DOKTER ROELSTRAETE A.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ROELSTRAETE A.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.039.288

Publication

04/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 29.08.2014 14519-0376-013
06/01/2014
ÿþ~ mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIA

Voe behol aan Beig Staat!

9006342*

ui

1



31r --..w .~_.. .--...-"

~r  r -. '.-,

~( 1S.-.r. d.utJ

P'-70rif-ne "

Ondernemingsnr : 0464.039.288

Benaming (voluit) : B.V.B.A. Dokter Roelstraete A.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brakelmeersstraat, 10

9830 Sint-Martens-Latem

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent, op 18 december, 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een: ïi besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. DOKTER ROELSTRAETE A.", waarvan de? maatschappelijke zetel gevestigd is te 9830 Sint-Martens-Latem, Brakelmeersstraat 10, ondernemingsnummer BE 0464.039.288 RPR Gent, opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Xavier Van den Weghe, te Zulte op 11 augustus 1998, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 5 september daarna onder; nummer 199809051000122, met unanimiteit volgende beslissingen heeft genomen :

I.1 Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 13 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een: tussentijds bruto-dividend ten belope van één miljoen tweehonderd en vierduizend vierhonderd en vierenveer-: !: tig euro vierenveertig cent (¬ 1.204.444,44), waarop tien procent (10 %) roerende voorheffing verschuldigd is,: !: hetzij honderdtwintigduizend vierhonderd vierenveertig euro vierenveertig cent (¬ 120.444,44) en dit door ont-; trekking aan de beschikbare reserves.

De dividenden werden toegekend aan mevrouw Roelstraete Adelheid Rosa Maria, geboren te Kortrijk op 25: september 1961, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Brakelmeersstraat, 10.

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op 13 december, door boeking op rekening-courant van mevrouw Roelstraete.

Il.l Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de versla É gen opgemaakt door het bestuursorgaan op 17 december 2013, en de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennoot-ii

schap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst&Young, Lippens&Rabaey", vertegenwoordigd door Leen Defoer, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 16 december 2013, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig iÉ artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

;; De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

"8. Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging ten bedrage van 1.084.000,00 EUR, bestaat uit de inbreng van

een schuldvordering in rekening courant voor eenzelfde bedrag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat;

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfs revisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de creatie van 19.400 nieuwe aandelen tegen de intrinsieke waarde van 55,88 EUR per aandeel.

LMj willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 16 december 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mcd 11.1



Ernst & Young, Lippen & Rabaey Audit BV CVBA

Vertegenwoordigd door (getekend)

Leen Defoer Bedrif fsrevisor"

Mevrouw Roelstraete erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal,

I1I.1 Kapitaalverhoginq conform artikel 537 WIB

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met één miljoen vierentachtigduizend euro (¬ 1.084.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op één miljoen honderd en tweeduizend zeshonderd euro (¬ 1.102.600,00), door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van één miljoen tweehonderd en vierduizend vierhonderd en vierenveertig euro vierenveertig cent (¬ 1.204.444,44), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van honderdtwintigduizend vierhonderd vierenveertig euro vierenveertig cent (¬ 120.444,44) hetzij aldus netto één miljoen vierentachtigduizend euro (¬ 1.084.000,00), en dit in twee fases:

- Eerste fase:

I. Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met vierhonderd éénentachtigduizend honderd zestien euro zevenentachtig cent (¬ 481.116,97) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vierhonderd negenennegentigduizend zevenhon-derd zestien euro zevenennegentig cent (¬ 499.716,97), door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van 19.400 nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden. Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven door mevrouw Adelheid Roefstraete, waarvan;

vierhonderd éénentachtigduizend honderd zestien euro zevenennegentig cent (¬ 481.116,97) zal geboekt worden ais kapitaal;

- zeshonderd en tweeduizend achthonderddrieëntachtig euro drie cent ( ¬ 602.883,03) als uitgiftepremie. Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

Il. Inbreng.

Mevrouw Roelstraete, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voor-afgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met het netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, van één miljoen vierentachtigduizend euro (¬ 1.084.000,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

Mevrouw Roelstraete verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt creditsaldo van de door haar aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 13 december 2013.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

IIl. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doet mevrouw Roelstraete en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

IV. Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden negentienduizend vierhonderd (19.400) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze 19.400 nieuwe aandelen worden toegewezen aan mevrouw Roelstraete als vergoeding voor de gedane inbreng;

V. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot vierhonderd negenennegentigduizend zevenhonderd zestien euro zevenennegentig cent (¬ 499.716,97),

VI. Uitgiftepremie.

De vergadering beslist de uitgiftepremie ten belope van zeshonderd en tweeduizend achthonderd-

drieëntachtig euro drie cent (¬ 602.883,03) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" te plaatsen.

» Tweede fase:

I. Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met zeshonderd en tweeduizend achthonderd-

drieëntachtig euro drie cent (¬ 602.883,03) om het te brengen van vierhonderd negenennegentigduizend

zevenhonderd zestien euro zevenennegentig cent (¬ 499.716,97), op één miljoen honderd en tweeduizend

zeshonderd euro (¬ 1,102.600,00), door incorporatie in het kapitaal van de voormelde totale uitgiftepremie.

De kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Il. Vaststelling kapitaalverhoging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan Iet Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot één miljoen honderd en tweeduizend zeshonderd euro (¬ 1,102.600,00),

IV./ Het artikel 5 van de statuten wordt gewijzigd als volgt

7-let maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen honderd en tweeduizend zeshonderd euro (¬

1.102.600,00) vertegenwoordigd door 20.150 aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van

het maatschappelijk kapitaal,'

V,/ Aan ondergetekende notaris worden alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten

van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank

van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VI./ De zaakvoerder wordt gelast met de uitvoeringen van de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

neergelegd véér de formaliteiten overeenkomstig

artikel 173,2° van het registratiewetboek.

Getekend door Notaris Jan MYNCKE.

Tegelijk hiermee neergelegd

1. Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

2. Verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor.

3. Gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 21.08.2013 13441-0066-014
23/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 19.10.2012 12612-0102-013
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 25.08.2011 11437-0156-013
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 03.09.2010 10533-0305-016
11/09/2009 : GET001149
05/09/2008 : GET001149
27/07/2007 : GET001149
27/07/2006 : GET001149
10/10/2005 : GET001149
09/10/2002 : GET001149
29/07/2000 : GET001149
05/09/1998 : AAA5913

Coordonnées
DOKTER ROELSTRAETE A.

Adresse
BRAKELMEERSSTRAAT 10 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande