DOKTER VANMEERHAEGHE XAVIER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VANMEERHAEGHE XAVIER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.234.577

Publication

15/04/2014
ÿþMod Word 11.1

I 04 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie

1111U fi M

Ondememingsnr : 0453.234.677

Benaming

(voluit): Dr. Xavier VANMEERHAEGHE

(verkort) :

Rechtsvorm BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 9000 GENT, KORTRIJKSESTEEN WEG, 735

(volledig adres)

Onderwerp akte REGIME ARTIKEL 537 WIB - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE - W1JZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Helene DE WAELE, te Gent, op 27 maart 2014, houdende buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. Xavier VANMEERHAEGHE, gevestigd te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg, 735, dat volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering heeft vastgesteld dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, vijfhonderd zevenennegentigduizend achthonderd negenendertig euro zestig cent (597,839,60 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2011.

De algemene vergadering heeft vastgesteld dat de geplande dividenduitkering ten belope van vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR) niet in strijd is met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT

De voorzitter heeft vastgesteld dat de algemene vergadering de dato 16 december 2013 haar goedkeuring heeft verleend aan een tussentijds dividend ten bedrage van VIERHONDERDDUIZEND EURO (400.000,00 EUR) met afhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing. Dit dividend werd afgenomen uit de beschikbare reserves en de overgedragen winst, dit alles overeenkomstig de bepalingen van artikel 637 WIK

De enige vennoot blijkt op heden zijn intentie tot inbreng in nature van de schuldvordering op de vennootschap ingevolge de goedkeuring van het tussentijdse dividend daadwerkelijk uit te voeren zodat de opschortende voorwaarde opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor is vervuld en het verslag definitief Is geworden.

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van de verslagen van de zaakvoerder en van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Luc Callaert, bedrijfsrevisor te 1840 Londerzeel, Zwaluwstraat 117, vertegenwoordigd door Mijnheer Luc Callaert, bedrijfsrevisor, die handelen over de hierna omschreven inbreng in nature, aangezien de enige vennoot erkent sinds meer dan vijftien dagen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

"Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden, verklaren wij, de BV ovv EBVBA LUC CALLAERT, hier vertegenwoordigd door Luc Callaert, dat

° de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BV ovv BVBA Dr. Xavier VANMEERHAEGHE middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van EUR 400.000,00 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen.. Het totale netto dividendbedrag zal EUR 360.000,00 bedragen;

° het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende _voorheffing.van

Op de laatste bl. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" de beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

° de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 360.000,00 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;"

o indien de vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng de fractiewaarde van de aandelen van de BV ow BVBA Dr, Xavier VANMEERHAEGHE, evenredig stijgen.

° het verzaken aan de uitgifte van nieuwe aandelen wordt als volgt verklaard:

D de vennoten gaan expliciet akkoord met deze regeling

D het gewicht van de vennoten blijft ongewijzigd

D de bestaande aandelen dragen geen aanduiding van hun nominale waarde

o door de inbreng in natura zal het geplaatst kapitaal worden verhoogd met EUR 360.000,00 teneinde het te brengen van EUR 18.592,01 op EUR 378.592,01. Het kapitaal is volledig volstort.

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijk opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien er echter door de algemene vergadering beslist wordt om geen dividend uit te keren, of indien na de beslissing tot dividenduitkering één of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijdse dividend, zijnde DRIEHONDERDZEST100UIZEND EURO (360.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO EEN CENT (18.592,01 EUR) tot DRIEHONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO EEN CENT (378.592,01 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering heeft besloten dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van een tussentijds dividend die hij heeft ten leste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalsaandelen.

VIJFDE BESLUIT

De enige vennoot, de heer Xavier Vanmeerhaeghe, voornoemd, heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Hij verklaart een inbreng te doen van zijn schuldvordering ten belope van het netto dividendbedrag van DRIEHONDERDZESTIGDUIZEND EURO (360.000,00 EUR), hem toekomende naar aanleiding van de voorafgaandelijk aan huidige kapitaalverhoging doorgevoerde dividenduitkering waartoe werd beslist in toepassing van artikel 537 WIB.

De enige vennoot heeft verklaard bijgevolg dat voormelde inbreng negentig procent (90%) omvat van het tussentijdse dividend, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

Hij heeft tevens verklaard volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en verzocht ons ondergetekende notaris bij akte vast te leggen dat het

kapitaal ten gevolge van voormelde kapitaalverhoging werd verhoogd tot

DRIEHONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERDTWEEËN-NEGENTIG EURO EEN CENT (378.592,01 EUR), verdeeld over zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één zevenhonderd vijftigste (1/750ste) per aandeel.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen

met het nieuw bedrag van het kapitaal. Het nieuwe artikel 5 van de statuten luidt als volgt

"ARTIKEL 5- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op DRIEHONDERD ACHTENZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERDTWEEËNNEGENT1G EURO EEN CENT (378.592,01 EUR). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één zevenhonderd vijftigste (1/750ste) per aandeel."

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering heeft besloten de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan ondergetekende

notaris.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten alle bevoegdheden te verlenen aan de zaakvoerder om de voorgaande

besluiten uit te voeren,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Helene De Waele, te Gent.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;

- de verslagen;

- de coördinatie van de statuten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ._,aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : GET000704
03/09/2012 : GET000704
30/06/2011 : GET000704
26/07/2010 : GET000704
27/07/2009 : GET000704
29/07/2008 : GET000704
06/07/2007 : GET000704
18/07/2005 : GET000704
22/07/2004 : GET000704
16/07/2003 : GET000704
23/07/2002 : GET000704
17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 11.09.2015 15585-0304-011
24/07/2001 : GET000704
01/09/1994 : GET704

Coordonnées
DOKTER VANMEERHAEGHE XAVIER

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 735 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande