DOKTER R. TAVERNIER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER R. TAVERNIER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.669.276

Publication

30/09/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

19 SEP. 2014

Griffie

11.1,11t!lij11911f.111

Vi

behi aal Bel

Staa

UI

II

Ondernemingsnr 0897.669.276

Benaming (voluit) : DOKTER R. TAVERNIER

(verkort)

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Bovenstraat

9630 Zwalm

Onderwerp akte : ONTBINDING - VEREFFENING - AFSLUITING VEREFFENING

1: Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke op 17 september 2014

Dat de enige vennoot, overeenkomstig artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen1 handelende als buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap! onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTERii R. TAVERNIER", met maatschappelijke zetel te 9630 Zwalm, Bovenstraat ondernemingsnummer 0897.669.276, rechtspersonenregister Gent, afdeling Oudenaarde

De volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte1 aansprakelijkheid "DOKTER R. TAVERNIER", met zetel te 9630 Zwalm, Bovenstraat 1 Ji wordt ontbonden en dit vanaf heden.

TWEEDE BESLUIT

Er werd en wordt geen vereffenaar aangesteld.

:1Gemelde vennootschap werd váCir haar ontbinding reeds feitelijk vereffend door haar! voornoemde zaakvoerder en enige vennoot, de heer Rene TAVERNIER.

Hij wordt ontslagen van deze taak. Hij zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden als jegens de vennoten, voor deil 1i vervulling van zijn taak en aansprakelijk zijn voor de tekortkomingen.

DERDE BESLUIT

!! De heer Rene TAVERNIER, in zijn hoedanigheid van enige vennoot-zaakvoerder, bevestigt! wel degelijk kennis te hebben van de hogervermelde verslagen en staat en hij beschouwt 1de voorlichtingsvoorwaarden van artikel 181, §2 van het Wetboek van Vennootschappeni als vervuld. Hij keurt de rekeningen van de vereffening goed en verzaakt voor zoveel als:1 nodig aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van0 Vennootschappen,

VIERDE BESLUIT

Aan de zaakvoerder, de heer Rene TAVERNIER, wordt volledige kwijting verleend voor de : door hen verrichte vereffening "de facto".

VLIFDE BESLUIT

De enige vennoot, de heer Rene TAVERNIER, is door de uitoefening van zijn rechter verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel:1 actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, wat hij verklaart te aanvaarden. De enige vennoot verklaart en verbindt zich er toe de eventueel nog niet gekende schuldenl

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1



behouden

aan het

Belgisch , Staatsblad

..... ......

De enige vennoot stelt vast dat alle schulden ten aanzien van derden, bedoeld in artikel 184 § 5, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, hetzij reeds terugbetaald werden, hetzij geconsigneerd werden veter het verlijden van de akte, zoals blijkt uit de voorgelegde staat, afgesloten op 4 september 2014 en de voorgelegde betalingsbewijzen.

De enige vennoot beslist dat aile eventuele bijkomende lasten of schulden die alsnog na de sluiting van de vereffening zouden komen vast te staan, door hem persoonlijk zullen ten laste genomen worden.

De enige vennoot 'verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van de vennootschap, afgifte gedaan wordt aan de enige vennoot, de heer Rene TAVERNIER, die aanvaardt, van het gehele vermogen, zowel actief en passief, van deze vennootschap, onder meer van:

Het VRUCHTGEBRUIK, gevestigd voor een termijn van 20 jaar te rekenen vanaf 25 juni 2008, op het hierna beschreven onroerend goed:

Gemeente BREDENE - lste kadastrale afdeling

In een appartementsgebouw op en met grond genaamd "RESIDENTIE AQUA", te BREDENE, Meeuwenlaan 11, opgericht op een perceel grond bekend ten kadaster volgens titel sectie B nummers 297/S (381 m2) en 297/R (267 m2), thans bekend ten kadaster sectie B nummer 297/N/5, voor een oppervlakte van 06 a. 48 ca.:

Het DUPLEXAPPARTEMENT nummer 0302 op de derde en vierde verdieping links als volgt beschreven in de hierna vermelde basisakte:

Kavel dertien

Een duplex-appartement gelegen op de derde en vierde verdieping links van de inkom (gezien met aangezicht naar het gebouw) genummerd 03.02, omvattend:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

" op de derde verdieping: inkomdeur, trap en trapzaal naar dakverdieping, living, vooraan keuken met terras achteraan, sas, wc en berging

ir op niveau van de dakverdieping: nachthall, wc, badkamer, slaapkamer vooraan, slaapkamer achteraan

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

honderd duizendsten (100/1,000e) van de residentie Aqua in de gemene delen waaronder de grond.

Thans bekend ten kadaster sectie B nummer 297/N/5 PRIVATIEF DEEL#A3,4/03.02/ ZESDE BESLUIT

De enige vennoot beslist dat ingevolge de onmiddellijke vereffening van de vennootschap, het mandaat van de zaakvoerder Rene TAVERNIER beëindigd wordt vanaf heden.

Hij verleent volledige kwijting en decharge voor het door hem gevoerde beleid tot op heden. ZEVENDE BESLUIT

Gezien de afgifte van de goederen aan de enige vennoot verklaart deze laatste dat de vereffening als beëindigd beschouwd wordt en dat zij hierbij wordt afgesloten. De vennootschap houdt definitief op te bestaan met ingang van heden.

ACHTSTE BESLUIT

De boeken en bescheiden van gemelde vennootschap zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden door en ten huize van de heer Rene TAVERNIER te 9630 Zwalm, Bovenetraat 1.

NEGENDE BESLUIT

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld: A.A. & T Group cvba, te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 H-I-J, of elke andere door haar aangewezen persoon, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige en bij alle andere administraties.

Uit de uiteenzetting van de enige vennoot-zaakvoerder blijkt tevens wat volgt:

1. Dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTER R. TAVERNIER al haar activiteiten heeft stopgezet en dat zij ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben. Dat de vroegtijdige ontbinding ervan derhalve wenselijk is.

2. Dat er geen vereffenaar werd en wordt aangesteld.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(e(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mord 11.1

s

Op de laatste blz. van Luik B vermetden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso: Naam en handtekening

Dat de vereffening van genoemde vennootschap "de facto" bewerkstelligd werd door haar voornoemde zaakvoerder en enige vennoot, de heer Rene TAVERNIER, en dat gemelde vennootschap thans, als volledig vereffend beschouwd moet worden.

3. a) Dat de heer Rene TAVERNIER, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, op 11 september 2014 het verslag heeft opgesteld met toelichting van de ontbinding van de vennootschap, overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij dat verslag werd een staat van activa en passiva gevoegd, waaruit de toestand van de 'vepnâotschap blijkt op 4 september 2014,

b) Dat BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 116, vertegenwoordigd door de heer Bart Bosman, zaakvoerder en bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, op 15 september 2014 het verslag heeft opgesteld over de staat, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder. De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"Ondergetekende, BVBA Bedriffsrevisor Bart Bosman, met maatschappelijke zetel te 9630 Zwalm, Guida Gezellelaan 116, vertegenwoordigd door de heer Bart Bosman, zaakvoerder en bedriffsrevisor, werd op 13 juni 2014 door de zaakvoerder van de Burg. BVBA DOKTER R. TAVERNIER, de heer René Tavernier, aangesteld om ingevolge artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een verslag op te stellen aangaande de boekhoudkundige staat van activa en passiva per 4 september 2014, van de Burg. BVBA DOKTER R TAVERNIER, met maatschappelijke zetel te 9630 Zwalm, Bovenstraat 1, naar aanleiding van de ontbinding van de vennootschap.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de Burg. BVBA DOKTER R TAVERNIER een boekhoudkundige staat, afgesloten op 4 september 2014, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 1.233.534,11 en een netto-actief van ¬ 1.233.534,11. Uit de controlewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van de volledigheid van de fiscale en sociale schulden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 121.493,41 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.".

4. Dat hij vaststelt dat de voorwaarden van artikel 184, §5, eerste lid van het Wetboek van Vennootschap, vervuld zijn om te kunnen overgaan tot de ontbinding en vereffening in één akte.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

. expeditie van de akte

" verslag van de zaakvoerder staat van activa en passiva

" verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

b

behouden aan het Belgisch Staatsblad

30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.12.2013, NGL 29.01.2014 14016-0304-014
31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 18.12.2012, NGL 28.12.2012 12678-0434-012
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 14.12.2010, NGL 04.01.2011 11001-0177-012
25/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 08.12.2009, NGL 07.01.2010 10005-0141-012

Coordonnées
DOKTER R. TAVERNIER

Adresse
BOVENSTRAAT 1 9630 ZWALM

Code postal : 9630
Localité : Beerlegem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande