DOKTER VERSEE MATHIEU-ARBEIDSGENEESKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VERSEE MATHIEU-ARBEIDSGENEESKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.917.087

Publication

19/02/2014
ÿþ Mod 2.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE flGE LE G»

i 0 -02- 2014

KOOH~ENIt

INm

1119.1,3901

be

a

B St:

Ondememingsnr :

Benaming

(voluit) : Dokter Versée Mathieu-Arbeidsgeneeskunde

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9800 Deinze (Grammene), Oude Heirbaan 42

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Elien TURPYN, te Zwevegem, op 3 februari 2014, ter = registratie blijkt dat :

De heer VERSEE (Versée) Mathieu, geboren te Gent op 12 april 1977, gehuwd met mevrouw SCHOTTE Hannelore Greet, te 9800 Deinze (Grammene), Oude Heirbaan 42.

verklaart een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten met de naam «Dokter Versée Mathieu-Arbeidsgeneeskunde», met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze (Grammene), Oude Heirbaan 42, en een maatschappelijk kapitaal van twintigduizend euro (20.000,00¬ ) verdeeld in honderd aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waarop hij in geldspeciën inschrijft tegen de prijs van tweehonderd euro (200,00¬ ) per aandeel, volstort ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00¬ ).

De comparant verklaart en bevestigt

1) dat de inschrijving volgestort is ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,0E);

2) dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbreng, vóór de oprichting van de vennootschap werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting: geopend bij Crelan. Een bewijs van die deponering wordt aan de notaris overhandigd om in het dossier bewaard te blijven.

Il. STATUTEN

TITEL L : NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 : Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen. Zij draagt de naam "Dokter Versée Mathieu-Arbeidsgeneeskunde.

Artikel 2 : Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze (Grammene), Oude Heirbaan 42.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België mits inachtname van de taalwetgeving, bijl eenvoudig besluit van de zaakvoerder. De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het: vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring samen met een afschrift ter: bekendmaking in de bijlagen tot Belgisch Staatsblad.

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal vooraf worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in eigen naam en voor eigen rekening, als in naam en voor rekening' van derden:

De uitoefening van de geneeskunde, specialisatie arbeidsgeneeskunde, door de arts-vennoot of door geneesheren van dezelfde discipline die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, en die door: de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard, met dien verstande in naam en voor rekening van de vennootschap, met in acht name van de regelen van de medische deontologie, onder meer° betreffende het beroepsgeheim;

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden ais hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de: vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden; vereffend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge , Ten einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig

zijn. Dit omvat:

* Het volgen en het zelf geven van wetenschappelijke seminaries, congressen, conferenties;

* Het verspreiden van de kennis met betrekking tot deze materies en meer bepaald de

organisatie van congressen, het onderwijs, het opstellen en publiceren van boeken en artikels;

* De consultatie in voormelde domeinen;

* Het bewaren en op punt stellen van alle documentatie met betrekking tot voornoemde materies;

* Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen;

* Het inrichten van algemene diensten en van een medisch secretariaat in het bijzonder, nodig of nuttig voor

de uitoefening van voormelde activiteiten;

* Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoten voor de inrichting van een medisch praktijk en voor de uitvoering van technische-, medische-, radiografische- en laboratorium prestaties, nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

* De aankoop en huur en/of leasing van medische apparatuur en begeleidende accomodaties, nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

* Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

* Het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen, bij te scholen en aan wetenschappelijk onderzoek te doen teneinde in hun specifieke discipline aile evoluties te volgen en te kennen.

De vennootschap heeft ais bijkomstig doel:

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, investeringen en beleggingen uitvoeren die kaderen in het normaal patrimoniumbeheer van burgerlijke vennootschappen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geeft tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris, na goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Artikel 4 : Duur,

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

B. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5 ; Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die elk één honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volstort ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00¬ ). Alle honderd aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

TITEL Ill. - BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

Artikel 14 : Zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen voor bepaalde of onbepaalde termijn en is steeds door haar afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

Zaakvoerders die niet de hoedanigheid van vennoot bezitten, kunnen zich enkel met niet-medische aangelegenheden inlaten.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten.

Artikel 15 : Bezoldiging.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt bezoldigd. Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed. Indien hij de functie van commissaris uitoefent wordt hij voor deze functie niet vergoed.

Artikel 16 Bestuur,

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 17 : Vertegenwoordiging.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Artikel 18 : Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische (rechts)handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Artikel 19 : Aansprakelijkheid.

y t Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het

gemeen recht en de vennootschappenwet.

Artikel 20 :Tegenstrijdig belang.

Indien er zich in hoofde van de zaakvoerder een tegenstrijdig belang voordoet zoals dit omschreven is in het

Wetboek Vennootschappen, zal hij zich moeten schikken naar het Wetboek Vennootschappen

TITEL IV, - CONTROLE

Artikel 21 : Controle van de vennootschap.

Voor zover zulks door de vigerende wetgeving wordt vereist, wordt de controle op de vennootschap

opgedragen aan één commissaris die wordt gekozen uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en die

wordt benoemd voor een vernieuwbare termijn van drie jaar.

Indien het niet wettelijk vereist is dat een commissaris-revisor wordt benoemd, zal de zaakvoerder toch een

verificatietaak met betrekking tot de jaarrekening opdragen aan een accountant, die lid is van het Instituut van

Accountants, een bedrijfsrevisor die lid is van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of een erkend boekhouder.

TITEL V, - ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

Enige vennoot

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend, Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en

nadien opgenomen in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard,

De notulen van de algemene vergadering moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde

der Geneesheren worden voorgelegd.

Artikel 22 : Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste maandag van de maand december om 17.00

uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 23 : Oproeping.

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet. De wijze van

bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering.

Artikel 24 : Buitengewone Algemene Vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap

zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen.

Artikel 25 : Plaats.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in

België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel

van tete- of videoconferentie.

Artikel 26: Bureau.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de oudste zaakvoerder, die tegenwoordig is op de

vergadering, of bij ontstentenis, door een vennoct aangesteld door de algemene vergadering.

De voorzitter van de vergadering kan een secretaris en eventueel één of meerdere stemopnemers

aanduiden, die geen van allen vennoten hoeven te zijn.

De bepalingen gelden slechts wanneer het aantal vennoten de toepassing ervan mogelijk maakt,

Artikel 27 : Beraadslaging  Besluiten,

a) quorum

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist

b) besluiten

tn de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de wet of

de medische deontologie een bijzondere meerderheid voorziet, De onthoudingen of blanco-stemmen en de

nietige stemmen worden in de algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid niet meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 28 : Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Het uitoefenen van het stemrecht mag het voorwerp van overeenkomsten tussen vennoten uitmaken, zoals

bepaald in het Wetboek van vennootschappen

Artikel 29 : Schorsing van het stemrecht  Vruchtgebruik.

De aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar

ten titel.

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in blote eigendom en

vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in voile eigendom aan een

persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden,

Artikel 30 : Besluiten buiten de agenda.

" ,~_ ~ ,,. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle

aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste

instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel 31 : Notulen,

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De notulen worden ondertekend

door de voorzitter, en eventueel door de secretaris en de stemopnemer(s), voorzover ze aangeduid zijn en door

de vennoten die dit wensen.

De notulen worden opgetekend in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

De afschriften of de uittreksels, die in rechte of voor andere instanties voorgelegd worden, moeten door één

zaakvoerder ondertekend worden.

TITEL VL JAARREKENING - JAARVERSLAG - CONTROLEVERSLAG

Artikel 33 : Boekjaar Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de

jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

Artikel 34.

De jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, liggen

ter inzage van de vennoten in de zetel van de vennootschap, vijftien dagen voor de algemene vergadering.

Artikel 35.

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing,

en keurt al of niet de jaarrekening goed.

De zaakvoerder moet een verificatietaak met betrekking tot de goed te keuren jaarrekening opdragen aan

een accountant, die lid is van het Instituut van Accountants of een bedrijfsrevisor die lid is van het Instituut van

de bedrijfsrevisoren of een erkend boekhouder.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de vergadering drie weken uit te stellen. In die hypothese

is artikel 285 Wetboek van vennootschappen van toepassing. Na de goedkeuring van de jaarrekening beslist de

vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder (en de commissaris-

revisor, indien van toepassing).

Artikel 36.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd

voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de

bestemming ervan bepaalt, rekening houdend niet de bepalingen van de vennootschappenwet.

TITEL VII. - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 37 : Vereniging van alle aandelen in één hand.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap

wordt ontbonden.

Artikel 38 : Oorzaken van ontbinding,

a) Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding en hetgeen bepaald is in artikel 9 van huidige statuten, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld. Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

b) Verlies van kapitaal

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de

agenda aangekondigde maatregelen. De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald bij artikel 332 Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag gesteld in artikel 333 Wetboek van vennootschappen kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen, In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 39 : Ontbinding - Voortbestaan  Sluiting.

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 40 : Benoeming van vereffenaar(s).

h

Voorbehouden aanet Belgisch Staatsblad

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, tenzij de algemene vergadering in het benoemingsbesluit van '. de vereffenaar in alternatieve kandidaat-vereffenaars heeft voorzien. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzonder machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstel(t)(len) de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Tenzij de vereffening plaatsvindt overeenkomstig volgend artikel, zenden de vereffenaars in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit. ,

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de ' afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het ' beroepsgeheim van de vennoten.

Artikel 41 : Verdeling.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden overeenkomstig artikel 184, § 5 Wetboek van Vennootschappen:

- er is geen vereffenaar aangeduid;

- er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva;

- aile aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen. - de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

IIG OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN - SLOT VAN DE AKTE

EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

1) Eerste boekjaar en jaarvergadering De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand december 2015 om 17.00 uur. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot dertig juni 2015.

2) Commissaris Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 paragraaf 1 Wetboek ; van vennootschappen, wordt er beslist geen commissaris te benoemen.

3) Benoeming zaakvoerder En onmiddellijk heeft de comparante, optredend als buitengewone algemene vergadering, het aantal zaakvoerders vastgesteld op één.

Wordt voor onbepaalde duur tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd. de heer Versée Mathieu, voornoemde comparant, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen is door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat is onbezoldigd.

4) Overname verbintenissen De comparant verklaart dat verbintenissen of handelingen gesteld door de oprichter in naam en voor rekening van de vennootschap in de periode van vier maanden váór heden dienen overgenomen te worden, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

5) Volmacht Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan besloten 'vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Camfisc, te Zulte (Olsen), Grote Steenweg 131, of haar afgevaardigde om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de directe belastingen, evenals andere formaliteiten zowel wat betreft onderhavige akte ais wat betreft alle latere wijzigingen.

- VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL -

Bijlage

- Uitgifte van de oprichtingsakte,

Opgemaakt door Elien TURPYN, geassocieerd notaris te Zwevegem (Sint-Denijs)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER VERSEE MATHIEU-ARBEIDSGENEESKUNDE

Adresse
OUDE HEIRBAAN 42 9800 GRAMMENE

Code postal : 9800
Localité : Grammene
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande