DOKTER TOM EVENEPOEL, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER TOM EVENEPOEL, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.254.643

Publication

21/03/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

//II/II//I!II/III//IIllhiII!fthjIj1IjIli/i(Uiija

c^i-r"fi,. i'zc117

VAN KOOPHA,

- 8 [glu 2012

.DENDERIV

Griffie

" 1

Ondernemingsnr : . ,

Benaming

. (voluit) : DOKTER. TOM EVENEPOEL, Huisarts

(verkort) : "

"Rechtsvorm :. BV ew BVBA

Zetel : 9300 Aalst, Bergekouter 102

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

UiT EEN AKTE verleden voor geassocieerd notaris" ingrid EVENEPOEL, te Ninove, de dato 6 maart 2012, blijkt:

'1/ Dit door' de heer EVENEPOEE Tom, geboren te Aalst op 30 septertiber 1972, echtgehoor-van mëvrouw Adam Sotie Andrée Isabelle, wonende te 9300 Aalst, Bergekouter 102, een burgerlijke vennootscháp onder de vorm van een" besloten vennootschap met" beperkte aansprakélijkheid werd opgericht met als-naam "DOKTER

TOM EVENEPOEL, Huisarts'.', en met zetel te-9300 Aalst," Bergekouter 102.. " ' " " " " " . "

2/ Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk" als vofgt-wordt'omschreven: " "

. "De.vennootschap beert tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de artsen vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, .met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer,

ondermeer betreffende het beroepsgeheim. " . " " - . S . " . " " .. "

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichtet) die van aard zijn

dé verwezenliijking,van haar doel te.bevorderen, op voorwaarde dat. deze handelingen niet van aard zijn het

burgerlijK karakter van dè vennootschap te wijzigen. .. . .

De .vennootschap ,kan. eveneens, doch, uitsluitend als bijkomstig doel,, eigen roerende. en onroerende goederen verwerven en. beheren,..afsook alle bewerkingen doen, van roerende en onroerende. aard, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de 'vennootschap niet wijzieen hierdoor in gène mate op' geen enkel ogeribiik aanleiding gevèn tôt het' ántviikkelen'ván Wee ycamme niële activteit'ook.

" Béslfssirigeniin vérband niet het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de éternmen. '

' " Daarenboven mag'de vermootschàp belangen nerneh, onder gelijk welke vorm, in alle vennóàtschappen, ondernemingen; economiséhe samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen; bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluiden, aanvullend of soortgelijk doel" nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap zal zich mogen interesseren, door middel -van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, zowel in België als in het buitenland, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat."

3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal Is vastgesteld op 18.600,euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde, volstort ten belope van 12.400 éuro door inbreng in geld.

4/ Dat zij opgericht -werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel. .

5/ Dat de vennootschap intern wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-huisartsen, te benoemen door de algemene vergadering onder de vennoten. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten. De zaakvoerders beschikken collegiaal.

6/ Dat extern iedere zaakvoerder de vennootschap individueel vertegenwoordigt jegens derden en namens haar optreedt in en buiten rechte.

7/ Dat als niet-statutaire zaakvoerder, voor de duur van zijn medische activiteiten, is aangesteld; de heer Tom Evenepoel, voornoemd.

8/ Dat het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar; Dat het eerste boekjaar is beginnen te !open op de dag van de oprichting en zal eindigen op 31 december 2013, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert 1 januari 2012 namens haar aangegaan door de oprichters, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

9/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om 21.00 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld; Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

10/ Dat de algemene vergadering besiïst op voorstel vande zaakvoerders over de bestemming yen het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van áfsluiting-van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is; van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

11/ Dat als bijzondere lasthebber wordt aangesteld: boekhoudkantoor Langbeen-Vanhaesen & C BV ovv BVBA, met zetel te Berlare, W B. Courtmansstraat 1, aan wie de macht wordt verleend om het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Ingrid Evenepoel, te Nin ove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

de expeditie vari de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid-van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 29.07.2015 15360-0315-011

Coordonnées
DOKTER TOM EVENEPOEL, HUISARTS

Adresse
BERGEKOUTER 102 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande