DOKTER ROXANE DE KESEL, OOGARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ROXANE DE KESEL, OOGARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.347.352

Publication

25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.09.2012, NGL 24.09.2012 12569-0233-011
26/09/2011
ÿþ Mod2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0837.347.352

Benaming

(voluit) : DOKTER ROXANE DE KESEL, Oogarts

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9990 Maldegem, Mevrouw Courtmanslaan 101

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag d.d. 7 juli 2011 van het bestuursorgaan en van het controleverslag d.d. 7 juli 2011 2011 van de CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Ter Reigerie 7 bus 3, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Philip Vervaeck en bedrijfsrevisor Kris Igodt.

Roxane De Kesel, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

*11164615"

és SEP. 22'il

"

FdEt:h '-rGriffië

F~OOPi~P+N~" 1 ; ~s ':

Bijsagen bij hèïBélgisèli SStaatsbTád - Z6[W/2-011- Annexes du Moniteur belge

08/07/2011
ÿþ MW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 8 1,1P 201'?

ci" ~ 1. AN

'K.00p~-aGRlffle.

Voor-behoude aan het BelgiscI Staatsbia

*11103840*

r si i I tl i I



o ~ ~~ -r3~ ï- S .î

DOKTER ROXANE DE KESEL, Oogarts

burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

9990 Maldegem, Mevrouw Courtrrrxtlrte 4.0L

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm

Zetel :

ijIagen bij Fe BèTgisch StaatsbIad - O /O7/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Onderwerp akte : OPRICHTING  VASTSTELLING VAN DE STATUTEN

Uit een akte opgemaakt door notaris Dauwe Jozef te Eeklo op vijftien juni tweeduizend en elf, Geregistreerd: vijf bladen drie renvooien te Eeklo, Boek 657 blad 40 vak 07 op eenentwintig juni tweeduizend en elf, Ontvangen: vijfentwintig euro (ê 25,00-), De eerstaanwezend inspecteur (get) Goubert M. dat Mevrouw De Kesel Roxane Jeanne Alberta, oogarts, geboren te Gent op vier februari negentienhonderd éénenzeventig, wonende te 9900 Maldegem, Mevrouw Courtmanslaan 101, echtgenote van de heer Maenhout Kristof een vennootschap heeft opgericht met als:

RECHTSVORM: een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM: "DOKTER ROXANE DE KESEL, Oogarts".

ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9990 Maldegem, Mevrouw Courtelcueltan 101. Hij mag verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt, alsmede voorafgaand aan de Provinciale Orde der Geneesheren waartoe de vennoten behoren.

De arts-vennoot zal eveneens een bijkomende praktijk kunnen openen, dit mits naleving van de medische deontologie en voorafgaandelijke goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der, Geneesheren. Na het bekomen van de toelating kan de vennootschap bij beslissing van haar bevoegd orgaan hiertoe overgaan.

Doel: De uitoefening van de volledige praktijk geneeskunde door artsen-vennoten op het gebied van oogarts zijnde uitsluitend artsen die op de lijst van de Orde van Geneesgeren ingeschreven zijn, in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de medische deontologie, ondermeer betreffende het beroepsgeheim. De beroepsaansprakelijkheid van de artsen-vennoten is onbeperkt.

Dit omvat:

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen voor de uitoefening van de beroepsactiviteit;

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen;

- het verrichten van wetenschappelijk onderzoek;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheren-vennoten;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. De vennootschap mag alle handelingen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheren-vennoten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria, en int voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend ais bijkomstig doel, het oordeelkundig beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren. De vennootschap mag onder meer: onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen. Zij mag onroerende goederen vervreemden, zij mag optierechten nemen en afstaan, zij mag zakelijke rechten verlenen en verwerven zoals daar onder meer zijn het recht van vruchtgebruik, het recht van opstal en het recht van

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

erfpacht. Zij mag onroerende goederen huren, verhuren of andere overeenkomsten met derden aangaan met het oog op het gebruik en het genot van deze onroerende goederen. De vennootschap mag deze rechtshandelingen en werkzaamheden evenwel uitsluitend stellen onder uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en deze hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op vijftig duizend (50.000) euro en is vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen, zonder nominale waarde, die elk éénlvijfhonderdste (11500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle vijfhonderd (500) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen. Op de totaliteit van de vijfhonderd (500) aandelen werd volledig ingeschreven door de verschijner, te weten oogarts De Kesel Roxane, die op elk van deze vijfhonderd (500) aandelen honderd euro (100,00 ¬ ) heeft gestort, hetzij in het totaal een bedrag van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00).

In totaal werd vijftigduizend euro (¬ 50.000,00 )gestort en bijgevolg is het kapitaal volledig geplaatst en werd het volledig volstort. Het aldus gestort bedrag werd door de verschijner-inschrijver gedeponeerd op een bijzondere rekening, waarvan bankattest.

De vennootschap kan geen winstbewijzen uitgeven die het kapitaal niet vertegenwoordigen.

De aandelen zijn op naam.

BESTUUR en TOEZICHT

Zaakvoerder: De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder.

Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die oogarts is.

Het mandaat van zaakvoerder is van beperkte duur met name voor de duur van diens medische activiteiten. Machten: De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de machten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Volmachten: De zaakvoerder kan andere personen, al of niet vennoten, belasten met het dagelijks bestuur van de vennootschap voor niet-medische handelingen., mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

CONTROLE

Indien wettelijk vereist of indien de algemene vergadering daartoe vrijwillig beslist, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen en van de onderhavige statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden voor een hernieuwbare termijn van drie jaar benoemd door de algemene vergadering van de vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut van bedrijfsrevisoren.

Zij voeren de titel van commissaris.

ALGEMENE VERGADERINGEN DER VENNOTEN

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. De notulen van de algemene vergaderingen moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren voorgelegd worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. Met uitzondering van de gevallen voorzien door de wet, de medische deontologie of de statuten , worden de beslissingen genomen met absolute meerderheid van stemmen.

Jaarvergadering

Ieder jaar op de tweede woensdag van de maand juni om veertien uur heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

AANWENDING VAN DE WINST EN VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO:

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar. Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve en/tiende van het kapitaal bereikt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

De te verdelen sommen worden betaald op de plaatsen en tijdstippen bepaald door de zaakvoering.

TiijlagenTITI l'et IléYgisch Staáts6liCT--08/07/2011 - Annexes du MoniteurÎïélgé

De zuivere opbrengst van de vereffening, na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt

verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de

aandelen wat betreft hun afbetaling.

DIVERSE BEPALINGEN

Kennisgeving van wijzigingen

Iedere wijziging aan onderhavige statuten zowel wat betreft het doel, welkdanige uitbreiding of stopzetting,

dient voorafgaandelijk te worden medegedeeld aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Verwijzing

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van

Vennootschappen en de geneeskundige plichtenleer.

De bepalingen van de tegenwoordige statuten die op ongeoorloofde wijze afbreuk doen aan dwingende

wettelijke bepalingen, worden voor niet geschreven gehouden.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op datum van neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf.

2. De eerste statutaire jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand juni om veertien uur van het jaar tweeduizend en twaalf;

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS

Uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de bij onderhavige akte opgerichte vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen. Bijgevolg werd beslist overeenkomstig artikel 141,2° van het Wetboek van vennootschappen geen commissaris aan te stellen.

BENOEMING ZAAKVOERDER:

De vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER ROXANE DE KESEL, Oogarts", handelend als algemene vergadering van de vennootschap, besliste te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder voor de duur van haar medische activiteiten, Dokter Roxane De Kesel, voornoemd, die verklaarde dit mandaat te aanvaarden. Het mandaat van zaakvoerder van dokter Roxane De Kesel zal hernieuwbaar zijn.

Dokter Roxane De Kesel zal de bevoegdheid hebben om de vennootschap jegens derden en in rechte te vertegenwoordigen.

ARTIKEL 60 GECODIFICEERDE VENNOOTSCHAPSWET:

Dat de vennootschap in toepassing van artikel 60 van Wetboek van Vennootschappen, al de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit vanaf één januari tweeduizend en elf.

BIJZONDERE VOLMACHT

" Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Geert Standaert, accountant & belastingconsulent IAB, te 9990 Maldegem, Stationsstraat 57, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde het nodige te doen voor " de inschrijving van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER ROXANE DE KESEL, Oogarts" in het register der burgerlijke vennootschappen te Gent.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Dauwe Jozef,

Notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

De zuivere opbrengst van de vereffening, na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt

verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de

aandelen wat betreft hun afbetaling.

DIVERSE BEPALINGEN

Kennisgeving van wijzigingen

Iedere wijziging aan onderhavige statuten zowel wat betreft het doel, welkdanige uitbreiding of stopzetting,

" dient voorafgaandelijk te worden medegedeeld aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Verwijzing

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van

Vennootschappen en de geneeskundige plichtenleer.

De bepalingen van de tegenwoordige statuten die op ongeoorloofde wijze afbreuk doen aan dwingende

wettelijke bepalingen, worden voor niet geschreven gehouden.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op datum van neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf.

2. De eerste statutaire jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand juni om veertien uur van het jaar tweeduizend en twaalf;

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS

Uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de bij onderhavige akte opgerichte vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen. Bijgevolg : werd beslist overeenkomstig artikel 141,2° van het Wetboek van vennootschappen geen commissaris aan te stellen.

BENOEMING ZAAKVOERDER:

De vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER ROXANE DE KESEL, Oogarts", handelend als algemene vergadering van de ; vennootschap, besliste te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder voor de duur van haar medische activiteiten, Dokter Roxane De Kesel, voornoemd, die verklaarde dit mandaat te aanvaarden. Het mandaat van zaakvoerder van dokter Roxane De Kesel zal hernieuwbaar zijn.

Dokter Roxane De Kesel zal de bevoegdheid hebben om de vennootschap jegens derden en in rechte te vertegenwoordigen.

ARTIKEL 60 GECODIFICEERDE VENNOOTSCHAPSWET:

Dat de vennootschap in toepassing van artikel 60 van Wetboek van Vennootschappen, al de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit vanaf één januari tweeduizend en elf.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Geert Standaert, accountant & belastingconsulent IAB, te'. 9990 Maldegem, Stationsstraat 57, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER ROXANE DE KESEL, Oogarts" in het register der burgerlijke vennootschappen te Gent.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Dauwe Jozef,

Notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16359-0457-011

Coordonnées
DOKTER ROXANE DE KESEL, OOGARTS

Adresse
COURTMANSLAAN 101 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande