DOKTER QUAGEBEUR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER QUAGEBEUR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.912.218

Publication

19/11/2013
ÿþe

Mod Word 11.1

( -t ! 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 6 NOV, 2013

Griffie

111111M11111111

Ondernemingsnr : 0461.912.218

Benaming

(voluitl : B.V.B.A. DOKTER QUAGEBEUR

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9520 Sint-Lievens-Houtem, Hauwerzele, 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING IN EURO MET 1ste KAPITAALVERHOGING - AFSCHAFFING VAN NOMINALE WAARDE DER AANDELEN -- 2de KAPITAALVERHOGING IN GELD ARTIKEL 537 W.I.B. 1992 -- NAAMWIJZIGING - DOELSUITBREIDING - NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten door notaris François Story te Zottegem op éénendertig oktober tweeduizend dertien, dat de enige vennoot - handelend als buitengewone algemene vergadering - van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V.B.A, DOKTER QUAGEBEUR, de hierna volgende besluiten genomen heeft

EERSTE BESLUIT : Omzetting in euro

De enige vennoot besluit om het kapitaal om te zetten van Belgische frank naar Euro.

Het kapitaal van zevenhonderd vijftig duizend Belgische frank (BEF 750.000) stemt overeen met achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (EUR 18.592,01).

TWEEDE BESLUIT : Omzetting van aandelen

De enige vennoot besluit om de 750 bestaande aandelen met vermelding van nominale waarde om te zetten in 750 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

DERDE BESLUIT : Eerste kapitaalverhoging, door incorporatie van reserves

De enige vennoot besluit om het maatschappelijk kapitaal te verhogen en dit ten belope van zeven euro negenennegentig cent (EUR 7,99), om het te brengen van achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (EUR 18.592,01) op achttien duizend zeshonderd euro nul cent (EUR 18.600,00) door incorporatie bij het kapitaal van beschikbare reserves tot beloop van zeven euro negenennegentig cent (EUR 7,99), zonder creatie van nieuwe aandelen, waardoor de fractiewaarde van alle 750 bestaande aandelen gelijkmatig verhoogt.

De enige vennoot stelt vast dat de vennootschap over de - gemelde voor deze eerste kapitaalverhoging - benodigde beschikbare reserves beschikt.

VIERDE BESLUIT : Vaststelling van de eerste kapitaalverhoging

De enige vennoot stelt vast en verzoekt ons, notaris, om te akteren

-dat de voormelde eerste kapitaalverhoging van zeven euro negenennegentig cent (EUR 7,99) daadwerkelijk verwezenlijkt en volstort is;

-dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttien duizend zeshonderd euro (EUR 18.600), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van waarde;

-dat het aldus verhoogd kapitaal van de vennootschap volstort is tot beloop van twaalf duizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (EUR 12.407,99), gelijkmatig verdeeld over de zevenhonderd vijftig (750) bestaande aandelen van de Vennootschap, genummerd van 1 tot en met 750.

VIJFDE BESLUIT : Kennisname voorafgaande tussentijdse dividenduitkering

De enige vennoot verwijst vervolgens naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap gedateerd op 28 oktober 2013, hierna genoemd "de Eerste Vergadering" waarbij werd besloten tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992 (W.I.B. 1992) voor een bruto bedrag van tweehonderd dertig duizend euro (EUR 230.000). Een exemplaar van die notulen blijft in het dossier van de ondergetekende notaris, De enige vennoot verklaart een volledige kennis te hebben van die notulen van de Eerste Vergadering.

ZESDE BESLUIT : Tweede kapitaalverhoging, in geld

De enige vennoot besluit om het kapitaal van de Vennootschap een tweede maal te verhogen, met tweehonderd en zeven duizend euro (EUR 207.000), om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (EUR 18.600) op tweehonderd vijfentwintig duizend zeshonderd euro (EUR 225.600).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

:-~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Deze tweede kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld van het netto bedrag verkregen ingevolge de tussentijdse dividenduitkering waartoe werd beslist in de Eerste Vergadering en zal gepaard gaan met de uitgifte van achtduizend driehonderd zesenveertig (8.346) aandelen van dezelfde aard - en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de 750 reeds bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe aandelen, tegen de prijs van vierentwintig euro tachtig cent (EUR 24,80) per aandeel en op ieder nieuw aandeel zal onmiddellijk gestort worden tot beloop van honderd procent (100 %).

De enige vennoot verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

ZEVENDE BESLUIT : Inschrijving op de kapitaalverhoging en storting op de nieuwe aandelen.

1, Vervolgens verklaart de enige vennoot, Heer QUAGEBEUR Dirk Noël Michel, geboren te Izegem op 26 januari 1956, wonend te 8000 Brugge, Verbrand Nieuwland, 10 - bus D1, volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de Vennoot-'schap, en in te schrijven op de achtduizend driehonderd zesenveertig (8.346) nieuwe aandelen van de Vennootschap, tegen de prijs van vierentwintig euro tachtig cent (24,80) per aandeel, afgerond op een totale inschrijvingsprijs van tweehonderd en zevenduizend euro (EUR 207.000), en onder de hoger gestelde voorwaarden.

Hij verklaart dat zijn gemelde inbreng in geld ten bedrage van tweehonderd en zeven duizend euro (EUR 207.000) door hem integraal netto verkregen werd ingevolge de tussentijdse dividenduitkering waartoe werd beslist in de Eerste Vergadering

2. De enige vennoot verklaart dat op ieder nieuw aandeel waarop aldus werd ingeschreven, gestort is ten belope van honderd procent (100 %). Op deze tweede kapitaalverhoging is bijgevolg gestort ten belope van tweehonderd en zevenduizend euro (EUR 207.000), zijnde het door de vergadering weerhouden afgerond bedrag van de kapitaalverhoging.

3. De voormelde inbreng in geld werd overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE67 0882 6279 1987 op naam van de Vennootschap bij Belfius Bank, zoals dit blijkt uit een attest afgeleverd door deze bank en gedateerd op 29 oktober 2013, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

ACHTSTE BESLUIT: Vaststelling van de tweede kapitaalverhoging.

De enige vennoot stelt vast en verzoekt ons, notaris, om te akteren

-dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van tweehonderd en zevenduizend euro (EUR 207.000) daadwerkelijk verwezenlijkt en volstort is;

-dat ingevolge deze tweede kapitaalverhoging achtduizend driehonderd zesenveertig (8.346) nieuwe aandelen gecreëerd werden, genummerd van 751 tot en met 9096, alle integraal volstort;

-dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd vijfentwintig duizend zeshonderd euro (EUR 225.600), vertegenwoordigd door negen duizend zesennegentig (9.096) aandelen zonder vermelding van waarde;

-dat het kapitaal volstort is tot beloop van tweehonderd negentien duizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (EUR 219.407,99), te weten :

a) de 750 voorheen bestaande aandelen genummerd van 1 tot en met 750 zijn niet geheel volstort; zij zijn meer bepaald samen volstort tot beloop van twaalf duizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (EUR 12.407,99) gelijkmatig verspreid over deze 750 aandelen, zijnde meer dan het door artikel 223 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven minimum van één vijfde;

b) de 8.346 nieuwe aandelen, die gecreëerd werden ingevolge de tweede kapitaalverhoging die voorafgaat, en die genummerd zijn van 751 tot en met 9096, zijn integraal volstort, namelijk samen tot beloop van tweehonderd en zeven duizend euro (EUR 207.000).

Om te voldoen aan artikel 69, 4° van het Wetboek van Vennootschappen vermeldt dit uittreksel dat de nog niet volgestorte inbrengen van de Heer QUAGEBEUR Dirk Noël Michel, geboren te Izegem op 26 januari 1956, wonend te 8000 Brugge, Verbrand Nieuwland, 10 - bus D1, enige vennoot, die de 750 aandelen genummerd van 1 tot en met 750 bij de oprichting van de vennootschap heeft onderschreven, samen voor deze 750 aandelen bedragen op zesduizend honderd tweeënnegentig euro één cent (EUR 6.192,01).

NEGENDE BESLUIT : Naamwijziging

De enige vennoot besluit om de naam van de vennootschap te wijzigen in : "B.V.B.A. DOKTER QUAGEBEUR, HUISARTS",

TIENDE BESLUIT: DOELSUITBREIDING.

De enige vennoot ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde doelsuitbreiding.

Het betreft een verslag dat gedateerd is op 30 oktober 2013 waarbij een staat van actief en passief omtrent de situatie van de Vennootschap op 31 augustus 2013 gevoegd is.

Gemeld verslag met bijlage blijft HIERAAN GEHECHT.

Dit verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte neergelegd worden bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

Vervolgens besluit de enige vennoot om het doel te wijzigen door aanneming van de tekst van artikel drie van de nieuw voorgestelde statuten, luidend als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel, in België, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden

- De uitoefening van de geneeskunde in naam en voor rekening van de vennootschap, en meer specifiek de algemene geneeskunde, door haar vennoten, zijnde uitsluitend geneesheren-huisartsen die op de lijst van de orde der Geneesheren ingeschreven zijn en die hun volledige medische activiteit in de vennootschap uitoefenen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard. Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap,

-Alle materiële voorwaarden te scheppen met het oog op het verstrekken van bedoelde geneeskundige zorgen.

-Zij kan onder meer geneeskundige apparatuur aanschaffen dienstig voor het doel, ondergeschikt en paramedisch personeel aanwerven die de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan.

-Net scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

-Zij mag alle verrichtingen ondernemen van onroerende roerende of financiële aard die rechtstreeks met haar doel verwant zijn.

-De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, roerende goederen aan- en verkopen en op de meest adequate manier beheren en kan onroerende goederen aan- en verkopen, verbouwen en beheren, voor zover dit kadert in het algemeen beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt, en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen daarenboven steeds te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

-De artsen-vennoten verbinden zich er toe hun volledige medische activiteit in de vennootschap uit te oefenen.

De professionele aansprakelijkheid van de vennoten blijft onbeperkt."

ELFDE BESLUIT : Aanneming van integraal nieuwe statuten.

De enige vennoot besluit om de statuten :

- in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten;

-te actualiseren door schrapping van de oude tekst van de statuten en aanneming van een volledig nieuwe tekst, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en de bepalingen dienaangaande, onder meer betreffend kapitaal, jaarvergadering, boekjaar, winstverdeling, ontbinding, vertegenwoordigings-bevoegdheid enzovoort, en overeenkomstig de medische deontologie.

De enige vennoot besluit meer bepaald om alle nieuw voorgestelde statuten die opgegeven zijn in de agenda van de vergadering, integraal aan te nemen om te gelden vanaf heden.

Het uittreksel uit de integraal nieuwe statuten luidt als volgt

1° tje naam van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid luidt ; "B.V.B.A, DOKTER QUAGEBEUR, HUISARTS".

2° De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9520 Sint-Lievens-Houtem, Hauwerzele 21.

3° Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND ZESHONDERD

EURO (EUR 225.600) en is verdeeld in negenduizend zesennegentig (9.096) gelijke aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

4° Het maatschappelijk boekjaar begint op één november van ieder jaar en eindigt op eenendertig oktober

van het daarop volgend jaar.

5° Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschappelijke

verplichtingen - waarbij aan de artsen-vennoten voor hun professionele activiteiten een normale vergoeding

wordt toegekend - en de nodige afschrijvingen, vormt de nettowinst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van

het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst zal aangewend worden :

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's;

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

Tot het aanleggen van een conventionele reserve dient besloten te worden met eenparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap - voor om het even welke reden en op om het even welk ogenblik - zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de zaakvoerders of van de enige zaakvoerder op dat ogenblik in functie, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars-artsen zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

6° a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die vennoot en dus arts moeten zijn. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene, vergadering, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt. Het bestuur van de vennootschap is toegekend aan de zaakvoerder de Heer QUAGEBEUR Dirk Noël Michel, geboren te Izegem op 26 januari 1956, die deze opdracht aanvaard heeft.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering en vergoeding voor kosten en vacaties.

Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk herroepen worden door een besluit van de algemene vergadering, met inachtname van de vereisten voor statutenwijziging.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

b) De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dientig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden,

Oe zaakvoerder zal er op toezien dat de wettelijke beschikkingen in de uitoefening van de geneeskunde en de uitvoering van de richtlijnen van de orde der geneesheren gerespecteerd worden.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

ledere zaakvoerder is alleen bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn wordt er een college van zaakvoerders gevormd voor de interne besluitvorming waarbij de besluiten genomen worden met gewone meerderheid van stemmen. De beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Elke zaakvoerder mag welbepaalde niet-medische bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die hij bekwaam zou achten.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zullen zij handelen overeenkomstig artikel 259 van het Wetboek Vennootschappen.

In ai de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerders en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

c) De zaakvoerder kan enkel vennoot en dus huisarts zijn; zijn mandaat is beperkt tot de duur van zijn medische activiteiten.

Oe zaakvoerder beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten en de wet aan de zaakvoerder worden toegekend.

Oe zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Hij beschikt over de Maatschappelijke handtekening, voor alle daden van dagelijks bestuur.

ln die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postchecks, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postchecks en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

d) Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg, onder voorbehoud van hetgeen ter zake werd gezegd in artikel 12 van de statuten, namelijk in hoofdzaak ; a) Het overlijden van de enige vennoot heeft niet automatisch tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien alle erfgenamen niet-artsen zijn kan de aandelenoverdracht aan hen geldig gebeuren voor zover ze binnen de twee maanden na het overlijden een procedure tot wijziging van de naam en het doel van de vennootschap daadwerkelijk hebben aangevat. De bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren zal daarop toezien en zal nagaan of die procedure zonder verwijf wordt voortgezet. b) Bij het overlijden van de enige vennoot kan de overdracht aan de erfgenamen niet-artsen ook geldig gebeuren indien zij binnen de twee weken na het overlijden de aandelen op hun beurt overdragen aan één of meer artsen die voldoen aan de voorwaarden van artikel 8, zijnde in hoofdzaak Niettegenstaande ieder strijdig beding, kunnen slechts vennoot worden of maatschappelijke rechten uitoefenen, geneesheren-huisartsen, ingeschreven op de Lijst van de Provinciale Raad van Orde van Geneesheren, die in het kader van de vennootschap hun volledige praktijk van arts-huisarts uitoefenen of zullen uitoefenen en die met eenparigheid van stemmen door de bestaande vennoten worden aanvaard.

Oeze regel (aansluitend bij de eerste zinsnede naast d) onmiddellijk hiervoor) geldt ook ingeval van gerechtelijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder. Het voorvallen van een dezer gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder.

e) Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerders.

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

f) De arts-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De arts die een patiënt

behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als arts, persoonlijk verantwoordelijk blijven.

Oe arts dient evenwel verzekerd te zijn voor medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap

dient eveneens gewaarborgd te zijn.

7° Het doel van de vennootschap blijkt in extenso uit het tiende besluit dat hiervoor weergegeven is.

g° De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar de eerste vrijdag van de maand april om twintig uur ten

maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingsbrief.

Indien deze dag valt op een wettelijke feestdag, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag doorgaan, op

hetzelfde uur,

pe vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door de zaakvoerders, hetzij

door de commissaris, zo er een benoemd wordt.

Naast de bijeenroepingen voorzien door de statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag

van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval

geschiedt de bijeenroeping binnen de maand na de aanvraag.

Oe algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven

door het Wetboek van Vennootschappen, de medische deontologie en de statuten.

pe gewone en de bijzonder algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- de vaststelling van de jaarrekening;

- de bestemming van de beschikbare winst;

- benoeming van de commissaris(sen);

- vaststellen van het salaris van de commissaris zo deze functie door de arts niet zelf wordt waargenomen;

- bepalen van de vergoeding aan de arts-vennoot, dit voor zijn professionele activiteit. Die vergoeding moet daarmee in verhouding zijn.

- het verlenen van kwijting volgens artikel 284 van het Wetboek Vennootschappen.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen aan de statuten, om tot vervroegde ontbinding van de vennootschap te besluiten, om tot verhoging of vermindering van het kapitaal te besluiten, om over overdracht van aandelen onder levenden te beslissen mits eenparige goedkeuring van al de vennoten,

De notulen van de jaarvergadering en bijzondere algemene vergadering worden ondertekend door de vennoot-zaakvoerder. Zij worden op de zetel van de vennootschap bewaard. Zij moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren voorgelegd worden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van eventuele wettelijke beperkingen.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber gekozen onder de andere vennoten of schriftelijk hun stem uitbrengen. Te dien einde moet de oproeping de tekst van de voorgestelde beslissingen bevatten, die de vennoten mogen goedkeuren of verwerpen. Iedere vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een medevennoot. Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen.

Wanneer de vennootschap één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve ingeval de beslissingen van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften en uittreksels over te [eggen aan het gerecht of elders ondertekend worden door een zaakvoerder.

De oproepingsbrieven voor de algemene vergaderingen moeten minstens vijftien dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief toegezonden worden aan de aandeelhouders, commissarissen en zaakvoerders, behalve als deze de zaakvoerders hiervan vrijstellen.

TWAALFDE BESLUIT ; Machten aan het bestuursorgaan

De enige vennoot verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd voorafgaand aan de registratie van de akte, enkel bestemd voor neerlegging ter bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd ; gelijkvormig afschrift van de akte, bijzonder verslag van de zaakvoerder met bijgevoegde staat van actief en passief.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.10.2012, GGK 10.05.2013, NGL 15.05.2013 13118-0136-016
18/04/2012 : OUT000224
08/06/2011 : OUT000224
06/07/2010 : OUT000224
03/09/2009 : OUT000224
27/08/2008 : OUT000224
07/06/2007 : OUT000224
02/06/2005 : OUT000224
28/05/2004 : OUT000224
12/05/2003 : OUT000224
08/05/2002 : OUT000224
12/06/2001 : OUT000224
12/05/1999 : OUT000224

Coordonnées
DOKTER QUAGEBEUR

Adresse
HAUWERZELE 21 9520 SINT-LIEVENS-HOUTEM

Code postal : 9520
Localité : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Commune : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande