewaarde van 186,00 EUR per aandeel of een globale uitgiftepremie van 203.898,00 EUR zal in een eerste fase worden geboekt op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies. Door inbreng in natura zal het kapitaal dus in eerste instantie worden verhoogd met 57.102,00 EUR (307 aandelen * 186,0 EUR), om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 75.702, 00EUR.

Onmiddellijk en in dezelfde buitengewone algemene vergadering wordt gepland om deze uitgiftepremie te incorporeren in het kapitaal zonder de uitgifte van nieuwe aandelen waarna het kapitaal zal verhoogd worden van 75.702,00 EUR tot 279,600,00 EUR.

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 261.000,00 EUR, om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 279.600,00 EUR.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de vennoot van de vennootschap zijn reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoert.

Indien echter na de beslissing van de dividenduitkering de vennoot niet wenst deel te nemen aan de voorzien kapitaalverhoging zal het kapitaal bijgevolg niet verhoogd worden,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en bilijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht naar eer en geweten te hebben vervuld

Sint-Denijs-Westrem, 18 december 2013.

FIG URAD BEDRIJFSREVISOREN BVBA

Vertegenwoordigd door

(getekend)

STEFAAN BEIRENS

Vennoot.'

Neerlegging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voormeld verslag van de zaakvoerder en verslag van de revisor zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

ZEVENDE BESISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het kapitaal te verhogen met tweehonderd

éénenzestig duizend euro (¬ 261.000,00) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van

achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderd negenenzeventig duizend

zeshonderd euro (¬ 279.600,00) door inbreng in natura van de schuldvordering gecreëerd

ingevolge voormelde beslissing tot dividenduitkering na aftrek van 10% roerende voorheffing,

overeenkomstig artikel 537 WIB en dit in 2 fasen:

Eerste fase

Beslissing

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het maatschappelijk kapitaal

te verhogen met zevenenvijftig duizend honderd en twee euro (¬ 57.102,00) om het te brengen

van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vijfenzeventig duizend zevenhonderd

en twee euro (¬ 75.702,00) door inbreng in natura van voormelde schuldvordering gecreeërd

door voormelde dividenduitkering en zoals deze inbreng nauwkeurig staat beschreven in

voormeld verslag van de revisor.

Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van driehonderd en zeven (307) nieuwe

aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande aandelen

en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal warden ingeschreven tegen de prijs van ¬ 848,26 per aandeel.

Dit zal geboekt worden als volgt:

¬ 57.102,00 als kapitaal

¬ 203,898,00 als uitgiftepremie

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal volledig

worden volstort in kapitaal

Inbreng

De heer Philippe Rombaut verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de

financiële toestand van de vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld

uitgekeerd dividend, te weten tweehonderd éénenzestig duizend euro (¬

261.000,00) te willen intekenen op voormelde kapitaalsverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam.

De inbrenger verduidelijk nogmaals dat het ingeboekt credit-saldo van de door haar, aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de algemene vergadering.

Ingevolge de inbreng wordt het netto-bedrag van de dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden driehonderd en zeven (307) nieuwe volledig volstortte aandelen toegekend, die dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden, gecreëerd.

Deze nieuwe, volledige volstortte aandelen worden volledig toegekend aan de heer Philippe Rombaut.

Vaststelling kapitaalsverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen, dat voormelde kapitaalsverhoging volledig werd onderschreven en volstort en dat het kapitaal werd verhoogd tot vijfenzeventig duizend zevenhonderd en twee (¬ 75.702,00) ,

Uitgiftepremie

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de uitgiftepremie ten belope van tweehonderd en drie duizend achthonderd achtennegentig euro (¬ 203.898,00) op een onbeschikbare rekening `uitgiftepremies' te plaatsen,

2` fase

Beslissing

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het kapitaal te verhogen met tweehonderd en drie duizend achthonderd achtennegentig euro (E 203.898,00) om het maatschappelijk kapitaal van vijfenzeventig duizend zevenhonderd en twee euro (¬ 75.702,00) te brengen tot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

tweehonderd negenenzeventig duizend zeshonderd euro (¬ 279.600,00) door incorporatie van voormelde uitgiftepremie bij het kapitaal.

Deze kapitaalverhoging gaat niet gepaard met creatie en uitgifte van nieuwe aandelen. Vaststelling kapitaalsverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen, dat voormelde kapitaalsverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werd verhoogd tot tweehonderd negenenzeventig duizend zeshonderd euro.

ACHTSTE BESISSING

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten wordt met

eenparigheid van stemmen besloten de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 5 : Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd negenenzeventig duizend zeshonderd

euro (¬ 279.600,00). Het is verdeeld in vierhonderd en zeven (407) gelijke aandelen."

NEGENDE BESISSING

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

TIENDE BESISSING

De algemene vergadering en zaakvoerders geven bij deze bijzondere volmacht aan het accountantsbureau Devolder & Van Dorpe, te Gent, Apostelhuizen 26 H-I-J, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt voor registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis W.Reg.)

Steven VERGIST

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV d.d. 31 december 2013

-lijst van publicaties;

-gecoordineerde statuten.

rc -c-1 i% +c

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 25.06.2013 13199-0424-014
18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 15.06.2012 12171-0601-013
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 29.06.2011 11216-0541-013
21/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.07.2009, NGL 20.08.2009 09591-0029-014
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 24.06.2008 08266-0167-014
30/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 10.06.2006, NGL 29.06.2006 06342-2020-014
10/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 07.09.2005, NGL 05.10.2005 05814-1046-014

Coordonnées
DOKTER PH ROMBAUT, PSYCHIATER

Adresse
PASTOOR MOERNAUTSTRAAT 23 9921 VINDERHOUTE

Code postal : 9921
Localité : Vinderhoute
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande