DOKTERSKABINET LAMMENS V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTERSKABINET LAMMENS V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.194.962

Publication

19/05/2014
ÿþ MOA Word 11.1

ri ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

,

NEERGELEGD

07 EI 20.14 ~~+~

f;ECH TEAf~-.(7,'?VAN



KOOPHANDEL TE CENT

Vo4 behoi aan Belg' Staats IIII

Hilli



J



Ondememingsnr : 0434.194.962

Benaming (voluit) : Dokterskabinet V. Lammens

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) ; Ooststraat 23 - 9961 Boekhoute (Assenede)

Onderwerp(en) akte : ONTBINDING-VEREFFENING-SLUITING VEREFFENING.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jozef Dauwe te Eeklo op 24 april 2014, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTERSKABINET V.LAMMENS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9961't Assenede (Boekhoute), Ooststraat 23. Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0434.194.962. Opgericht bij akte verleden voor Meester Jean Paul De Jaeger, notaris te Sint, Laureins/Watervliet, op 29 april 1988, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch' Staatsblad van 26 mei nadien onder nummer 880526-245, en een laatste keer gewijzigd bij proces verbaal opgemaakt voor Meester Frank Goethals, alsdan notaris te Eeklo, de dato 23 oogst 2001, gepubliceerd als voor onder het nummer 2001-01-15/409.

Na vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld werd door de enige vennoot telkens bij afzonderlijke stemming navolgende beslissingen genomen.

EERSTE BESLUIT ONTBINDING.

a) voorafgaande verklaring.

De vergadering verklaarde dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de vennoot werden gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen:

- verslag van de zaakvoerder opgesteld de dato 15 april 2014,

- verslag van de heer D.De Voogt, bedrijfsrevisor BVBA TE 2650 Edegem, Hovestraat 111 d.d 22

april 2014

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie (3) maanden voordien is vastgesteld.

b) besluit.

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap DOKTERSKABINET V. LAMMENS BVBA een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 15 april 2014 die een balanstotaal opgeeft van 262.680,29 ¬ en een netto-actief van 106.158,53 E. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdend met de toepasselijke wettelijke en bestuurrechtelijke voorschriften, zijn wij van oordeel dat deze staat van activa en passiva' een getrouw beeld geeft van het vermogen en van de financiële toestand van de vennootschap. Onze controle werd uitgevoerd onder gebruikelijk voorbehoud voor fiscale lasten.

De liquidatiebelasting en vereffeningskosten, evenals een belastingsschuld en een schuld aan de zaakvoerder-aandeelhouder en familie, moeten evenwel nog voldaan worden.

Edegem 22 april 2014.

De optredende notaris bevestigde, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

TWEEDE BESLUIT ONTBINDING.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf 24 april 2014.

De vennootschap bestaat dus enkel nog voor de behoeften van haar vereffening.

DERDE BESLUIT ONTSLAG - KWIJTING.

ingevolge de ontbinding van de vennootschap werd een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, zijnde de Heer Lammens Valère, wonende te 9961 Assenede, Ooststraat 23.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor wat betreft zijn bestuur als zaakvoerder in de vennootschap.

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLUIT ZAAKVOERDER-VEREFFENAAR.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen geen vereffenaar te benoemen. Bijgevolg wordt de Heer Lammens Valère, destijds zaakvoerder, ten aanzien van derden als vereffenaar beschouwd overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen en blijft hij aangesteld als zaakvoerder-vereffenaar.

VIJFDE BESLUIT NEERLEGGING REKENINGEN - STAVING.

De zaakvoerder-vereffenaar, de Heer Lammens Valère, voornoemd, die reeds de vereffening had voorbereid, heeft overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, de rekeningen, samen met de stavingsstukken neergelegd sinds meer dan één (1) maand.

De vennoot verklaarde en erkende dat hij vôôr heden in kennis werd gesteld door de Heer Lammens Valère zaakvoerder-vereffenaar voornoemd, van de rekeningen inzake de vereffening en de stukken tot staving.

ZESDE BESLUIT GOEDKEURING VEREFFENING.

Na nog een grondige verificatie en na lezing van de staat van actief en passief opgesteld door de Heer Lammens Valère, op 24 april 2014 , besliste de vergadering met éénparigheid van stemmen de vereffening goed te keuren.

Een kopij van voormelde staat blijft in bewaring bij de instrumenterende notaris.

ZEVENDE BESLUIT UITVOERING VEREFFENING.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen over te gaan tot vereffening en verdeling van het vereffeningsoverschot van de vennootschap zoals voorgesteld door de zaakvoerder-vereffenaar in de actuele staat activa en passiva de dato 24 april 2014.

De vennoot in casu de huwgemeenschap Lammens Valère  Pikhaus Patricia zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaarden te aanvaarden.

Gelet op hoger vermelde goedkeuring door de algemene vergadering van vennoot, in casu Lammens Valère  Pikhaus Patricia werd vervolgens overgegaan tot vereffening en verdeling van het actief en passief van de vennootschap zoals besloten door de vereffenaar, waarbij tien procent (10,00%) roerende voorheffing ingehouden werd op de liquidatie-bonus, uitbetaald boven het fiscaal volstort kapitaal.

ACTIEF;

De vennoten verklaarden dat de ontbonden vennootschap zowel roerende als onroerende activa bezit. Roerend goed.

De vergadering verleende volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de Heer Lammens Valère, teneinde na sluiting van de vereffening:

- Het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoot weze de huwgemeenschap Lammens Valère  Pikhaus Patricia ;

- De geprovisioneerde schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te betalen; - De eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen;

De verdeling van het resterend actief gebeurt door de vennoot weze de huwgemeenschap Lammens Valère  Pi-khaus Patricia zelf, volgens de staat van activa en passiva opgesteld door de Heer Lammens Valère.

Onroerend goed

De vergadering verklaarde dat ingevolge de sluiting van de vereffening van de vennootschap afgifte wordt gedaan van het hierna gemeld onroerend goed aan de voormelde vennoot in casu de huwgemeenschap Lammens Valère -- Pikhaus Patrice en dit onder de hierna gemelde voorwaarden en lasten:

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN.

GEMEENTE ASSENEDE Ode afdeling BOEKHOUTE

De woning met aanhoren en medegaande erve gestaan en gelegen aan de OOSTSTRAAT 25 gekadastreerd onder sectie B n° 0973F groot 5A 30CA.

PASSIEF:

Er is geen passief (vreemd vermogen) in het vermogen van de ontbonden vennootschap, met uitzondering van de vereffeningsprovisies waaromtrent de zaakvoerder verklaarde dat inmiddels alles werd vereffend en er heden geen schulden meer zijn.

Ingevolge de parlementaire vraag de dato 12 december 2012 beantwoord door Minister van Justitie Turtelboom, zijn vereffeningsprovisies geen passiva in de zin van artikel 184,§5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist dat aile eventuele bijkomende lasten of schulden die alsnog na de sluiting van de vereffening zouden komen vast te staan, zullen ten laste genomen worden door de vennoot. De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven. ACHTSTE BESLUIT ONTSLAG - KWIJTING.

k

V2on ,

behouden` aan het Belgisch

Staatsblad

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen zonder uitzondering noch voorbehoud algehele kwijting te geven aan de zaakvoerder-vereffenaar voor zijn vereffening de facto van de vennootschap. NEGENDE BESLUIT SLUITING VEREFFENING.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen de vereffening voor gesloten en stelde vast dat "DOKTERS-KABINET V. LAMMENS", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, definitief opgehouden heeft te bestaan,

De vergadering besliste nog dat de boeken en bescheiden der vennootschap werden neergelegd en gedurende ten minste vijf (5) jaar bewaard zullen worden bij de Heer Lammens Valère, voornoemd, die dit op zich neemt.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vôôr de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-1 °bis van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

(getekend)

Geassocieerd notaris Jozef Dauwe

Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank.

- Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato24 april

2014.

Luik 6 - vervnln

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2014 : GET000945
18/02/2013 : GET000945
02/03/2012 : GET000945
15/02/2011 : GET000945
22/01/2009 : GET000945
28/02/2008 : GET000945
28/02/2008 : GET000945
16/01/2006 : GET000945
12/01/2005 : GET000945
12/01/2004 : GET000945
24/02/2003 : GET000945
20/01/1999 : DET000130
28/02/1995 : DET130
01/01/1992 : GET199
13/05/1989 : GET199
26/05/1988 : GET199

Coordonnées
DOKTERSKABINET LAMMENS V.

Adresse
OOSTSTRAAT 23 9961 BOEKHOUTE

Code postal : 9961
Localité : Boekhoute
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande