DOKTER SCHOLLAERT LUC, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER SCHOLLAERT LUC, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.969.555

Publication

24/12/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

IN

*12206453*

NEERGELEGD

13 DEC, 2012

RECHTBAIQCi#FN KOOPFiANDFF-TF C:19IJT

Ondernemingsnr : Q

so13 §

Benaming (voluit) : Dokter Schoilaert Luc, huisarts (verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Casselrylaan 12

9800 Deinze

Onderwerp akte :BV orvv BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Proft te Deinze op 11 december 2012 dat: !j 1. De heer SCHOLLAERT Luc Louis Marie, geboren te Oudenaarde op 6 april 1952, wonende te 9800 ;j Deinze, Casselrylaan 12, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap metj beperkte aansprakelijkheid, die hij heeft opgericht onder de naam "Dokter Schoflaert Luc, huisarts", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Casselrylaan 12 .

2. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) } van het kapitaal vertegenwoordigen. De voornoemde oprichter heeft ingeschreven als volgt: voor achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro jj (¬ 12.400,00) en waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE84 8911 1407 jj 6959 bij de bank VDK Spaarbank nv, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Schollaert Luc, huisarts" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voomoemde instelling op 7 december 2012 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd.

;j 3. De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde, door de arts-vennoot of door geneesheren van dezelfde discipline die in if het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van !: de Provinciale Raad van de Order der Geneesheren, met dien verstande in naam en voor rekening van de vennootschap, met in acht name van de regelen van de medische deontologie, ondermeer betreffende het beroepsgeheim;

j; Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in ;l de vennootschap.

ji De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen. Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

- het volgen en het zelf geven van wetenschappelijke seminaries, congressen en conferenties; j - het verspreiden van de kennis met betrekking tot deze materies en meer bepaald de organisatie van congressen, het onderwijs, het opstellen en publiceren van boeken en artikels;

- de consultatie in voormelde domeinen;

- het bewaren en op punt stellen van alle documentatie met betrekking tot voomoemde materies; - het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen;

- het inrichten van algemene diensten en van een medisch secretariaat in het bijzonder, nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoten voor de inrichting van een medisch praktijk en voor de uitvoering van technische-, medische-, radiografische- en laboratorium prestaties, nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

jj - de aankoop en huur en/of leasing van medische apparatuur en begeleidende accommodaties, nodig of nuttig j voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

Op de lantrte t,lz. van tuil' B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persc(o)n(en? bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Veto , t~J ll, I, i1Jii. lç .çjlll,y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

a

) ~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch .

5taatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- het scheppen van mogelijkheden om de arts-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen, bij te scholen en aan wetenschappelijk onderzoek te doen teneinde in hun specifieke discipline alle evoluties te volgen en te kennen;

De vennootschap heeft als bijkomstig doel:

de vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, investeringen en beleggingen uitvoeren die kaderen in het normaal patrimoniumbeheer van burgerlijke vennootschappen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geeft tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

4, De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een maximumduur van 10 jaar.

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een verrichting, die de goedkeuring van het college der zaakvoerders behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hocgte te brengen en zijn verklaring te doen opnemen in de notulen van de vergadering, Hij mag aan de behandeling van dat punt niet deelnemen. In de eerstvolgende algemene vergadering wordt van de verrichting bedoeld in het voorgaand lid, verslag gedaan voordat over enig ander punt wordt gestemd.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijke beperkte omvang van zijn mandaat.

5. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de tweede maandag van de maand september om 18.00 uur.

6. Elk aandeel geeft recht op één stem.

7. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart.

8. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

TITEL III - TIJDELIJKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de bevoegde

Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 maart 2014.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de twee maandag van de maand september in het jaar 2014 om

18.00 uur,

3. Benoeming van de eerste zaakvoerders

Wordt als niet-statutaire, onbezoldigde zaakvoerder aangesteld voor een termijn van tien jaar:

- De heer Schollaert Luc, voormeld, aanvaardend;

4. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 1 maart 2012 aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

5. De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde fiscale instanties, de rechtbank van koophandel

Op de laagte blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(aln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

VU17U tir Ii,Jila.r4i.t.ltli~y

mod 11.1

en andere overheidinstanties, met name met name Camfisc bvba, vertegenwoordigd door de heer Campe Wlm, Grote Steenweg, 9870 Olsene.

Notaris Peter De Proft te Deinze,

Tegelijk hiermee neergelegd. uitgifte van de oprichtingsakte.

Voorbehouden aart het Belgisch. Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de lantrte biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid ven de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nlen) bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . iJ~uus ~ii Íwiiûic k iuiy

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 12.09.2016, NGL 25.10.2016 16662-0415-010

Coordonnées
DOKTER SCHOLLAERT LUC, HUISARTS

Adresse
CASSELRYLAAN 12 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande