DOKTER RITA JAENEN-DOKTER PETER DE SUTTER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER RITA JAENEN-DOKTER PETER DE SUTTER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.273.964

Publication

25/04/2014
ÿþbel

az Be Sta

mod 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

14 APR. 2014

AFDELING e'lkifjÊRMONDE



Ondemerningsnr : 0443273964

Benaming (voluit) : DOKTER RITA MENEN-DOKTER PETER DE SCHEPPER (verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Opwijkse Steenweg 17

9310 Aalst (Moorsel)

Onderwesp akte :UITDRUKKING KAPITAAL IN EURO - KENNISNANIE DIVIDENDUITKERING - KAPITAALVERHOGING door inbreng in natura (conform nieuw art.537 WIB92) AANPASSING STATUTEN - COORDINATIE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris N. Moyersoen te Aalst op 21 maart 2014, geregistreerd,!, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders navolgende beslissingen heeft genomen: Eerste besluit - Omzetting kapitaal in euro.

De vergadering beslist unaniem tot

a) uitdrukking van het maatschappelijk kapitaal in euro zodat het thans achttienduizend vijfhonderd: tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750):i aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) het kapitaal;

c) aanpassing van artikel 5 van de statuten zoals hierna verder blijkt;

Tweede besluit: Kennisname dividenduitkering.

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 19/12/2013 waarbij:

* besloten werd om een tussentijds bruto-dividend ten bedrage van negenhonderd achtenvijftigduizend euro. (¬ 958.000,00) uit te keren aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit;

*de vennoten het engagement aangingen om het netto-dividend, zijnde het biuto-dividend verminderd met de in te houden en doorgestorte roerende voorheffing van tien procent (10%), hetzij achthonderd tweeënzestigduizend tweehonderd euro (¬ 862.200,00), onmiddellijk (lees: "zonder verwijl") en volledig in te brengen in het kapitaal via een kapitaalverhoging door middel van inbreng in natura van de'. schuldvordering die de vennoten uit hoofde van de netto-dividenduitkering op de. vennootschap,.

bezitten. "

îr Derde besluit: Voorafgaande verslagen inzake de voorgenomen kapitaalverhoging_door"inbreng in natura.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt in het kader van de hierna beschreven inbreng in nature overeenkomstig artikel 313 e.v. W Venn., te weten:

a) het bijzonder verslag van het bestuursorgaan de dato 5 maart 2014;

b) het controleverslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de Heer De Becker Dolf, vennoot van de Burg.Venn..; BVBA "De Becker, Vivey & C° met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150A de dato 3 maart 2014. `: Vierde besluit: Kabitaatverhoging door inbreng in natura

; a) Kapitaalverhoging conform art. 537 VVIB92

De vergadering beslist unaniem, ingevolge het voorgaande en onder de voorwaarden en bepalingen van nieuw,,

artikel 537 WI892, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van achthonderd tweeënzestigduizend tweehonderd euro (¬ 862.200,00), overeenstemmend met het eerder. uitgekeerde tussentijds netto-dividend (na aftrek van 10% roerende voorheffing), om het kapitaal te brengen' van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op achthonderdtachtigduizend: zevenhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 880.792,01) door uitgifte van zevenduizend driehonderd' achtendertig (7.338) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/achtduizend achtentachtigste (1/8.088') van het kapitaal vertegenwoordigen. De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordeled' bieden als de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de winst van het lopende boekjaar pro rata temporis. Deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door een inbreng in natura ni. door inbreng door de vennoten, de heer De Sutter Peter), wonend te 8370 Blankenberge, A. Ruzettelaan 33 bus 102 en Mevrouw: Jaenen Rita, wonende te 9310 Aalst (Moorsel), Opwijkse steenweg 17, van de schuldvordering die zij op de

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



vennootschap bezitten n.a.v. voormelde tussentijdse netto-dividenduitkering (na aftrek van 10% roerende voorheffing) ten bedrage van achthonderd tweeënzestigduizend tweehonderd euro (¬ 862.200,00).

De' nieuwe aandelen zullen onderschreven worden tegen de prijs van honderdzeventien euro vijftig cent (e 117,50) per aandeel.

De nieuwe aandelen zullen volledig volgestort worden en toegekend worden aan de inbrengers voornoemd als vergoeding voor hun inbreng van verder beschreven schuldvordering.

b) Verwezenlijking van de inbreng.

; De vergadering beslist vervolgens tot de onmiddellijke verwezenlijking van deze inbreng over te gaan en te dien einde verklaren beide vennoten, met name De Sutter Peter en Jaenen Rita voornoemd, na voorlezing van het . voorafgaande, en nadat zij hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de

financiële toestand van de vennootschap, hun schuldvordering ten bedrage van achthonderd

tweeënzestigduizend tweehonderd euro (¬ 862.200,00) op de vennootschap uit hoofde van voormelde tussentijdse netto-dividenduitkering, in te brengen in deze vennootschap, zoals deze schuldvordering beschreven staat in gemeld revisoraal verslag.

; Vergoeding

In ruil voor de inbreng van voorschreven schuldvordering ter waarde van achthonderd tweeënzestigduizend ;tweehonderd euro (¬ 862.200,00), wordt aan de inbrengers voornoemd in totaal zevenduizend driehonderd achtendertig (7.338) nieuwe, volledig volgestorte aandelen zonder nominale waarde, elk met een ' fractiewaarde van één/achtduizend achtentachtigste (1/8.088) van het kapitaal, toegekend hetzij aan:

" De Sutter Peter: drieduizend zeshonderd negenenzestig (3.669) indelen;

" Jaenen Rite: drieduizend zeshonderd negenenzestig (3.669) aandelen;

c) Vaststelling van de verwezenliiking van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vervolgens unaniem vest en verzocht mij, notaris, bij akte vast te leggen dat gemelde ' kapitaalverhoging definitief en volledig werd onderschreven, dat het maatschappelijk kapitaal daadwerkelijk " gebracht werd van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op: achthonderdtachtigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 880.792,01), vertegenwoordigd ; door

achtduizend achtentachtig (8.088) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/achtduizend achtentachtigste (1/8.088ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

d) -De vergadering beslist unaniem tot aanpassing van de enige alinea van artikel 5 van de statuten aan de

nieuwe kapitaaltoestand zodat deze voortaan als volgt zal luiden:

'Artikel 5:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderdtachtigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro

één cent (¬ 880.792,01) vertegenwoordigd door achtduizend achtentachtig (8.088) aandelen zonder nominale ;

waarde, die ieder één/achtduizend achtentachtigste (1/8.08e) van het kapitaal vertegenwoordigen. "

Vijfde besluit: Aanpassing statuten aan huidige vennootschapswetgeving.

a) De vergadering beslist unaniem tot aanpassing van de statuten aan de thans geldende

vennootschapswetgeving en tot schrapping van de achterhaalde bepalingen als volgt:

*artikel 4: schrapping van de woorden "te rekenen vanaf heden";

; *artikel 5: schrapping van de laatste zin van de derde alinea en de volledige vierde alinea;

* artikel 8: vervanging van de artikelen 127 en 128 van de wetten op de handelsvennootschappen door de

(overeenstemmende) artikelen 251 en 252 van het Wetboek van vennootschappen.

* artikel 16: schrapping van de woorden "...onverminderd de beperking van artikel 76 van de gecoördineerde:

wetten op de handelsvennootschappen"

* artikel 18:: vervanging van artikel 77 van de gecoördineerde wetten op de handeisvennootschappen door het:

(overeenstemmend) artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

artikel 20: vervanging van artikel 181, 182 en 183 van de gecoördineerde wetten op de :

" handelsvennootschappen door de (overeenstemmende) artikelen 186,187 en 188 van het Wetboek van : , vennootschappen.

b) De vergadering beslist unaniem tot aanpassing van artikel 9 ingevolge het ontslag van mevrouw Jaenen Rita als statutair zaakvoerder bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering dd. 28 september 2007, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 januari nadien onder nr.08008547 en bijgevolg tot schrapping in de tweede alinea van artikel 9 van de woorden "...en mevrouw Rite Jaenen..."

Zesde besluit- Coördinatie statuten/MachtigingNolmacht (administratieve formaliteiten)

a) De vergadering gelast ondergetekende notaris met het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit ; te voeren.

c) De vergadering geeft hierbij bijzondere volmacht aan de BVBA "Accountantskantoor De Nul" met zetel te : 9400 Ninove, Brusseisesteenweg 208, vertegenwoordigd door Bruyneel Lieven, evenals aan zijn/haar bedienden of aangestelden, met het recht van indeplaatsstelling om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen ! bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de Ondernemingsloketten en de ; diensten van de BTW) ingevolge huidige wijziging der statuten.

Voor ontledend uittreksel

Notaris N. Moyersoen

; Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte dd. 21 maart 2014; bijzonder verslag zaakvoerder; controleverslag revisor; coördinatie statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

05/09/2014
ÿþOndememingsnr : 0443273964

Benaming (voluit) : DOKTER RITA JAENEN-DOKTER PETER DE SUTTER

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Opwijksesteenweg 17

9310 Aalst (Moorsel)

Onderwerp akte :RECHTZETTING

Uit het uittreksel neergelegd ter griffie de dato 14 april 2014, inmiddels gepubliceerd op 25.04.2014 onderl

nr.14088490) betreffende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van

aandeelhouders van genoemde vennootschap opgemaakt door ondergetekende notaris N. Moyersoen te Aalst op 21 maart 2014, blijkt dat in de hoofding de maatschappelijke benaming van de vennootschap per vergissingi: verkeerdelijk is vermeld. De juiste benaming is: "DOKTER RITA JAENEN-DOKTER PETER DE SUTTER".

Voor ontledend uittreksel

Notaris N. Moyersoen

mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(RIFFIF RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

11111111A IiI.11111!*11111111

27 Ail6, 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

V beh aa Bel Ste

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2014
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0443.273.964

Benaming

(voluit) : DOKTER RITA JAENEN - DOKTER PETER DE SUTTER

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : Opwijksesteenweg 17 te 9310 Moorsel

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 1 januari 2012 :

De vennootschap JADES NV met maatschappelijke zetel Opwijksesteenweg 17 te 9310

Moorsel wordt benoemd tot nieuwe zaakvoerder vanaf 1 januari 2012 met als vaste vertegenwoordiger

De Sutter Peter.

De Sutter Peter

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening.

*1906 4 1*

be

13 st<

11

GRIFFit_ Kt,Ll11 bANK

VAN KOOPHANDEL

1 2 MAART 2014

DENDERMONDE

unifie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2012 : DET000113
06/09/2011 : DET000113
15/09/2010 : DET000113
08/12/2009 : DET000113
15/09/2008 : DET000113
15/01/2008 : DET000113
14/09/2007 : DET000113
18/08/2006 : DET000113
04/10/2005 : AAT000113
20/07/2005 : AAT000113
12/10/2004 : AAT000113
01/10/2003 : AAT000113
24/01/2003 : AAT000113
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 31.08.2015 15552-0094-011
07/11/2001 : AAT000113
19/10/1999 : AAT000113
12/01/1999 : AAT000113
19/10/1994 : AAT113
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 20.07.2016 16350-0110-011

Coordonnées
DOKTER RITA JAENEN-DOKTER PETER DE SUTTER

Adresse
OPWIJKSE STEENWEG 17 9310 MOORSEL

Code postal : 9310
Localité : Moorsel
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande