DOKTER SCHUERMANS - FYSISCHE GENEESKUNDE - SPORTGENEESKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER SCHUERMANS - FYSISCHE GENEESKUNDE - SPORTGENEESKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.012.820

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 01.07.2014 14247-0004-016
02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 28.06.2013 13232-0548-016
09/11/2012
ÿþe.

Mod Word 11,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.

NEERGELEGD,

~} ~r+2rry {[ll!~pp ~`. 2012~

li.la\+ ~ x t Ii, S, Ni i~~~iJ~~l~~

7l!'º%Nf9t! º% e." 3# H! ti'r+ ~-+e2...-.

iïllki.1111kR11111!§

be;



Ba Stz

Onderizemingsnr : 0447012820

Benaming

{voluit) : BVBA DOKTER SCHUERiVIANS - FYSISCHE GENEESKUNDE - SPORTGENEESKUNDE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 107 - 9090 Melle

(volledig adres)

Onderivero a:c2e ; Afschaffing nominale waarde aandelen - Omzetting kapitaal in euro - Wijziging (uitbreiding) doel - Volledige herwerking van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) en (recente) wijzigingen aan het vennootschapsrecht - Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht(en)

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren :

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF.

Op vierentwintig oktober, om veertien uur.

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten'

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid °BVBA DOKTER SCHUERMANS -- FYSISCHE:

GENEESKUNDE - SPORTGENEESKUNDE', met maatschappelijke zetel gevestigd te 9090 Melle,: Brusselsesteenweg, nummer 107, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent en met ondernemingsnummer 0447.012.820,

Opgericht blijkens akte verleden door notaris Freddy Vandercruyssen, destijds te Gent op 31 maart 1992, gepubliceerd in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 18 april daarna, onder referentie nummer 431, en waarvan de statuten sedert gemelde oprichting niet werden gewijzigd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING: .

Is aanwezig: de hiemagenoemde enige vennoot en enige zaakvoerder van de vennootschap, die alle, bevoegdheden uitoefent die aan de algemene vergadering toekomen, met name:

-de heer Schuermans Paul Herman André, geboren te Kortrijk op 3 maart 1961, wonende te 9000-Gent,' ' Kouter 114 bus 401.

DE ENIGE VENNOOT ZET VERVOLGENS UITEEN:

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda;

1) Omzetting van het kapitaal in euro.

2) Afschaffing nominale waarde der aandelen.

3) Voorlegging en voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap. de dato 19 oktober 2012, ter verantwoording van de door te voeren wijziging (uitbreiding) van het doel van de vennootschap, met aangehechte staat van actief en passief, niet ouder dan drie maanden  beslissing tot, uitbreiding van de tekst van het doel van de vennootschap,

4) Volledige herwerking van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) en/of recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht,

5) Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht(en).

B) Dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, en dat er geen commissaris in functie is.

C) Aangezien de enige vennoot-zaakvoerder de totaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigt alhier aanwezig is, kan deze vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over gemelde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de' agenda.

Op de laatste blz. van Luila 3 vermelden : Facto : Naam en hoedanigheid ven de instrumenterende notaris, hetzij van de parsa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Na deze vaststellingen, die juist worden bevonden, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden door de enige vennoot-zaakvoerder, die de bevoegdheden uitoefent die aan de algemene vergadering zijn toegekend, genomen:

AFHANDELING AGENDA:

Punt 1: Omzetting kapitaal in euro:

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro, Voortaan zal het kapitaal uitgedrukt worden als zijnde groot : achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.5592,D1).

Punt 2: Afschaffing nominale waarde aandelen:

De vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen. Dientengevolge is het kapitaal van de vennootschap verdeeld in vijftig (50) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/vijftigste (1150ste) in het kapitaal.

Punt 3; Voorlegging en voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap de dato 19 oktober 2012, ter verantwoording van de door te voeren wijziging (uitbreiding) van het doel van de vennootschap, met aangehechte staat van actief en passief, niet ouder dan drie maanden - uitbreiding bestaande statutaire omschrijving van het doel van de vennootschap:

-De enige vennoot verklaart voorlezing gekregen te hebben van het voorgelegd verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, waarin het voorstel tot navermelde wijziging (uitbreiding) van het doel van de vennootschap wordt toegelicht, met aangehechte staat van activa en passiva, niet ouder dan drie maanden.

Hij heeft hierover geen opmerkingen.

-De enige vennoot verklaart eveneens voorafgaandelijk dezer een afschrift van gezegd verslag van het bestuursorgaan ontvangen te hebben, met aangehechte staat van activa en passiva niet ouder dan drie maanden.

-De enige vennoot, handelend als gemeld, beslist vervolgens de bestaande statutaire omschrijving van het doel van de vennootschap ingevolge uitbreiding volledig te herwerken en te vervangen door de volgende, nieuwe statutaire omschrijving, niet name:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het tot stand brengen van een professionele vennootschap voor geneesheren-vennoten binnen dewelke de

" ~ geneesheren-vennoten hun volledige medische aktiviteit uitoefenen overeenkomstig de regels van de

behoorlijke beroepsuitoefening onder hun eigen verantwoordelijkheid. De vennootschap zal ais belangrijkste aktiviteit hebben het bevorderen van de geneeskunde op het gebied van fysische en spertgeneeskunde en

e aanverwante specialiteiten.

Dit omvat:

-optimalisatie bij praktische uitbouw van de dienstverlening in het kader van de fysische geneeskunde en

revalidatie enerzijds en de sportgeneeskunde anderzijds;

-wetenschappelijk werk in het kader van de fysische geneeskunde en sportgeneeskunde;

-praktische begeleiding van talloze sportverenigingen;

N -medewerking verlenen aan de medische bijscholing van de eerste lijnsgeneeskunde wat betreft de hoger

geschetste disciplines;

N-het inrichten van algemene diensten en een medisch sekretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde aktiviteit;

-de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende akkomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoten;

et -het scheppen van mogelijkheden om de. geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in

voormelde medische discipline dit teneinde een kwalitatieve hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

et -deze opsomming is niet beperkend;

et

-de geneeskunde zef uitgeoefend warden onder de persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de

behandelende geneesheer; de vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria;

-alsmede alle verrichtingen en verhandelingen van alle aard die zich rechtstreeks bij dit doel aansluiten of de

" uitbreiding van de onderneming kunnen bevorderen; zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven; doch dat alles binnen de perken gesteld door de medische plichtenleer en

P: overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden zullen ook door de

vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren. Zij kan in dit kader beleggingen en investeringen doen, onroerende goederen verwerven, (laten) bouwen, vervreemden, huren en verhuren, evenals zakelijke rechten vestigen of verwerven op onroerende goederen, evenwel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijk

et karakter van de vennootschap niet wordt gewijzigd en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding

wordt gegeven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap mag verder alles doen wat rechtstreeks verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het is de vennootschap evenwel uitdrukkelijk verboden met andere artsen of derden overeenkomsten te sluiten die door de medische deontologie verboden worden."

De statuten van de vennootschap worden dienovereenkomstig aangepast.

Punt 3: Volledige herwerking van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) en/of recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht:

c

" De enige vennoot, handelend ais gemeld, beslist de statuten van de vennootschap volledig te herwerken als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge STATUTEN:

TITEL I - VORM VAN DE VENNOOTSCHAP:

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM - NAAM:

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt. "BVBA DOKTER SCHUERMANS -- FYSISCHE GENEESKUNDE - SPORTGENEESKUNDE",

ARTIKEL TWEE - WERKELIJKE ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 107.

De zetel van de vennootschap kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s), dat voorafgaandelijk zal bekendgemaakt worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waartoe de vennoten behoren.

Elke zetelverplaatsing dient bekendgemaakt te worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL DRIE - DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

I-let tot stand brengen van een professionele vennootschap voor geneesheren-vennoten binnen dewelke de geneesheren-vennoten hun volledige medische aktiviteit uitoefenen overeenkomstig de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening onder hun eigen verantwoordelijkheid, De vennootschap zal als belangrijkste aktiviteit hebben het bevorderen van de geneeskunde op het gebied van fysische en sportgeneeskunde en aanverwante specialiteiten.

Dit omvat:

-optimalisatie bij praktische uitbouw van de dienstverlening in het kader van de fysische geneeskunde en revalidatie enerzijds en de sportgeneeskunde anderzijds;

-wetenschappelijk werk in het kader van de fysische geneeskunde en sportgeneeskunde;

-praktische begeleiding van talloze sportverenigingen;

-medewerking verlenen aan de medische bijscholing van de eerste lijnsgeneeskunde wat betreft de hoger geschetste disciplines;

-het inrichten van algemene diensten en een medisch sekretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde aktiviteit;

-de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende akkomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoten;

-het scheppen van mogelijkheden om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline dit teneinde een kwalitatieve hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken; -deze opsomming is niet beperkend;

-de geneeskunde zal uitgeoefend worden onder de persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de behandelende geneesheer; de vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria;

-alsmede aile verrichtingen en verhandelingen van alle aard die zich rechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding van de onderneming kunnen bevorderen; zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven; doch dat alles binnen de perken gesteld door de medische plichtenleer en overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren. Zij kan in dit kader beleggingen en investeringen doen, onroerende goederen verwerven, (laten) bouwen, vervreemden, huren en verhuren, evenals zakelijke rechten vestigen of verwerven op onroerende goederen, evenwel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wordt gewijzigd en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding wordt gegeven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap mag verder alles doen wat rechtstreeks verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het Is de vennootschap evenwel uitdrukkelijk.verboden met andere artsen of derden overeenkomsten te sluiten die door de medische deontologie verboden warden.

ARTIKEL VIER - DUURS

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL li - KAPITAAL EN AANDELEN:

ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) en wordt vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

ARTIKEL ZES:

De aandelen zijn ondeelbaar en steeds op naam; zij kunnen slechts door artsen van dezelfde of aanverwante discipline, ingeschreven op de Lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, verworven worden die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen en die door de bestaande vennoten met éénparigheid van stemmen zijn aanvaard.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Daarenboven dient in alle geval het aandelenbezit van de vennoten zich steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar afgekocht worden of andersom en de uiteindelijke vennoot dient arts in dezelfde of aanverwante discipline te zijn, ingeschreven op de Lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, die in het kader van de vennootschap zijn beroep uitoefent of zal uitoefenen.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin worden aangetekend: -nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal hem toebehorende aandelen;

-de gedane stortingen;

-de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemer ingeval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder(s) en de rechtverkrijgenden in geval van een overgang wegens overlijden,

ARTIKEL ZEVEN: OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN (1) VENNOOT TELT,'

A) De aandelen van de enige vennoot mogen, op straffe van nietigheid slechts worden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlijden, aan artsen van dezelfde of aanverwante discipline, ingeschreven op de Lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, die in het kader van de vennootschap hun volledige medische activiteit uitoefenen of zullen uitoefenen, tenzij besloten werd het vennootschapsdoel en de naam te wijzigen, zodat het geen professionele doktersvennootschap meer betreft. Indien dit niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding,

B) Elke overdracht moet voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

C) Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

Bij het overlijden van de enige vennoot, zullen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betaling van de schulden en het beheer van het vennootschappelijk patrimonium.

Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door:

1, De overdracht van alle aandelen aan één of meerdere arts-vennoten die dezelfde of aanverwante discipline uitoefenen en derhalve ingeschreven zijn op de lijst van de Orde, en zulks op voorwaarde dat deze enige vennoot of deze meerdere vennoten zijn (hun) volledige praktijk in het kader van de vennootschap uitoefent (uitoefenen) of zal (zullen) uitoefenen en hij (zij) toegelaten wordt (worden) als vennoot (vennoten).

Zijn (hun) relatief aandelenbezit dient zich te verhouden tot zijn (hun) respectieve activiteit in de vennootschap.

2. Of door een systematische wijziging van de statuten, inzonderheid voor wat betreft de naam en het doel van de vennootschap, zodat de beoefening en bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd.

De erfgenamen en legatarissen van de aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet ais vennoot toegelaten zijn, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen,

D) Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand

na het overlijden van de enige vennoot de procedure tot wijziging van het maatschappelijk doel aangevat wordt.

ARTIKEL ACHT: OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN INGEVAL DE VENNOOTSCHAP

MEERDERE VENNOTEN TELT:

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van

nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met

instemming van al de vennoten.

Bovendien moet de overnemer eveneens een arts van dezelfde of aanverwante discipline zijn, ingeschreven

op de Lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, die in het kader van de vennootschap zijn

beroep uitoefent of zal uitoefenen.

ARTIKEL NEGEN:

De geneeskunde wordt uitsluitend door de arts-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de

vennootschap, en in geen geval door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt.

Een arts-vennoot dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten.

De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

ARTIKEL TIEN;

Bij meerdere vennoten dient iedere vennoot de andere vennoot in te lichten over elke opgelopen

disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke

beroepsuitoefening.

Tijdens de schorsing verliest de geschorste arts zijn recht op enig ereloon.

De geschorste arts mag, gedurende de straftijd, geen vervanger aanstellen.

Het verbod de geneeskunde uit te oefenen ontslaat de geschorste arts er niet van de nodige maatregelen te

nemen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren voor zijn patiënten. De getroffen schikkingen moeten

meegedeeld worden aan de provinciale Raad waarbij deze arts is ingeschreven,

TITEL Ill - ZAAKVOERDERS - VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ELF:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer statutaire of niet-statutaire zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de arts-vennoten, benoemd bij de oprichting, ofwel benoemd bij beslissing van de algemene vergadering,

Het mandaat van een zaakvoerder is van beperkte duur en wel maximaal voor de duurtijd van zijn persoonlijke, medische beroepsactiviteit. Het mandaat van zaakvoerder is hernieuwbaar.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is,

Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Werd tot statutair zaakvoerder benoemd naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap : de heer Schuermans Paul Herman André, geboren te Kortrijk op 3 maart 1961, thans wonende te 9000-Gent, Kouter 114 bus 401,

Een zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door een enkele kennisgeving gericht aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder, wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van één van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

ARTIKEL TWAALF:

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat van een zaakvoerder bezoldigd.

ARTIKEL DERTIEN:

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging ais zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap die onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Orde van Geneesheren.

ARTIKEL VEERTIEN:

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ARTIKEL VIJFTIEN:

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven,

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan kan hij de verrichting doen, doch is hij gehouden artikel 260 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is de zaakvoerder tevens de enige vennoot van de vennootschap en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan kan hij de verrichting doen, doch is hij gehouden artikel 261 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

ARTIKEL ZESTIEN:

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door een zaakvoerder. ARTIKEL ZEVENTIEN:

De controle op de vennootschap zat worden toevertrouwd aan één of meer commissarissen, benoemd en afzetbaar door de algemene vergadering, zodra de vennootschap, voor wat betreft het laatst afgesloten maatschappelijk boekjaar, niet meer voldoet aan de uitzonderingsvoorwaarden vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

Zo er geen commissaris wordt benoemd, -mi iedere arts-vennoot individueel de- onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben die normaliter toekomt aan een commissaris. Hij zal zich mogen laten bijstaan door een extern accountant, mits hiervan zelf de kosten te betalen, tenzij de accountant met instemming van de vennootschap werd aangesteld.

TITEL IV -ALGEMENE VERGADERING:

ARTIKEL ACHTTIEN:

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde donderdag van de maand juni om 18 uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België aangeduid in de oproepingsberichten.

Wanneer deze dag een wettelijke feestdag is zal de algemene vergadering warden gehouden op de eerstvolgende werkdag, eveneens om achttien (18) uur.

De algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s), door de eventuele commissaris(sen), en moet samenkomen op vraag van vennoten die minstens éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke

vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van

de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen,

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten,

zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

ARTIKEL NEGENTIEN:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL TWINTIG:

Een vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet op de dagorde staan

vermeld.

Behoudens andersluidende wettelijke, deontologische of statutaire bepalingen zullen de beslissingen

genomen worden, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen, bij een gewone meerderheid van

stemmen,

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris(sen) geven antwoord op de vragen die door de vennoten

worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling voor gegevens

of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het

personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de

goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere

genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De

volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen,

Te allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen.

Gaat het om een wijziging van de statuten, dan worden de wettelijke vereisten inzake quorum en

meerderheid nageleefd.

ARTIKEL EENENTWINTIG:

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden en van elke algemene

vergadering worden notulen opgemaakt,

De uitgiften en uittreksels van de processen-verbaal van de vergadering zuilen warden ondertekend door de

zaakvoerder(s) van de vennootschap.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG:

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend.

Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een

register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden,

TITEL V - BOEKJAAR - WINSTVERDELING:

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari, om te eindigen op éénendertig december van

ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de maatschappelijke boeken en bescheiden afgesloten en stelt

(stellen) de zaakvoerder(s) een inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De jaarrekening wordt binnen de zes maanden né de afsluiting van het boekjaar voorgelegd,

Tenminste één maand voor de algemene vergadering, overhandigt (overhandigen) de zaakvoerder(s) deze

stukken met jaarverslag aan de commissaris(sen). De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag

van de commissaris(sen) worden aan de vennoten toegezonden, samen met de oproeping voor de

jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld,

ARTIKEL VIERENTWINTIG:

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerder(s) en commissaris(sen) te verlenen kwijting.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG:

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kósten, de nodige provisiés en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de netto-winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) bij éénparigheid van stemmen welke bestemming

aan het saldo van de netto-winst moet gegeven worden.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-

actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het

bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die

volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift

van artikel 320 van liet Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop dividenden zullen worden uitbetaald.

TITEL VI - ONTBINDING - VEREFFENING:

ARTIKEL ZESENTWINTIG:

De vennootschap kan worden ontbonden door de beslissing van de algemene vergadering en dit volgens de

regels voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in

artikel zeven (7) van de statuten.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen één of meer vereffenaars-geneesheren benoemen of ontslaan. Zij bepaalt de bevoegdheden en

vergoedingen van deze vereffenaar(s), evenals de wijze van vereffening.

Is (zijn) er geen vereffenaar(s) benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding

in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar.

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie, vanaf het ogenblik dat zijn (hun) benoeming door de

bevoegde Rechtbank van Koophandel is gehomologeerd.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of

het beroepsgeheim van de arts-vennoten dient een beroep worden gedaan op artsen.

TITEL VII - ALGEMENE BEPALINGEN:

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG:

Iedere arts-vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar van de vennootschap, die niet in België

woonachtig is, wordt geacht voor de uitvoering van deze akte keuze van woonplaats gedaan te hebben in de

werkelijke zetel, alwaar geldig alle mededelingen, assignaties, oproepingen of betekeningen kunnen worden

opgestuurd.

ARTIKEL AGEdTENTWINTIG:

Zowel de deontologische voorschriften als de regelingen over de praktijkvoering betrekkelijk de

samenwerking tussen arts-vennoten zullen vastgelegd worden in een huishoudelijk reglement.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG:

Onderhavige statuten, alsook het huishoudelijk reglement, goedgekeurd door de Provinciale Raad van de

, Orde der Geneesheren, zijn de enige rechtsgeldige contracten tussen de arts-vennoten.

Iedere wijziging zal slechts rechtsgeldig zijn tussen partijen na voorafgaande goedkeuring door de '

Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren,

De clausules of artikels van onderhavige statuten die in tegenstrijd zouden zijn met de bepalingen van de

Code van Geneeskundige Plichtenleer worden geacht niet geschreven te zijn.

ARTIKEL DERTIG:

Voor al wat verder niet voorzien is in de huidige statuten wordt verwezen naar de voorschriften van het

Wetboek van Vennootschappen en naar de Code van Geneeskundige Plichtenleer.

Punt 4: Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen

beslissingen - volmacht(en):

-De enige vennoot, handelend als gemeld:

a) machtigt het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen en tot de volledige herwerking van de statuten van de vennootschap;

b) verleent hierbij aan ondergetekende notaris alle machten om voor zoveel als nodig de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap (volledige herwerking) op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-bijzonder verslag van de zaakvoerder -coördinatie der statuten

Voor-

: houden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 02.07.2012 12239-0494-016
20/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 15.09.2011 11546-0074-016
24/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 19.11.2010 10609-0225-016
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.12.2009, NGL 21.12.2009 09898-0081-016
21/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 12.08.2008 08572-0391-016
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.09.2007, NGL 27.09.2007 07751-0233-016
16/07/2007 : GET000589
11/07/2006 : GET000589
18/07/2005 : GET000589
22/07/2004 : GET000589
13/08/2003 : GET000589
25/11/2002 : GET000589
01/01/1997 : GET589
01/01/1995 : GET589
18/04/1992 : GET589

Coordonnées
DOKTER SCHUERMANS - FYSISCHE GENEESKUNDE - S…

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 107 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande