DOKTER TOM DECLERCQ, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER TOM DECLERCQ, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.005.683

Publication

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 08.08.2013 13406-0055-010
05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 29.08.2012 12490-0199-010
16/05/2011
ÿþmod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HlMhi fl11 Mliii iii IIIN~

'11073313'

~~......

N E E i;<: i: E i_ E (s D

O 4 -05- '2011

RECBMX VAN

KOoarnHIecL TE GENT

Ondernemingsnr: ©Db 7 (p 06 6"

Benaming : BVBA Dokter Tom Declercq, huisarts

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid ;

ii

Zetel : Molenstraat 130

9820 Merelbeke

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Beel, geassocieerd notaris, met zetel van de!! burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;; ii aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael  De Brauwere" te Gent op twintig april tweeduizend en elf,!: ter neerlegging v6Pr registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt: Dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid is opgericht door:

De heer DECLERCQ Tom Roger 'Wim, geboren te Gent op eenentwintig april;; negentienhonderd negenenzestig, wonende te 9820 Merelbeke, Molenstraat 130, echtgenoot van!) mevrouw Sara Van Aken, gehuwd te Gent op tweeëntwintig december negentienhonderd ii vierennegentig onder het stelsel der scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor;; notaris Paul Bael te Gent op achtentwintig november negentienhonderd vierennegentig, welk stelsel!

niet is " gewijzigd tot op heden.

De naam van de vennootschap luidt: "BVBA Dokter Tom Declercq, huisarts".

"

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9820 Merelbeke, Molenstraat 130. ;;

ii De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied;; en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, welke beslissing dient bekendgemaakt te worden in de bijlagen van het Belgisch staatsblad,!; !i alsmede voorafgaandelijk aan de Provinciale Raad van de Orde der Artsen, waartoe de vennoten! ,j behoren.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alleen of inii samenwerking met derden, om het even welke handelingen te stellen die betrekking hebben op:

° - het uitoefenen, organiseren, bevorderen en structureren van alle beroepsactiviteiten van de. huisarts-vennoot of huisarts-vennoten op de gebieden van de algemene geneeskunde, controle; geneeskunde, medische bijstand in binnen- en buitenlandse evacuatie van patiënten, dit alles!: rekening houdend met de regelen van de Medische Plichtenleer qua uitoefening van dein ; geneeskunst. De geneeskunde zal enkel door de arts-vennoot of artsen-vennoten uitgeoefend!! worden en geenszins door de vennootschap.

- het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van arts of een bijzondere! beroepstitel voor vereist is.

- de vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening;

- het ter beschikking stellen van de nodige middelen voor de artsen-vennoten. "

- het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig!; ;; zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

: - het verwerven, huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties,;; inclusief gebouwen en transportmiddelen, kortom van een volledige materiële infrastructuur voor de;; praktijk van de artsen-vennoten.

"

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



4 Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad























- het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle dienstige apparatuur, gebouwen en transportmiddelen, noodzakelijk en bevorderlijk voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten door de artsen-vennoten.

- het scheppen van de mogelijkheden om de artsen-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde disciplines, dit teneinde een hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken.

- de organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen in verband met de beroepsactiviteiten.

- de vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

- de vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen in verband met deze doelstellingen voeren en op gelijk welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap, doch overeenkomsten die artsen niet mogen sluiten met andere artsen of anderen zullen ook door de vennootschap niet mogen gesloten worden. Dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Belissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf twintig april tweeduizend en elf.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Geassocieerde notaris Jan Bael bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid onder de naam "BVBA Dokter Tom Declercq, huisarts", in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

De heer Tom Declercq dient nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) te volstorten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen door de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten.

Zaakvoerders die geen arts zijn, mogen geen medische handelingen verrichten. In dit geval beperkt hun mandaat zich tot het algemeen en administratief beleid van de vennootschap.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Reis- en andere kosten door de zaakvoerder(s) gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder echt verklaarde staat. Deze kosten worden begrepen onder de algemene kosten van de vennootschap.

iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het mandaat van de zaakvoerder is beperkt tot de duur van zijn medische activiteiten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Voor de duur van haar medische activiteiten te rekenen vanaf twintig april tweeduizend en elf werd tot gewone zaakvoerder benoemd:

De heer Tom Declercq, wonende te 9820 Merelbeke, Molenstraat 130.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden " gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid tot eenendertig december tweeduizend en elf.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde donderdag van de maand juni om negentien uur (19u00).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om negentien uur (19u00).

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met

de inhoud van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris lise De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 20/04/2011, met bankattest.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 27.08.2015 15496-0094-010
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.06.2016, NGL 15.07.2016 16332-0278-010

Coordonnées
DOKTER TOM DECLERCQ, HUISARTS

Adresse
MOLENSTRAAT 130 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande