DOKTERSVENNOOTSCHAP MOISSE, HUISARTSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTERSVENNOOTSCHAP MOISSE, HUISARTSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.714.302

Publication

17/10/2013
ÿþ~ v Mod Word 11,1

}~ behouda",.~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aárlehet

i

Belgisch

~

...Staatsblad ..

t..

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad





NEERGELEGD

7 8 -i0- 2013

KQREQPCHT~ j~, y~

GE

HAND~i~{,eNT

Ondernemingsnr : 0521.714.302

Benaming

(voluit) : Doktersvennootschap Moisse, Huisartsen

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Steenweg 122 - 9840 De Pinte

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Beslissing Bijzondere Algemene Vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 31.08.2013

De maatschappelijke zetel wordt per 01.09.2013 verplaatst naar

Vossenholstraat 1 te 9810 Nazareth

Moisse Paul

Zaakvoerder

._._. .

t§t~ t.~ l~. v~ t4uik i~ V~rie E9i~ :: l~ :: i#~ ~ t kt~Æ~ii etsi tti lefil cep i iermettfireteo rutilee t>í>ej im e gtesfeiCg!)

ffigeEpsceerrartugetitesepttem-gepveed?e4wtittgeettspeveceectiew

wiseee " : eguip ere t#netleieeitii>$

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/03/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

011 2[11,3

KOÓPHÁ~~~~i'~~ GENT

Oridernemingsnr : 052.1. .U4 Benaming

(voluit) : DOKTERSVENNOOTSCHAP MOISSE, HUISARTSEN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9840 De Pinte, Grote Steenweg 122

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Francis Lemey, te Gent, op 28 februari 2013 blijkt dat er een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Doktersvennootschap Moisse, Huisartsen" is opgericht met zetel te 9840 De Pinte, Grote Steenweg 122, met volgende kenmerken:

OPRICHTERS:

1) de heer MOISSE Paul Joseph André, arts, geboren te Gent op vierentwintig maart negentienhonderdzesenvijftig, echtgenoot van mevrouw DEPRAET Johanna Seraphina Zoë, wonend te 9840 De Pinte, Grote steenweg 122 (identiteitskaart nummer 591-1391835-84).

2) mevrouw MOISSE Stephanie Marie Elise, huisarts, geboren te Gent op dertig juni; negentienhonderdvierentachtig, echtgenote van de heer SPARACINO Kelly Carmelo, wonende te 9700 Oudenaarde, Ronseweg 95 (identiteitskaart nummer 591-0563063-80).

KAPITAAL - AANDELEN - VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één 1 honderdzesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

-door de heer Paul Moisse, voornoemd sub 1), ten belope van honderdentwaalf (112) aandelen, en -door mevrouw Stephanie Moisse, voornoemd sub 2), ten belope van vierenzeventig (74) aandelen, Totaal: honderdzesentachtig (186) aandelen.

BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van hets Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE32 0016 9192 2702 bij; de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis, met zetel te 1000 Brussel, Warandeberg 3, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 25 februari 2013 afgeleverd bankattest, dat aan deze akte zal gehecht', blijven.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig volgestort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het kapitaal is volledig volgestort.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel: het in gemeenschap brengen van de beroepsactiviteiten door artsenvennoten, huisartsen, de organisatie en inrichting van medische kabinetten, de uitoefening en de bevordering van de huisartspraktijk, dit alles onder de persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de behandelende huisarts opzichtens de patiënt, en met strikte in acht name van de geneeskundige plichtenleer, met dien verstande dat de honoraria voor de verrichte prestaties ontvangen worden voor rekening van de vennootschap, en dat de arts-zaakvoerder een vergoeding kan ontvangen van de vennootschap voor de door haar verrichte prestaties,

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengsten, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven,, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks verband houden met het bovengenoemde doel of kannen'. bijdragen tot de realisatie ervan voor zover deze niet strijdig zijn met de medische deontologie,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge % Zij mag alle mogelijkheden scheppen om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap, als bijkomstig doel, onroerende goederen aan- en verkopen voor zover zulks kadert in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt, en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. De vennootschap kan dit bijkomend doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn.

Artikel 10 ; Zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die vennoot moeten zijn. Het mandaat van zaakvoerder(s) is bezoldigd. De bezoldiging wordt vastgesteld door de algemene vergadering.

Kosten gemaakt door de zaakvoerder(s) in dienst van de vennootschap, zullen door deze laatste worden terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder(s) voor echt verklaarde staat,

Worden aangesteld tot statutaire zaakvoerders voor de duur van hun medische beroepsactiviteit:

a) de heer Paul Joseph André Moisse, wonend te 9840 De Pinte, Grote steenweg 122 (identiteitskaart nummer 591-1391835-84), en

b) mevrouw Stephanie Marie Elise Moisse, wonende te 9700 Oudenaarde, Ronseweg 95 (identiteitskaart nummer 591-0563063-80).

Artikel 11: Interne bestuursbevoegdheden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 12 : Externe vertegenwoordigingsmacht.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering die hen benoemt, hun bevoegdheid slechts gezamenlijk uitoefenen, en zullen zij eveneens in en buiten rechte gezamenlijk optreden, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Artikel 15 : Algemene Vergadering.

De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar worden gehouden op de derde zaterdag van de maand januari om tien uur, Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur als oorspronkelijk gepland.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die allen of samen één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, hierom bij aangetekend schrijven verzoeken. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet gedaan worden binnen de drie weken na het gedane verzoek.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel; terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 16 : Vertegenwoordiging - Stemrecht.

Een vennoot kan zich op de algemene vergadering door een medevennoot laten vertegenwoordigen; iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 17 ; Aanwezigheids- en meerderheidsquotums.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen en besluiten over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij de vergadering waarop aile vennoten aanwezig zijn, éénparig besluit de agenda te wijzigen,

Onverminderd hetgeen hierna volgt, beraadslaagt en besluit de algemene vergadering op geldige wijze, voor zover de vennoten, die de algemene vergadering bijwonen minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen, tenzij de wet, de medische deontologie of de statuten een groter quotum bepalen.

De besluiten worden met gewone meerderheid van stemmen genomen, tenzij de wet, de medische deontologie of de statuten een grotere meerderheid bepalen.

Een buitengewone algemene vergadering, die moet beraadslagen en besluiten over een statutenwijziging, kan dit slechts op geldige wijze voor zover de vennoten, die de vergadering bijwonen, het volledige kapitaal vertegenwoordigen.

Indien de voorgestelde wijzigingen betrekking hebben op het doel en/of rechtsvorm van de vennootschap, moeten de door het Wetboek van Vennootschappen, de medische deontologie en de statuten vereiste bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsquorums in acht worden genomen.

Tot de statutenwijziging dient te worden beslist met éénparigheid van aan al de bestaande aandelen verbonden stemmen.

De oproepingsbrief moet nauwkeurig vernielden welke statutenwijziging voorgesteld wordt. Iedere statutenwijziging, zowel wat het doel betreft of enige andere wijziging, moet daarenboven voorafgaandelijk worden meegedeeld aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Artikel 19 : Boekjaar  Inventaris  Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening en stelt hij het jaarverslag op, dit alles overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

Voor-` De zaakvoerder hoeft het jaarverslag niet op te stellen indien de vennootschap beantwoordt aan de daarvoor gestelde criteria betreffende de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen.

behoudé, aan het Belgisch Artikel 20 : Winstverdeling.

Staatsblad Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de sociale kosten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoerder de bestemming ervan bepaalt. Tot vorming van een reserve kan evenwel slechts besloten worden met éénparigheid van stemmen.

Artikel 21 : Ontbinding - Vereffening - Verdeling.

Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding. Hierbij dient men rekening te houden dat bij de benoeming van één of meerdere vereffenaars, deze eveneens arts dienen te zijn.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op datum van heden en eindigt op dertig september

tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering wordt in het jaar tweeduizend vijftien gehouden.

2. De statutaire zaakvoerders, de heer Paul Moisse en mevrouw Stephanie Moisse, beide voornoemd, verklaren elk afzonderlijk hun opdracht te aanvaarden.

3. Uit te goeder trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. Bijgevolg wordt besloten voorlopig geen commissaris te benoemen.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD 1N NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP 1N OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één oktober tweeduizend en twaalf tot op heden.

De partijen erkennen door de ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Fibo Consulting Slock & Partners', te 9050 Gent (Gentbrugge), Henri Pirennelaan 22, zijn aangestelden, om, elk met recht om alleen op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om alle nodige formaliteiten te verrichten voor de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de aansluiting van de vennootschap bij een sociaal verzekeringsfonds, en om daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

Voor eensluidend uittreksel afgeleverd vóór registratie.

Notaris Francis Lemey.

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte en bankattest.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste btz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTERSVENNOOTSCHAP MOISSE, HUISARTSEN

Adresse
GROTE STEENWEG 122 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande