DOKTER TESSIE DE CLERCQ, GYNAECOLOGIE-VERLOSKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER TESSIE DE CLERCQ, GYNAECOLOGIE-VERLOSKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.355.279

Publication

04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.11.2014, NGL 28.11.2014 14680-0396-012
30/05/2011
ÿþf mad2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

f S M E! 2011

Griffie

1IIiu~uiiu~iw~u~4uiNii

*1108136*

Onderneminganr o S3G 3 SS 2?9

Benaming : DOKTER TESSIE DE CLERCQ, GYNAECOLOGIE-VERLOSKUNDE

(voluit)

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten venncu;lsr;hap mei beperkte aansprakelijkheid

Zetel Huiseplein 11

9750 Zingem (Hupse)

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke {Sint-Maria-Horebeke) op 16 mei 2011

Blijkt dat nagenoemde:

Mevrouw DE CLERCQ Tessie, gynaecologe-verloskundige, geboren te Gent op 4 maart 1973, ongehuwd, wonende te 9700 Oudenaarde, Bekemolen 22.

Een vennootschap heft opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid volgens Belgisch recht.

NAAM

De benaming luidt: "DOKTER TESSIE DE CLERCQ, GYNAECOLOGIE-VERLOSKUNDE". ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9750 Zingem, Huiseplein 11.

Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel dient voorafgaandelijk aan de Provinciale Raad van de Orde te worden medegedeeld. De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde als arts door de artsen-vennoten, ingeschreven op de lijst van de Orde van Geneesheren, met als specialiteit gynaecologie, verloskunde en aanverwante disciplines, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De beroepsaansprakelijkheid van de artsen-vennoten is onbeperkt.

De inning en uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap; het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de artsen-vennoten; het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, de aankoop, het huren en/of leasen en invoeren van aile medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten, het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen, de mogelijkheid scheppen om de artsen-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde de evolutie van de geneeskunde in al haar facetten te volgen; het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de uitoefening van de geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

f)I!dl :.~.'.15iC' L / Vii l..r_, B oq,.netder Recto Nauru e'r I,Derldrngl:e4'.nr de rr~1~~mienlcicr" J~' nt'',:r " r .~, .n ..: p.. .;

bevdend de rechlspersr,err ter nan;ie:r var, de-den te veiteacmn,,c,nl~ t.:~~

Verso Naars er h~ncicLe:: tc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod2.t

In het algemeen mag de vennootschap alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijke karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van artsen. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van artsen. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Indien er meerdere vennoten zijn, kan de vennootschap eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het oordeelkundige beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden, zij mag optierechten nemen en afstaan, zij mag zakelijke rechten verlenen en verwerven zoals daar onder meer zijn het recht van vruchtgebruik, het recht van opstal en het recht van erfpacht; zij mag onroerende goederen huren of verhuren of andere overeenkomsten met derden aangaan met het oog op het gebruik en het genot van deze onroerende goederen. De vennootschap mag deze rechtshandelingen en werkzaamheden evenwel uitsluitend stellen onder uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en deze hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

KAPITAAL - AANDELEN - VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro) en is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld door de comparante, dokter Tessie DE CLERCQ voornoemd, die aldus inschrijft op 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uitgegeven aan de prijs van ¬ 186,00 per aandeel, die zij op heden gedeeltelijk volstort ten belope van ¬ 12.400,00, hetzij door inbreng van een bedrag van ¬ 12.400,00. De comparante verklaart en erkent dat voor de gedeeltelijke volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van ¬ 12.400,00 werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE69 7370 3305 1478 op naam van de vennootschap in oprichting, bij KBC Bank, op 16 mei 2011.

Het bewijs van deponering, afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling, werd aan de optredende notaris overhandigd teneinde in haar dossier te bewaren.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die natuurlijke personen moeten zijn.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De uitoefening van de geneeskunde en alle handelingen die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het professioneel beroepsgeheim, zijn strikt voorbehouden aan de zaakvoerders-artsen.

De duur van het mandaat van een zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten.

Het mandaat van een zaakvoerder die geen vennoot is, wordt vastgelegd voor een beperkte en bepaalde duur, namelijk voor een duur van zes jaar.

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De enige zaakvoerder, of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn, hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aasbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap. Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, van wie de opdrachten niet tot de medische sfeer mogen behoren en beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde vrijdag van de maand juni, om 20 u.; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

De houders van aandelen, de zaakvoerders en de commissarissen worden vijftien dagen voor de vergadering uitgenodigd per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee hebben ingestemd om hun oproepingsbrief via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar. WINSTVERDELING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en rekening houdend met de regels van de deontologische code.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten, dient een beroep gedaan te worden op artsen. Zij moeten er op toezien dat de patiëntendossiers uitsluitend volgens de wens en in het belang van de patiënten worden toegewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad-- 30/05/2011- Annexer du Moniteur trelge







Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A

mol 2.1

gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling door de vereffenaars van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

EERSTE BOEKJAAR  EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar vangt aan op heden om te eindigen op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar 2013.

OVERNAME.VERBINTENISSEN

Voor zoveel als nodig worden alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sinds 1 april 2011 thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd. BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Wordt als niet-statutaire zaakvoerder aangesteld voor de duur van haar medische activiteiten: dokter Tessie DE CLERCQ voornoemd, die verklaart te aanvaarden en die bevestigt niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar mandaat.

BEZOLDIGING ZAAKVOERDER(S)

De bezoldiging van de zaakvoerder(s) zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering. Deze zal daarbij rekening houden met de statutaire beperkingen hieromtrent.

OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDER(S)

De zaalvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte en analytisch uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

09/07/2015
ÿþ Moe Ward 11.1

ln de bijlagen bid het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Gent

Afdeling Oudenaarde

~ n Í~i

1411V2n15

Griffie ' `"

Ondernemingenr : 0836.355.279

Benaming

(voluit) : DOKTER TESSIE DE CLERCQ, GYNAECOLOGIE-VERLOSKUNDE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Huiseplein 11, 9750 Zingem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen verslaggeving quasi-inbreng

Verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de zaakvoerder in toepassing van artikel 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen,

Voor eensluidend uittreksel,

Tessie De Clercq,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voc treflot aan Belg Staat,

15 83 1 i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.09.2015 15625-0056-010

Coordonnées
DOKTER TESSIE DE CLERCQ, GYNAECOLOGIE-VERLOS…

Adresse
HUISEPLEIN 11 9750 HUISE

Code postal : 9750
Localité : Huise
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande