DOKTER TANGHE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER TANGHE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 441.416.613

Publication

14/04/2014
ÿþ iie Riad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 APR, 2014

_, KoOPHANDEt-TeGENT

' Ondernerningsnr : 0441.416.613

Benaming

(voluit) : DOKTER TANGHE

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 9860 Oosterzele (Moortsele), Tramstraat 27

(volledig adres)

Onderwerp akte Afschaffing nominale waarde van de aandelen regime artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen  kapitaalverhoging door inbreng in natura

wijziging van de statuten  machten zaakvoerder

Uit een proces-verbaal opgemaakt op 27 maart 2014 door Meester Charlotte Van Haverbeke, geassocieerd notaris, vennoot van "Lemey & Van Haverbeke geassocieerde notarissen", burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Gent, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER TANGHE", met maatschappelijke zetel te 9860 Oosterzele (Moortsele), Tramstraat 27, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, de nominale waarde per aandeel af te schaffen en te herleiden tot een fractiewaarde, zodat de vennootschap in totaal zevenhonderdvijftig (750) aandelen op naam heeft, zonder nominale waarde, die ieder één/ zevenhonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013 waarin beslist werd over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds brutodividend voor een bedrag van ¬ 250.000,00, en waarbij de vennoot verklaart heeft het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen.

DERDE BESLUIT

a) Verslaggeving

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door he bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter eveneens van de voorlezing van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing, een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart geen opmerkingen op deze verslagen te willen formuleren..

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDE MOORTEL EN CO Bedrijfsrevisoren, te

9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27 op tien maart tweeduizend veertien een verslag opgemaakt, waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavig proces-verbaal, en een afschrift van het verslag van he bestuursorgaan, zal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De besluiten van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"3, Besluit

Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel 8i C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedresrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van eeneet-geldelijke_inbreng in_de BYBA.DOKTER TAIIGHE, Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- 11111111)1111111j1111111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bijzondere algemene vergadering dd. 31 december 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 250.000,00 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen ais schuldvordering op naam van de vennoot. Het netto-dividend bedraagt 225.000,00 euro.

lk ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1.0e verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura,

2.Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in nature; in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

3.De beschrijving van de inbreng in nature, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4.De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met; het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5.0e oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

6.Indien de vennoot besluit om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 1.187 nieuwe aandelen van de vennootschap DOKTER TANGHE BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 226.000,00 euro worden uitgegeven

7.Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 225.000,00 euro teneinde het te brengen van 18.592,01 euro op 243.592,01 euro;

8.0e wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn. Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de enige vennoot van de vennootschap zijn reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoert.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in nature van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 10 maart 2014.

BVBA J. Vande Moortel & C°

Bedrijfsrevisoren".

b) Beslissing tot kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde een netto-verhoging van E 225.000,00 om het van

18.592,01 te brengen op 243.592,01, mits uitgifte van duizend honderdzevenentachtig (1.187) nieuwe aandelen van dezelfde aard die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten leste van de vennootschap, en welke uitvoering beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLUIT

a) Tussenkomst

Is alhier tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap, dewelke uitvoerig staat beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Voorbehouden b) inîà:1"rijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

aan het Belgisch Staatsblad Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten ' belope van ¬ 225.000,00 in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10% ais roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort,

c) Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de vergadering erked volledig op de hoogte te zijn, worden de

duizend honderdzevenentachtig (1.187) nieuwe en volledig volstortte aandelen toegekend aan de enige

vennoot, die aanvaardt. .

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbijetoekjaren. -

VIJFDE BESLUIT

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van E 225.000,00 daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dal het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 243.592,01, vertegenwoordigd door duizend negenhonderdzevenendertig (1.937) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder 1/1,937ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLUIT

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voormelde beslissing tot kapitaalverhoging, beslist de vergadering artikel 4 van de statuten te vervangen door volgende bepaling:

"Artikel vier KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderddrieënveertigduizend vijfhonderdtweeénnegentig euro één cent (¬ 243.592,01).

Het is volledig onderschreven en verdeeld in duizend negenhonderdzevenendertig (1.937) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder 1/1.937ste van het kapitaal vertegenwoordigen,"

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, en aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten,

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de zaakvoerder en aan de heer Johan Vanovenberghe, Weistraat 12B, 9750 Zingem, zijn bedienden of aangestelden, elk met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om alle nodige formaliteiten te verrichten voor de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en om daartoe alle verklaringen af te leggen, aile documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

Voor ontledend uittreksel,

Geassocieerd notaris Charlotte Van Haverbeke,

Samen hiermee neergelegd: afschrift van het proces-verbaal, bijzonder verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor, en gecoördineerde statuten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/09/2013 : GET000385
09/11/2012 : GET000385
14/11/2011 : GET000385
10/11/2010 : GET000385
24/11/2009 : GET000385
07/11/2008 : GET000385
12/12/2007 : GET000385
09/01/2007 : GET000385
24/11/2006 : GET000385
23/11/2006 : GET000385
05/10/2005 : GET000385
21/12/2004 : GET000385
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15373-0369-016
19/11/2003 : GET000385
19/07/2002 : GET000385
12/01/1999 : GET000385
01/01/1995 : GET385
11/03/1992 : GET385
28/07/1990 : GET385
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.09.2016 16640-0159-016

Coordonnées
DOKTER TANGHE

Adresse
TRAMSTRAAT 27 9860 MOORTSELE

Code postal : 9860
Localité : Moortsele
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande