DOKTER VERVACKE FRANK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VERVACKE FRANK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.143.632

Publication

13/12/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

1

*13187371*

~~-,~~, r~L~JT,~~

0 3 is

Griffie , -

Ondernemingsnr : 0462.143.632

Benaming (voluit) : DOKTER FRANK VERVACKE

(verkort) ;

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Parkwijk, 3

9810 Nazareth

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent, op 2 december 2013,: dat de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke vennoot-schap onder de vorm van een Besloten: Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOKTER FRANK VERVACKE", waarvan de maatschappelijke: zetel gevestigd is te 9810 Nazareth (Eke), Parkwijk, 3, ondernemingsnummer BE 0462.143.632 RPR Gent,: opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Jan Myncke op 23 december 1997, gepubliceerd: in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 8 januari 1998 onder nummer 980108-374, met unanimiteit: volgende beslissingen heeft genomen :

11 De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene: vergadering de dato 1 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend; ten belope van vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing: : verschuldigd is, hetzij vijfenveertigduizend euro (¬ 45.000,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare: reserves.

De dividenden werden toegekend aan de heer Frank Vervacke, wonende te 9810 Nazareth (Eke), Parkwijk,; 3.

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op 1 december, door boeking op rekening-courant van de heer : Frank Vervacke.

Iii De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuurs-; orgaan op 1 december 2013, en de bedrijfsrevisor opgemaakt op 2 december 2013, die handelen over de; hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: "De inbreng in natura bestaat uit:

"De rekening courant, ontstaan uit het netto toegekend dividend d.d. 1 december 2013 van de heer Frank; VERVACKE ad ¬ 405.000, 00

Na het beëindigen van onze controlewerkzaamheden menen wij te mogen besluiten dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van; waardering (eiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura, gewaardeerd op vierhonderd en vijfduizend euro (¬ 405.000,00) is gebeurd volgens verantwoorde normen. De inbreng in natura is gewaardeerd aan de nominale waarde en vertegenwoordigt een kapitaalverhoging van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en een creatie van een uitgiftepremie van driehonderd zesentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 386.400,00). De inbreng wordt vergoed met 750 nieuwe aandelen. Mits goedkeuring van deze kapitaalverhoging zal het kapitaal eveneens verhoogd worden met ¬ 386.400,00 door incorporatie van de voormelde uitgiftepremie zonder creatie en uitgifte van nieuwe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behauden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

aandelen en met ¬ 1.400,00 door incorporatie van beschikbare reserves zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Izegem op 2 december 2013.

(getekend)

BV o.v.v.e BVBA "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT'

Vertegenwoordigd door

JACKY GODEFROIDT"

De heer Frank Vervacke erkent immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Illf a) Kapitaalverhoginq conform artikel 537 WIB

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderd en vijfduizend euro (¬ 405.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vierhonderd drieêntwintigduizend zeshonderd euro (¬ 423.600,00), door inbreng in natura van één of meerdere rekeningcouranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000,00), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van vijfenveertigduizend euro (¬ 45.000,00), hetzij aldus netto vierhonderd en vijfduizend euro (¬ 405.000,00), en dit in twee fases:

Eerste fase:

I. Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op zevenendertigduizend tweehonderd euro (E 37.200,00), door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven door de heer Frank Vervacke, waarvan:

- achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) zal geboekt worden als kapitaal;

- driehonderd zesentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 386.400,00) als uitgifte-premie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

Il. Inbreng.

De heer Frank Vervacke, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, van vierhonderd en vijfduizend euro (¬ 405.000,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals be-schreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

De heer Vervacke verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt creditsaldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 1 december 2013.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

III. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doet de heer Vervacke en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in

respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

IV. Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze 750 nieuwe aandelen worden toegewezen aan de heer Vervacke als vergoeding voor de gedane inbreng;

V. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot zevenendertigduizend tweehonderd euro (E 37.200,00).

VI. Uitgiftepremie.

De vergadering beslist de uitgiftepremie ten belope van driehonderd zesentachtigduizend vierhonderd euro

(E 3$6.400,00) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" te plaatsen.

- Tweede fase:

I. Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met driehonderd zesentachtigduizend vierhonderd euro

(¬ 386.400,00) om het te brengen van zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00) op vierhonderd

drieëntwintigduizend zeshonderd euro (E 423.600,00), door incorporatie in het kapitaal van de voormelde totale

uitgiftepremie.

De kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 11.1

Voor-

behuden

aan het

Belgisch

Staatsblad



II. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot vierhonderd drieëntwintigduizend zeshonderd euro (¬ 423.600,00).

IV./ Het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met duizend vierhonderd euro (¬ 1.400,00) door incorporatie van de beschikbare reserves, om het te brengen van vierhonderd drieëntwintigduizend zeshonderd euro (¬ 423.600,00) op vierhonderdvijfentwintigduizend (¬ 425.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

V.! Het artikel 5 van de statuten wordt als volgt gewijzigd :

`Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 425.000,00), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van het maatschappelijk kapitaal.'

Vii Het bestaande doel van de vennootschap wordt uitgebreid met volgende tekst :

"De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen."

VII./ Het artikel 23 van de statuten, dat handelt over de vereffening, wordt als volgt gewijzigd om ze in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving :

De bevoegdheid om één of meer vereffenaars aan te duiden berust bij de algemene vergadering. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging of homologatie van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Het batig saldo van de vereffening zal, na de betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten."

VIII.! Ede vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

IX./ De zaakvoerder wordt gelast met de uitvoeringen van de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.,

neergelegd vóór de formaliteiten overeenkomstig

artikel 173,2° van het registratie wetboek.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge





Getekend door Notaris Jan MYNCKE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

2. Verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor.

3. Gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luj BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 31.07.2013 13387-0478-011
02/08/2012 : GET000962
04/08/2011 : GET000962
11/08/2010 : GET000962
16/07/2009 : GET000962
11/07/2008 : GET000962
10/07/2007 : GET000962
08/09/2006 : GET000962
06/07/2005 : GET000962
28/09/2004 : GET000962
24/09/2004 : GET000962
28/07/2003 : GET000962
21/10/2002 : GET000962
25/07/2000 : GET000962
13/02/1998 : GET962
08/01/1998 : GET962
16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 11.08.2016 16417-0599-012

Coordonnées
DOKTER VERVACKE FRANK

Adresse
PARKWIJK 3 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande