DOKTER VAN DAMME BART

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VAN DAMME BART
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.771.536

Publication

03/01/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111~90~~~umn~!j11,1,111111111111111114536

GRIFFIE

KQÓP~IÁN©~L.K

2 3 DEC. 2013

DEN2ppeMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0874.771.536

Benaming

(voluit) DOKTER VAN DAWIME BART

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Christianastraat 21 te 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en verleden voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats te Dendermonde, de 17 december 2013, dragende de melding "Geregistreerd 4 bladen geen verzendingen te Dendermonde I op 19 december 2013 boek 126 blad 97 vak 6 ontvangen: vijftig euro (¬ 50) getekend E.A.Inspecteur M.KINDERMANS", houdende de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOKTER VAN DAMME BART" met zetel te 9200 Dendermonde, Sint Christianastraat 21, opgericht bij akte verleden voor Notaris Claudine Mergaert te Staden op tweeëntwintig juni tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in cie bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht juli daarna onder nummer 05098008, waarvan de statuten niet werden gewijzigd. Waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde en ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 874.771.536 en blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. Eerste Besluit

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de zetelverplaatsing van de vennootschap van 9200 Dendermonde, Pastoor Claeysstraat naar 9200 Dendermonde, Sint-Christianastraat 21 zoals gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig april tweeduizend en elf onder nummer 11063042 te bekrachtigen.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het artikel drie van de statuten aan te passen aan de hiervoren genomen beslissing.

2. Tweede Besluit

De algemene vergadering beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van vierhonderd drieëntwintigduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro zevenenzeventig cent (423.777,77 EUR), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij tweeënveertig duizend driehonderd zevenenzeventig euro zevenenzeventig cent (42.377,77 EUR), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Het dividend werd volledig toegekend aan de enige vennoot.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze notulen.

De enige vennoot heeft verklaard dit dividend overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk en volledig te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

3 Verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de Burgerlijke vennootschap in de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato zes december tweeduizend dertien opgesteld door de Burgerlijke vennootschap in de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 Bus E6, vertegenwoordigd door de Heer Bruno Pouseele, luidt letterlijk ais volgt:

"6. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DOKTER VAN DAMME BART, bestaat uit de inbreng van de dividendvorderingdiede enige vennoot van de Burg.._BVBA DOKTER VAN DAMME BART

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

}

t.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

zal verkregen hebben, mits goedkeuring, door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 381.40Ó,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 381.400,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 849 aandelen van de Burg. BVBA DOKTER VAN DAMME BART, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DOKTER VAN DAMME BART en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 6 december 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

Het verslag van de bedrijfsrevisor, Burgerlijke vennootschap in de vorm van een Coöperatieve

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

4. Verslag van het bestuursorgaan

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag de dato zes december laatstleden opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

De vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Het verslag van het bestuursorgaan zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

5. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, tot verhoging van het kapitaal door inbreng van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde driehonderd éénentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 381.400,00), waarvan vierentachtigduizend negenhonderd euro (¬ 84.900,00) voor de inschrijving op het kapitaal en tweehonderd zesennegentigduizend vijfhonderd euro (E 296.500,00) voor de uitgiftepremie, om aldus het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd en drie duizend vijfhonderd euro (E 103.500,00), door uitgifte van achthonderd negenenveertig (849) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

6. Uitgifte van nieuwe aandelen

De algemene vergadering besluit tot uitgifte van achthonderd negenenveertig (849) aandelen zonder

nominale waarde, met toekenning van deze aandelen aan de inbrenger.

7. Boeking van de uitgiftepremie

De algemene vergadering besluit de uitgiftepremie van tweehonderd zesennegentigduizend vijfhonderd

euro (E 296.500,00) te boeken op een onbeschikbare reserverekening.

8. Kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie

De algemene vergadering besluit om het kapitaal te verhogen door incorporatie van de uitgiftepremie van tweehonderd zesennegentigduizend vijfhonderd euro (E 296.500,00) om het te brengen op vierhonderd duizend (¬ 400.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

9. Vaststelling kapitaalverhogingen

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhogingen van in totaal driehonderd éénentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 381.400,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werden en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd duizend euro (E 400.000,00, vertegenwoordigd door duizend vijfendertig (1.035) aandelen zonder vermelding van waarde.

10. Wijziging van artikel drie en vijf van de statuten.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de artikelen drie en vijf van de

statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en dienaangaande artikelen drie en vijf van de statuten te

vervangen door volgende tekst:

"Artikel 3 : Zetel.

" u,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9200 Dendermonde, Sint-Christianastraat 21. .

De zetel van de vennootschap kan overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige

beslissing van de zaakvoerder bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. De wijziging van de

maatschappelijke zetel is vooraf mee te delen aan de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Zo de zaakvoerder zijn beroep voor rekening van de vennootschap op meer dan één plaats wenst uit te

oefenen, zal hij dienaangaande en voorafgaandelijk een verzoek richten aan de provinciale Raad met

aanduiding van de plaats van zijn voornaamste bedrijvigheid."

"Artikel 5 : Kapitaal.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERD DUIZEND EURO (400.000,00

EUR).

Het is verdeeld in duizend vijfendertig (1.035) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk

een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigend.

Zolang het kapitaal niet volstort is, is de inschrijver op de aandelen verbonden voor het totaal bedrag van

zijn aandelen.

De aandelen zijn op naam."

11. Coordinatie van de statuten.

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de Notaris te gelasten met de uitwerking en de

neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten

van de vennootschap.













VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

-verslag bestuursorgaan

-verslag bedrijfsrevisor

-gecoördineerde statuten























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 24.07.2013 13362-0266-011
28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 25.07.2011 11329-0540-009
26/04/2011
ÿþOndernemingsnr : 0874.771.536

Benaming

(voluit) : DOKTER VAN DAMME BART

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pastoor Claysstraat 10 te 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering gehouden ten zetel dd. 09/03/2011 werd met éénparigheid van stemmen beslist om met ingang vanaf 09/03/2011 de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de "Pastoor Claysstraat 10 te 9200 Dendermonde " naar de "Sint-Christianastraat 21 te 9200 Dendermonde".

VAN DAMME Bart

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

und i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE R- :I-.iT FAtvK VAN Kr "

1 a 04. 2011

k]IrNC7ElieJfi:üt

I11111JR11111111j11111IIIIII

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 23.07.2010 10353-0430-008
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 27.07.2009 09498-0165-008
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 29.08.2008 08699-0296-009
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.06.2007, NGL 31.08.2007 07696-0054-008
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 31.08.2016 16569-0031-010

Coordonnées
DOKTER VAN DAMME BART

Adresse
SINT-CHRISTIANASTRAAT 21 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande