DOKTER R. BRYS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER R. BRYS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.706.246

Publication

24/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

. # 4 JULI 2014

REcxTBAtiekeeAN

KOOPiRArtDEL TE GENT

1914 958

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0870706246

Benaming

(voluit) : DOKTER R. BRYS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Raamstraat 11, 9900 Eeklo

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING -VEREFFENING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER R. BRYS" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9900 Eeklo, Raamstraat 11, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0821.838.834, op 30 juni 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de enige vennoot, handelend in zijn hoedanigheid van algemene vergadering, volgende besluiten heeft genomen:

GOEDKEURING STUKKEN EN VERSLAGEN.

a) de vergadering heeft de voorzitter ontslagen van het voorlezen van de stukken en verslagen vermeld in de agenda en voorgeschreven door artikel 181,1 van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

-het omstandig, schriftelijk verslag opgesteld door de zaakvoerder en gedateerd op 23 juni 2014.

-de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 23 juni 2014.

-verslag over voormelde staat van activa en passiva gedateerd op 24 juni 2014 en opgesteld door de heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, handelend in zijn hoedanigheid van vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Wemmel  Kaekebeke  Bedrijfsrevisoren" met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 VWK.

b) bij toepassing van artikel 181, 4 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de vergadering vastgesteld dat het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor letterlijk luidt als volgt:

"11.BESLUIT

De staat van activa en passiva van de BV ovv BVBA "DOKTER R. BRYS" waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9900 Eeklo, Raamstraat 11, die werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht door de zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 23 juni 2014 zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal van zesenzestigduizend honderdéénenzestig eur zes eurocent (66.161,06 EUR) en een gecorrigeerd resultaat van zevenduizend achthonderd zestig eur acht eurocent (7.860,08 EUR). Het netto actief bedraagt zesenzestigduizend honderdéénenzestig eur zes eurocent (66.161,06 EUR).

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

Tevens kunnen wij stellen dat alle schulden ten aanzien van derden werden terugbetaald.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Te Gent, 24 juni 2014.

(getekend)

Joseph VAN WEMMEL

Bedrijfsrevisor"

De enige vennoot heeft erkend een afschrift van deze stukken en verssagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

De vergadering heeft vastgesteld dat er op de verslagen geen opmerkingen werden geformuleerd.

De vergadering heeft zich bij de besluiten in de verslagen vervat aangesloten.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verslagen werden getekend "ne varietur" door de enige vennoot en door de notaris en zullen samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

EERSTE BESLUIT.

De vergadering heeft vastgesteld en bevestigd dat bij beslissing van de zaakvoerder genomen op 1 december 2008 en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 februari 2009, onder nummer 20090225/09029685, de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd overgebracht van 9980 Sint-Laureins, Leemweg 102, naar "9900 Eeklo, Raamstraat 11",

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist de eerste zin van artikel twee van de statuten te wijzigen om de tekst van deze zin te vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9900 Eeklo, Raamstraat 11."

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist vanaf heden de vennootschap vrijwillig te ontbinden en in vereffening te stellen. VIERDE BESLUIT.

Ingevolge de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap heeft de vergadering kennis genomen van het ontslag van de in functie zijnde zaakvoerder, te weten de heer BRYS René Michel Emile Corneil, geneesheer, geboren te Brugge op 14 maart 1942, in huwelijk met mevrouw Francque Christiane Maria Lea, wonend te 9900 Eeklo, Raamstraat 11.

De vergadering heeft aan deze ontslagnemende zaakvoerder algehele kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden verleend.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering heeft vastgesteld, op basis van de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 23 juni 2014, dat er op deze staat geen enkele schuld jegens derden voorkomt.

Gelet op deze vaststelling heeft de vergadering bevestigd dat in toepassing van de bepalingen van artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, de vennootschap volledig vrij is van schulden aan derden.

Verder heeft de vergadering vastgesteld:

'Mat er ingevolge de verdeling van het vermogen van de vennootschap een liquidatiebelasting van tien procent (10 %) verschuldigd is.

2/Dat deze liquidatiebelasting een schuld is van de vennoten en bijgevolg niet is uitgedrukt op de voormelde staat van actief en passief.

3/Dat deze liquidatiebelasting een schuld is welke kan beschouwd worden als een kost ontstaan naar aanleiding van en verband houdend met de ontbinding en vereffening van de vennootschap.

4/Dat er tot het vermogen van de vennootschap geen onroerende goederen behoren.

5/Dat de vereffening van de vennootschap kan beschouwd worden ais een "eenvoudige"" vereffening.

Gelet op het voorgaande heeft de vergadering beslist, in toepassing van de bepalingen van de wet van 19 maart 2012 (Belgisch Staatsblad van 7 mei 2012), houdende het wijzigen van de procedure van vereffening van vennootschappen:

1/Dat er geen vereffenaar wordt benoemd.

2/Dat de activa bestanddelen, behorend tot het vermogen van de vennootschap, bij wijze van overgang onder algemene titel integraal overgaan in het vermogen van de enige vennoot, de heer Brys René, voornoemd.

3/Dat de vereffening van de vennootschap wordt gesloten en dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER R. BRYS", voormeld, bijgevolg definitief opgehouden heeft te bestaan.

4/Dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard blijven gedurende ten minste vijf jaren op het adres te 9900 Eeklo, Raamstraat 11.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de heer Brys René, voornoemd, een bijzondere machtiging te verlenen tot het uitvoeren van alle door deze vergadering genomen besluiten.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist een bijzondere volmacht te verlenen voor het vervullen van aile formaliteiten naar aanleiding van de ontbinding en vereffening van de vennootschap aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Devolder & Vandorpe" met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26, alsmede aan haar organen en aangestelden met recht van in de plaatsstelling.

PERSOONLIJKE VERBINTENIS

De heer Brys René, voornoemd, heeft er zich uitdrukkelijk toe verbonden om persoonlijk aile schulden, kosten en lasten die inherent zijn aan het ontbinden en vereffenen van de vennootschap, zoals daar is, zonder beperkend te zijn, de verschuldigde liquidatiebelasting, alsmede alle schulden van de vennootschap welke thans niet gekend zijn maar in de toekomst aan het licht zouden komen, te vereffenen op eerste verzoek van de schuldeisers.

Hij heeft de notaris ontslagen van elke verantwoordelijkheid in dit verband.

VASTSTELLING DAT DE WETTELIJKE FORMALITEITEN VERVULD ZIJN

Bij toepassing van artikel 181, 4 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de notaris bevestigd na voorafgaandelijk onderzoek dat aan aile door de wet voorgeschreven formaliteiten voldaan is. Derhalve bevestigde de notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig voormeld artikel gehouden is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-staat van actief en passief

-bijzonder verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

De Raedt Frank

notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 04.12.2013 13675-0328-011
24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 24.11.2012, NGL 20.12.2012 12669-0262-010
12/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 26.11.2011, NGL 08.12.2011 11631-0045-010
20/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.11.2010, NGL 17.12.2010 10633-0379-011
03/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.11.2009, NGL 02.12.2009 09868-0203-011
05/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 10.01.2009, NGL 03.02.2009 09031-0141-011
14/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.12.2007, NGL 09.01.2008 08006-0305-011
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 09.12.2006, NGL 04.01.2007 07003-1357-013
20/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 17.12.2005, NGL 13.01.2006 06016-1715-013

Coordonnées
DOKTER R. BRYS

Adresse
RAAMSTRAAT 11 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande