DOKTER PHILIP DEENE - ANESTHESIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER PHILIP DEENE - ANESTHESIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.720.477

Publication

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 04.06.2013 13153-0482-012
14/11/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : agy o'Qo'.

Benaming

(voluit) : DOKTER PHILIP DEENE - ANESTHESIE

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap in vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9620 Zottegem, Rodestraat 33

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 25 oktober 2011 blijkt dat een; Burgerlijke Vennootschap in vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerken:

Oprichter :

De heer DEENE Philip, anesthesist, geboren te Zele op twee mei negentienhonderd zevenenzestig,; nationaal nummer 67.05.02 077-44, identiteitskaart nummer 590-5994097-08, echtgenoot van. mevrouw SAVERWYNS Caroline Angèle, geboren te Gent op veertien april negentienhonderd' zeventig, wonende te 9620 Zottegem, Rodestraat 33.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, waarbij bij akte verleden; voor notaris Goedertier Eric te Zottegem op twaalf januari tweeduizend vier een aanvulling werd: aangebracht zonder wijziging van het bestaande stelsel en nadien niet meer gewijzigd zoals zij' verklaren.

De oprichter heeft zijn inbreng volstort ten belope van honderd procent.

Maatschappelijke naam :

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap;

met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap heeft als naam "DOKTER PHILIP DEENE  ANESTHESIE".

Maatschappeliike zetel :

De zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 9620 Zottegem, Rodestraat 33. Hij

mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van één van

de zaakvoerders mits bekend-making in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad en voorafgaandelijke

mededeling aan de Orde der Geneesheren.

Doel :

De vennootschap heeft tot burgerlijk doel:

De bevordering van de uitoefening van de geneeskunde op het vlak van anesthesie, pijnkliniek!

evenals intensieve zorgen door de geneesheer-vennoot met inachtname van de regels van dei

medische plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

Dit omvat:

- de uitoefening van de geneeskunde op het vlak van de anesthesie, pijnkliniek evenals intensieve'

zorgen door de geneesheer-vennoot of door andere geneesheren die in het kader van de vennoot-

schap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale:

Raad van de Orde.

- de vennootschap kan eveneens , doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over; alle onroerende en roerende goederen die haar toebehoren en leningen ontvangen van of toestaan: aan de aandeelhouder(s)onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van" ` de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot; het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

- het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van geneesheer of een bijzondere; beroepstitel voor vereist is;

1 I

*iiviae3*

Oudenaarde

3 1 OKT. 2011

Griffie

11II

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

- de organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen in verband met de beroepsactiviteiten;

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheren-venno(o)t(en);

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

- de aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen en transportmiddelen, voor voornoemde activiteiten, kortom van een volledige materiële infrastructuur voor de praktijk van de geneesheren- venno(o)t(en);

- het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten door de geneesheren-venno(o)t(en);

- de mogelijkheid scheppen om de geneesheren-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De eigenlijke geneeskunde wordt uitgeoefend door een geneesheer-vennoot onder zijn specifieke beroepsaansprakelijkheid.

De honoraria betreffende de medische activiteit en prestaties worden geïnd door en voor rekening van de vennootschap. Aan de geneesheer-vennoot wordt een vergoeding toegekend voor de prestaties die hij voor de rekening van de vennootschap geleverd heeft.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen en alle regels inzake deontologie, eigen aan de medici, te respecteren.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen van haar oprichtingsdatum.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

Bestuur :

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere statutaire of niet-statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoten overeenkomstig de regels van de geneeskundige plichtenleer. Indien een zaakvoerder geen medicus is worden zijn/haar activiteiten en beslissingen beperkt tot niet-medische aangelegenheden.

Het mandaat van de zaakvoerder is van beperkte duur, meer bepaald voor de duur van de medische activiteiten.

Herverkiezing is mogelijk.

Iedere zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; de bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen door een mede-vennoot, en voor opdrachten van niet-medische aard door derden. Bovendien moet het mandaat een bijzonder en tijdelijk karakter hebben.

Jaarlijkse algemene vergadering

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de derde zaterdag van de maand mei om tien uur.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering bijeengeroepen de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De zaakvoerder(s) moet(en) tevens een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist of van zodra vennoten die gezamenlijk één/vijfde van het kapitaal bezitten erom verzoeken.

Al de algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats in de oproeping vermeld.

De bijeenroeping geschiedt bij middel van aangetekend schrijven of voor ontvangst getekende brief ten minste vijftien dagen aan de vennoten die ten minste acht dagen voordien in het register opgenomen werden.

Indien alle vennoten in persoon aanwezig en daarmee akkoord zijn, kan rechtsgeldig vergaderd worden zonder aanduiding van de vervulling van de formaliteiten van bijeenroeping; tevens kan van

" b ,

' Voor- Luik B - Vervolg

behouden de agenda worden afgeweken.

aan het

Belgisch De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder en op de zetel

Staatsblad van de vennootschap bewaard. Zij moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde ' der Geneesheren worden voorgelegd.

leder aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een andere persoon die vennoot dient te zijn. Niemand kan drager zijn van meer dan één volmacht.

Boekjaar :

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Op eenendertig december van elk jaar worden de rekeningen afgesloten, de inventaris en jaarrekening opgemaakt alsook, indien wettelijk vereist, een jaarverslag van de zaakvoerder(s) over zijn bestuur.

Bestemming van het resultaat :

, Voor het opmaken van de jaarrekening en de interne balans en resultatenrekening stukken alsmede voor de bestemming van het resultaat zal de algemene vergadering zich gedragen naar de voor; schriften van het Wetboek van Vennootschappen. Het resultaat, na boeking van alle kosten, wordt samen met het overgedragen resultaat en de reserves bestemd volgens de besluiten van de algemene vergadering.

Ontbinding - Vereffening :

Zijn er geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering dan is de oudste zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar zowel ten aanzien van de vennoten als ten aanzien van derden tenzij de Rechtbank van Koophandel zich hiertegen verzet. Terzake zullen alle wettelijke en deontologische regels nageleefd worden. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist. Inzake benoeming en bevoegdheden zullen alle wettelijke regels nageleefd worden.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en lof het beroepsgeheim van de vennoten, zal beroep gedaan worden op een arts. Overgangsbepalingen :

1. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in op 25 oktober 2011 en zal afgesloten worden op eenendertig december

tweeduizend twaalf.

2. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

3. BENOEMING ZAAKVOERDER  VERKLARING COMMISSARIS-REVISOR

De verschijners verklaren onmiddellijk aansluitend bij de oprichting van de vennootschap in

algemene vergadering bijeen te komen.

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie:

de heer Philip Deene, wonende te 9620 Zottegem, Rodestraat 33

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen

verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor bepaalde duur, meer bepaald voor de duur van de medische activiteiten.

; d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

De verschijners verklaren dat de vennootschap, volgens de gegevens, verzameld voor de oprichting en opgenomen in het financieel plan, gedurende het eerste boekjaar niet dient over gaan tot de benoeming van een commissaris-revisor. Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap zal bijgevolg worden uitgeoefend door de vennoten.

VOLMACHT

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kantoor Maryns, gevestigd te 9041 `Oostakker, Muizelstraat 4, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

27/10/2011

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte;

Op3gedeatattsteb Iaa rtdculiv(;# eudetdiade n Reeterateea8 enérvbdedigtigtdaicbeafiedesttstnsnarriersededtot&oliari f3etae+ib uadedzeparraeerOar°uen ) bebeegdgiëde¢bLYtliepmeadertEsaaaiiaiereQatedteáde tædegegero,aotegen

VeYsemsoNaPelehatmárshdtaltelairrg ng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DOKTER PHILIP DEENE - ANESTHESIE

Adresse
RODESTRAAT 33 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande